Categorie Frumusețe

Moștenitorii lui Oleg Yakovlev nu pot diviza apartamentul
Frumusețe

Moștenitorii lui Oleg Yakovlev nu pot diviza apartamentul

A trecut mai mult de un an de la moartea solistului grupului internațional Ivanushka, Oleg Yakovlev, din ciroza hepatică. În acest timp, moștenitorii muzicianului au reușit să se certe de mai multe ori din cauza proprietății rămase. În mod oficial, succesorul artistului este nepoata lui Tatiana, dar soția comună a lui Oleg Alexander Kutsevol crede, de asemenea, că are drepturi.

Citeşte Mai Mult
Frumusețe

Îndepărtarea părului cu laser - Contraindicații și consecințe, recenzii

Îndepărtarea părului cu laser - contraindicațiile și consecințele sunt un semn de analfabetism, rău credință a unui specialist sau iresponsabilitatea clientului Îndepărtarea cu laser a părului - contraindicațiile și consecințele sunt un semn al analfabetismului unui client sau al iresponsabilității unui client. Tipurile de îndepărtare a părului cu laser vor forma ideea potrivită despre acest proces.
Citeşte Mai Mult
Frumusețe

Luminos machiaj cu umbre rosii (50 fotografii) - Fii original!

Machiajul cu umbre roșii poate fi văzut pe multe spectacole de modă, dar cum să-l aplici în viață? Machiajul cu umbre roșii poate fi văzut pe multe emisiuni de modă. Стилисты не боятся наносить этот оттенок до самых бровей и сочетать его с ярким макияжем губ. Столь необычное, экстравагантное решение позволяет привлечь внимание к глазам моделей и сделать их образы запоминающимися и стильными.
Citeşte Mai Mult
Frumusețe

Machiaj de seară frumos pentru ochi gri (50 fotografii) - Pas cu pas

Machiajul seara pentru ochi gri poate fi prezentat in mai multe soiuri si permite femeilor sa experimenteze cu imaginea. Ochii gri ai femeilor par uimitori, innegresc privirile entuziaste ale sexului mai puternic, au stralucire expresiva si luminozitate de umbra, astfel incat machiajul de seara pentru ochii gri poate fi reprezentat in mai multe soiuri. și permite doamnelor să experimenteze imaginea.
Citeşte Mai Mult
Frumusețe

Tigru de piatră frumoasă de piatră (50 fotografii) - Proprietăți și valoare

Ochi de tigru de piatră: veți afla proprietățile și semnificația citirii articolului până la capăt. În acest articol vom descrie în detaliu valoarea simbolică și proprietățile magice ale ochiului de tigru de piatră (foto). La urma urmei, frumusețea și strălucirea misterioasă a acestui mineral solar atrage invariabil privirea nu numai a oamenilor predispuși la misticism, ci și a colectorilor adevărați.
Citeşte Mai Mult
Frumusețe

Toate secretele despre cum să buze cu buze în mod corespunzător - Instrucțiuni pas cu pas

Pentru a intelege cum sa pictezi corect buzele cu ruj, trebuie sa le determinati aspectul, forma si sa alegeti produse cosmetice de inalta calitate. Pentru a intelege cum sa pictezi corect buzele cu ruj, trebuie sa le determinati aspectul, forma si alegeti cosmeticele de inalta calitate. Câteva încercări în fața unei oglinzi vor arăta un rezultat de neegalat. O varietate de nuanțe vă permit să experimentați și să adăugați o imagine de solemnitate chiar și după o zi lucrătoare.Care culoare a rujului să alegeți? Observarea tehnicii potrivite pentru aplicarea rujului este doar o parte a succesului.
Citeşte Mai Mult
Frumusețe

Gucci parfum pentru femei - Descrierea parfumurilor, noutati (foto)

Printre cele mai importante realizări ale mărcii italiene populare se numără parfumurile pentru femei Gucci - alegerea naturii îndrăznețe și strălucitoare. Printre cele mai importante realizări ale mărcii italiene populare sunt parfumurile de femei Gucci - alegerea naturii îndrăznețe și strălucitoare. Casa de moda colaborează cu mulți parfumeri celebri, creând parfumuri unice și încântând fanii lor cu noutăți anuale.
Citeşte Mai Mult
Frumusețe

Machiaj de zi pentru ochii albaștri (50 fotografii) - Tendințe, instrucțiuni pas cu pas

Machiaj de zi pentru ochi albaștri nu implică nuante prea luminoase și ochi-prinderea În orice moment al zilei, o femeie adevărată ar trebui să arate bine îngrijit. Îngrijirea în timpul zilei pentru ochii albaștri nu implică nuanțe prea luminoase și atrăgătoare. Creați o imagine care atrage ochii bărbaților și folosiți culori naturale apropiate de naturale.
Citeşte Mai Mult
Frumusețe

Ulei de cocos pentru păr - recomandări pentru utilizare, rețete utile, unde să cumpărați !?

