Frumusețe

Cum de a alege un ceas pentru femei Guess? (50 fotografii) - Catalog de modele populare, preț

Pin
Send
Share
Send
Send


Un cadou de bun venit pentru multe fete sunt ceasurile Guess pentru femei

Până în prezent, un cadou de dorit pentru multe fete sunt Ghici ceasuri pentru femei. Catalogul de colecții stilate prezintă cele mai bune modele. Acest accesoriu este un indicator al gustului excelent, al simțului de stil și al statutului. Cu aceste ceasuri puteți experimenta crearea unei imagini proprii, pentru ao face mai sofisticată și mai irezistibilă. Aceasta este o mare plus față de uzura de seară sau de îmbrăcăminte de afaceri. În revizuirea de astăzi, aflăm ce este un accesoriu elegant și luați în considerare și faimoasele colecții ale acestui brand.

Acest accesoriu este un indicator al gustului excelent, al simțului de stil și al statutului.

Cu aceste ceasuri puteți experimenta crearea unei imagini proprii pentru ao face mai rafinată și mai convingătoare.

Aceasta este o mare plus față de uzura de seară sau de îmbrăcăminte de afaceri.

Istoria mărcii de ceas

Înainte de a începe să explorați catalogul de ceasuri pentru femei, trebuie să aflați mai multe despre această companie și despre istoria ei. În prezent, Guess este cunoscută întregii lumi, dar la începutul activităților sale compania a fost implicată în crearea de blugi. Astfel de haine sunt încă populare, dar compania nu își limitează producția la blugi. În magazinele de modă ale acestui brand puteți găsi o varietate de haine și pantofi, precum și accesorii originale pentru adulți și copii.

În producția de ceasuri pentru femei sunt folosite mecanismele Miyota și Seiko.

Carcasa și brățara de accesorii sunt fabricate din alamă și oțel inoxidabil

Unele colecții utilizează o carcasă din spate din oțel.

La începuturile mărcii se află frații Marciano, care s-au născut și au crescut în Franța. În anii '80, au reușit să facă Guess un model pentru blugi la modă. Frații au inventat denimul decorat cu broderii și pietre.

Producția de astfel de îmbrăcăminte a oferit companiei un succes imens. Pentru blugi urmat de ochelari, produse pentru copii și ceasuri. Deja la începutul anilor '90, magazinele de marcă ale companiei au apărut pe aproape toate continentele.

În producția de ceasuri pentru femei au fost folosite mecanismele Miyota și Seiko. Carcasa și brățara accesorii sunt realizate din alamă și oțel inoxidabil. Unele colecții utilizează o carcasă din spate din oțel. În plus, modelele de ceasuri sunt impermeabile. Ele pot suporta o presiune de 2-10 atmosfere. Pietre, sticlă minerală și chiar perle sintetice sunt folosite ca decorațiuni.

Compania produce produse destinate tinerilor. Cel mai adesea tinerii conduc o viata sociala activa. Interesant este că tehnologii precum cadouri, petreceri, concursuri sau premii sunt folosite pentru popularizarea și promovarea unei mărci. Deoarece marca funcționează în principal pentru tineri, cel mai adesea produsele companiei au un preț rezonabil și accesibil.

Aproape toate modelele de ceasuri sunt impermeabile. Ele pot suporta o presiune de 2-10 atmosfere

Pietre, sticlă minerală și chiar perle sintetice sunt folosite ca decorațiuni.

Compania produce produse destinate tinerilor. Cel mai adesea, aceștia sunt tineri care conduc o viață socială activă.

Sfat! Materialele folosite la fabricarea ceasurilor sunt complet hipoalergenice.

Oferă ceasuri elegante

Ceasurile Guess se caracterizează printr-un aspect unic și un design neobișnuit. Sunt fabricate din materiale de cea mai înaltă calitate. Este o mare greșeală să credeți că într-o lume de tot felul de gadget-uri, ceasurile nu mai sunt necesare. De fapt, multe femei preferă acest accesoriu magnific, deoarece subliniază stilul ales și concentrează atenția asupra încheieturii femeii grațioase.

Ceasurile Guess se caracterizează printr-un aspect unic și un design neobișnuit

Ceasurile sunt fabricate din materiale de cea mai înaltă calitate.

Acest accesoriu magnific este preferat de multe femei, deoarece subliniază stilul ales și concentrează atenția asupra încheieturii femeii grațioase.

