Frumusețe

Design minunat de unghii cu folie (50 fotografii) - Tehnica de creatie a manicurii la domiciliu

Pin
Send
Share
Send
Send


Designul de unghii cu folie este deosebit de popular, pentru că îl puteți crea singur

Designul de unghii cu folie este deosebit de popular, pentru că îl puteți crea singur. Să vedem cum să realizăm o artă unghii unică, fără a lăsa un mediu confortabil în casă. Femeile trebuie întotdeauna bine îngrijite și frumoase. Acestea sunt cei care adesea acordă atenție prietenelor, colegilor și iubitelor. Fiți mereu la modă și elegant și în acele cazuri în care a doua jumătate nu este încă acolo și o manichiură uimitoare vă poate ajuta în căutarea fericirii sale. Stilouri pentru femei - obiect al dorinței multor oameni. Este puțin probabil ca oricare dintre ei să acorde atenție unei femei cu unghii necurate.

Femeile trebuie întotdeauna bine îngrijite și frumoase.

Fiți întotdeauna la modă și elegantă, iar în cazul în care a doua jumătate nu este încă aproape și o manichiură uimitoare poate ajuta doar în căutarea fericirii sale

Stilouri pentru femei - obiect al dorinței multor oameni. Este puțin probabil ca oricare dintre ei să acorde o atenție unei femei cu unghii necinstite.

De unde a apărut manichiura cu folie?

De aceea, din an în an, de la ecrane de televiziune și computere în viața fiecărei femei la modă modernă, vin tot mai multe opțiuni noi pentru arta elegantă a unghiilor. Stelele de la Hollywood sunt considerate principalele grupe de trend și nu se vor lăsa niciodată să iasă fără o manichiură frumoasă. Recent, din ce în ce mai des pe mânerele lor, puteți vedea un design metalic încântător. Uneori, pentru o astfel de decorație, ei trebuie să stabilească sume fabuloase. Dar frumusețea costă întotdeauna atât de mult?

Din an în an, de la ecranele televizoarelor și calculatoarelor din viața fiecărei femei moderne, vin tot mai multe opțiuni noi pentru arta elegantă a unghiilor

Stelele de la Hollywood sunt considerate principalele eleve de trend și nu se vor lăsa niciodată să iasă fără o manichiură frumoasă.

Recent, din ce în ce mai des pe mânerele lor, puteți vedea un design metalic încântător.

Pentru a vă permite o manichiură imaculată, care, apropo, nu arată mai rău decât cea a stelelor, fără o pierdere semnificativă de buget, iar articolul nostru a fost creat. Vă oferim o alternativă demnă de procedurile salonului scump - folie de unghii. Acum vă puteți decora unghiile cu un decor elegant la domiciliu. Și cum, de ce și de ce înțelegem acum. Să mergem

Uneori, pentru o astfel de decorație, ei trebuie să stabilească sume fabuloase.

Vă oferim o alternativă decentă la procedurile salonului scump - folie de unghii.

Acum vă puteți decora unghiile cu un decor elegant la domiciliu

O astfel de folie diferită

Acest material ieftin și ieftin poate fi folosit atunci când modelați atât unghiile crescute, cât și cele naturale. Studiind cu atenție toate subtilitățile realizării, puteți crea capodopere reale de "manichiură" cu ajutorul foliei. Deci, hai să trecem la studierea tipurilor acestui material unic:

 • Decor translațional. Este o foaie subțire de folie de aluminiu. Pentru magazine, este ambalat în rulouri, iar pentru confortul clienților, cantitatea necesară este tăiată. Sunt produse de diferite culori și nuanțe, simple și cu modele, reliefate și netede.

Decalajul - este o foaie subțire de folie de aluminiu

 • Folie colorată. Se mai numeste si "detachable" sau "tinsel". Din numele este clar că are o anumită structură, poate conține un desen și un ornament. Consumatorii îl pot cumpăra sub forma unei foi întregi sau a unor autocolante mici.
 • termo. Diferența sa principală este schimbarea formei și a elasticității sub acțiunea căldurii. Ținând-o puțin lângă orice sursă de lumină (de exemplu, o lampă), puteți ușor să o lipiți pe unghii. Aveți posibilitatea să vă asigurați de frumusețea manichiurului creat cu ajutorul unui film termic, vizionând fotografia designului de unghii cu folie prezentată în acest articol.
 • Abțibilduri. Acest material este foarte ușor de folosit, dar cu acesta puteți obține un efect fantastic. Panglicile subțiri formează uneori o compoziție foarte complexă, uitându-se la care dintr-o dată și nu veți înțelege că a fost efectuată într-un mediu confortabil de acasă.

