Frumusețe

Elegant ceasuri Swatch pentru femei (50 fotografii) - Catalog curent, prețuri

Pin
Send
Share
Send
Send


Mai întâi de toate, producătorul are grijă de clienți, așa că ceasul femeii Swatch dezvăluie caracterul proprietarului

Wristwatch Swatch, modelele de femei nu vor lasa pe nimeni indiferent. Acestea combină calitatea înaltă elvețiană, designul unic și funcționalitatea. În primul rând, producătorul se ocupă de clienți, de aceea fabrică produse care dezvăluie esența naturii umane. Cu ajutorul lor, o femeie poate dezvălui trăsăturile secrete ale unui personaj fără să rostească un cuvânt.

Ceasurile acestui brand combină calitatea înaltă elvețiană, designul unic și funcționalitatea.

Fiecare model este echipat cu un mecanism sigur.

Corpul elegant se potrivește oricărui stil de îmbrăcăminte.

Istoricul mărcilor

Popularitatea mărcii a început în 1983, când ceasul sa oprit fiind doar un dispozitiv pentru măsurarea timpului. Din momentul în care sunt folosite ca accesoriu care vorbește despre caracterul unei persoane. Au trecut mai mult de 30 de ani, iar conceptul nu sa schimbat. Cererea pentru ceasurile Swatch a femeilor este la fel de mare ca și înainte. Dar povestea însăși a început la sfârșitul anilor 1970, dar din cauza crizei, ceasurile elvețiene nu erau în cerere.

Popularitatea mărcii a început în 1983, când ceasul a încetat să mai fie doar un dispozitiv pentru măsurarea timpului

Astăzi, cererea pentru ceasurile Swatch a femeilor este la fel de mare ca și până acum.Producătorii folosesc inteligența și creativitatea pentru a dezvolta fiecare model nou.

Inovație și design elegant - cartea de vizită a mărcii

Astăzi, Swatch are reputația de inovator în tot ceea ce face. Producătorii folosesc inteligența și creativitatea pentru a dezvolta fiecare model nou. Prin urmare, am acordat atenție creațiilor lor. Să luăm în considerare împreună ceasurile de femei, care au transformat perspectiva oamenilor plictisitori și practice.

Deci, să începem. Swatch ceasurile pentru femei pot fi găsite în trei colecții principale: originale, piele, ironie și mai multe specialități. Le vom examina mai detaliat.

Swatch Originals

Swatch Originals - una dintre principalele colecții ale producătorului, care este considerată inima companiei. Are 140 de modele de sex feminin, fiecare dintre ele diferă unul de celălalt într-un design unic.

 • Rochie roșie va aprecia combinația de cunoscători de roșu și negru. Cureaua de silicon luminos completează perfect cadranul negru solid. Modelul este echipat cu o funcție de dată. Lansat în 2016.
  Preț: 3 100 de ruble.

Cureaua de silicon strălucitoare completează perfect cadranul negru solid

 • Culoarea cerului potriviti personalitati luminoase pentru uzul de zi cu zi. Cureaua este realizată din plastic de înaltă calitate și pictată în toate nuanțele de verde, galben și o paletă de roșu. Pe butonul multi-color amuzant numere mari de alb. Aceste ore vor înveseli până și în cea mai sumbră dimineață.
  Preț: 4 500 de ruble.

Cureaua este realizată din plastic de înaltă calitate și pictată în toate nuanțele de verde, galben și o paletă de roșu

Culoarea Sky se potriveste personalitatilor luminoase pentru uzul zilnic.

 • Doar alb moale - Modelul a fost lansat în 2016 și este destinat iubitorilor de culoare albă. Unicitatea ceasului este că acestea strălucesc în întuneric, astfel încât să nu treceți neobservate la nici o petrecere. În culoarea neagră se fac numai numerele și mâinile de pe cadran.
  Preț: 1 800 de ruble.

Unicitatea ceasului este că acestea strălucesc în întuneric, astfel încât să nu treceți neobservate la nici o petrecere

În negru se fac numai numere și mâini pe cadran.

 • Prietenul de Aur Silver - modele potrivite pentru femei puternice și cu încredere. Acestea sunt clasificate ca fiind unisex și subliniază statutul proprietarului. Apropo, rezistența la apă a modelului ajunge la 30 de metri, astfel încât puteți merge în siguranță la plajă. Alegeți propriul dvs. aur sau argintiu, în funcție de preferințele dvs.
  Preț: 5 000 de ruble.

Un model care se potriveste femeilor puternice si increzatoareAlegeți propriul cadran de aur sau argintiu, în funcție de preferințele dvs.

