Frumusețe

Modă și elegant ceasuri pentru femei "Swarovski" (50 fotografii) - Catalog de modele și prețuri reale

Pin
Send
Share
Send
Send


În timpul nostru rapid, fiecare femeie de afaceri ar trebui să poarte cel puțin un ceas mic pe încheietura mâinii, dar fetele inteligente sunt demne de cele mai bune opțiuni, și anume, ceasul Swarovski

În timpul nostru rapid, fiecare femeie de afaceri ar trebui să poarte cel puțin un ceas mic pe încheietura mâinii, dar fetele inteligente sunt vrednice de cele mai bune opțiuni, și anume, ceasurile Swarovski. Acum câțiva ani, femei și bărbați, Swarovski a început să-și creeze propriile colecții de modă ale acestui accesoriu nobil. Toate acestea se disting prin luxul extraordinar de decorare și rafinament al designului și, desigur, au cristale reale. Astăzi vom lua în considerare câteva dintre cele mai populare colecții ale acestei companii, precum și cele mai bune reprezentanți ai acestora.

Acum câțiva ani, femei și bărbați, Swarovski a început să-și creeze propriile colecții de modă ale acestui accesoriu nobil.

Swarovski a câștigat popularitatea fetelor și a bărbaților din întreaga lume de la primele colecții de ceasuri datorită dragostei mondiale a cristalelor de la această companie.

În prezent, Swarovski a vândut 13 colecții oficiale cu mai multe modele în fiecare

Ceas pentru femei Swarovski: caracteristici

Swarovski a câștigat popularitatea fetelor și a bărbaților din întreaga lume din primele colecții de ceasuri, datorită dragostei mondiale a cristalelor de la această companie, a cărei vânzare a devenit în timp și compania în sine. În prezent, Swarovski are spre vânzare 13 colecții oficiale de ceasuri cu mai multe modele în fiecare. Marca se distinge printr-o precizie specială în fabricarea ceasului, deoarece lucrarea se desfășoară în țara nescrisă de ceasornicărie - Elveția. Fiecare colecție satisface nevoile specifice ale cumpărătorului și se potrivește unor cazuri diferite, astfel încât este imposibil să nu găsiți ceasul potrivit pentru dvs.

Compania se distinge printr-o precizie specială în fabricarea unui ceasornic, deoarece lucrarea se desfășoară în țara secretă a ceasului - Elveția

Fiecare colecție satisface nevoile specifice ale cumpărătorului și se potrivește unor cazuri diferite, astfel încât este imposibil să nu găsiți ceasul potrivit pentru dvs.

Puteți cumpăra diverse produse ale companiei, inclusiv ceasul Swarovski, atât pentru bărbați, cât și pentru femei, vizitând site-ul oficial

Sfat! Puteți cumpăra diverse produse ale companiei, inclusiv ceasul Swarovski, atât pentru bărbați, cât și pentru femei, vizitând site-ul oficial.

Acest ceas combină cu îndemânare note agresive și delicatețe feminine

Swarovski Octea

Să începem cu această colecție remarcabilă. După ce ați văzut aceste accesorii, este puțin probabil să decideți înainte de a fi modele reale de sport. Astfel, colecția Octea este cea mai strictă și clasică printre altele, deși modelele sale, ca și restul Swarovski, diferă chiar și în unele luxuri. Această colecție combină cu îndemânare note agresive și delicatețe feminine, prin urmare este ideală pentru o femeie de afaceri sau o femeie care are o dragoste deosebită pentru stilul unisex. Ei bine, articolele populare din această colecție sunt:

 • Octea Dressy Albastru

Ceas albastru original, cu un cadran strălucitor, ca un cer înstelat. Puteți aprecia frumosul cadru albastru închis al cadranului în mai multe nuanțe de această culoare și o curea de mătase neobișnuit de plăcută de albastru. Modelul este ideal pentru uzură continuă datorită rigoriei sale și ușurinței de a purta.

Prețul mediu: 27.990 ruble.

