Frumusețe

Femeile Klein ceasuri de moda (50 fotografii) - Catalog curent, preturi 2017

Pin
Send
Share
Send
Send


Ceasurile Klein au fost mult timp punctul de referință în lumea modei

Acest brand legendar a fost mult timp considerat drept referință în lumea modei. Eleganta, practicitatea, rationalitatea si calitatea impecabila a oricarui produs, impreuna cu publicitatea provocatoare in acea perioada, au dus la o crestere rapida a companiei Calvin Klein. Femeile Klein sunt un exemplu clar.

Eleganța, caracterul practic, raționalitatea și calitatea impecabilă a oricărui produs, împreună cu publicitatea provocatoare la acea dată au permis companiei Calvin Klein o creștere rapidă

Ceasurile Klein se disting prin simplitatea și cotidienele elegante

Designerii de marcă acordă atenție finisării brățărilor; cadranul rămâne adesea minimalist

Istoricul mărcilor

În 1968, doi prieteni au deschis un studio modest în New York. Barry Schwartz sa ocupat de problemele economice, iar designerul Calvin Klein "a generat idei". Lucrările artiștilor talentați au fost apreciate în curând de președintele firmei Bonvit-Teller, cea mai mare companie din acea vreme, și au făcut o comandă imensă de 50 de mii de dolari pentru aceștia. În acest moment, în lumea modei, pentru prima dată a sunat numele lui Klein.

În 1973-1975 Calvin Klein primește trei premii Coty pentru colecțiile sale.

În viitor, compania lansează o linie de accesorii de prestigiu și lenjerie de pat. Cu o mână ușoară, logo-ul Klein devine un ornament - și, la urma urmei, o dată s-ar părea că mulți dintre ei au un gust prost.

Primul ceas destinat tinerilor, lansat în 1997

Designerul nu a fost lent pentru a profita de succes. În curând, Klein, în afară de bărbați, a început să dezvolte îmbrăcăminte pentru femei în sportul anilor 70, precum și produse de croitorie în masă a tipului de gata de îmbrăcăminte. Deja în 1973-1975 Primeste imediat trei premii Coty pentru colectiile sale.

În viitor, compania lansează o linie de accesorii de prestigiu și lenjerie de pat. Cu o mână ușoară, logo-ul Klein devine un ornament - și, de fapt, odată ce păreau mulți într-un ton rău. Cel de-al doilea merit al unui designer întreprinzător este încheierea unui denim simplu și neimportant, la prima vedere, pe podiumurile lumii. De atunci, Klein a primit titlul de "Ministrul de blugi".

Compania lansează primele sale ceasuri pentru tineri în 1997. Mecanisme de calitate și fiabile, design neobișnuit și, ca întotdeauna, publicitate provocatoare - toate acestea le-au făcut extrem de populare încă din prima zi. Astăzi, oricare dintre produsele mărcii americane - articole de îmbrăcăminte, lenjerie de corp, ceasuri, accesorii, cosmetice și parfumuri - a meritat meritul referitor la calitatea și stilul impecabil.

Mecanisme de calitate și de încredere, design neobișnuit și, ca întotdeauna, publicitate provocatoare - toate acestea au făcut ceasurile Klein extrem de populare încă din prima zi

Astăzi, oricare dintre produsele mărcii americane - articole de îmbrăcăminte, lenjerie de corp, ceasuri, accesorii, produse cosmetice și parfumuri - a meritat meritul de referință a calității și stilului impecabil

În ciuda faptului că Calvin Klein este o marcă americană, ea lucrează îndeaproape cu The Swatch Group Ltd, producător de ceasuri din Elveția

Sfat! În ciuda faptului că Calvin Klein este o marcă americană, ea lucrează îndeaproape cu The Swatch Group Ltd, un producător de ceasuri elvețiene. De aceea toate liniile acestor accesorii Calvin Klein sunt marcate.