Ceasuri pentru femei Ghiciți, puteți alege în catalog, care este pe deplin reprezentat pe site-ul oficial al companiei. Toate colecțiile au:

 • Designul original al cadranului.
 • Design prezentabil.
 • Folosind combinații de mai multe culori.
 • Decorul sub formă de cristale.

La fabricile de producere a acestor accesorii se aplică tehnologii inovatoare și numai opțiuni de echipament modern.

Ceasurile Gass sunt celebre pentru materialele lor de înaltă calitate. De exemplu, curelele sunt realizate din denim, cauciuc, piele și oțel inoxidabil. Există chiar modele cu brățări de aur. Carcasa și capacul din spate sunt adesea fabricate din bijuterii din oțel inoxidabil. Toate capacele conțin inele speciale de cauciuc care protejează mecanismele împotriva factorilor negativi. Cazul și brățara sunt deseori efectuate cu pulverizare. Utilizează un strat de acoperire galben, auriu, titan și argint. Există modele decorate cu vopsea de pește. Forma cazului este prezentată în diferite variante. Acestea pot fi dreptunghiulare, rotunjite sau pătrate.

Tehnologiile inovatoare sunt aplicate la fabricile de producere a acestor accesorii, și numai opțiunile de echipament modern

Ceasurile Gass sunt celebre pentru materialele lor de înaltă calitate. De exemplu, curelele sunt realizate din denim, cauciuc, piele și oțel inoxidabil.

Există chiar modele cu brățări de aur.

Cadranul fiecărui model are un design unic. În plus, produsele sunt protejate sub formă de sticlă minerală cu un strat antireflexiv special.
Brățările pentru ceasuri au un mecanism special de reglare pentru diferite lățimi ale încheieturii mâinii.

Paleta de culori a modelelor nu se limitează la nuanțe metalice și opțiuni din piele naturală. Catalogul conține ceasuri de verde, roz, albastru și există, de asemenea, modele cu amprente de leoparde.

Sfat! Produsele Gass sunt nu numai de înaltă calitate și chic, ci și de cele mai recente tendințe de modă. Colecțiile noi sunt considerabil diferite de modelele anterioare..

De ce alegeți ceasurile pentru femei Guess?

Pentru a selecta ceasul potrivit pentru femei, Guess, trebuie să examinați catalogul, caracteristicile modelelor individuale și prețurile. Accesoriu magnific va adăuga orice imagine a fetei moderne. Datorită stilului special, ceasul se va potrivi cu arcul de afaceri, casual sau chiar clasic.

Un accesoriu superb va completa imaginea unei fete moderne.

Datorită stilului special, ceasul se potrivește businessului, arcul de zi cu zi sau chiar clasic

Se utilizează un cristal special de safir care protejează produsul de zgârieturi.

Alegeți un ceas elegant, datorită caracteristicilor sale principale:

 1. Designul folosește o mișcare de cuart.
 2. Produsul are o carcasă impermeabilă.
 3. Se aplică dispozitivul de fixare puternic.
 4. Oțelul din oțel are calități hipoalergenice.
 5. Se folosește un cristal special de safir, care protejează produsul de zgârieturi.
 6. Există un stil unic.

Se știe că mișcarea cuarțului are o rezistență excelentă, și datorită proprietăților impermeabile ale carcasei, nu va trebui să o eliminați în timpul treburilor casnice. O încuietoare specială nu va pierde ceasul, iar geamurile puternice protejează suprafața de deteriorări și zgârieturi.

Ceasurile Guess sunt o combinație de funcționalitate și practică, cu tendințe și stil de modă. Multe modele sunt realizate în stilul RnB, cu curele de țesut sau denim și pietre.

Se știe că mișcarea cuarțului are o durabilitate excelentă și, datorită proprietăților impermeabile ale carcasei, nu va trebui să o eliminați în timpul sarcinilor de uz casnic.

O încuietoare specială nu vă va lăsa să vă pierdeți ceasul, iar geamurile puternice protejează suprafața de deteriorări și zgârieturi

Ceasurile Guess sunt o combinație de funcționalitate și practică, cu tendințe și stil de modă.

Opțiuni neobișnuite, cu brățări din piele și aspect în relief de șarpe. Soluția nestandardă este un cadran pentru pielea leopardă.
Pentru a crea o imagine romantică, sunt potrivite modelele cu aranjamente roz pe lanțuri. Produsele sunt decorate cu petale, fluturi și frunze.

