Frumusețe

În cazul în care pentru a cumpăra Rolex femei de ceas original? - prețuri proaspete de catalog

Pin
Send
Share
Send
Send


În întreaga lume se știe că ceasurile Rolex sunt accesorii pentru femei și bărbați pentru a spori statutul în societate.

În întreaga lume se știe că ceasurile Rolex sunt accesorii pentru femei și bărbați pentru a spori statutul în societate. Ele sunt recunoscute pretutindeni, fiecare persoană bogată trebuie să aibă cel puțin un model al originalului Rolex în colecția lor, altfel nu o vor înțelege. Deci, ceasurile înșiși încearcă să păstreze barul celor mai bune accesorii pentru cei bogați. Ele au întotdeauna propriul lor design unic gândit, sunt fabricate din cele mai bune și mai scumpe materiale și se disting prin excelente manoperă. Ele au devenit un adevarat atribut al succesului pur si simplu pentru ca oamenii au inteles ca sunt cu adevarat cei mai buni in munca lor.

Fiecare persoană bogată trebuie să aibă cel puțin un model al originalului Rolex în colecția lor, altfel nu vor înțelege

Rolex încearcă să mențină bara cele mai bune accesorii pentru cei bogați

Ele au întotdeauna propriul lor design unic gândit, sunt fabricate din cele mai bune și mai scumpe materiale și se disting prin excelente manoperă.

Atenție la detalii

În aparență, ceasul este foarte ușor de recunoscut. În fiecare model există întotdeauna aur sau argint, o carcasă masivă din oțel inoxidabil, doar o curea solidă, cel puțin o pereche de pietre prețioase strălucitoare și logo-ul strălucitor al Rolex-ului - o coroană magnifică de aur sau argint. Modelele feminine abundă direct cu toate prețioasele.

În aparență, ceasul este foarte ușor de recunoscut.

Aurul sau argintul sunt întotdeauna prezente în toate modelele, din oțel masiv din oțel inoxidabil

Rolex utilizează numai o curea solidă, cel puțin o pereche de pietre prețioase strălucitoare și logo-ul strălucitor al Rolex-ului - o coroană maiestuoasă de aur sau argint

Modelele feminine sunt abundente cu toate prețioasele

Designerii analizează cu atenție combinațiile de culori ale tuturor elementelor, designul cadranului și numerele de pe el, mâinile, cureaua și, bineînțeles, cazul, mai ales când vine vorba de ceasurile Rolex pentru femei. Catalogul de modele feminine este foarte divers, deoarece marca a lansat un număr mare de colecții diferite, astfel încât fiecare poate găsi o curea, cadran și caz la gust.

Designerii iau în considerare cu atenție combinațiile de culori ale tuturor elementelor.

Designul cadranului și numerele de pe el, mâinile, cureaua și, bineînțeles, cazul sunt întotdeauna perfecte

Catalogul modelelor feminine este foarte divers.

Marca a lansat un număr mare de colecții diferite, astfel încât toată lumea să poată găsi o curea, cadran și caz ca să guste

Sfat! Deja în momentul de față compania "Rolex" a lansat peste un milion de modele diferite din diferite colecții. Vă recomandăm cu insistență să cumpărați ceasuri de la această companie numai în locuri dovedite și saloane speciale. Feriți-vă de falsuri.

Cosmograph daytona

În primul rând, vom avea cele mai faimoase dintre toate colecțiile casei Rolex - Cosmograph Daytona. Este cel mai recunoscut și popular printre elitele de succes ale societății, ceasurile acestei colecții luminează aici și acolo, în seriile de gală. Dacă puteți spune despre modelele bărbaților că arată foarte bogate și costisitoare, deși sunt destul de limitate pentru un decor interesant, atunci designerii de femei au decis cu siguranță să își petreacă mult timp și talent. Ele sunt elegante, elegante și imposibil de feminine. Trebuie remarcat că, inițial, ceasurile din această colecție au fost create pentru șoferii de curse, deoarece au un mecanism special care vă permite să măsurați viteza cu o precizie ridicată. Și, deși frumusețile actuale nu au nevoie de această funcție, dar pentru o femeie de afaceri această opțiune se potrivește perfect.

În primul rând, vom avea cele mai faimoase dintre toate colecțiile casei "Rolex" - Cosmograph Daytona

Dacă puteți spune despre modelele masculine care arată foarte bogate și costisitoare, deși sunt destul de limitate pentru un decor interesant, atunci designerii de femei au decis cu siguranță să își petreacă mult timp și talent.

Ceasurile sunt elegante, elegante și imposibil de feminine.

