Frumusețe

Ceasuri ceasuri elegante Tissot (50 fotografii) - Catalog de modele, prețuri 2017

Pin
Send
Share
Send
Send


Atunci când alegeți ceasuri Tissot, modelele de sex feminin atrag atenția cu un design frumos, care este important pentru moda moderne.

Atunci când alegeți ceasuri Tissot, modelele de sex feminin își atrag atenția asupra designului lor frumos, care este important pentru moda moderna. În plus, ele sunt fabricate din material de înaltă calitate, prin urmare, sunt potrivite pentru persoane practice, economice. Femeile de afaceri vor iubi ceasurile fabricate de elvețieni. După cum vedem, fiecare fată își poate alege propriul ceas. Compania Tissot este un producător renumit de ceasuri elvețiene, care produce modele mecanice și cuarț. Marca Tissot a prezentat cele șapte colecții de ceasuri din lume. Modelele feminine sunt doar în unele dintre ele. Să luăm în considerare colecțiile Tissot și să alegem cele mai bune ceasuri pentru femei.

Toate modelele sunt fabricate din material de înaltă calitate, prin urmare sunt potrivite pentru persoanele practice.

Fiecare fată își poate alege ceasul pentru a gusta

Compania Tissot este un producător renumit de ceasuri elvețiene, care produce modele mecanice și cuarț.

Colecția T-Lady

Colecția de ceasuri pentru femei T-Lady este considerată cea mai variabilă. La vânzare puteți găsi cel puțin 58 de poziții de produs. Toate produsele au un design unic deosebit.

Colecția de ceasuri pentru femei T-Lady este considerată cea mai variabilă.

La vânzare puteți găsi cel puțin 58 de poziții de produs

Cele mai populare sunt:

 • minunat - ceas clasic cu carcasă rotundă în miniatură. Subliniați feminitatea și luxul proprietarului. Una dintre opțiuni - o brățară metalică în combinație cu diamante spumante - înlocuiește în mod ideal orice bijuterie. În loc de metal pentru fabricarea curelei, se poate folosi și piele.
  preţ: 20 000-25 000 de ruble.

Un ceas clasic minunat, cu o carcasă rotundă în miniatură

 • Bella Ora Piccola creat sub motto-ul "Diavolul este în detalii". Conceptul imaculat gândit include un model de design de lux. Eleganța evidențiază sticla curbată, cabochon, rama concavă. Glamour adaugă cifre romane pe cadran. Îmbunătățește sofisticarea unui numărător secundar miniatural.
  Preț: 10 000 de ruble.

Glamourul modelului Bella Ora Piccola adaugă cifre romane pe cadran. Îmbunătățește sofisticarea unui numărător secundar miniatural

 • T02 - modelul clasic de cuarț creat în 1999 de către femeie pentru femei. Ceasurile moderne sunt echipate cu o brățară cu legături în forma literei "T". Potrivit pentru vizitarea oricărui eveniment.
  Preț: 23 000 de ruble.

T02 - model clasic de cuarț

 • T-rotund are un design avangardist: cadranul rotund curge ușor în carcasă, accentuând astfel încrederea și puterea femeii.
  Pret: 25.000 de ruble.

T-Round are un design avangardist: cadranul rotund intră ușor în carcasă

 • Heart Powermatic 80 umplut cu farmec feminin. Mecanismul automat poate fi văzut prin fereastră, care se află în locul numărului 12. Se adaugă pietre și pietre, folosite ca decor suplimentar. Fiecare model al colecției are un caracter propriu, care indică caracteristicile de personalitate ale gazdei. Arată ca magie.
  Preț: 35 000-45 000 ruble.
Heart Powermatic 80 umplut cu farmec feminin
 • model T 10 umplute cu farmec francez, datorită cadranului de pe cadranul clous de Paris. Farmecul subtil se datorează punctelor care completează perfect modelul. Ceasurile arată elegant și modern.
  Preț: 25 000-26 000 ruble.

Ceasurile T-10 arată elegant și modern

 • Dressport T050 atrage atenția altora datorită dispunerii simetrice a contoarelor pe cadranul rotund. Orice femeie modernă va dori să primească un asemenea ceas ca un dar.
  Pret: 25.000 de ruble.

