Frumusețe

În cazul în care pentru a cumpăra femeie de aur ceas Nick? (50 poze) - Preturi, catalog 2017

Pin
Send
Share
Send
Send


Ceasurile pentru femei de aur ale lui Nick sunt concepute pentru doamnele cu certitudine

Ceasurile pentru femei de aur ale lui Nick sunt pentru doamnele celebre. De mult timp a fost cunoscut faptul că un ceas nu este atât de mult un dispozitiv practic pentru numărarea timpului ca element al imaginii, individualitatea proprietarului. Fără ei, este imposibil să vă imaginați o femeie de afaceri de succes. Și aurul este considerat cel mai popular metale prețioase din lume. Nici o mie de ani de la ea nu fac cele mai diverse ornamente. De aceea, ceasurile pentru încheietura mâinii de aur au aparținut întotdeauna accesoriilor de stare. Ei sunt judecați după gustul ideal al proprietarului, succesul și poziția sa înaltă.

De mult timp a fost cunoscut faptul că un ceas nu este un dispozitiv atât de practic pentru numărarea timpului ca element al imaginii, identitatea proprietarului

Fără ceasuri scumpe este imposibil să-ți imaginezi o femeie de afaceri de succes.

Ceasurile de mînă de aur au aparținut întotdeauna accesoriilor de stare. Ei sunt judecați după gustul ideal al proprietarului, succesul și poziția înaltă.

Compania "Nika" și ceasul ei de aur pentru doamnă

Ceasul de aur purtat pe braț este un semn indiscutabil de bunăstare și stabilitate. Deși aurul este mereu denumit metale moi, ceasurile realizate din el sunt deosebit de durabile. În plus, ele sunt deosebit de fiabile. Un cadru de aur înseamnă doar o mișcare de supraveghere super-fiabilă.

Acest ceas nu va necesita decorațiuni suplimentare. Dar atunci când acestea sunt prezente - se dovedește o adevărată opera de artă, o decorare magnifică.

Un ceas de aur purtat pe braț este un semn indiscutabil de bunăstare și stabilitate.Deși aurul este mereu denumit metale moi, ceasurile realizate din el sunt deosebit de durabile

Acest ceas nu va necesita decorațiuni suplimentare.

Dacă acest ceas de aur este, de altfel, femeile - altfel decât magnific, nu pot fi chemați.

Istoria "Nicky" a început nu cu mult timp în urmă, abia în 2003. De atunci, specializarea sa a fost dezvoltarea și producția de ceasuri realizate din metale prețioase și pietre.

În eforturile sale de a crea produse care nu sunt în nici un fel inferioare omologilor lor de la brandurile globale, compania se apropie cu atenție de recrutare. În consecință, nu numai oamenii cu aceeași gândire, adevărați profesioniști, lucrează aici, dar ceasul de aur Nika, uimitor în frumusețea și sofisticarea sa, a devenit fructele muncii lor comune.

Istoria "Nicky" a început nu cu mult timp în urmă, abia în 2003. De atunci, specializarea sa a fost dezvoltarea și producția de ceasuri realizate din metale prețioase și pietre.

Astăzi, marca "Nika" este un număr de modele de design cu mult peste o mie, multe suveniruri unice. Compania de ceasuri din Rusia a ajuns la înălțimea de succes într-un timp atât de scurt. După ce a făcut o alegere în favoarea rafinamentului și a luxului propriilor produse, compania nu a făcut nici o greșeală în a alege. Ceasurile de aur incrustate cu pietre prețioase s-au bucurat de vedete de spectacol și de doamne din societatea înaltă, de femei de afaceri de succes și de cei care apreciază accesorii unice elegante. Având în vedere că folosesc exclusiv mișcări de ceasuri de la mărci de încredere dovedite, precum și inovații tehnologice originale, ceasurile de aur pentru femei se transformă într-o adevărată "mașină de mișcare perpetuă".

Du-te la site-ul oficial al companiei. Veți fi siguri că acest articol de lux de la un producător intern are calități excepționale și poate concura cu multe branduri bine cunoscute din lume.

Compania de ceasuri din Rusia a ajuns la înălțimi de succes într-un timp scurt

După ce a făcut o alegere în favoarea rafinamentului și a luxului propriilor produse, compania a avut dreptate să aleagă

Ceasurile de aur incrustate cu pietre prețioase s-au bucurat de vedetele de spectacol și de doamnele din societatea înaltă, de femeile de afaceri de succes și de cei care apreciază accesoriile elegante unice

Accesorii de moda

Ceasul de aur "Nika" de peste zece ani, ocupă o poziție de lider printre alte accesorii de modă. Au câștigat popularitate și bijuterii.