Acest material ieftin și ieftin poate fi folosit atunci când modelați atât unghiile crescute, cât și cele naturale

Studiind cu atenție toate subtilitățile executării, puteți crea cu ajutorul foliei aceste capodopere ale "artei manichiurii"

Poti cumpara nu un material neted, dar cu modele embosate si diverse. Acest design va arăta foarte atractiv și neobișnuit.

Sfat! Dacă nu ați câștigat suficientă experiență pentru a începe, utilizați ultima opțiune. De asemenea, pentru aceste scopuri, folie de transfer perfectă. Cu ajutorul acestuia, puteți ajusta imaginea la numărul dorit. Nu vreau să mă deranjez? Acoperiți cu folie pe toată suprafața unghiei, veți obține o manichiură metalică foarte frumoasă. Poti cumpara nu un material neted, dar cu modele embosate si diverse. Acest design va arăta foarte atractiv și neobișnuit.

Creați o manichiură unică

Încă nu ți-e clar cum să folosești folia pentru unghii? Să aruncăm o privire detaliată asupra fiecărei tehnici de artă de unghii.

Gel de lac și folie tradusă pentru a vă ajuta

Pentru a crea o manichiură metalică unică, trebuie să faceți următoarele proceduri:

 • Trateaza unghiile cu un fisier de unghii, corecta lungimea, scoateti cuticula.
 • Faceți suprafața plăcilor perfect netedă cu ajutorul bobinei.
 • Grind cu un compus special.

Unghiul fișierului de unghii, corectați lungimea, îndepărtați cuticula

Degresat cu un compus special

Acoperiți-vă unghiile cu un lustruit cu gel care va juca rolul unei baze de manichiură.

 • Aplicați grundul, așteptați câteva minute până când se usucă complet.
 • Acoperiți-vă cu unghii cu gel, care va juca rolul unei baze de manichiură.
 • Uscați-vă degetele sub o lampă UV.
 • Aplicați folia pe cui cât mai ușor. Tehnica este aceeași ca și în cazul acoperirii întregii suprafețe, iar în cazul decorării în bucăți mici.
 • Apăsați materialul cu un baston de culoare portocalie sau o cârpă moale pentru a prinde folia cu unghia.
 • Îndepărtați reziduurile și utilizați un strat de acoperire. Uscați-vă unghiile cu atenție și îndepărtați stratul lipicios de pe suprafața lor. Jocuri uimitoare gata

Aplicați folia pe cui cât mai ușor. Tehnica este aceeași ca și în cazul acoperirii întregii suprafețe, iar în cazul decorării în bucăți mici

Jocuri uimitoare gata

Fir de decupare. Termeni generali de utilizare

De obicei folia de rupere este pliată în role și introdusă într-un borcan. În această formă se ajunge la consumator. În timpul lucrului nu trebuie să încercați să îl obțineți cu mâinile, puteți deteriora integritatea foii. Pensetele sunt mai potrivite pentru acest lucru. Dacă aveți nevoie de o anumită formă, tăiați cu atenție cu foarfece. Pentru a crea designul dorit, achiziționați un adeziv special.

Achiziționați un adeziv special pentru a crea designul dorit.

Pregătiți unghiile în același mod ca în orice alt caz. Ajustați lungimea unghiilor, dați-le o formă frumoasă, scoateți cuticula

În timpul lucrului nu trebuie să încercați să îl obțineți cu mâinile, puteți deteriora integritatea foii

Pregătiți unghiile în același mod ca în orice alt caz. Ajustați lungimea unghiilor, dați-le o formă frumoasă, scoateți cuticula etc. Și apoi strict conform instrucțiunilor:

 • Aplicați un lac transparent sau un lac pe o suprafață de unghii.
 • După ce ați așteptat uscarea, acoperiți plăcuța cu adeziv în locurile unde va fi plasată folia. Dacă doriți să obțineți o manichiură în oglindă, adezivul trebuie distribuit pe întreaga suprafață.
 • Îndreaptă cu grijă folia și apasă fiecare cui cu o cârpă sau un băț portocaliu.
 • Uscați-vă degetele cu atenție și aplicați un fixativ.

De obicei folia de rupere este pliată în role și introdusă într-un borcan.