Octea Dressy Blue este un ceas albastru destul de original, cu un superb cadran strălucitor care seamănă cu un cer înstelat.

Modelul este ideal pentru uzură continuă datorită rigoriei sale și ușurinței de a purta.

 • Octea Classica Emerald

Un ceas luxos și incredibil de atractiv, de culoare smarald, îi va face pe oricine să-și acorde atenție. O combinație încântătoare de varietate de nuanțe de culoare smarald și de preaplin de aur de trandafir oferă un efect uimitor și veți obține o adevărată comoară a lumii modei. Acest model se va potrivi oricărei rochii de seară și va decora orice seară, iar o curea din piele de vițel, decorată cu un crocodil, nu va face ca peria să își amintească chiar existența acestui accesoriu.

Prețul mediu: 34.990 ruble.

Octea Classica Emerald - acesta este un ceas de lux și incredibil de captivant cu smarald, va face ca orice persoană să-și acorde atenție.

Acest model se va potrivi oricărei rochii de seară și va decora orice seară și o curea din piele de vițel, decorată sub un crocodil

 • Octea Classica Albastru deschis

Ceasurile foarte drăguțe, într-un stil sportiv discret, vor fi un plus elegant pentru aspectul dvs. casual. Aceste ceasuri strălucitoare cer-albastre sunt foarte feminine și elegante și, prin urmare, trebuie pur și simplu să fie pe mâna unei doamne fragile și să o însoțească în afacerile femeilor. Combinația dintre albastru și argint - o alegere clasică pentru lukaa urbană și o curea din piele de vițel, nu vă va face să vă faceți griji cu privire la purtarea acestui accesoriu.

Prețul mediu: 29,990 ruble.

Octea Classica Light Blue este un ceas drăguț într-un stil sportiv discret va fi un plus elegant pentru aspectul dvs. casual.

Aceste ceasuri strălucitoare cer-albastre sunt foarte feminine și elegante și, prin urmare, trebuie pur și simplu să fie pe mâna unei doamne fragile și să o însoțească în afacerile femeilor.

 • Octea Classica Black Rose

Aceste ceasuri sunt mai asemănătoare cu modelul modelului feminin de ceasuri de mînă modern, pe care femeia la modă este obișnuită. Dacă doriți ceva elegant, dar în același timp și tineret, atunci această opțiune cu o curea de oțel este pentru dvs. Combinația dintre un caz de aur roz și noapte de aranjare negru cu un cerc curat pentru mâna a doua a cristalelor Swarovski nu vă va lăsa indiferenți.

Prețul mediu: 39,990 ruble.

Octea Classica Black Rose - acest ceas este mai mult ca un standard al unui model feminin plin de farmec de ceasuri de mână

 • Octea Classica Asimetric Negru

Masinile foarte masive, dar pur si simplu incredibil de frumoase, cu un cadran asimetric stilat, vor fi decorarea principala a serii. Aceste ceasuri par să fie făcute pentru întâlniri de înaltă societate, deoarece designul lor unic, cu o combinație de aur roz și negru de mătase-de-perla este perfect pentru orice rochie de seara pentru femei. Dar principala "evidențiere" a modelului, făcându-l atât de luxos, este cadranul, complet căptușit cu pereche de cristal Swarovski, înconjurat de un cer negru iridescent. Sună bine, nu-i așa? Aceste ceasuri arată chiar mai frumoase.

Prețul mediu: 34.990 ruble.

Octea Classica Asimmetric Negru foarte masiv, dar pur și simplu incredibil de frumos ceasuri cu un cadran asimetric stilat va fi decorarea principală a serii dvs.

Sfat!Vă recomandăm cu insistență să cumpărați ceasuri pentru femei cu orice cristale, și în special de la Swarovski, numai în magazinele oficiale și magazine online dovedite. Fii atent la falsurile companiilor cunoscute.

Fii atent la falsurile companiilor cunoscute

Vă recomandăm cu insistență să cumpărați ceasuri pentru femei cu orice cristale, și în special de la Swarovski, numai în magazinele oficiale și magazine online dovedite.