Dressport T050 atrage atenția celorlalți datorită dispunerii simetrice a contoarelor pe cadranul rotund

După cum putem vedea, colecția T-Lady este concepută pentru femei cu caracter diferit, statut social și aspect. Dar fiecare model accentuează sofisticarea, dragostea și stilul imaginii, care completează perfect imaginea.

Colecția T-Lady este concepută pentru femei cu caracter diferit, statut social și aspect.

Sfat! Când alegeți un ceas, acordați atenție cadranului. Numerele ar trebui să fie convenabile pentru dvs., pentru a nu pierde timpul studiind-le.

T-Touch

Tissot Touch Collection este o colecție prezentată pentru prima dată publicului în 2001. Diferă în prezența unei gestionări inovative prin apăsarea pe ecran. Există patru modele principale de sex feminin.

Tissot Touch Collection - o colecție lansată pentru prima dată în public în 2001

 • Tissot T-Touch Lady Solar lucrează la încărcarea bateriei solare, astfel încât acestea sunt excelente pentru femeile care sunt preocupate de situația de mediu. Modelul se distinge prin eleganță, datorită cocii sale compacte și designului elegant. Cuarț mecanism senzoriale cu mama de cadran perla nu lasă indiferent stilist fashionistas.
  Preț: 18.000 de ruble.

Tissot T-Touch Lady Solar este alimentat de o baterie solară, deci este excelent pentru femeile care sunt îngrijorate de mediul înconjurător

Modelul este elegant datorită cocii sale compacte și designului elegant.

 • Tissot T-Touch II Titanium Lady este în mare cerere datorită echipamentelor de înaltă tehnologie. Funcțiile cronometrului concurează cu manometrele profesionale. Compass și prognoza meteo funcție va fi necesară pentru excursii țară și drumeții în orice teren.
  Preț: 30.000 - 35.000 de ruble.

Tissot T-Touch II Titanium Lady este în mare cerere datorită echipamentelor de înaltă tehnologie.

 • Tissot Sailing-Touch dotat cu funcții de prognoza meteo, calendar perpetuu, busolă și altele. Originalul încuietoare pliabilă și cristalul safir, combinat cu designul în tema marină, atrage atenția unor fete sportive sofisticate.
  Pret: 66.000 de ruble.
Tissot Sailing-Touch este echipat cu funcții de prognoza meteo, calendar perpetuu, busolă și altele

Originalul încuietoare pliabilă și cristalul safir combinat cu designul în tema marină atrage atenția fetelor sportive sofisticate

 • Tissot Racing-Touch - un model multifuncțional, echipat cu un cronograf, LCD electronic, busola, ceas cu alarmă și EOL.
  Pret: 36.000 de ruble.
Tissot Racing-Touch este un model multifuncțional echipat cu un cronograf, LCD electronic, busola, ceas deșteptător și EOL

În ciuda funcționalității modelelor, producătorul își amintește publicul.
Ceasurile pentru femei sunt realizate într-un design elegant, cu adăugarea elementelor decorative sub formă de diamante și alte pietre prețioase. Prin urmare, alegând acest model, veți fi mereu pe primul loc.

În ciuda funcționalității modelelor, producătorul își amintește publicul

Ceasurile pentru femei sunt realizate într-un design elegant, cu adăugarea elementelor decorative sub formă de diamante și alte pietre prețioase

Alegeți un astfel de ceas, veți fi mereu pe primul loc

Sfat! Touch Collection este conceput special pentru fetele sportive care sunt predispuse la aventuri aventuroase.

T-sport

În colecția de T-sport puteți găsi 11 posturi de ceasuri pentru femei. Ele diferă de bărbați în designul și culorile originale. Luați în considerare cele mai populare modele:

 • T-Race Quarts cronograf cu curele multi-color este potrivit pentru fete vesele cu un stil de viata activ. Modelul este conceput special pentru autovehicule.
  Pret: 35.000 de ruble.

T-Race Quarts Cronograf cu curele multi-color este potrivit pentru fete vesele cu un stil de viata activ.

 • Quickster potrivite pentru fetele tinere dinamice care nu sunt indiferente la bling. Datorită monogramei subțiri puteți vedea clar cadranul în orice condiții. Echipat cu o funcție de dată și cronograf.
  Preț: 26.000-30.000 de ruble.

Quickster este potrivit pentru fete tinere dinamice care nu sunt indiferente la bling.

