Categorie Frumusețe

Mass-media este încrezător că Alina Kabaeva a dat naștere la gemeni.
Frumusețe

Mass-media este încrezător că Alina Kabaeva a dat naștere la gemeni.

Insiderii susțin că gimnasta a devenit recent o mamă. Știri neașteptate s-au răspândit astăzi în toate presa internă - unii jurnaliști au reușit să afle că gimnasta Alina Kabaeva ar fi devenit mamă de gemeni. Presa se referă la surse anonime care susțin că cei doi băieți s-au născut pe 7 mai, dar întregul proces de naștere a fost învăluit într-un astfel de secret, încât numai acum au aflat despre el.

Citeşte Mai Mult
Frumusețe

Cum să cureți argintul acasă? - Cele mai eficiente moduri

Cum să cureți argintul acasă? Această întrebare este îngrijorătoare pentru mulți. Cum să cureți argintul acasă? Această întrebare îngrijorează multe. La urma urmei, produsele fabricate din acest metal sunt foarte populare: nu numai bijuterii, ci și diverse ustensile de uz casnic sunt fabricate din ele. În timp, argintul se întunecă, pierzându-și aspectul original.
Citeşte Mai Mult
Frumusețe

Trilogia Magică a Cronicilor din Narnia (50 de pics) - Actori și personaje principale

Cei mai buni actori ai cinematografiei englezești și a cinematografiei mondiale sunt implicați într-unul dintre cele mai bune filme ale ultimilor ani în stilul fanteziei de basm "Cronicile din Narnia". Cei mai buni actori ai cinematografiei engleze și mondiale sunt implicați într-unul dintre cele mai bune filme din ultimii ani în stilul fanteziei basme "Cronicile din Narnia". Andrew Adamson, cel mai cunoscut pentru cartoon Puss in Boots și Shrek, a filmat trei cărți Lewis, a creat trilogia Trilogia Narniei: Leul, Vrăjitoarea și Cabinetul Magic - 2005, Prințul Caspian - 2008, The Last Battle - 2010 an.
Citeşte Mai Mult
Frumusețe

Modă ceasuri de mână pentru femei (50 fotografii) - Care este tendința acum?

Femeile de ceas de mână sunt un atribut esențial al femeilor moderne de moda. Alegerea unui ceas pentru femei încheietura mâinii, modelele foto joacă un rol decisiv. În viața noastră un loc important este ocupat de smartphone-uri, a căror funcționalitate depășește limita. S-ar părea, de ce să urmăriți o fată modernă, dacă este la îndemână întotdeauna o tehnică inteligentă?
Citeşte Mai Mult
Frumusețe

Orchid Phalaenopsis - Îngrijire la domiciliu: reproducere și transplant

Orhideea Phalaenopsis acasă pentru orhidee constă în exacerbarea regimului de irigație, iluminare și asigurarea sistemului radicular cu suficientă lumină și aer. Iubitorii de plante numesc această frumusețe tropicală o floare de fluture datorită formei neobișnuite a petalelor. Îngrijirea la domiciliu a orhideei Phalaenopsis urmărește tocmai regimul de irigare, iluminarea și asigurarea sistemului rădăcină cu suficientă lumină și aer.
Citeşte Mai Mult
Frumusețe

Modă ceas pentru femei cu o brățară ceramică (50 fotografii) - Catalog de modele și branduri populare, prețuri

Ceasurile cu o brățară ceramică pentru femei au apărut pe piață nu cu mult timp în urmă, dar au devenit trendy ceasuri cu o brățară ceramică pentru femei care au apărut pe piață nu cu mult timp în urmă. Pentru prima dată, ceasornicarii din Elveția au încercat diverse tipuri de lut întărit pentru a crea brățări și cazuri. Noul material a fost aplicat cu succes în fabricarea ceasurilor moderne și de înaltă tehnologie.
Citeşte Mai Mult
Frumusețe

Ceas de mână la modă Romanson - Catalog de modele populare, prețuri

Ceasurile pentru femei de la Romanson includ atât modele clasice, stricte, casual, cât și modele elegante ultra-subțiri și exclusive, cu pietre incrustate. Designul minimalist și precizia ridicată a acestor produse de modă le-au permis să obțină suficienți fani în întreaga lume. Ceasurile pentru femei de la Romanson includ atât modele clasice, stricte, casual, cât și modele aurii elegante ultra-subțiri și exclusive, cu pietre incrustate.
Citeşte Mai Mult
Frumusețe

În cazul în care pentru a cumpăra Rolex femei de ceas original? - prețuri proaspete de catalog

În întreaga lume, se știe că ceasul de mână Rolex este de sex feminin și accesorii pentru bărbați pentru a spori statutul în societate. În întreaga lume, ceasul de mână Rolex este de sex feminin și accesorii pentru bărbați pentru a spori statutul în societate. Они узнаваемы везде и всюду, каждый состоятельный человек должен иметь в своей коллекции хотя бы одну модель оригинальных Ролекс, иначе его не поймут.
Citeşte Mai Mult
Frumusețe

Modă și elegant ceasuri pentru femei "Swarovski" (50 fotografii) - Catalog de modele și prețuri reale