Swarovski Lovely Crystals

Următoarea colecție diferă de cea anterioară în feminitatea sa extraordinară. Ei bine, principala caracteristică este deja citită direct din nume: toate modelele vor fi pur și simplu împodobite cu cristale Swarovski fermecătoare. Ceasuri frumoase și foarte feminine din colecție Cristale minunate În mod special potrivit pentru fetele tinere și romantice, în care acest romantism este citit direct de la apariția lor. Practic, toate modelele acestei colecții sunt bune pe mâinile miniaturate și sofisticate ale unei fete.

Colecția diferă de cea anterioară în feminitatea sa extraordinară.

Caracteristica principală este deja citită direct din nume: toate modelele vor fi pur și simplu împrăștiate cu cristale frumoase de la Swarovski

Cântecele minunate și perfect feminine din colecția Lovely Crystals sunt potrivite în mod special pentru fetele tinere și cele romantice.

Să vedem cele mai populare modele din această colecție:

 • Lovely Crystal Mini Gold

În primul rând, vom analiza cel mai elegant model care se potrivește perfect cu dorințele fetelor. Cazul de ceas este complet din aur, care va provoca deja priviri invidioase printre prietenele voastre. În plus față de aurul clasic, mama clasică albă de perle este utilizată ca bază a cadranului. Ei bine, douăzeci de cristale spumante completează acest set de ceasuri ale "prințesei", și aici se ascund unele ceasuri neobișnuite. În toate modelele acestei colecții există douăzeci de cristale care se pot mișca în jurul circumferinței din jurul cadranului. Aceasta este o decizie destul de jucăușă și a doborât o astfel de popularitate pentru toate ceasurile acestei colecții, dar acest model a meritat iubirea sa datorită incredibilității sale de frumusețe a clasicilor.

Prețul mediu: 29,990 ruble.

Cazul de ceas de minunat Crystal Mini Gold este complet alcatuit din aur, care va provoca deja priviri invidioase printre prietenele tale

În plus față de aurul clasic, mama clasică albă de perle este utilizată ca bază a cadranului.

În toate modelele acestei colecții există douăzeci de cristale care se pot mișca în jurul cadranului în jurul cadranului.

 • Lovely Crystals Mini Black

Următorul model din colecția de cristale minunate se mândrește cu o mai mare constrângere și cu o severitate mai mare, și aceasta chiar se potrivește cu ea. Acest ceas se distinge prin designul său concis și, în același timp, farmecul extraordinar. Ele sunt bune pentru orice ocazie, fie că este vorba de o seară romantică într-un restaurant sau de o plimbare pe un iaht, în orice moment al vieții tale îți vor sprijini rochia cu o curea din piele puternică, iar cristalele strălucitoare se vor mișca în ritmul vieții tale.

Prețul mediu: 21,990 ruble.

Lovely Crystals Mini Black se mândrește cu o mai mare constrângere și severitate și chiar se potrivește cu ea.

Acest ceas se distinge prin designul său concis și, în același timp, farmecul extraordinar

 • Cristale minunate mini roz

Acest model drăguț și fermecător a apărut relativ recent în colecție, dar deja se bucură de succesul frenetic al sexului echitabil. Nu este greu de înțeles acest lucru: tonurile romantice roz ale curelei de piele sunt perfect combinate cu cadranul de mătase, acoperit cu mai multe raze de soare de argint, iar această compoziție este finisată elegant cu douăzeci de pietricele strălucitoare, cu un cadru frumos. Ce mai puteți cere, dacă nu o asemenea frumusețe?

Prețul mediu: 21,990 ruble.

Lovely Crystals Mini Pink - acest model drăguț și fermecător a apărut în colecția relativ recent

Culorile romantice roz ale curelei de piele sunt perfect combinate cu un cadran de mătase, acoperit cu mai multe raze de soare de argint, iar această compoziție este finisată elegant cu douăzeci de pietre strălucitoare.

