Frumusețe

Elegant ceas pentru femei DKNY (50 fotografii) - Revizuirea modelelor, recomandări pentru selecție

Pin
Send
Share
Send
Send


Ceasurile DKNY, în special modelele feminine, Donna Karan au creat special pentru femeile de afaceri care petrec cea mai mare parte a zilei la birou.

Ceasurile DKNY, în special modelele feminine, Donna Karan au creat special pentru femeile de afaceri care petrec cea mai mare parte a zilei la birou. Numele brand-ului este orașul New York, simbolizând ritmul rapid al vieții urbane. Dar există femei puternice și încrezătoare în întreaga lume, Rusia nu este nici o excepție. Putem, de asemenea, să subliniem importanța, gustul și stilul impecabil cu ajutorul ceasurilor de modă de la Donna Karan. Având în vedere că designerul a slăbit recent cadrul rigid al designului de ceasuri, cu siguranță veți fi în stare să alegeți potrivirea potrivită pentru dvs. sau pentru un cadou. Prin urmare, să explorăm cele mai relevante modele din anul 2017 din diferite colecții.

Numele de marcă indică orașul New York, simbolizând ritmul rapid al vieții urbane.

Există femei puternice și încrezătoare în întreaga lume, Rusia nu este, de asemenea, o excepție.

Putem, de asemenea, să subliniem importanța, gustul și stilul impecabil cu ajutorul ceasurilor de modă de la Donna Karan

Joc de lanț

Colecția Chain Game include 36 de modele de ceasuri pentru femei. Să analizăm în detaliu știrile producătorului:

 • NY2566 - O opțiune excelentă pentru doamne elegante discrete. Astfel de ceasuri nu vor ieși din modă datorită brățării din oțel elegante sub formă de legături mari de lanț interconectate. Cadranul sub forma unui pătrat moale completează perfect stilul produsului. Este făcută în negru.
  Preț: 13 900 de ruble.

NY2566 este o opțiune excelentă pentru doamnele elegante discrete.

 • NY2567 - În exterior, modelul diferă de versiunea anterioară a unei culori aurii solide. Chiar și săgețile nu se deosebesc de designul general. Dar carcasa din oțel și brățara cu acoperire IP transformă ceasul într-un dispozitiv practic pentru măsurarea timpului, care va dura mai mult de o duzină de ani. NY2568 decorate în același stil, dar cu o acoperire roz.
  Preț: 16 100 ruble.

NY2567 - În exterior, modelul diferă de versiunea anterioară a unei culori aurii solide

 • NY2570 - realizate într-un stil restrâns, similar cu modelele anterioare. Dar feminitatea ceasului este adăugată de cristalele Swarovski, care împodobesc cadranul argintiu și brățara din oțel cu acoperire IP sub formă de lanțuri mari.
  Preț: 17 700 ruble.

NY2570 - realizat într-un stil restrâns, similar cu modelele anterioare

 • NY2169 - 2173 realizate într-un design similar, cu câteva diferențe. Cadranul rotund și intercalat sub formă de elemente de brățară X în combinație arată elegant și original. Prețul modelelor variază în funcție de disponibilitatea bijuteriilor în formă de cristale Swarovski, în interiorul 7 500-8 500 de ruble.

NY2169 - 2173 sunt realizate într-un design similar, cu unele diferențe.

 • NY2234 - 2238 - Modele potrivite atât pentru afaceri, cât și pentru stilul casual. Cadranul este realizat în formă de dreptunghi cu colțuri moi, iar legăturile brățării sunt în formă de x în formă de interconectare. Prețul ceasului depinde de disponibilitatea cristalelor Swarovski și de acoperirea IP pe brățară, variază în interiorul 7 500-9 600 ruble.

NY2234 - 2238 - modele care sunt potrivite atât pentru afaceri, cât și pentru stilul casual

După cum vedem, colecția a fost creată pentru fete și femei care arată în orice situație. Dacă alegeți ceasul acestei linii, imaginea dvs. va fi amintită de alții pentru o lungă perioadă de timp.

Sfat! După scăldatul în mare, clătiți ceasul cu apă proaspătă, apoi ștergeți bine cu o cârpă uscată sau o cârpă moale.

Chrono

În Chrono, există aproximativ 35 de modele de ceasuri, dintre care jumătate sunt femei. Colecția se distinge prin funcționalitatea sa. Ceasul este echipat cu un cronometru și un cronometru. Acum, în cursul dimineții, femeile de afaceri nu numai că vor putea să detecteze timpul, ci și să-și amintească întâlniri importante.

În Chrono, există aproximativ 35 de modele de ceasuri, dintre care jumătate sunt femei

Colecția este diferită în ceea ce privește funcționalitatea.