  • Oyster Everose 116505

Puteți vedea în fața dvs. cel mai delicat și elegant model din întreaga linie a Cosmograph Daytona. Cutie roz, cadran roz si curea roz - acest model nu lasa nici o alegere pentru iubitorii de glamour! Aurul roșu strălucitor se va potrivi oricărei fețe a unei tinere femei moderne la modă, iar pietrele strălucitoare de pe cadran vor fi un accent luminos printre toate accesoriile. Dacă vă place glamour elegant - atunci aceasta este opțiunea dvs.
Preț: 1.800.000 de ruble.

Puteți vedea în fața dvs. cel mai delicat și elegant model din întreaga linie a Cosmograph Daytona

Cutie roz, cadran roz si curea roz - acest model nu lasa nici o alegere pentru iubitorii de glamour!

Aurul auriu strălucitor se va potrivi oricărei fețe a unei tinere femei moderne la modă, iar pietrele strălucitoare de pe cadran vor fi un accent luminos printre toate accesoriile.

  • Oyster galben aur 116508

Un design mai serios și mai luxos al acestui model aduce un caracter nobil imaginii. Toate datorită casetei de aur și a curelei de aur de optsprezece ani. Ceasurile arata costisitoare, elegante si fiabile - la fel ar trebui sa arate un ceas pe mana unei bogate doamne. Mama complementară de irizare de aur cu cadran perlat. El este extraordinar de frumos și fascinat de jocul său pe soare, care echivă perfect scânteia aurului. Ansamblul este completat cu opt pietre prețioase pe cadran și o coroană de aur atrăgătoare - faimosul logo al companiei Rolex.
Preț: 1 650 000 ruble.

Acest ceas arata luxos si toate datorita carcasei si curelei din aur galben de optsprezece ani

Ceasurile arata costisitoare, elegante si fiabile - la fel ar trebui sa arate un ceas pe mana unei bogate doamne

Semnul de calitate și autenticitate este o coroană de marcă pe clapetă.

  • Oyster Everose 116515LN

Opțiunea care este cel mai iubit de sexul echitabil din întreaga lume. Aurul din aur apare din nou ca o bază grațioasă, dar de data aceasta este combinată elegant cu o curea mată neagră. Această curea, apropo, se ocupă cel mai bine de mânerul delicat al fetei, deoarece este fabricat din materiale elastice de înaltă tehnologie. Asta înseamnă că aveți o brățară foarte fiabilă, confortabilă și, cel mai important, o brățară neobișnuit de elegantă, cu un ceas din aur de trandafir! În plus față de toate acestea vine un cadran delicios de ciocolată cu cifre negre elegante. De asemenea, cadranul poate fi realizat într-o combinație contrastantă de negru și roz, dar cu pietricele destul de roz în loc de numere. Cred că fiecare dintre frazele precedente strigă în mod direct că trebuie să aveți acest ceas de mână în colecția ta.
Preț: 1 550 000 ruble.

Rose aurul apare din nou ca o bază elegantă, dar de această dată este combinată elegant cu o curea mată neagră.

În plus față de toate acestea, există un cadran delicios de ciocolată cu cifre negre elegante.

De asemenea, cadranul poate fi realizat într-o combinație contrastantă de negru și roz, dar cu pietricele destul de roz în loc de numere

Sfat! Dacă doriți să aflați ce alte ceasuri Rolex se găsesc în această colecție, vizitați site-ul oficial. Cele mai bune ceasuri pentru femei sunt prezentate într-o colecție tematică specială.

Zi-Data

Dacă ultima colecție include opțiuni pentru persoane tinere și romantice, atunci aceasta în cercuri largi are numele "Watch for Presidents". Este sigur să spunem că ceasurile acestei linii vor fi una dintre cele mai bune investiții în afacerea unei femei de afaceri moderne. Pe lângă faptul că sunt foarte exacte și vă permit să urmați programul, veți observa aspectul crescând al noilor conexiuni utile, deoarece oamenii vor ști că comunică cu o persoană serioasă și de încredere. Aș dori, de asemenea, să adaug că acele ceasuri de mână de zi au primit numele pentru un motiv: acestea au fost primele ceasuri care arată zilele săptămânii cu numele complet (desigur, în limba engleză). Numai de aici rezultă că aceste ceasuri sunt necesare pentru tine, dragi femei puternice.

În cazul în care colecția anterioară a inclus opțiuni pentru persoane tinere și romantice, atunci aceasta în cercuri largi are numele "Watch for Presidents"

Este sigur să spunem că ceasurile acestei linii vor fi una dintre cele mai bune investiții în afacerea unei femei de afaceri moderne.

Pe lângă faptul că sunt foarte exacte și vă permit să urmați programul, veți observa aspectul crescând al noilor conexiuni utile, deoarece oamenii vor ști că comunică cu o persoană serioasă și de încredere.