Uleiul de nucă de cocos este un instrument indispensabil pentru sănătatea și frumusețea părului. Uleiul de nucă de cocos este un instrument absolut natural folosit pentru îngrijirea părului și a scalpului. Are proprietăți hidratante și substanțe nutritive, promovează părul sănătos, le întoarce moale și strălucește sănătoase și, de asemenea, are un efect benefic asupra scalpului.
Citeşte Mai Mult
Frumusețe

Cum sa faci o bucle de la Hollywood? (50 fotografii) - Transformarea acasă

Чтобы ответить на вопрос о том, как сделать голливудские локоны, не посещая дорогие салоны, стоит рассмотреть пять популярных вариантов, позволяющих создать их дома Чтобы ответить на вопрос о том, как сделать голливудские локоны, не посещая дорогие салоны, стоит рассмотреть пять популярных вариантов, позволяющих создать их дома.
Citeşte Mai Mult
Frumusețe

Cum să aplicați fundația pe față? - Instrucțiuni pas cu pas

Pentru a afla cum să aplicați fundație pas cu pas față, nu este necesar să participați la cursuri scumpe de machiaj. În acest articol, totul este așezat pe rafturi. Pentru a învăța cum să aplicați fundația în fața pas cu pas, nu este necesar să participați la cursuri scumpe de machiaj. Este suficient să examinați tipul feței, să analizați starea pielii, să cumpărați produse cosmetice de înaltă calitate și să vă familiarizați cu recomandările artistilor de make-up cu experiență.
Citeşte Mai Mult
Frumusețe

Parfum nou pentru femei 2017 - Ce este la modă să mirosi?

În fiecare an, pe podiumul de parfumuri se găsesc noi modele de artă. Ce este relevant în 2017? Noutăți originale ale parfumeriei pentru femei în 2017 sunt prezentate cu un buchet de toate clasele de parfumuri create de case de modă celebre, în colaborare cu faimoasele parfume. Și femeile care se ocupă de ele însele sunt extrem de atent în alegerea parfumului pentru fiecare sezon, rochie, eveniment de viață, uneori chiar starea de spirit, starea de spirit Parfumul este unul dintre cele mai importante elemente ale imaginii holistice a fiecărui reprezentant al frumoasei jumătăți a umanității.
Citeşte Mai Mult
Frumusețe

Care este cel mai bun telefon din 2017? - Top 10 lideri

Experții au efectuat recenzii cuprinzătoare și au testat fiecare model, pe baza căruia a fost compilat un rating al dispozitivelor mobile cele mai funcționale, convenabile și de înaltă calitate realizate în 2016. Există numeroase produse noi în lume - computere, tablete, dispozitive mobile, grupul din urmă crește în termeni de tip și funcționalitate. , prin urmare, considerăm cele mai bune telefoane din 2016.
Citeşte Mai Mult
Frumusețe

Paste de zahăr pentru călcarea la domiciliu - Rețetă, secrete de utilizare

Pastele de acasă care ajută la scăderea părului nedorit. Este greu să găsești o femeie care nu ar vrea să scape de părul corporal: o pastă care se scutură acasă, rețeta pe care o vei găsi în acest articol, este utilă pentru toată lumea. Se poate argumenta de mult timp dacă are sens să scapi de vegetația "extra", însă un lucru este evident: societatea modernă plasează exigențe destul de mari la exterior, ceea ce nu este ușor de îndeplinit.
Citeşte Mai Mult
Frumusețe

Coafuri uimitoare pentru o nuntă pentru păr mediu (50 fotografii) - Idei proaspete

Imaginea de nunta a mirelui trebuie sa fie perfecta. Cel mai important atribut sunt coafurile pentru o nuntă pentru păr mediu. Imaginea de nuntă a mirelui ar trebui să fie perfectă. Atenția este acordată oricărui detaliu: de la o rochie de mireasă la o bluză. Cel mai important atribut sunt coafurile pentru o nuntă pentru părul mediu: o fotografie vă va ajuta să alegeți cele mai bune opțiuni pentru modele.
Citeşte Mai Mult
Frumusețe

Cascadă elegant coafură (50 fotografii) - Instrucțiuni pas cu pas

Când alegeți un arc casual sau festiv, rețineți că coafura de cascadă este grozavă pentru un aspect casual. Atunci când alegeți un arc casual sau de vacanță, vă rugăm să rețineți că coafura unei cascade a cărei fotografie este uimitoare în frumusețea și simplitatea sa este minunată pentru un aspect casual. Se mai numește și panglica franceză și se poate face simplu acasă.
Citeşte Mai Mult
Frumusețe

Curling-boomerangs - Cum să utilizați, cât de mult să păstreze? (fotografie, video)

Bomboane de păr - bumerangele vă vor ajuta părul să găsească frumusețea și volumul incitant Balsamurile pentru păr - bumerangele vor ajuta părul să găsească frumusețea și volumul interesant. Cu mult timp în urmă, doamnelor, încercând să-și facă părul să arate minunat, și-au răsuci părul pe hârtie sau pe papilotki, pe care l-au făcut în mod independent. Timpurile s-au schimbat, tehnologiile s-au imbunatatit, iar curlatorii nu sunt lăsate afară.
Citeşte Mai Mult
Загрузка...