Sfat! Avantajele unui accesoriu neobișnuit includ un mecanism foarte durabil, precum și o combinație cu o varietate de stiluri. Mecanismele utilizate asigură precizia produsului. Compania poate, de asemenea, să utilizeze marca Swarovski în campaniile sale de publicitate.

Colecții populare

În catalog veți putea alege un accesoriu care se potrivește cel mai bine stilului tău de viață și senzațiilor interioare. Deci, hai să trecem prin cele mai populare colecții ale mărcii și pe anumite modele.

Rochie de oțel

Modelele din această colecție sunt diferite de designul original al cadranului și decorul cristalelor. Varietatea de direcții și curele vă va ajuta să alegeți cea mai bună opțiune atât pentru stilul de afaceri, cât și pentru clasicul tradițional.

În această serie, puteți lua în considerare următoarele modele:

 • W0638L1. Cazul și brățara sunt realizate din oțel, și există, de asemenea, o mișcare de cuarț.
  Pret: 14.000 de ruble.

Modelul elegant W0638L1

Cazul și brățara sunt realizate din oțel, și există, de asemenea, o mișcare de cuarț

 • W0648L5 este un accesoriu de lux la un preț accesibil. Modelul are un cadran alb, o curea din piele și are, de asemenea, un decor de cristale Swarovski.
  Pret: 6 800 de ruble.

W0648L5 este un accesoriu de lux la un preț accesibil.Modelul are un cadran alb, o curea din piele și are, de asemenea, un decor de cristale Swarovski

 • model W0768L2. Produsul este echipat cu un cadran roman, decorat cu un ornament corporativ. O curea din piele și o carcasă albă vor completa aspectul.
  Pret: 7000 de ruble

Produsul W0768L2 este echipat cu un cadran roman, decorat cu un ornament corporativ.

O curea din piele și o carcasă albă vor completa aspectul.

Bijuterii pentru femei

Produsele din această colecție sunt disponibile numai pentru femei. Nici măcar modele unisex din această serie. Colecția conține o varietate de modele. Acestea sunt produse rotunde și ovale cu brățară, precum și opțiuni deschise în stil vintage. Adăugați lux la orice imagine a produsului cu decor de pietre prețioase și cristale.

Bijuterii de aur sau argint vor decora orice tinuta de seara.

Deci, ce modele pot fi achiziționate în această linie:

 • W0430L. Designul ceasului este prezentat în stilul francez și decorat pe brățară în formă de Turnul Eiffel. Carcasa din oțel a unui produs are o acoperire roz. De asemenea, bratara și carcasa sunt decorate cu cristale frumoase.
  Preț: 9 500 de ruble.

Designul ceasului W0430L este prezentat în stilul francez și cu decorarea pe brățară sub formă de Turnul Eiffel

Carcasa din oțel a unui produs are o acoperire roz. De asemenea, bratara și carcasa sunt decorate cu cristale frumoase.

 • model W0127L2. Produsul este decorat cu un cadran de aur și o brățară cu cristale.
  Preț: 9 500 de ruble.

Modelul rafinat W0127L2

Produsul este decorat cu un cadran de aur și o brățară cu cristale

 • Model neobișnuit W0133L2 are un stil non-standard care vă permite să subliniați individualitatea. Un cadran de aur și o brățară cu o acoperire specială vor completa imaginea creată.
  Preț: 9 500 de ruble.

Modelul neobișnuit W0133L2 are un stil non-standard care vă permite să accentuați individualitatea.

Un cadran platat cu aur și o brățară cu o acoperire specială vor completa aspectul creat.

Tendința femeilor

Modelele din această serie au un design neobișnuit. Astfel de produse sunt preferate de fete de specialități creative, precum și de femei care urmăresc tendințele modei. Caracteristica colecției sunt curelele sub formă de lanțuri cu legături de dimensiuni mari. Sunt folosite, de asemenea, brățări din cauciuc sau din piele. Cifrele pot fi decorate cu un mozaic de aramă sau pietre sau petale de flori.

În această serie, uitați-vă la aceste modele:

 • W0311L1. În acest model, materialul centurii și corpului este realizat din oțel, și există, de asemenea, o mișcare de cuarț.
  Pret: 12.000 de ruble.

În acest model, materialul centurii și corpului este fabricat din oțel

Ceasul este echipat cu o mișcare cu cuarț.