Orele vă vor informa pe ceilalți despre starea dvs.

  • Oyster Everose 228235

Din nou, uita-te la model în roz. Faptul este că compania Rolex își face toate ceasurile exclusiv din materiale fiabile și durabile, care sunt aur, oțel și platină. Acest model este deja distins de multe altele prin combinația neobișnuită de contrast dintre carcasa roz și cureaua cu un cadran mat de culoarea măslinului. Ceasul are un cadru delicat delicat în jurul cadranului, sub forma unui inel ondulat. Modelul este foarte frumos și merită atenția și locul în dulap.
Preț: 2 100 000 de ruble.

Modelul se remarcă printre multe altele, cu combinația neobișnuită de contrast dintre carcasa roz și cureaua, cu un cadran mat de culoarea măslinului.

Ceasul are un cadru delicat delicat în jurul cadranului, sub forma unui inel ondulat

Modelul este foarte frumos și merită atenția și locul în dulap.

  • Stridii de aur galben și diamante 118388

Poate cele mai scumpe, mai atractive și mai luxoase ceasuri pe care le-ai putea vedea în viața ta. Combinația de aur galben și diamante creează foarte comoara pe care pirații îndrăzneți sau ticăloșii vicleni ar putea să-i urmărească în vechile povești.

Bogăția cazului, apelarea și cureaua nu lasă pe nimeni indiferent, precum și abilitatea bijutierului. Linii netede, gravură clară și o preocupare atentă a unui loc pentru fiecare pietricică - acesta este exact ceea ce ar trebui să fie un ceas Rolex adevărat, fie că este vorba de ceasuri pentru femei sau bărbați, de aceea prețul lor este adecvat. Puteți minuna la un astfel de cost, dar calitatea și fiabilitatea împreună cu un design incredibil merită.
Preț: 4,700,000 de ruble.

Ceasurile cele mai scumpe, mai atractive și mai luxoase pe care le-ai putea vedea în viața ta

Combinația de aur galben și diamante creează foarte comoara pe care pirații îndrăzneți sau răufăcătorii vicleni ar putea să-l urmărească în vechile povești

Bogăția cazului, cadranul și cureaua nu lasă pe nimeni indiferent, precum și abilitatea bijutierului

  • Oyster Everose 118135

Rose aur din nou, dar într-o interpretare complet diferită. Acest model poate părea inițial un pic ca un om, dar este cel mai mic detaliu care îl face foarte concis și chiar elegant. De data aceasta, aurul roz este combinat cu o curea de culoarea ciocolatei foarte nobilă și solidă din piele. Piele naturală este concepută nu numai pentru o purtare confortabilă pe peria blândă a unei femei, ci și pentru un accent foarte elegant și trendy. În plus față de tot, există un cadran foarte misterios și interesant de mamă-de-perle. Maeștrii au încercat cel mai bine, deoarece modelul original gravat pe cadran face să admirați frumusețea și rafinamentul operei. Ei bine, unele "cireșe pe tort" sunt diamante înguste, înlocuind numerele.
Preț: 2 500 000 ruble.

Acest model poate la început să pară puțin bărbătesc, dar este și cel mai mic detaliu care îl face foarte concis și chiar elegant.

De data aceasta, aurul roz este combinat cu o curea de culoarea ciocolatei foarte nobilă și solidă din piele.

Piele naturală este concepută nu numai pentru o purtare confortabilă pe o perie blândă a femeii, dar și pentru un accent foarte elegant și trendy.

  • Oțet galben de aur și diamante 118348

Cea mai elegantă și mai bună opțiune dintre toate în această linie. Ea nu este încă destul de feminină, dar este mult mai senzuală decât restul datorită culorii extraordinar de frumoase de lavandă a cadranului. Mulți spun aici despre triumful sensibilității: în afară de tentă fascinantă a cadranului, probabil că vă va plăcea marginea cadranului în sine cu un cerc de diamante strălucitoare, un model interesant al acelorași pietre, pe care Rolex îl numește caruselul, iar pașii brățară din multe legături decorate aceleași diamante. Și cea mai interesantă și chiar mai riscantă decizie de design este absența oricărei linii și semne în locul numerelor. Acest lucru sugerează că ceasul este potrivit pentru fetele încrezător în stilul lor de viață.
Preț: 3 300 000 ruble.