Ceasuri pentru femei Klein: catalog

În segmentul ceasurilor de modă, ceasurile pentru femei Calvin Klein ocupă un loc special. Creatorii lor nu pot fi acuzați de luxul ostentativ. Principalul atu al acestor produse este simplitatea și eleganța, designul neobișnuit, o varietate de culori și forme și o calitate excelentă. În același timp, originalitatea acestor modele este combinată în mod ideal cu confort și practicitate elementară. Lățimea gama de modele și actualizarea lunară regulată a catalogului vă permite să alegeți orice model - de la strictețe și revendicați la tineretul avangardist.

În segmentul ceasurilor de modă, ceasurile pentru femei Calvin Klein ocupă un loc special

Principalul atu al acestor produse este simplitatea și eleganța, designul neobișnuit, varietatea de culori și forme și o calitate excelentă.

Originalitatea acestor modele este combinată în mod ideal cu confort și practicitate elementară.

Produsele cu sigla SK sunt o combinație de suprafețe netede și forme geometrice aparent simple. Dar, la o examinare mai atentă, se poate asigura că proiectarea celor mai mici detalii este gândită imaculat. Totul este perfect în ele - de la cadran, curea sau brățară până la canelură, în care se introduce geamul de ceas.

Pentru a studia întregul catalog al ceasurilor pentru femei, Klein poate fi pe site-ul oficial. Vom descrie numai cele mai renumite modele.

Lățimea gama de modele și actualizarea lunară regulată a catalogului vă permite să alegeți orice model - de la stricte și plângeri la tineret avangardist

Produsele cu sigla SK sunt o combinație de suprafețe netede și forme geometrice aparent simple.

Totul este perfect în ele - de la cadran, curea sau brățară până la canelură, în care se introduce geamul de ceas

Sfat! Sticla minerală specială a feței acestor ceasuri este foarte rezistentă la orice deteriorare mecanică. Cu toate acestea, produsele cele mai scumpe și extrem de durabile sunt Calvin Klein cu cristale de safir. Prin duritate este inferioară doar diamantului. În exterior, este imposibil să se distingă de aspectul obișnuit - atât din minerale, cât și din sticlă de safir, la fel.

Calvin Klein îmbrățișează

Modelul sofisticat cK Clasp de anul trecut a fost un hit de sezon. Rotița rotundă inițială din ele se transformă într-o brățară elegantă din oțel, proiectată să se răsucească în jurul mânerului feminin. Orele sunt executate în două opțiuni:

 • cu cadran alb și negru și brățară de argint;
 • cu un cadran alb și o brățară de metal de culoare aurie roz.

Rotița rotundă originală se transformă într-o brățară elegantă din oțel, concepută pentru a răsuci ușor mânerul feminin

Acest model poate fi cu un cadran alb sau negru și brățară de argint.

Și, de asemenea, cu un cadran alb și o brățară de metal auriu roz

Brățara unică nu are încuietori. Pentru a scoate sau a pune ceasul, trebuie doar să apăsați un buton, iar carcasa va fi ușor extinsă

Brățara unică nu are încuietori. Pentru a scoate sau a pune un ceas, trebuie doar să apăsați un buton, iar cazul va fi ușor extins. Deoarece este protejat în mod fiabil de umiditate, în acest produs puteți merge chiar și în ploaie, faceți duș sau înota în piscină. Acest model este ușor de combinat atât cu o rochie de seară, cât și cu un costum strict de birou.

Preț: 255 USD.

Sfat! Nu trebuie să lăsați un ceas cu cuarț în apropierea surselor de câmpuri magnetice, de exemplu, difuzoare. Deși modelele Calvin Klein au protecție antimagnetică, mecanismul poate funcționa defectuos datorită expunerii prelungite la astfel de câmpuri.

Modelul reversibil CK

Designul acestui ceas pentru femei Calvin Klein este foarte neobișnuit. Cadranul dreptunghiular nu atrage imediat ochiul, deoarece este încorporat într-o curea de piele foarte largă. Prin urmare, la prima vedere, modelul pare a fi o brățară decorativă foarte originală.