Sfat! Pentru a crea unghii cu ajutorul. Înlăturați folia, utilizați numai cleiul special conceput pentru astfel de scopuri. Nu experimentați sănătatea unghiilor, utilizând alte tipuri de compoziție lipicioasă.

folii termice. Secretele de a crea o manichiură unică la domiciliu

O caracteristică distinctivă a acestui material este tratamentul termic al materialului. Pentru a obține forma dorită, trebuie să țineți autocolantele puțin lângă lampă sau sub un curent de aer cald de la un uscător de păr.

 • Pregătiți unghiile în modul descris mai sus.
 • Aplicați pe întreaga suprafață a bazei lacului de unghii, care va servi ca un fel de garnitură între unghii și folie.
 • Scoateți dispozitivul de etanșare și încălziți ușor.
 • Puneți-l pe suprafața cuiului la baza acestuia (cât mai aproape de cuticulă) și trageți cu atenție folia până la vârful.
 • Dacă decorați doar o parte a unghiei cu acest material, atașați ușor bucățile și le presați cu ajutorul unui baston de portocal.
 • Aplicați un strat de acoperire.

Sfat!Această manichiură se dovedește a fi uimitoare. Un minus - frumusețea nu durează mult. De aceea, dacă faci o decorare pentru un eveniment, o faci imediat înainte de sărbătoare, iar apoi la sărbătoare toată atenția oamenilor va fi împletită în mâinile tale.

Această manichiură se dovedește a fi uimitoare. Un minus - frumusețea nu durează mult

O caracteristică distinctivă a acestui material este tratamentul termic al materialului.

Pentru a vă asigura o manichiură mai lungă de viață, utilizați un gel de gel mai bun și șelac. Tehnica de a crea unghii cu folie pe gel diferă doar prin faptul că trebuie să vă uscați periodic degetele sub o lampă UV. Va dura mai mult timp, dar rezultatul va rămâne fără cusur timp de două până la trei săptămâni, până când unghiile încep să crească.

Este necesar să se spună despre un alt tip de folie - autocolante. Aici totul este mai ușor ca niciodată. Faceți orice design dorit și decorați-vă doar cu un autocolant elegant. Nu uitați de finisajul stratului de unghii. Acest lucru va proteja manichiura de expunerea la mediul inconjurator si va pastra permanent frumusetea pixurilor.

O altă formă de folii - autocolante. În general, este mai ușor decât oricând

Câteva sfaturi pentru utilizare

Cu ajutorul foliei puteți crea modele cu adevărat unice. Și există multe modalități de a face acest lucru. Să ne familiarizăm cu ultimele tendințe de modă din lumea serviciilor de unghii.

Oglinda manichiura cu folie

Un alt nume reflectă arta unghiilor. Când se creează un astfel de design, se obține un efect asemănător oglinzii. Dacă doriți să faceți o decorare în acest stil, utilizați folie absolut netedă. Pe suprafața sa nu trebuie să existe muchii și muchii aspre.

Un alt nume reflectă arta unghiilor.

Când se creează un astfel de design, se obține un efect asemănător oglinzii.

Dacă doriți să faceți o decorare în acest stil, utilizați folie absolut netedă.

O astfel de manichiură nu tolerează neglijența

Sfat! O astfel de manichiură nu tolerează neglijența. Înainte de aplicare, lustruiți cu atenție plăcile pentru a obține o suprafață perfect plană.

Aplicați o bază de lac pe unghiile dvs. și, după primul strat se usucă, aplicați folie pe ele cu o față mată în jos

Aplicați un strat de lac pe unghii și, după uscarea primului strat, puneți-le pe o folie partidul opac în jos. Smooth suprafață pentru a preveni formarea de bule și cu o mișcare ascuțită rupe de pe stratul superior, folie de protecție. Materialul în sine trebuie să rămână pe farfurie. În stadiul final, aplicați un instrument special pentru a adăuga strălucire și tratați manichiura cu un strat de finisare.

Sacoșă oblică cu folie

Pentru ao crea, trebuie să tăiați în prealabil bucăți de material. Tehnica este simplă: aplicați lac colorat, care va servi drept bază, se va usca bine și va pune un zâmbet înclinat pe unghii.

Pentru ao crea, trebuie să tăiați în prealabil bucăți de material.

Tehnica este simplă: aplicați lac colorat, care va servi ca bază, se va usca cu atenție și vă va pune unghiile în zâmbet

Această manichiură este perfectă pentru viața de zi cu zi și întâlniri de afaceri, precum și pentru ocazii speciale.