 • La model W0540L2 carcasă dreptunghiulară și brățară din oțel cu țesătură.
  Preț: 8 400 de ruble.

Modelul W0540L2 are o carcasă dreptunghiulară și o brățară din oțel cu țesătură

Aceste ceasuri arată foarte elegant

 • W0627L4 Este un accesoriu elegant cu bijuterii din cristal. Ceasul este echipat cu un cadran de argint și o curea din piele.
  Preț: 5 700 de ruble.

W0627L4 este un accesoriu elegant cu bijuterii de cristal.

Ceasul este echipat cu un cadran de argint și o curea din piele

Doamnelor Sport Steel

Aceste produse sunt potrivite pentru fete ambițioase și active. Modelele posedă o paletă variată de culori și diferă în neteditatea casetei și o combinație de linii drepte. Modelele sunt cronografe foarte precise, cu un cronometru și produse fluorescente cu cristale pentru fashionistas.

Pentru femeile de succes și autosuficiente modelul se va potrivi W0848L4care are un preț 14 000 de ruble.

Pentru femeile de succes și autosuficiente modelul W0848L4 va face.

Modelele sunt cronografe foarte precise, cu un cronometru și produse flashy cu cristale pentru femei de moda

Seturi de cutii

Colecție neobișnuită cu trei curele. În acest caz, se utilizează un ceas, dar pachetul include trei curele sau o brățară, care diferă în textură și culoare.

model W0512L1 are o curea detașabilă inclusă. Prețul ei este de aproximativ 9 500 de ruble. Se pare un cadran alb elegant cu inserții de piatră și carcasa din oțel roz.

Modelul W0512L1 are o curea detașabilă inclusă

Se pare un cadran alb elegant, cu inserții de piatră și un caz de oțel roz

Sfat! Dacă doriți, puteți achiziționa curele de diferite culori pentru a schimba designul ceasului în funcție de hainele pe care le alegeți.

Cum să distingi un fals?

Ceasurile Gess sunt foarte populare pe piața internă. Modelele de marcă sunt vândute aproape în întreaga lume. Datorită popularității uriașe a companiei, ceasurile sunt adesea false. Produsele false pot fi de o calitate diferită. Copiile sunt atât de rele și foarte asemănătoare cu modelul original.

Ceasurile Gess sunt foarte populare pe piața internă. Modelele de marcă sunt vândute aproape în întreaga lume

Datorită popularității uriașe a companiei, ceasurile sunt adesea false.

Produsele contrafăcute pot avea o calitate diferită. Copiile sunt atât de rele și foarte asemănătoare cu modelul original.

Deci, care sunt trăsăturile distinctive pe care trebuie să le cunoaștem, astfel încât să nu cadă în mâinile fraudelor:

 • Mai întâi de toate, ar trebui să acordați atenție ambalajului. Dacă nu, atunci nu poate fi originalul. Aceste ceasuri sunt ambalate într-un caz special, cu diferențe de marcă. Kitul include instrucțiuni și garanție pentru produs.
 • Cardul de garanție trebuie să indice modelul, precum și o listă a tuturor centrelor de service.
 • La inspectarea produsului, este necesar să se acorde atenție calității materialelor. Pulverizarea ar trebui să fie acoperită pe întreaga suprafață, iar cureaua ar trebui să fie realizată numai din materiale de înaltă calitate și naturale.
 • Trebuie să acordați atenție capacului din spate. Conține informații despre produs sub formă de gravuri. De asemenea, sunt furnizate informații despre mecanisme.

Merită să acordați atenție ambalajului. Dacă nu, atunci nu poate fi originală

La inspectarea produsului, este necesar să se acorde atenție calității materialelor. Pulverizarea trebuie să fie acoperită pe întreaga suprafață, iar cureaua trebuie să fie făcută numai din materiale de înaltă calitate și din materiale naturale.

Trebuie să acordați atenție capacului din spate. Conține informații despre produs sub formă de gravuri

Dacă respectați toate regulile, puteți alege un ceas de calitate care să fie un decor vrednic al oricărei imagini.

Detalii fac imaginea unică și memorabilă. Un accesoriu la modă și elegant, ca un ceas Guess, nu vă va permite să vă amestecați cu mulțimea.

Vizionați videoclipul: Suspense: Murder Aboard the Alphabet Double Ugly Argyle Album (Septembrie 2023).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send