 • PRC 200 Quarts cronograf - ceasuri cu cuarț care completează perfect stilul sportiv al fiecărei fete. În combinație cu adidași la modă, jambiere și windbreakers, modelul subliniază perfect sofisticarea fetei. Raza este în mod semnificativ îngustată și cadranul este mărit, ceea ce vă permite să citiți rapid toate informațiile.
  Pret: 27.000 de ruble.

PRC 200 Quarts Cronograf - ceasuri cu cuarț care completează perfect stilul sportiv al fiecărei fete

 • Veloci-T Fabricate din oțel inoxidabil, astfel încât acestea pot fi purtate în toate condițiile meteorologice, fără teama de funcționare defectuoasă a mecanismului. Există un tahometru încorporat.
  Preț: 40.000 de ruble.

Veloci-T sunt fabricate din oțel inoxidabil, astfel încât să poată fi purtate în orice condiții meteorologice, fără teamă de funcționarea defectuoasă a mecanismului

 • Quickster Nato Cronograf se distinge prin simplitatea cadranului și benzelului multi-colorat. Fiecare femeie de moda va aprecia centurile originale NATO.
  Preț: 30.000 de ruble.

Quickster Nato Cronograful se distinge prin simplitatea cadranului și benzelului multi-colorat. Fiecare moda va aprecia curelele originale NATO

 • Prc 100 Titan cu o cusătură de fluture și cristal de safir, accentuează trăsăturile masculine ale fetei. Aceasta este determinarea, forța, perseverența, dedicația.
  Preț: 30.000 de ruble.

Prc 100 Titan cu o cusătură de fluture și sticlă de safir accentuează trăsăturile masculine ale fetei

Din analiza modelelor populare, putem concluziona că marca bine-cunoscută "Tissot" îi îngrijorează pe utilizatori, oferind astfel ceasuri nu numai de funcționalitate diferită, ci și de culoare, design, stil. Colecția propusă este perfectă pentru sport sau pentru a trăi în condiții extreme.

Sfat! Atunci când alegeți un ceas sport pentru femei, luați în considerare prezența unor astfel de caracteristici: cronometru, cronometru, dată, busolă. Deci, nu veți fi lăsați într-o situație neplăcută în timpul unei plimbări sau al unei alergări normale de dimineață.

T-Classic

Colecția T-Classic are aproximativ 40 de ceasuri pentru femei. Ele sunt realizate într-un design clasic, dar diferă în stil, culoare și design al cadranului.

Colecția T-Classic are aproximativ 40 de ceasuri pentru femei

Ele sunt realizate într-un design clasic, dar diferă în stil, culoare și design al cadranului

În ceea ce privește designul, colecția poate fi găsită cu ceasuri unisex stricte care se potrivesc stilului de îmbrăcăminte al bărbaților, accentuând armonios

În ceea ce privește designul, în colecție puteți găsi ceasuri unisex stricte care se potrivesc stilului de îmbrăcăminte al bărbaților, accentuând armonios acest lucru. De asemenea, în prezența produselor decorate cu pietre și pietre, care nu vor lăsa o femeie indraznească plină de farmec de modă.

Fiecare model este completat de o curea din piele de înaltă calitate. Cadranul este, de asemenea, schimbat pentru fiecare model și reprezintă un design unic. Prețul produselor variază în funcție de elementele decorative suplimentare 10 000-120 000 ruble.

Modelul Tissot Ballade Powermatic 80 COSC Lady

Modelul Tissot PR 100 Fete Lutte Suisse LadyTissot Tradition Automat Small SecondTissot Everytime Small

După cum puteți vedea, modelele clasice de ceasuri "Tissot" vor apela la fiecare modă. Alegeți un model în funcție de natura proprietarului.

Sfat! Modelele clasice "Tissot" se vor bucura de un cadou pentru fiecare femeie, deoarece sunt potrivite pentru viața de zi cu zi și pentru vizitarea oricărui eveniment.

T-buzunar

T-Pocket este o colecție unică de ceasuri, care are doar două modele de femei: Lepine cuarț și Savonnettes. Acesta este un ceas de buzunar care combină tehnologii moderne, metode tradiționale de fabricație și istorie.

În funcție de preferințele dvs., ceasul poate fi realizat în stil vintage, iar cadranul reamintește de modernitate. Modelele sunt considerate un excelent memento, deoarece își amintesc epoca nobilimii.