Ceasul este echipat cu un cronometru și un cronometru

Utilizatorii alocă astfel de modele:

 • NY4912 cu o brățară ceramică și o coloană de culoare albă, arată neobișnuit de elegantă și restrânsă. Dar acest lucru nu împiedică ceasul să fie elegant. Versatilitatea modelului este că se potrivește cu orice articol de îmbrăcăminte din dulap, fie că este vorba de un cățel de cală sau de o fustă de birou cu o bluză. Una dintre caracteristici - mâinile fluorescente, care îndeplinesc funcția de iluminare.
  Pret: 25.000 de ruble.

NY4912 cu o brățară ceramică și un cadru de culoare albă arată neobișnuit de elegant și rezervat

Versatilitatea modelului este că se potrivește cu orice articol de îmbrăcăminte din dulap, fie că este vorba de un costum sportiv sau de o fustă de birou cu o bluză

 • NY8181 Perfect pentru femeile de profesii creative. O brățară din oțel cu inserții ceramice și un carcasă cu cristale Swarovski arată interesant și feminin.
  Preț: 19 200 de ruble.

NY8181 este perfect pentru femeile de profesii creative.

O brățară din oțel cu inserții ceramice și un carcasă cu cristale Swarovski arată interesant și feminin.

 • NY2485 - modelul pe care brățara este decorată cu țesătura din Milano. Decorarea de aur adaugă lux și expansivitate ceasurilor. Pe cadran există un indicator de dată.
  Preț: 17 600 de ruble.

NY2485 - modelul pe care brățara este decorată cu țesătura din Milano

 • NY8672 combină elemente ceramice și oțel, care subliniază perfect gustul deosebit al proprietarului. Carcasa este decorată cu cristale Swarovski și este făcută în culoarea albă, ceea ce transformă ceasul într-un accesoriu universal potrivit pentru un stil de îmbrăcăminte diferit.
  Preț: 21 300 de ruble.

NY8672 combină elemente ceramice și oțel, care subliniază perfect gustul deosebit al proprietarului

 • NY8862 realizate într-un stil minimalist. Cadranul de aur nu este supraîncărcat cu elemente atrăgătoare. În spatele geamului mineral puteți vedea săgețile și fundalul aceleiași culori ca brățara.
  Preț: 14 100 ruble.

NY8862 realizat într-un stil minimalist

Tabloul de aur nu este supraîncărcat cu elemente proeminente

În ciuda faptului că ceasurile liniei propuse sunt multifuncționale, ele rămân o decorare excelentă a mâinii de sex feminin. Alegerea acestor modele, subliniați în același timp puterea caracterului și natura romantică.

În ciuda faptului că ceasurile liniei propuse sunt multifuncționale, ele rămân o decorare minunată a mâinii de sex feminin

Brățările din oțel și carcasa de ceas, care nu se lasă în umiditate, trebuie curățate cu o perie mică (o periuță de dinți este potrivită) și apă cu săpun.

 

Sfat! Brățările din oțel și carcasa pentru ceasuri, care nu permit umiditatea, trebuie curățate cu o perie mică (dinte adecvată) și apă cu săpun.

Essentials

Colecția Essentials are aproximativ 15 modele populare de ceasuri. Luați în considerare cele actuale:

 • NY2506 îmbina frumos cu un alt stil de îmbrăcăminte datorită unui design discret, elegant. Cureaua din piele neagră clasică se amestecă armonios cu un cadran alb mare într-o cutie din oțel. Nu sunt elemente suplimentare, designul este rafinat și gustos.
  Preț: 10 700 ruble.

NY2506 se îmbină frumos cu un alt stil de îmbrăcăminte datorită designului său discret și elegant.

 • NY2538 completează perfect imaginea și te ajută să te simți mai bine. Numerele de formare pentru formatul de timp de 12 și 24 de ore. Oțelul cu o acoperire IP roz este combinat inițial cu un cadran alb și o curea din piele închisă.
  Preț: 13 800 de ruble.

NY2538 vă va completa perfect imaginea și vă va ajuta să vă simțiți mai bine.

 • NY2614 de asemenea, distins prin prezența a două formate de timp. Atrage precizia și reținerea modelului. Cadranul albastru închis este tăiat frumos într-o cutie de aur și se amestecă bine cu o brățară din piele neagră.
  Preț: 12 200 de ruble.

NY2614 oferă, de asemenea, două formate de timp.

 • NY2587 Se pare că este proaspătă și elegant datorită combinației de albe și aurii de pe cadran. Arată superb brățară din piele neagră, neimpozată cu elemente decorative.
  Preț: 12 200 de ruble.

