Frumusețe

Aici sunt, cele 3 cele mai puternice femei din lume

Pin
Send
Share
Send
Send


În istoria omenirii au existat multe femei puternice care și-au lăsat amprenta. Și astăzi găsiți războinici feminini care pot răsuci un om puternic în cornul berbecului. Aceasta este cea mai puternică femeie din lume de astăzi.

Becca Swenson

Născut în 1973 în Statele Unite ale Americii, Nebraska. Din 1996, Becca sa angajat în culturism, dar apoi sa mutat la putere. Detine mai multe inregistrari: presa de stand - 270 kg, ghemuita cu o barba - 387 kg, presa de stand - 310 kg. A participat în mod regulat la diverse competiții în rândul femeilor și a câștigat o mare popularitate în Statele Unite.

În 2009-2010 a fost un luptător în lupta Ligii Mondiale. În 2009, a câștigat competiția în rândul femeilor.

Becca Swenson a absolvit Universitatea Lincoln din Nebraska cu o diplomă în inginerie. Are diplomă de licență. Acum lucrează ca analist financiar și continuă să se angajeze în forță motrice, vizitând în mod regulat sala de sport. Căsătorită, a născut doi fii.

Lindsay heyward

Născut în 1987 în SUA, California. Lindsay are o înălțime de 206 cm și cântărește 106 kg. Potrivit lui Hayward, la vârsta de 9 ani a fost deja mai înaltă de 180 cm, iar la 15 ea a crescut la 2 metri.

De la adolescență sa angajat în culturism, dar nu a făcut o carieră profesională din cauza unui fizic necorespunzător. A fost observată de cercetașii Asociației Profesionale de Luptă pentru Femei și a început să participe la competiții ca luptător. Participat la mai multe turnee, dar nu unul a câștigat.

Se angajează regulat în sala de gimnastică și strânge 320 kg din piept. Ea poate arunca cu ușurință un bărbat adult de la un capăt al camerei la celălalt, pe care sa dovedit de mai multe ori în turneele de lupte.

Până în prezent, Lindsay nu este căsătorită. Facebook are statutul de "relație apropiată".

Varvara Akulova

Născut în 1992 la Krivoy Rog, Ucraina, în familia artiștilor de circ. Am început instruirea din primele săptămâni din viața mea pe sistemul tatălui meu Yuri. În același timp, fata a prezentat înclinații naturale. În 4 ani, Varya ar putea ridica greutatea de până la 100 kg! Tatăl ei a fost șocat de rezultatele fiicei sale.

Până la vârsta de 13 ani, cu o greutate de 50 kg, fata a ridicat mreana mai mult de 300 kg. Datorită unor astfel de abilități, Varya a avut un venit stabil, care a jucat în diverse spectacole. Cu toate acestea, ca urmare, a fost intentată o cauză penală împotriva părinților din cauza pretinsului maltratare a copilului. Ancheta a durat mai mult de 10 ani și sa încheiat în favoarea familiei Akulov, deoarece nu a fost găsit nici un rău pentru sănătate din antrenamente.

Fiind adult, Barbara sa alăturat trupei tatălui ei. Un element al spectacolului a fost greutatea de zece metri, mai mare de 700 kg, ținută de picioare în poziția în sus.

Acum, Varya Akulova face turnee cu propriul show "Girl-Hercules", în care își arată abilitățile neobișnuite. În același timp, lucrează ca un antrenor de fitness.

Nu e căsătorit. Potrivit ei, ea va opri în curând sporturile de forță și se va dedica pe deplin coaching-ului.

Femeile sunt considerate mai slabe decât bărbații, dar există și excepții. În cele mai multe cazuri, acestea sunt aspectele naturale care sunt puse în aplicare în practică cu antrenamente regulate. Care demonstrează încă o dată cât de largi sunt posibilitățile unei persoane.

Vizionați videoclipul: FEMEI CARE AU SCHIMBAT LUMEA (Decembrie 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send