Lepine cuarț de buzunar

Vintage Savonnettes

Cazul ceasurilor de buzunar pentru femei este din cupru, iar sticla este din minerale. A doua opțiune este oferită în aur și cupru în combinație cu culoarea argintie a cadranului. Dispozitivul nu are funcții speciale, însă, totuși, ceasul atrage atenția și provoacă răspunsuri entuziaste.

Plus este decorarea sub forma siglei de marcă. Reamintește tradițiile companiei, care de mulți ani produce cele mai bune ceasuri de calitate elvețiană.

Costul modelelor variază în interiorul 25.000-30.000 de ruble.

T-aur

T-Gold este o colecție de ceasuri a companiei Tissot, care are 46 de produse pentru femei. Varietatea de alegere a modelelor surprize și delicii. Iată dimensiunile și formele diferite ale cadranului, designului, funcției, stilului. După examinarea detaliată a modelelor, veți avea grijă să găsiți ceasul perfect, subliniind gustul tău deosebit. Luați în considerare unele dintre ele:

 • Retro carrie - un ceas de aur cu brățară din piele și o clasică clasică este potrivit pentru doamnele de afaceri care știu ce vor de la viață. În combinație cu cristal safir și cadran alb, modelul arată ușor și elegant.
  Pret: 200.000 de ruble.
Retro Carree - un ceas de aur cu brățară din piele și o cataramă clasică este potrivit pentru o doamnă de afaceri care știe ce vrea de la viață
 • Nubya - un ceas de aur cu mișcare de cuart și o brățară din piele care strălucește luxos cu stralucirea de mireasă. Corpul rectangular alungit captivează și atrage ochii altora.
  Preț: 220.000 de ruble.

Nubya - un ceas de aur cu mișcare de cuart și o brățară din piele care strălucește luxos cu stralucirea de mătase-de-perlă

 • Carson cuarț - ceasuri de aur elegante și elegante, care sunt prezentate într-un design concis și mai sofisticat. O fată poate alege un produs de orice stil. Ele vor arăta grozav în medii diferite.
  Preț: 130.000 de ruble.
Stil elegant și elegant cuarț carson
 • Bellflower - un accesoriu luxos care completează imaginea feminină divină chic. Alegerea unui model, decorat cu diamante, vă va sublinia importanța, puterea și feminitatea.
  Preț: 300.000 de ruble.
Bellflower - un accesoriu luxos care completează imaginea feminină divină chic

Ceasul este proiectat ca o brățară scumpă și elegantă.

 • Rose vis - modelul de ceas care nu iese niciodată din modă. Rândul rafinat clasic rotund strălucește cu aur și poate exista din timp.
  Preț: 80.000 de ruble.
Rose Dream este modelul de ceas care nu iese niciodată din modă. Rândul rafinat clasic rotund strălucește cu aur și poate exista din timp.
 • Goldrun - variație pe tema ceasurilor de aur. Designul clasic și designul simplu nu suprasolicite imaginea feminină, ci o completează cu tact și în mod natural.
  Preț: 50.000 de ruble.

Designul clasic și designul simplu al lui Goldrun nu suprasolicite imaginea feminină, ci o completează cu tact și în mod natural.

 • Gloriosul cuarț - se potrivește cu adevărata doamnă. Carcasa ovală, decorată cu aur de 18 carate, nu va lăsa pe nimeni indiferent. Dacă doriți să fiți invidia și încântarea, achiziționați acest model particular.
  Prețul este de 190.000 de ruble.

Glamour Quartz - se potrivește cu adevărata doamnă

Carcasa ovală, decorată cu aur de 18 carate, nu va lăsa pe nimeni indiferent

După cum vedem, colecția de aur este concepută pentru femeile de succes care au realizat totul în sfera profesională și personală. Proprietarii unor astfel de ceasuri se vor aștepta cu siguranță la creșterea carierei, la atenția sexului opus și la respectul altora.

Colecția de aur este destinată femeilor de succes care au realizat totul în sfera profesională și personală.

Sfat!Aveți grija cu grijă de ceasul dvs., astfel încât să poată servi familiei dvs. de mulți ani. Modelele de aur sunt excelente pentru transmiterea de la o generație la alta.

Vizionați videoclipul: Ceasuri barbatesti (Septembrie 2023).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send