Sfat!Asigurați-vă că ați curățat și verificați ceasurile de mână în fiecare lună. Ceasul este foarte fragil, iar acuratețea acestuia ar trebui să fie maximă, deci este important să nu permiteți nici măcar o ruptură. Căutați numai meșteșugari dovediți și de înaltă calitate.

Asigurați-vă că ați curățat și verificați ceasurile de mână în fiecare lună.

 

Ceasul este foarte fragil, iar acuratețea acestuia ar trebui să fie maximă, deci este important să nu permiteți nici măcar o ruptură.

Swarovski aila

Swarovski's colecții Aila sunt greu de a da o temă generală. Este pentru toată lumea, și nu pentru toată lumea. Ea este foarte luxoasă, dar oferă în mod moderat bogăția lor. Este foarte luminos, dar realizat în culori restrânse. Ceea ce se poate spune cu certitudine este că se potrivește doar doamnelor serioase și foarte bogate. Aila pare să fie creată pentru cluburi de elită, întâlniri de afaceri ale oamenilor bogați și, în general, pentru o atmosferă de lux. Nu veți găsi tinerețe, jucăuș și modernitate în această colecție, dar veți putea simți statutul, puterea și măreția. Deci, haideți să aruncăm o privire la aceste modele minunate:

 • Aila aur

Primul care vrea să facă afară este încă ceasurile cele mai atrăgătoare și vibrante, cele mai feminine din colecția Swarovski, ale căror prețuri nu sunt imediat clare din aspectul lor superb. Acest model poate fi numit o adevărată comoară, deoarece strălucește și strălucește cu fiecare element mic al corpului său. Auriu galben strălucitor, cu linii elegante elegante, răsucite într-un lanț strict, complet împodobite cu cristale Swarovski. Pietricelele formează cadranul safir în mama tonurilor de perle, pe care în locurile potrivite există trei pietre strălucitoare și o lebădă de aur frumoasă - sigla companiei Swarovski. Toate acestea creează un accesoriu extraordinar de elegant, perfect combinat cu orice set de aur și un costum elegant elegant.

Prețul mediu: 28.990 ruble.

Aila Gold este un ceas catchy și luminos, cea mai mare parte a femeilor din colecția Swarovski, ale cărui preț nu este clar imediat după aspectul lor superb.

Acest model poate fi numit o adevărată comoară, deoarece strălucește și strălucește cu fiecare element mic al corpului său.

Auriu galben strălucitor, în linii elegante elegante, se răsuci într-un lanț strict, complet împodobită cu cristale Swarovski.

 • Aila zi taupe

Spre deosebire de cea anterioară, acest ceas este extrem de strictă și restrânsă. Ele sunt destul de originale, deoarece colorarea argintie a intregului model este foarte rara. O curea din piele de culoare metalică elegantă merge bine cu oțel inoxidabil din argint și cincizeci de pietre strălucitoare. Întregul ansamblu se încheie cu cifre romane strălucitoare și cu o imensă siglă Swarovski în formă de lebădă.

Prețul mediu: 21.490 de ruble.

Aila Day Taupe sunt destul de originale, deoarece culoarea argintie a intregului model este foarte rara

 • Aila zi maro

O altă opțiune din această linie, care diferă exclusiv în gama de culori. Acest model are o combinație mai degrabă masculină de piele brună și auriu, dar eleganța și moalele sunt atașate de ea de multe cristale Swarovski și numere romane de aur rafinate pe cadran. Modelul este perfect pentru orice producție de zi cu zi a unei doamne bogate.

Prețul mediu: 24.990 ruble.

Aila Day Brown - modelul are o combinație mai degrabă masculină dintre piele brună și aur

Eleganța și delicatețea îi dau o mulțime de cristale Swarovski și numere romane de aur rafinate pe cadran

Modelul este perfect pentru orice producție de zi cu zi a unei doamne bogate.