Este important! Această faimă are un dezavantaj. Prea multe falsuri apar, deloc deosebite de calitate. Cumpărați ceasuri numai de la furnizori de încredere.

Ceasul de aur "Nika" de mai bine de zece ani, ocupă o poziție de lider printre alte accesorii de modă

Ceasurile au câștigat popularitate și bijuteriiProducția de ceas se află la Moscova

Dacă încă vă îndoiți că un astfel de ceas de aur de lux, capabil să servească ca bijuterii, produs în Rusia, va trebui să credeți. Producția se face la Moscova.

Singura diferență este că, în loc să se concentreze asupra consumatorului în masă, cum a fost cazul industriei de ceasuri celebre în perioada sovietică, Nika se referă la segmentul de elită al pieței. Calitatea produselor permite.
Confirmarea și recunoașterea oficială sunt multiple premii și premii ale companiei.

În loc să se concentreze asupra consumatorului în masă, așa cum a fost cazul industriei de ceasuri celebre în perioada sovietică, Nika se referă la segmentul de elită al pieței.

Calitatea produsului la înălțime

Recunoașterea oficială sunt multiplele premii și premii ale companiei.

Modelele feminine ale mărcii "Nika"

Puteți să vă asigurați cu ușurință că prețul pentru astfel de ceasuri nu poate fi exorbitant. Uită-te la catalogul de modele. Veți fi familiarizat cu aceasta și veți găsi confirmarea că ceasurile cu cele mai sofisticate prețuri de design nu sunt super-mari, chiar dacă în decor sunt diamante.

Și, foarte important, aceeași linie poate avea modele de aur și argint. Deci, dacă prima dintr-o dată nu vă puteți permite, a doua vă puteți permite.

Ceasurile cu cele mai sofisticate prețuri de design nu sunt super-mari, chiar dacă în decor există diamante

Același conducător poate avea modele de aur și argint. Deci, dacă prima dintr-o dată nu vă puteți permite, a doua vă puteți permite

Compania prezintă ceasuri pentru femei din mai multe colecții:

 • Viva. Aceste ceasuri vor sublinia cu siguranță caracterul jucăuș al proprietarului lor, ele pot deveni chiar un subiect curios de conversație între prieteni. Pe fiecare parte, aceste modele miniaturale vor arata elegante. O varietate de forme și culori, urechi, decorate atât de complicat, pietre prețioase și cristale dau impresia de lumină și magie. Cazurile sunt pătate, ovale, rotunde și în formă de diamant - puteți alege orice, chiar și cel mai sofisticat gust. Pentru o persoană creativă, aceasta este o sursă nelimitată de inspirație.
  Preț: de la 15 la 60 de mii de ruble.
Aceste ceasuri vor sublinia cu siguranță caracterul jucăuș al proprietarului lor, ele pot deveni chiar un subiect curios de conversație între prieteni.Pe fiecare parte, aceste modele miniaturale vor arata eleganteO varietate de forme și culori, urechi, decorate atât de complicat, pietre prețioase și cristale dau impresia de lumină și magie

Cutii pătate, ovale, rotunde și în formă de diamant - puteți alege orice, chiar și cel mai sofisticat gust

 • celebritate. Acest ceas este pentru adevărații aristocrați. Ele vor fi completarea perfectă a rochiei de seară. Ele pot fi considerate o adevărată bijuterie. Acest lucru este evidențiat de designul magnific, carcasa din aur imaculat, incrustată cu plăcuțe de pietre prețioase în formă de stea. Cu acest ceas elegant și captivant sunteți o adevărată doamnă, nimeni nu va îndrăzni să se îndoiască de ea.
  Preț: de la 80 la 120 de mii de ruble.
Acest ceas este pentru adevărații aristocrațiEle vor fi completarea perfectă a rochiei de seară.Ele pot fi considerate o adevărată bijuterie. Acest lucru este evidențiat de designul magnific, carcasa din aur imaculat, incrustată cu plăcuțe de pietre prețioase în formă de stea.