Cadranul dreptunghiular nu vă atrage imediat ochii, deoarece este încorporat într-o curea de piele foarte lată

La prima vedere, modelul pare a fi o brățară decorativă foarte originală.

Datorită încuietorii originale, puteți transforma cu ușurință un ceas de afaceri cu o curea neagră sau bejă într-un accesoriu de vară la modă, doar transformându-l în cealaltă parte. În consecință, o brățară strălucitoare albastră sau roz elegant vă va răsfăța pe mâini.

Preț: 190 RON.

Sfat! Ceasurile Klein sunt fabricate din oțel hipoalergenic special, astfel încât să nu irită pielea deloc. Cu toate acestea, acest metal lucios poate deveni în cele din urmă zgâriat. Pentru a rezolva această problemă este ușor - doar lustruiți cazul.

Calvin Klein Microbelt

Modelul rafinat în formă de oval este fabricat din oțel de înaltă calitate, cu un cadran alb sau negru. Nu există diviziuni, precum și multe produse Kevin Klein realizate în stilul minimalismului. Corpul este decorat sub formă de inele de argint metalice inserate unul în celălalt.

Modelul rafinat în formă de oval este fabricat din oțel de înaltă calitate, cu un cadran alb sau negru.

Nu există diviziuni, așa cum se întâmplă în multe produse Kevin Klein realizate în stilul minimalismului.Corpul este decorat sub formă de inele de argint metalice inserate unul în celălalt.

Bratarile sunt realizate in mai multe variante:

 • alb, negru sau din piele de oțel;
 • sub forma unei brățări din oțel cu țesătură textura eficientă.

Preț: 160 RON

Sfat! Calvin Klein produce două linii de ceas: Ceasuri de lux și CK, concepute pentru tineri. Aceștia din urmă își pot permite cu ușurință să cumpere nu numai segmentele bogate ale societății. Prețurile pentru ceasuri pentru bărbați și femei Calvin Klein cK Watches categoria este destul de democratică.

Model de aur

Poate unul dintre cele mai eficiente și mai performante modele. Cadranul neagră dreptunghiulară îngustă cu mâinile de culoare aurie și logo-ul SK este închis în același cadru pătrat "auriu-roz", cu colțuri rotunjite.

Unul dintre cele mai spectaculoase modele și revendicări

O brățară realizată din același metal, folosind o combinație de dreptunghiuri și jumătăți de arbori, are o încuietoare specială pliabilă. Vă permite să ajustați cu ușurință dimensiunile sale chiar și sub o perie foarte subțire.

Preț: 255 USD.

SC Bold ceasuri Mini Color

Particularitatea modelului acestei doamne este un cadran alb-negru, fără marcaj. Acest ceas este miniatural și arată pe mână ca o brățară elegantă și foarte originală. Modelele sunt completate cu curele de silicon bej, negru, alb sau roșu strălucitor, albastru, albastru sau roz.

Particularitatea modelului acestei doamne este un cadran alb-negru, fără marcaj.

Preț: 130 $.

Calvin Klein lansează și Mini culori categorie lux incrustate cu pietre prețioase: diamante, granate și safire. Într-un astfel de ceas nu-i este rușine să apară chiar și în cea mai sofisticată societate.

Model CK Mirror

Oglinda neagră a acestui ceas atrage imediat atenția. Originalitatea și singularitatea acestui model este accentuată de o brățară îngustă de metal, care trece fără probleme într-un caz rotund și absența marcajelor pe cadran. Fixatorul precis este ascuns și absolut nu este evident.

Oglinzile negre din oglindă ale acestui ceas captează imediat ochiul.

Originalitatea și singularitatea acestui model este subliniată de o brățară îngustă de metal, care trece fără probleme într-un caz rotund, iar absența marcajelor pe cadran

Ceasurile au o protecție specială a apei și sunt protejate în mod fiabil de sticlă minerală de înaltă rezistență.

Produsul este destul de miniatural - dimensiunea cadranului este de numai 34 mm, cu o grosime de 9 mm. Ceasurile au o protecție specială a apei și sunt protejate în mod fiabil de sticlă minerală de înaltă rezistență.