 • rezoluție potriviți doamna reală de afaceri din oțel. Acordați o atenție deosebită stilului de birou și nu distrage atenția cu detalii din negocierile importante. Ceasurile evidențiază caracterul curajos, dar în același timp completează elegant imaginea feminină elegantă. Cureaua este realizată din oțel inoxidabil, există funcții de calendar. De asemenea, ceasul strălucește în întuneric, ceea ce transformă angajatul biroului de zi într-o frumoasă zână de noapte.
  Preț: 4000-5000 ruble.

Perfecționați cu exactitate stilul de birou și nu distrage atenția cu detalii din negocierile importante.

 • Roz glezar Perfect potrivite pentru tinerii fashionistas. Ele sunt echipate cu o mișcare de cuart și sticlă organică. Bratara siliconica se straluceste frumos in scantei roz la soare, pe cadran, pe langa timp, sunt aratate data si ziua saptamanii. Pink Glistar arată ca un model diferit. Scânteia de aur. Doar ea strălucește în aur și se potrivește unei doamne rafinate.
  Preț: 5 200 de ruble.

Pink Glistar se potrivește perfect femeilor tinere la modă. Bratara de silicon sclipeste frumos parfumurile roz la soare

Golden Sparkle strălucește în aur și se potrivește unei doamne rafinate

 • tablă de șah seamănă cu o tablă de șah, o combinație de alb și negru. Cureaua originală din oțel inoxidabil vă accentuează unicitatea, deoarece este decorată sub formă de pătrate, în care puteți găsi toate aceleași pătrate alb-negru. Geometria simplă indică spiritul dvs. practic și gustul excelent. Cadranul rotund alb este încadrat în margini negre. Modelul este potrivit pentru haine de orice culoare.
  Preț: 5 600 de ruble.

Șahul seamănă cu o șah, o combinație de alb și negru

Cureaua originală din oțel inoxidabil evidențiază unicitatea dvs., deoarece este decorată sub formă de pătrate, în care puteți găsi toate aceleași pătrate negre și albe

 • Doamna negru unică - ceasuri, realizate în negru. Albul este doar mâinile și numerele de pe cadran. Model universal care se potrivește cu orice îmbrăcăminte și eveniment.
  Pret: 4.000 de ruble.

Lady Black Single - ceasuri, realizate în culori negre

Model universal care se potrivește cu orice îmbrăcăminte și eveniment.

 • Sungray glam - un exemplu excelent al combinației armonioase de alb și aur. Potrivit pentru fete sofisticate cu un sens delicat al stilului. Poți purta orice eveniment și arăți uimitor. O mișcare de cuarț este vizibilă prin paharul cadranului.
  Pret: 6000 de ruble.

Se potrivește fetelor rafinate cu un sens delicat al stilului

 • Dune metalice - un model care combină culorile pastelate și metalul de argint, care arată extrem de elegant. Ceasurile elvețiene lovesc cu un design original: o curea din oțel inoxidabil conține trei cercuri cu găuri, ridicând starea de spirit cu culoarea sa. Ele sunt pictate în dungi de nuante pastelate.
  Preț: 5 300 de ruble.

Metallic Dune - un model care combină culorile pastelate și metalul de argint, care arată extrem de elegant

 • Mentol ton are o brățară jucăușă feminină și un cadran excelent. Ceasul este decorat cu pietre și pietre turcoaz. Excelente ore pe un cadou pentru cei dragi.
  Pret: 6000 de ruble.

Mentol Tone se caracterizează printr-o brățară feminină, jucăușă și un cadran excelent.

Ceasul este decorat cu pietre și pietre turcoaz.

După cum vedem, colecția joacă în culori diferite. Ne-am uitat la cele mai populare modele de ceasuri care dezvăluie viu temperamentul și caracterul unei femei.

Sfat! Pentru ca ceasul tău să dureze mult timp, nu te supara temperaturilor. Supraîncălzirea și supraîncălzirea dezactivează mecanismul mai repede.

Curățați pielea

Modelele Swatch de piele sunt considerate cele mai subtiri din lume, deci arata fara greutate. Nu provoca disconfort atunci când este purtat. În colecție fiecare fată va găsi o opțiune demnă. Ce ne-a oferit faimosul producător?

 • Jardin fleuri atinge doar 3,9 mm, ceea ce face lumina de ceas și aerisire. Tendința și dragostea proprietarului accentuează brățara din silicon cu o imprimare vegetală. Versiunea de primăvară, care amintește începutul și zorii vieții.
  Preț: 7 300 de ruble.