Cu acest ceas elegant și atrăgător, sunteți o adevărată doamnă, nimeni nu îndrăznește să se îndoiască de acest lucru

 • Lady. Fiecare femeie trebuie să aibă o rochie neagră și un ceas de aur mic pe braț. Model spectaculos elegant. Un finisaj încântător nu numai pe carcasă și afișaj digital, dar țesutul original este de asemenea pe urechi și cleme. Designul perfect, materialele nobile și tonurile atenuate pot cuceri la prima vedere. Accesoriu va completa rochia de seara cu o femeie auto-suficienta, de succes, de afaceri si fericita. Cu ei veți avea timp să mergeți oriunde și peste tot.
  Preț: de la 18 la 60 mii de ruble, există modele pentru mai mult de 200 de mii.
Fiecare femeie trebuie să aibă o rochie neagră și un ceas de aur mic pe brațLady este un model foarte elegant și plin de farmec.Designul perfect, materialele nobile și tonurile atenuate pot cuceri la prima vedere
 • Ego. Stilul de ceasuri al tineretului combină clasicul cu tendințele modei. Datorită designului modern, detaliilor de divertisment și formularelor interesante, subliniați numai propria personalitate strălucitoare. Performanța delicată și inlay-urile elegante atrag atenția. Uita-te pentru femei tinere pentru totdeauna.
  Preț: de la 12 la 40 de mii de ruble.
Stilul de ceasuri al tineretului combină clasicul cu tendințele modei.

Datorită designului modern, detaliilor de divertisment și formelor interesante, veți sublinia doar propria personalitate strălucitoare.Performanța delicată și inlay-urile elegante atrag atenția

 • Mister. Poți păstra secrete? Chiar știi cum să le dezvălui efectiv? Apoi, acest ceas este pentru tine. Ele sunt misterioase și luxoase. Aici, siluetele clasice sunt combinate cu cea mai recentă tehnologie, iar metalele prețioase și pietrele adaugă doar mister. În astfel de ore nu veți scăpa de soarta centrului de atracție universală. Numai săgețile fără greutate merită. Din ele este imposibil să se rupă o privire. Sunt fascinante. Altfel decât o capodoperă, ei nu sună.
  Preț: de la 100 de mii de ruble.
Aici, siluetele clasice sunt combinate cu cea mai recentă tehnologie, iar metalele prețioase și pietrele adaugă numai mister

În astfel de ore nu veți scăpa de soarta centrului de atracție universală.

Cu adevărat accesoriu de lux

Apropo, compania a creat un model exclusiv special pentru doamna magică misterioasă. Misterul Calypso. Mecanismul de dantelă al scheletului este decorat manual. Acest ceas este un adevărat mister. Ei sunt capabili să înnebunească cu incredibilul lor decor de frumusețe.

Modelul exclusiv Mystery Calypso - mecanismul de dantelă al scheletului este decorat manual.

Micile secrete ale popularității

Modelele care sunt fabricate din aur sunt clasificate ca fiind mai prestigioase. Și există cazuri de aur alb sau chiar roz. Iar limita superioară pentru valoarea lor este destul de problematică.

Cei cu o cutie de ceramică cu un cadru de aur sunt foarte accesibili la preț. Ceramica se poate dovedi a fi albă și neagră, iar în loc de un placă de diamant - zirconiuri cubice, dar din lateral aceste ceasuri vor arăta nu mai puțin elitist, iar brățara și cadranul - pietre naturale.

Gama de ceasuri este atât de diversă încât este de interes pentru cumpărătorii din țările europene, Statele Unite și Canada. Ei sunt doamne de afaceri și reprezentanți ai unor petreceri pline de farmec la modă. De exemplu:

 • DolceVita. Una dintre cele mai populare linii. Cu inserții ceramice de culori albe și negre în carcasa de ceas și jantă din aur galben, roz, alb și roșu pulverizat cu zirconiu cubic.
  Preț: de la 40 la 90 de mii de ruble.

DolceVita - una dintre cele mai populare linii.

 • "Hummingbird". Acest ceas poate fi chiar numit miniatură. Fianitele în două rânduri împodobesc marginea cadranului de aur galben, alb sau roz, iar cadranul în sine este împărțit în zone. În primul sunt zirconi plutitori de culori negre, roz, albastru și alb, iar în celălalt există săgeți și cifre romane.
  Preț: 30-40 mii de ruble.