NY2587 arată proaspăt și elegant datorită combinației de alb cu aur pe cadran

 • NY2457 - modelul cu linii clare reîmprospătează imaginea cu ajutorul unui cadran de argint și a unui carcasă din oțel cu o acoperire IP roz. Cureaua de piele din bej subliniază sensibilitatea și dragostea proprietarului.
  Preț: 10 700 ruble.

NY2457 - un model cu linii clare reîmprospătează imaginea cu un cadran de argint și o carcasă din oțel cu o acoperire IP roz

 • NY2459 - modelul este similar cu cel precedent, dar se distinge prin prezența divizării minuscule, realizată în negru.
  Preț: 12 200 de ruble.

NY2459 - modelul este similar cu cel precedent, dar se remarcă prin prezența divizării minute, realizată în culoarea neagră

Modelele propuse de femei arata frumos, precum si armonios implinesc orice imagine a unei femei de afaceri. Principalele caracteristici ale colecției sunt restrângerea și minimalizarea.

Sfat! Pentru a păstra ceasul ferm pe încheietura mâinii, experții recomandă înlocuirea regulată a curelei de piele (la fiecare 6-12 luni) cu una nouă. Materialele naturale sunt supuse îmbătrânirii naturale.

Essentials Glitz

Colecția Essentials Glitz are aproximativ 45 de modele de ceasuri pentru femei. Site-ul oficial afirmă că toate acestea sunt realizate din materiale de înaltă calitate, care, combinate cu o mișcare de cuart și sticlă minerală, garantează rezistența și fiabilitatea fiecărui instrument.

 • NY2528 - modelul, realizat în culoarea albă, se potrivește, așadar, cu orice tip de îmbrăcăminte. Feminitatea cadranului, împodobită pe contur cu cristale Swarovski, subliniază feminitatea.
  Preț: 16.000 de ruble.

NY2528 este un model realizat în culoarea albă, așadar se potrivește cu orice tip de îmbrăcăminte.

 • NY2544 creat pentru femeile elegante care sunt întotdeauna pe partea de sus. Cadranul alb este decorat cu cristale Swarovski. Cureaua din piele neagră subliniază minimalismul cifrelor romane. Ceasurile ridică spiritele și înfrumuseța viața de zi cu zi.
  Preț: 16 100 ruble.

NY2544 creat pentru femeile elegante, care sunt întotdeauna pe partea de sus

 • NY2607 realizate în culoarea șampaniei și decorate cu cristale Swarovski. Bratara rafinata din otel straluceste auriu la soare. Ceasul este potrivit pentru îmbrăcăminte în stil de birou, precum și pentru îmbrăcăminte de seară.
  Preț: 16 100 ruble.

NY2607 sunt fabricate în culoarea șampaniei și decorate cu cristale Swarovski.

 • NY2598 arata favorabil pe incheietura mainii datorita culorii argintii. Brățara din oțel este durabilă, iar cadranul este decorat frumos cu o dispersie de mici cristale Swarovski.
  Preț: 10 700 ruble.

NY2598 arată bine pe încheietura mâinii datorită culorii de argint

 • NY2285 cu un cadran de argint și o încuietoare pliabilă va completa în mod eficient orice imagine. Liniile clare conferă produsului un aspect masculin din oțel, iar cristalele Swarovski subliniază feminitatea. Acest contrast atrage atenția celorlalți.
  Preț: 13 800 de ruble.

NY2285 cu cadranul argintiu și încuietoarea pliabilă vor completa în mod eficient orice aspect.

 • NY2223 posedă funcții suplimentare ale datei, zilei săptămânii. În spatele geamului mineral este un cadran alb. Bratara ceramica este potrivita pentru uzul zilnic.
  Preț: 20.000 de ruble.

NY2223 are caracteristici suplimentare de dată și zi.

În spatele geamului mineral este un cadran alb

 • NY2109 - un accesoriu excelent care poate fi purtat ca decor. Oțelul dreptunghiular alungit este uniform împodobit cu cristale Swarovski. Nu există o divizare în timp, dar acest lucru nu interferează cu timpul pentru întâlniri importante.
  Preț: 11 300 ruble.

NY2109 este un accesoriu excelent care poate fi purtat ca o decorare.

Oțel alungit dreptunghiular, uniform împodobit cu cristale Swarovski

 • NY2249 - model, realizat în culoarea albă și echipat cu o încuietoare pliabilă. Cadranul este decorat cu inserții de piatră Swarovski. Designul minimalist vă permite să purtați ceasuri pentru orice eveniment.
  preț: 14 000 de ruble.

NY2249 - model, realizat în culoarea albă și echipat cu o încuietoare pliabilă

Designul minimalist vă permite să purtați ceasuri pentru orice eveniment.