Tendința și dragostea proprietarului accentuează brățara din silicon cu o imprimare vegetală

Versiunea de primăvară, care aminteste de începutul și de zorii vieții

 • Luminează - ceasurile negre cu sticlă organică și o brățară din piele vor atrage toate modelele de modă. Modelul este decorat cu pietre. În locul numerelor, punctele albe sunt situate elegant pe cadran. Ceasul se potrivește oricărui arc.
  Pret: 4.000 de ruble.

Luminează - un ceas negru cu sticlă organică și o brățară din piele va apela la fiecare femeie de modă

 • Lattea cu o brățară de silicon alb va face apel la natura feminină, deoarece elementele de aur de pe cadran adaugă un model de rafinament și sofisticare modelului.
  Pret: 6000 de ruble.

Lattea cu o brățară de silicon alb va face apel la natura feminină

Elementele de aur de pe cadran adaugă eleganța și sofisticarea modelului.

 • Mătase albă nu e de mirare așa zisă. Modelul este într-adevăr atât de armonios combinat alb cu aur, care, în aparență, seamănă cu o mătase delicată de înaltă calitate.
  Pret: 6 500 de ruble.

Modelul îmbină atât de armonios albul cu aurul, care, în aparență, seamănă cu o mătase delicată de înaltă calitate.

 • Tricot metalic cu sticlă organică ca fetele conservatoare care nu le place să iasă din mulțime. Designul simplu, dar original al ceasurilor cucerește și te face să te gândești la trecerea timpului. Brățară din oțel.
  Preț: 9 500 de ruble.

Tricot metalic cu sticlă organică, cum ar fi fetele conservatoare care nu le place să iasă din mulțime

 • Climber flori - ceas pentru femei cu mișcare cu cuarț și brățară din oțel, argint. Modelul va completa orice imagine, iar romantismul gazdelor va fi subliniat favorabil datorită modelelor florale rezervate.
  Pret: 7 800 de ruble.

Climber Flowery - ceas pentru femei cu mișcare de cuart și o brățară din oțel, argint

 • Seminato - ceas, vopsit în culoarea aurului, cu adăugarea de pietre de argint. Potrivit pentru orice fată, ca accesoriu elegant. Brățara este fabricată din materiale textile, iar carcasa este fabricată din plastic. Pe mână, modelul arată ușor și discret.
  Pret: 7000 de ruble.

Brățara este fabricată din materiale textile, iar carcasa este fabricată din plastic.

 • Îngrijirea leagănului - o combinație extraordinară de aur și oțel. Ceasurile arată luxos și evidențiază gustul impecabil al proprietarului. Adăugarea originală a modelului este culoarea neagră a numerelor și a pietrelor din brățară. Un mare cadou pentru iubitul tău.
  Preț: 7 200 de ruble.

Caring Swing - o combinație extraordinară de aur și oțel

Ceasurile arată luxos și evidențiază gustul impecabil al proprietarului

 • Clasicitatea neagră - model universal clasic de ceasuri de mînă negre. Numerele nu sunt aranjate ca de obicei, atrăgând astfel atenția celorlalți. Dar utilizatorul se va obișnui rapid cu această caracteristică. Ceasul este potrivit pentru orice stil și eveniment.
  Pret: 6 800 de ruble.

Black Classiness este un model universal clasic de ceasuri de mână negre.

Rețineți că toate ceasurile colecției sunt combinate într-o dimensiune de 3,9 mm, ceea ce le face ultra-subțiri, precum și impermeabil la o distanță de 30 de metri. Dacă vă apreciați lipsa de greutate și practicabilitate, puteți alege orice ceas Swatch Skin.

Sfat! Rezistența la apă de 30 de metri nu este un motiv pentru înot în ore. Mai bine salvați-le de umiditate excesivă și ștergeți-le bine după ploaie sau spălare manuală. În caz contrar, vor eșua repede.

Swatch ironia

Colecția Swatch Irony este caracterizată de stilul elegant elegant al fiecărui model. Iată modelele clasice și multifuncționale de sex masculin și feminin. Acestea din urmă vor fi discutate mai detaliat.

 • Pur pulbere - ceasuri care combină strălucirea argintului, designul de lux și pietrele strălucitoare. Carcasa și cureaua sunt fabricate din oțel inoxidabil. Modelul este proiectat în mod succint și discret.
  Preț: 8 500 de ruble.