Fianitele în două rânduri împodobesc marginile cadranului de aur galben, alb sau trandafir, iar cadranul în sine este împărțit în zone

În prima zonă a zirconilor de culoare roșie, roz, albastru și alb, iar în cealaltă - mâini și cifre romane

 • "Iris". O descoperire excelentă a designului a fost cadranul, asemănător unui mugur de iris care se leagă pe un tulpină subțire. Ribbon din aur colorat, incrustat cu zirconiuri cubice, fascicule complicate - pentru un astfel de ceas poți alege o brățară de aur de orice umbră pentru starea ta de spirit sau haine. Ceasul cântărește doar 9 grame.
  Preț: de la 50 de mii de ruble.
Diamant de culoare aurie, inlay zirconiu cubic, fascicule complicate

Ceasurile pentru femei de aur ale lui Nick: caracteristici

Compania a adunat cei mai experimentați bijutieri și ceasornicari pentru a crea un produs tehnologic sofisticat și subiectul bijuteriei în același timp. Dezvoltând orice ceas de aur "Nika", producătorul încearcă să își reducă greutatea, pentru a se asigura că se potrivesc confortabil și pentru a reduce costurile. La urma urmei, produsele acestui brand sunt din categoria bijuteriilor, iar pentru aurul lor de producție 585 se utilizează.

O altă direcție pe care compania încearcă să o realizeze este fiabilitatea produselor.

Compania a adunat cei mai experimentați bijutieri și ceasornicatori pentru a crea un produs tehnologic sofisticat și o bijuterie în același timp.

În dezvoltarea oricărui ceas de aur Nika, producătorul încearcă să își reducă greutatea pentru a asigura o potrivire confortabilă și un cost mai mic.

Produsele acestei mărci sunt din categoria bijuteriilor, iar pentru producția lor se utilizează aur 585.

Compania a introdus propria invenție, o tehnologie numită "capsulă", cu alte cuvinte, "cazul din interiorul cazului". Și se pare că: în interiorul cochiliei de aur, un mecanism este plasat într-o capsulă specială. Introducerea acestei tehnologii permite:

 • proteja mecanismul de ceas și cadranul de umiditate și praf;
 • asigurați etanșeitatea;
 • să îmbunătățească rezistența ceasurilor, să protejeze împotriva daunelor deosebit de grave;
 • prin reducerea greutății corpului, reduceți prețul produsului.

Cele mai multe modele arata ca bijuterii obisnuite. Dar a crede că este o mare greșeală. De fapt, acestea sunt cronometre cu multe funcții. Există un calendar lunar, un cronometru, fără a menționa faptul că acesta este, în primul rând, un ceas.
Placarea safir pe sticla minerala protejeaza fisurile si zgarieturile. Și suprafața aurului este procesată folosind o tehnologie unică. Aceasta este ceea ce îi permite să fie perfectă, iar corpul - ușor.

Compania a introdus propria invenție, o tehnologie numită "capsulă", cu alte cuvinte "cazul din interiorul cazului"

În interiorul cochiliei mecanismului de aur este plasat într-o capsulă specială

Interesant! De obicei, ceasurile noi sunt cumpărate atunci când cele vechi sunt necorespunzătoare. Planurile fondatorilor companiei de a oferi o oportunitate pentru toată lumea să nu schimbe ceasul în întregime, ci numai pentru a obține o nouă capsulă, a cărei cadran este mult mai bună, iar cazul de aur va rămâne același.

Toate ceasurile de acest brand sunt decorate cu diverse inserturi. Aceasta este:

 • Diamante ruse, de la incolor la negru;
 • zirconiu cubic și alte pietre cultivate artificial;
 • fantezie, pietre reale și artificiale;
 • pietre semiprețioase.

De ce să cumperi ceasuri pentru femei "Nick?

Este important! Achiziționarea unui astfel de ceas este echivalentă cu achiziționarea unui cronometru elvețian la un preț incredibil de scăzut, dar la fel de înaltă. Garanția este "mecanismul Ronda".

În acest ceas nu există părți din plastic, cu excepția unui izolator care împiedică descărcarea bateriei în carcasă sau în mecanism. Deci, pentru a le rupe - este necesar să încercați.

Nu există părți din material plastic în acest ceas, cu excepția unui izolator care împiedică descărcarea bateriei în carcasă sau în mecanism

Ruperea acestui accesoriu este foarte dificilă.

Nick nu este numele simplu al fabricii din Rusia. Acesta este un brand bine cunoscut cu cea mai largă rețea de distribuitori din toate țările CSI.

Descoperind femeia Nika, ai devenit proprietarul unui produs de calitate de neegalat

Nick nu este numele simplu al fabricii din Rusia. Aceasta este o marcă bine cunoscută cu cea mai extinsă rețea de distribuitori din toate țările CSI. Acestea sunt magazine de marcă și centre de service în întreaga țară. Este responsabilitatea fiecărui produs produs.

Prin urmare, după ce ați obținut ceasuri de aur pentru femei ale companiei Nika, ați devenit proprietarul unui produs de calitate de neegalat. Ei vor arăta întotdeauna timpul corect, rămânând în același timp o bijuterie rafinată.

Pin
Send
Share
Send
Send