 • Ton de aur de aila zi

Brown, bineînțeles, se îmbină bine cu aurul, dar combinația cu adevărat modernă și elegantă poate fi numită aur și cenușă. Cureaua din piele de argint irizantă din piele de argint contrastează foarte favorabil cu aurul strălucitor al cadranei, precum și cu cincizeci de pietricele strălucitoare strălucitoare. Ceasurile vor fi o mare plus față de orice afacere alături.

Prețul mediu: 24.990 ruble.

Aila Day Aur - această combinație cu adevărat la modă și elegantă poate fi numită aur și cenușă

Cureaua de piele originala din piele de iarnă, de argint, contrastează foarte favorabil cu aurul sclipitor al cadranului, precum și cu 50 de pietricele strălucitoare strălucitoare

 

Ceasurile vor fi un plus extraordinar pentru orice afacere de-a lungul.

 • Aila zi a crescut

Singurul model din întreaga colecție care se potrivește perfect în perie pentru o persoană tânără și delicată. Ceasurile cu o curea roz romantică par să știe ce are nevoie de orice sex echitabil și, prin urmare, cutii Swarovski și din oțel inoxidabil strălucesc neobișnuit de strălucitoare cu pietricelele Swarovski și argintul. Acest model este perfect pentru o fată a cărei imagine este la fel de ușoară și blândă ca orice element de pe cadranul acestui ceas.

Prețul mediu: 21.490 de ruble.

Aila Day Rose se va potrivi organic în perie pentru o persoană tânără și delicată

Un ceas cu o curea roz romantica, ca si cum ar sti ca orice femeie de sex echitabil are nevoie, si de aceea Swarovski straluceste cu pietricelele sale extrem de viu

 • Aila zi inima alb

Ei bine, acest model este foarte diferit de celelalte din colecția Aila. Care ar putea fi cel mai romantic cadou pentru Ziua Îndrăgostiților? Desigur, aceste ceasuri delicate și elegante, cu cincizeci de cristale Swarovski spumante și patru inimi netede de aur pe cadran. Acestea sunt ceasurile cele mai romantice și mai sofisticate din toate colecțiile Swarovski, deoarece sunt special făcute ca și cum ar fi pentru o sărbătoare de nuntă. Aurul casei, margelele perla de cadran, pietrele cu fațete și o curea din piele albă de zăpadă - și prietena ta va fi în cerul al șaptelea cu fericire și cu siguranță va răspunde cu oferta ta cea mai importantă!

Prețul mediu: 24.990 ruble.

Aila Day Heart White este diferită de restul din colecția Aila.

Acestea sunt ceasurile cele mai romantice și mai sofisticate din toate colecțiile Swarovski

Sfat!Dacă este important să cunoașteți timpul exact și să țineți pasul cu timpul potrivit programului dvs., alegeți un ceas al cărui cadran va fi vizibil și ușor de înțeles chiar și de la distanță. În salon, încercați un accesoriu și vedeți dacă puteți să dați seama rapid și să înțelegeți ce moment este în prezent, concentrându-se doar pe ceas.

Dacă este important să cunoașteți timpul exact și să respectați programul, alegeți un ceas al cărui cadran va fi vizibil și ușor de înțeles chiar și din afară

În salon, încercați un accesoriu și vedeți dacă puteți afla rapid și înțelegeți ce moment este în prezent, concentrându-se doar pe ceas

Swarovski's colecții Aila sunt greu de a da o temă generală.

Это далеко не все даже самые популярные представители наручных часов от этой именитой компании, но мы постарались показать вам лучших из лучших. Мы настоятельно советуем вам купить часы от Сваровски, выбирая женские подарки на основные праздники или в качестве важного презента.

Настоятельно советуем вам купить часы от Сваровски, выбирая женские подарки на основные праздники или в качестве важного презента

Коллекции Aila очень роскошна, но умеренно выдает свои богатства

Vizionați videoclipul: 5 Motive Pentru A Purta Un Ceas In 2019 l Moda Barbati (Septembrie 2023).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send