În timpul nostru rapid, fiecare femeie de afaceri ar trebui să poarte cel puțin un ceas mic la încheietura mâinii, dar fetele inteligente sunt vrednice de cele mai bune opțiuni, și anume, ceasurile Swarovski. În timpul nostru rapid, fiecare femeie de afaceri ar trebui să poarte la încheietura mâinii cel puțin un ceas mic, Chic fete sunt demne și cele mai bune opțiuni, și anume ceasurile Swarovski.
Citeşte Mai Mult
Frumusețe

Spilă elegantă de păr pe partea sa (50 fotografii) - O varietate de opțiuni

În acest an, toate fetele ar trebui să acorde atenție panglicii de păr super-elegante pe lateral și știți că panglica de păr laterală este populară pentru o lungă perioadă de timp. Purtarea unei panglici trebuia să fie toate fetele necăsătorite din Rusia. În prezent, panglica este din nou la modă, dar acum nu este uzată din necesitate, ci din cauza atractivității și frumuseții acesteia.
Citeşte Mai Mult
Frumusețe

Cum de a alege un ceas pentru femei Guess? (50 fotografii) - Catalog de modele populare, preț

Un cadou de bun venit pentru multe fete este ceasul pentru femei Guess. Până acum, un cadou de bun venit pentru multe fete este ceasul pentru femei Guess. Catalogul de colecții stilate prezintă cele mai bune modele. Acest accesoriu este un indicator al gustului excelent, al simțului de stil și al statutului. Cu aceste ceasuri puteți experimenta crearea unei imagini proprii, pentru ao face mai sofisticată și mai irezistibilă.
Citeşte Mai Mult
Frumusețe

Elegant ceas pentru femei DKNY (50 fotografii) - Revizuirea modelelor, recomandări pentru selecție

Ceasurile DKNY, în special cele de sex feminin, Donna Karan au creat special pentru femeile de afaceri care petrec cea mai mare parte a zilei la ceasuri de birou DKNY, în special modelele de sex feminin, Donna Karan sa dezvoltat special pentru femeile de afaceri care petrec cea mai mare parte a zilei la birou. Numele brand-ului este orașul New York, simbolizând ritmul rapid al vieții urbane.
Citeşte Mai Mult
Frumusețe

Elegant ceasuri Swatch pentru femei (50 fotografii) - Catalog curent, prețuri

În primul rând, producătorul se ocupă de clienți, astfel că ceasurile Swatch de femei dezvăluie caracterul proprietarului. Ceasurile Swatch, modelele pentru femei nu vor lăsa pe nimeni indiferent. Acestea combină calitatea înaltă elvețiană, designul unic și funcționalitatea. În primul rând, producătorul se ocupă de clienți, de aceea fabrică produse care dezvăluie esența naturii umane.
Citeşte Mai Mult
Frumusețe

În cazul în care pentru a cumpăra femeie de aur ceas Nick? (50 poze) - Preturi, catalog 2017

Ceasurile pentru femei de aur ale lui Nick sunt concepute pentru femeile cu certitudine. Ceasurile de aur ale lui Nick sunt pentru doamna discernământă. De mult timp a fost cunoscut faptul că un ceas nu este atât de mult un dispozitiv practic pentru numărarea timpului ca element al imaginii, individualitatea proprietarului. Fără ei, este imposibil să vă imaginați o femeie de afaceri de succes.
Citeşte Mai Mult
Frumusețe

Ceasuri ceasuri elegante Tissot (50 fotografii) - Catalog de modele, prețuri 2017

Atunci când alegeți ceasuri Tissot, modelele de sex feminin atrag atenția cu un design frumos, care este important pentru fashionistasul modern. Când alegeți ceasurile Tissot, modelele de sex feminin atrag atenția cu un design frumos, care este important pentru femeile moderne la modă. În plus, ele sunt fabricate din material de înaltă calitate, prin urmare, sunt potrivite pentru persoane practice, economice.
Citeşte Mai Mult
Frumusețe

Femeile Klein ceasuri de moda (50 fotografii) - Catalog curent, preturi 2017

Ceasurile Klein au fost de mult timp punctul de referință în lumea modei. Această marcă legendară a fost mult timp considerată drept referință în lumea modei. Eleganta, practicitatea, rationalitatea si calitatea impecabila a oricarui produs, impreuna cu publicitatea provocatoare in acea perioada, au dus la o crestere rapida a companiei Calvin Klein. Femeile Klein sunt un exemplu clar.
Citeşte Mai Mult
Frumusețe

Cum de a alege un ceas de argint pentru femei? (50 poze) - Catalog de modele stilat

Ceasurile de argint ale femeilor nu arata atat de patetic ca cele de aur, dar arata foarte scumpe si elegante. Daca alegeti ceasuri de argint, modelele de femei se vor incanta cu o varietate de optiuni. Producătorii celebri produc atât modele clasice, cât și elemente de decor original. În orice caz, fiecare fată va fi capabilă să aleagă o opțiune potrivită care să sublinieze feminitatea, frumusețea și harul proprietarului.
Citeşte Mai Mult
Загрузка...