Multe spun aici despre triumful de sensibilitate: în plus față de culoarea fascinantă a cadranului, probabil vă va plăcea marginea cadranului în jurul diamante strălucitoare

Soluția de design cea mai interesantă și chiar mai riscantă este absența oricăror linii și semne în locul numerelor

Dial color - accent luminos al modelului

Sfat! Monitorizați cu atenție starea accesoriului dvs. Desigur, se cunoaște în întreaga lume felul în care sunt de înaltă calitate și fiabile ceasurile Rolex, indiferent dacă sunt femei sau bărbați. Originalul este foarte greu de deteriorat în nici un fel, pentru că aceste modele sunt chiar impermeabile, dar în fiecare an și este mai bine să dai ceasul pentru o verificare a comandantului în fiecare lună, nu ar fi un lucru bun.

Rolex Watch pentru femei: Colecția Datejust

Această colecție ca un întreg poate fi numită cu adevărat feminin. În ciuda faptului că este posibil să se găsească în ea foarte elegant și bijuterii, vor exista atât modele sportive, cât și mai masculine. În general, pentru orice gust drăguț! Designerii au dezvoltat un accesoriu excelent care se potrivește oricarei dintre imaginile dvs. și completează perfect seturi de bijuterii. Ceasul este destinat vieții active a unei fete tinere și a unui program rapid al unei femei de afaceri, astfel încât să nu vă fie frică de ploaie, ochelari vâsliți și spălarea mâinilor, dar nu ar trebui să faceți o baie cu un ceas (probabil că nu faceți asta cu restul bijuteriilor). Colecția Datejust este concepută pentru fetele moderne care iubesc clasicul, sofisticarea și calitatea. Dacă doriți să creați o impresie bună, aceasta este alegerea dvs.

Colecția Datejust este destinată fetelor moderne care iubesc clasicul, sofisticarea și calitatea

  • Oyster White Gold și Diamond 116244

În primul rând vom analiza un ceas neobișnuit de fermecător și delicat, cu flori. Ce ar putea fi mai plăcut pentru orice fată decât aur, diamante și flori? Doar ceasuri, colectate în ele însele fiecare dintre aceste componente. Ca bază este oțel, suplimentat cu aur alb. Acest lucru ajută la obținerea unei calități foarte bune care permite acestui model să rămână puternic și sigur în orice situație. Modelul încântător de culoare deschisă de pe butonul roz vă ajută să risipi răcirea din oțel. Este foarte remarcabil faptul că designerii au executat în mod special unele dintre culorile sub formă de unelte, astfel încât întregul design al accesoriului ar corespunde scopului principal al ceasului.
Preț: 700.000 de ruble.

Ce ar putea fi mai plăcut pentru orice fată decât aur, diamante și flori? Numai ceasurile au colectat fiecare dintre aceste componente.

Oțel suplimentat cu aur alb ca bază.

Modelul încântător de lumină al florilor de pe cadranul roz ajută la risipirea oțelului rece.

  • Oțet galben aur 178248

Revenind la aurul galben, aș vrea să notez cât de mult se potrivește perfect acestei colecții. Fiecare model este un benchmark și clasic al ceasurilor pentru femei, iar aurul este un clasic al bijuteriilor. De aceea, acest model poate fi numit un fel de "rochie neagră" în lumea ceasurilor. Cutia de aur și brățara de aur sunt cea mai bună combinație cu culoarea nobilă a măslinului. Iar această combinație este completată de numere romane de aur și de coroana de aur maiestuos "Rolex". Ceasurile pot fi numite pe bună dreptate un atribut al succesului.
Preț: 1,200,000 ruble.

Carcasa din aur și brățara de aur sunt cea mai bună combinație cu culoarea nobilă a măslinului

Uita-te poate fi numit pe bună dreptate un atribut al succesului

  • Oyster Steel Everose 279161

A fost imposibil să nu menționăm modelul Everose de aur de trandafir, pe care Rolex este atât de mândru. Acest model se distinge prin ușurința și feminitatea sa. Ea colectează cu adevărat toate cele mai bune semne de romantism, fără a juca cu lux și bogăție. Fabricat din oțel inoxidabil, ceasul, completat cu aur de trandafir, arată excelent datorită simplității și minimalismului său. O completare excelentă este un cadran delicios de ciocolată cu cifre romane roz. Aceste ceasuri sunt minunate și mândre se încheie cu articolul nostru.
Preț: 700.000 de ruble.

Acest model se distinge prin ușurința și feminitatea sa.

Fabricat din oțel inoxidabil, ceasul, completat cu aur de trandafir, arată excelent datorită simplității și minimalismului său

O completare excelentă este un cadran delicios de ciocolată cu cifre romane roz.

Pentru a alege și a cumpăra ceasuri pentru femei Rolex care sunt foarte potrivite pentru dvs., ar trebui să vă familiarizați cu alte modele și colecții ale acestei companii.

Pin
Send
Share
Send
Send