Preț: 170-180 $.

Sfat! Ceasurile Calvin Klein sunt echipate cu o mișcare excelentă de cuarț. Mai mult decât atât, standardul de frecvență în ele poate fi de până la 1 MHz, astfel încât eroarea în acest caz este de 5 secunde pe an!

Modelul simțurilor

Acest ceas modern minimalist este realizat din argint, aur sau metal auriu-roz si arata ca o adevarata bijuterie. Cu o lățime suficientă, ele au o formă foarte raționalizată, iar corpul în ele se transformă ușor într-o brățară formată din două plăci curbate. Se îndoaie încet în jurul mâinii și se conectează cu o încuietoare îngrijită. În acest model, constructorul a decis să renunțe la cataramă și să elibereze o brățară, care coborî în lateral.

Acest ceas modern minimalist este realizat din metal de aur, auriu sau auriu roz și arată ca o adevărată bijuterie.

Cu o lățime suficientă, ele au o formă foarte raționalizată, iar corpul în ele se transformă ușor într-o brățară formată din două plăci curbate

În acest model, producătorul a decis să renunțe la cataramă și să elibereze o brățară care coboară în lateral.

Cazul este închis în sticlă minerală de înaltă rezistență

Cadranul este realizat în două culori: negru și argintiu și decorat cu un logo de argint mic. Cazul este închis în sticlă minerală de înaltă rezistență. Cu un astfel de ceas nici măcar nu poți să faci parte pe plajă. Protecția înaltă a apei vă permite să vă aruncați într-o adâncime de 30 de metri.

Preț: 215 USD.

Modelul grațios

Ceasurile Sofisticate Graceful sunt un accesoriu incredibil de elegant. Ele sunt realizate sub formă de inele ovale. Cutia ovală însăși este închisă într-unul din inele, din care este de asemenea realizată brățara. În plus, mărimea fiecăruia dintre legături scade treptat de la cadran până la încuietoare. Mecanismul său este extrem de simplu - este atașat la ultima legătură a brățării. Forma raționalizată nu permite brățară să se agațe de haine.

Gratis ceasurile sofisticate sunt un accesoriu incredibil de elegant.

Ele sunt realizate sub formă de inele ovale. Cazul oval în sine este închis într-unul din inele, din care este de asemenea realizată brățara de ceas.

Forma raționalizată nu permite brățară să se agațe de haine

Dimensiunea fiecăruia dintre legături scade treptat de la cadran până la încuietoare. Mecanismul său este extrem de simplu - este atașat la ultima legătură a brățării.

Cadranul este decorat sub forma unui oval negru cu mâini de argint și a logo-ului companiei. Pentru confortul percepției, este împărțit prin puncte cu o durată de 1/4 oră.

Preț: 240 RON.

Modelul orașului

Forma acestui ceas seamănă cu o mică mână tăiată dintr-un metal de argint nobil. Cadranul este decorat sub forma unui ornament ghilloche neobișnuit, alcătuit din cercurile cele mai subțiri, ale căror granițe formează raze, divergând de la centru la margini. O sticlă convexă specială îmbunătățește efectul. Este puțin înălțată, dar pentru câțiva milimetri de la margine se duce ușor spre corp.

Forma acestui ceas seamănă cu o mică mână tăiată dintr-un metal de argint nobil.

Cadranul este decorat sub forma unui ornament ghilloche neobișnuit, alcătuit din cele mai fine cercuri, ale căror limite formează raze care se deosebesc de centru până la margini

O sticlă convexă specială îmbunătățește efectul. Este puțin înălțată, dar pentru câțiva milimetri de la margine coboară ușor spre corp.

Informații despre minimul de cadran. Doar un logo concis, marcaje de oră și, ca întotdeauna, inscripția de prestigiu Swiss made (făcută în Elveția)

Informații despre minimul de cadran. Doar un logo concis, marcaje de patru ore și, ca întotdeauna, prestigioasa inscripție Swiss made (făcută în Elveția). Cureaua este realizată din piele maro texturate care seamănă cu pielea unei șopârle. Catarama se suprapune cu o curea dreptunghiulara eleganta, cu logo-ul gravat.