O astfel de manichiură este perfectă atât pentru viața de zi cu zi, cât și pentru întâlnirile de afaceri și pentru ocazii speciale. Amintiți-vă că culoarea unghiilor trebuie să fie în armonie cu hainele, în caz contrar riscă să nu se încadreze în imagine și să strică imaginea de ansamblu.

Amintiți-vă că culoarea unghiilor trebuie să fie în armonie cu hainele, în caz contrar riscă să nu se încadreze în imagine și să strică imaginea de ansamblu.

Manichiura Lunii Trendy

Recent, arta de unghii cu eliberarea găurii devine din ce în ce mai populară. Dacă doriți să respectați moda, efectuați această tehnică cu folie. Folia metalică de culoare armonizează bine cu orice culoare. Redarea pe contrastul arată întotdeauna foarte elegant. Puteți să vă decorați unghiile cu o manichiură lunară unică înainte de a vă întâlni cu prietenele, având o întâlnire romantică, vizitând oaspeți sau o cafenea. Prietenii tăi vor aprecia cu siguranță manichiura ta și nu vor înțelege imediat că ai făcut-o singură.

Recent, arta de unghii cu eliberarea găurii devine din ce în ce mai populară

Dacă doriți să respectați moda, efectuați această tehnică cu folie

Puteți să vă decorați unghiile cu o manichiură lunară unică înainte de a vă întâlni cu prietenele, având o întâlnire romantică, vizitând oaspeți sau o cafenea

Cea mai bună opțiune este utilizarea foliei de rupere. Pentru început, aplicați o bază de lac pe unghii, apoi un lac colorat, un strat de lipici pe lună. Apoi, cu mișcări atente, puneți o bucată de folie pe placa de unghii cât mai aproape de cuticulă, după uscare, aplicați un agent de finisare. E simplu!

Cea mai bună opțiune - folosirea foliei de rupere

Tehnica artă lunară de unghii este ușor de realizat în două opțiuni populare

Acum, pe lângă creasta grațioasă, fântâna se distinge, de asemenea, cu ajutorul unui triunghi. Ambele moduri sunt la fel de bune, unice și unice.

Sfat! Tehnica de arta a lunii este usor de interpretat in doua variante populare. Acum, pe lângă creasta grațioasă, fântâna se distinge, de asemenea, cu ajutorul unui triunghi. Ambele metode sunt la fel de bune, unice și unice.

Rezumă

Creativitatea și imaginația sunt cei mai buni asistenți în crearea designului de unghii cu folie. Acest material poate fi utilizat ca bază sau ca o completare a decorului. În prezent există un număr imens de tehnici de decorare a unghiilor, în care folia poate avea o parte activă.

Printre principalele avantaje ale acestui material se numără următoarele:

 • unicitatea. Cu ajutorul foliei puteți crea modele cu adevărat originale și extraordinare fără decorări suplimentare. Nu credeți? Check out manichiura cu oglinda foto. Stilată, nu-i așa?
 • versatilitate. Foile sunt perfect combinate cu toate elementele decorului. Pentru a oferi manichiurii șicul regal și eleganța este mai bine să folosiți pietre, pietre și margele. Pentru a rezolva problemele de zi cu zi modele adecvate și modele palide.

Foile sunt perfect combinate cu toate elementele decorului.

Pentru a rezolva problemele de zi cu zi modele adecvate și modele palide

Folia este ieftină, iar metoda de creare a unui design cu ajutorul ei este extrem de simplă și simplă.

 • ieftinătate. Folia este ieftină, iar metoda de creare a unui design cu ajutorul ei este extrem de simplă și simplă. Și aceasta înseamnă că pentru a decora stilouri dvs. preferate nu aveți nevoie să cheltuiți o mulțime de bani cu privire la achiziționarea de materiale și să plătească pentru serviciile de maestru.

Creativitatea și imaginația sunt cei mai buni asistenți în crearea designului de unghii cu folie

Acest material poate fi utilizat ca bază sau ca o completare a decorului.

Cu ajutorul foliei puteți crea modele cu adevărat originale și extraordinare fără decorări suplimentare.

După cum ați reușit să înțelegeți, folia are multe avantaje și nu un singur dezavantaj. Singura problemă care poate distruge manichiura și starea de spirit este o scurtă durată de viață. Dar poate fi de asemenea transformat într-un plus prin utilizarea de lac sau șelac.

Foaia are multe avantaje și dezavantaje

Singura problemă care poate distruge manichiura și starea de spirit este o scurtă durată de viață.

Vizionați videoclipul: 19 DE IDEI FABULOASE PENTRU UNGHIILE TALE (Septembrie 2023).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send