Ceasurile conducătorului se ecou reciproc datorită ornamentelor cu cristale Swarovski, dar fiecare model are propriul său caracter. Dacă doriți să subliniați individualitatea, acordați atenție accesoriilor elegante și ultra-moderne.

Sfat! Evitați contactul cu substanțele chimice conținute în detergenți, cosmetice, parfumuri. Ele pot deteriora brățara, garnitura de etanșare și chiar carcasa. Scoateți dispozitivul. Dar dacă produsul a intrat în apă clorinată, asigurați-vă că îl clătiți.

Essentials Metal

În catalogul ceasurilor pentru femei Essentials Metal, producătorul oferă mai mult de 50 de modele pentru încheietura mâinii. Luați în considerare noi situații:

 • NY2360 - singurul model de ceasuri din toate colecțiile fabricantului, realizat într-o culoare roz luminos. Potrivit pentru adolescenți și fete pline de farmec. Bratara de otel prezinta logo-ul companiei. Mai multe piese inutile de pe dispozitiv acolo.
  Preț: 8 100 de ruble.

NY2360 este singurul model de ceas din toate colecțiile producătorului, realizat în culori roz luminoase

 • NY2621 - ceasuri a căror brățară este făcută de țesătura lui Milano. Culoarea de aur face ca produsul să fie un accesoriu la modă. Nu există elemente suplimentare, cu excepția emblemei companiei pe brățară și cadran, dar ele arată îngreunate și îngrijite.
  Preț: 12 200 de ruble.

NY2621 este un ceas a cărui brățară este fabricată din țesătura din Milano. Culoarea de aur face ca produsul să fie un accesoriu la modă.

 • NY2130 armonios completează imaginea unei femei de afaceri cu o aderență de fier. Datorită încuietorii pliabile, ceasul este ușor de decolat, dar confortabil de purtat. Cadoul alb arată frumos pe o brățară din oțel.
  Preț: 11 300 ruble.

NY2130 completează armonios imaginea unei femei de afaceri cu o prindere din fier.

Datorită încuietorii pliabile, ceasul este ușor de decolat, dar confortabil de purtat.

Diferența principală a ceasului este designul metalic. Curele de înaltă calitate, care durează un an, iar cadrele elegante completează armonios imaginea unei doamne de fier. Combinați accesoriul cu îmbrăcăminte de afaceri, casual și seara și aspectul dvs. va rămâne de neuitat.

Sfat! Acuratețea ceasului poate reduce efectele câmpurilor magnetice intense emise de detectoarele de metal și dispozitivele electromagnetice. Prin urmare, încercați să ascundeți sau să opriți dispozitivul în momente de interacțiune cu astfel de câmpuri (de exemplu, în aeroport și în avion).

Dkny catalogul de ceasuri pentru femei: Urban Faces

Ceasurile colecției Urban Faces completează perfect imaginea unei figuri culturale, politice și de altă natură publică. Ceasurile arată frumos pe încheietura mâinii și subliniază feminitatea imaginii.

 • NY2233 - model de ceasuri pentru femei, realizat succinct în negru. Brățara proiectată inițial, care curge ușor în cadranul pătrat, transformă produsul într-un accesoriu elegant.
  preț: 13 000 ruble.

NY2233 - model de ceas pentru femei, realizat succinct în negru

Brățara proiectată inițial, care curge ușor în cadranul pătrat, transformă produsul într-un accesoriu elegant

 • NY2389 - un ceas negru incredibil de elegant, care datorită unei curele din piele arată plăcut din punct de vedere estetic la încheietura mâinii. Tasta în locul numerelor arată numele mărcii care produce produsul.
  Pret: 8000 de ruble.

NY2389 - un ceas negru incredibil de elegant, care, datorită unei curele din piele, arată plăcut din punct de vedere estetic pe încheietura mâinii

Tasta în locul numerelor arată numele mărcii care produce produsul.

Rețineți că niciunul din ceasurile colecției nu conține cifre romane sau arabe. Timpul poate fi recunoscut prin împărțirea discretă. Doar câteva modele sunt decorate cu cristale Swarovski. Restul este realizat într-un stil minimalist laconic.

Rețineți că pe unul dintre ceasurile din colecție nu există cifre romane sau arabe.

Timpul poate fi cunoscut prin diviziune discretă.

Nu expuneți ceasurile de mână la schimbări bruște de temperatură, altfel se vor defecta.

Sfat!Nu expuneți ceasurile de mână la schimbări bruște de temperatură, altfel se vor defecta.

Vizionați videoclipul: Ceas de dama elegantcasual DKNY Donna Karan New York NY4954 NOU ORIGINAL (Decembrie 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send