Preț: 140 RON.

Sfat! Toate ceasurile cu cuarț Calvin Klein sunt alimentate cu baterii. Înlocuirea lor este mai bine să se facă în centrul de service al companiei. Acest lucru este făcut gratuit. Cu toate acestea, acestea vor trebui să se schimbe rar - doar o dată la 2 ani.

Cum să distingi un fals?

Activitatea producătorilor de ceasuri este atât de unică încât nu este atât de dificil să se identifice copii fals chiar la prima vedere:

 • toate produsele ar trebui să aibă un corp perfect raționalizat, fără cele mai mici neregularități;
 • Pe ceasul original nu există numai o marcă SK unică, ci și un număr individual;

Toate produsele trebuie să aibă un corp perfect raționalizat, fără cele mai mici neregularități.

Pe ceasul original nu există doar un marcaj unic SK, dar și un număr individual.

Marcarea este aplicată pe curea, precum și pe produsele de închidere

 • marcajul similar este aplicat pe curea, precum și încuietoarea produselor;
 • Toate ceasurile sunt livrate într-un ambalaj dublu special;
 • curelele din piele sau din plastic nu trebuie să aibă mirosuri;
 • Calvin Klein nu își vinde produsele prin intermediul magazinelor online; Puteți cumpăra ceasuri numai în comerțul cu amănuntul în departamentele specializate, astfel încât toate modelele vândute la un discount și un discount foarte mare online - un fals clar.

Toate ceasurile sunt livrate într-un ambalaj dublu special.

Curelele din piele sau din plastic nu ar trebui să aibă mirosuri

Sfat! Dacă doriți să aflați despre disponibilitatea magazinului Calvin Klein în orașul dvs., accesați site-ul oficial și faceți clic pe butonul "Magazine" din panoul din partea de jos din partea dreaptă. Locația dvs. va fi determinată automat, după care veți fi afișați adresa și contactele celei mai apropiate companii.

Avantajele și dezavantajele ceasurilor Calvin Klein

Fără îndoială, avantajele acestor produse sunt multe:

 • orice marca de ceasuri are un design imaculat;
 • lucrand in tandem cu o companie elvetiana renumita va permite sa produceti produse de o calitate superioara; ETA funcționează perfect, este foarte fiabilă și durabilă;
 • consumatorul nu are nevoie să se gândească la plante și la ajustarea timpului, pur și simplu pune-l pe și du-te;
 • nu numai ceasurile, ci și chingile din piele naturală sau oțel sunt foarte fiabile;
 • cadrele sunt protejate de ochelari speciali mai puternici din minerale sau acrilice sau din pahare din safir natural;
 • toate produsele beneficiază de o garanție de 2 ani;
 • Catalogul Calvin Klein al ceasurilor pentru femei este actualizat aproape lunar.

Lucrând în tandem cu o companie elvețiană renumită vă permite să produceți produse de o calitate perfectă.

Nu numai ceasurile, ci și curelele din piele naturală sau din oțel se disting prin fiabilitate ridicată.Cifrele sunt protejate de ochelari speciali mai puternici minerali sau acrilici sau pahare de piatră naturală de safir.

Но даже у такой марки, к сожалению, есть недостатки:

 • первым минусом, безусловно, является цена - эти изделия, особенно категории Люкс, недешевы;
 • в случае поломки найти оригинальные запасные части очень проблематично;
 • мягкий металл при неаккуратной носке может поцарапаться;
 • Brandul de prestigiu este adesea falsificat, așa că atunci când cumpărați un astfel de ceas, trebuie să fiți extrem de atent.

Marca Calvin Klein aproape în fiecare lună continuă să îi mulțumească fanilor cu modele noi.

Vizionați videoclipul: The Choice is Ours 2016 Official Full Version (Septembrie 2023).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send