Pure Powder - un ceas care combină strălucirea argintului, designul de lux și pietrele strălucitoare

 • Tresor blanc ideal pentru femei independente încrezător. Perfect combinate cu haine de birou și arata grozav la orice petrecere. Carcasa este din oțel inoxidabil, iar cureaua este din material mixt.
  Preț: 8 400 de ruble.

Carcasa este din oțel inoxidabil, iar cureaua este din material mixt

 • liniste - ceasurile de încredere de calitate elvețiană la un preț accesibil nu vor lăsa pe nimeni indiferent. Designul elegant din oțel accentuează voința și durabilitatea personajului fetei.
  Pret: 7 500 de ruble.

Designul elegant din oțel accentuează voința și durabilitatea personajului fetei

 • Fancy me - Un model care va ajuta la crearea unei imagini unice și sofisticate. Cazul trece cu ușurință într-o curea de cauciuc albă solidă. Ceasul este decorat cu pietre și este potrivit pentru utilizarea de zi cu zi și evenimentele festive.
  Preț: 7 300 de ruble

Ceasurile sunt decorate cu pietre și sunt potrivite pentru uzul cotidian și sărbătorile.

 • Noapte marocană seamănă cu o noapte întunecoasă marocană, cu un cer înstelat punctat. Cadranul afișează data și ziua săptămânii pentru a fi ușor de utilizat. Designul ceasului indică feminitatea proprietarului datorită curbelor netede ale modelelor.
  Pret: 7 800 de ruble.

Designul ceasului indică feminitatea proprietarului datorită curbelor netede ale modelelor.

 • Negru sclipici oțel inoxidabil atrage atenția fashionistas uitam tendințele de podium. Combinația de negru cu argint adaugă un model de sofisticare și reținere. Pietrele negre subliniază costul ridicat al ceasurilor, iar o curea sub formă de legături interconectate completează orice aspect delicat.
  Preț: 8 100 de ruble.

Black Glitter din oțel inoxidabil atrage atenția fashionistas după tendințele de catwalk

Combinația dintre negru și argint adaugă un model de sofisticare și reținere.

 • Cutie de flori Este un ceas de metal cu o imprimare florală elegantă.
  Pret: 8000 de ruble.

Ceas metalic cu o imprimare florală elegantă pe cadran

În concluzie la cele de mai sus, trebuie remarcat o varietate de modele. Fiecare ceas este plin de propriul său caracter și subliniază perfect și dezvăluie caracterul feminin. Înainte de a alege un ceas din această colecție, studiați cu atenție toate modelele și veți găsi cu siguranță produsul potrivit gustului dvs.

Sfat! Curățați-vă ceasul pentru a preveni intrarea în corpul produsului a transpirației și murdăriei. Pentru a face acest lucru, veți avea nevoie de țesătură din piele. Nu dăunează metalului și pătrunde în locuri greu accesibile.

Swatch ceasuri ceas: o selecție elegantă

În plus față de cele trei colecții principale de ceasuri, compania Swatch publică în mod regulat colecții tematice limitate în cantități. Deci, femeile tinere de moda pot alege o disco pentru ele însele. Swatch pop. Frumusețile iubitoare de libertate vor dori Vocea libertății.

Tânării de modă pot alege un disco pentru ei înșiși ceasul Swatch Pop

Libertatea iubitoare va place Vocea Libertății

Iubitorii exteriori se vor bucura de colecție. Magies D'Hiverîn care ceasul este potrivit pentru schi. Rece și zăpadă nu vor afecta negativ munca de modele de iarnă.

Cunoscătorii sporturilor extreme se vor bucura de colecția Magies D'Hiver, în care ceasurile sunt potrivite pentru conducerea schiului.

Descoperitorii sezonului de plajă ar trebui să acorde atenție Swatch de Coco Ho. Ceasurile arata grozav in combinatie cu un costum de baie sau pareo, nu provoaca disconfort. De asemenea, nu vă deteriorați de expunerea la soare și umezeală.

Descoperitorii sezonului de plajă ar trebui să acorde atenție Swatch de Coco Ho

Renumita marcă elvețiană evoluează în mod constant, deci țineți-vă atenția asupra colecțiilor și asigurați-vă că vă veți obține un ceas original original din catalog la un preț accesibil. Informațiile despre site-ul oficial sunt actualizate în mod constant.

Sfat!Evitați lovirea și agitarea ceasului, pentru a nu le dezactiva. Prin urmare, este mai bine să le împușcați înainte de a juca sport.

Vizionați videoclipul: Huawei Watch GT - AMOLED - 5ATM - 7 Day Battery Life (Septembrie 2023).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send