Frumusețe

Modern Casio Ceasuri pentru femei (50 fotografii) - Catalog de modele populare, prețuri

Pin
Send
Share
Send
Send


Caracterizând ceasul Casio, modelele de sex feminin surprinze cu design neobișnuit, funcționalitate și ușurință în control

Caracterizând ceasul Casio, modelele de sex feminin surprinde cu design neobișnuit, funcționalitate și ușurință în funcționare. Ele sunt minunate pentru fetele cu un stil de viata activ, care ies din victorie in orice situatie. Asemenea doamne respectă întotdeauna tendințele modei, fără a uita tranzitul timpului.

Aceste ceasuri sunt perfecte pentru fetele cu un stil de viata activ, care ies din victorie in orice situatie.

Toate modelele de ceasuri sunt realizate cu siguranță în funcție de tendințele modei.

Fiecare proprietar al acestui accesoriu va arăta elegant.

Casio ceas: istoria creației

Istoria ceasurilor electronice cu cuarț Casio a început în 1974 după apariția cu succes a lumii unui calculator, brevetată de fondatorul companiei Tadao. De atunci, dezvoltatorii nu au oferit utilizatorilor instrumente simple de măsurare a timpului, ci dispozitive multifuncționale revoluționare care simplifică viața unei femei moderne.

Istoria ceasului electronic cu cuarț Casio a început în 1974 după apariția cu succes a lumii unui micro calculator, brevetat de fondatorul companiei Tadao

De atunci, dezvoltatorii nu au oferit utilizatorilor instrumente simple de măsurare a timpului, ci dispozitive multifuncționale revoluționare care simplifică viața unei femei moderne.

Toate modelele sunt echipate cu o varietate de caracteristici suplimentare.

Modelele feminine ale ceasurilor Casio sunt incluse în două colecții ale mărcii:

 • Casio Ladies;
 • Baby - G.

Să analizăm împreună catalogul ceasurilor pentru femei și să aflăm cum se determină relevanța modelelor de colecții și să se ia o copie adecvată.

Este important pentru femei ca ceasurile să fie nu numai multifuncționale, ci și să privească mâna ca un accesoriu luminos elegant

Ceasurile arată elegant pe mâna femeii

În plus față de funcția principală, acest accesoriu este, de asemenea, un ornament

Casio doamnelor

Este important pentru femei că ceasurile sunt nu numai multifuncționale, ci și uite pe mâini ca un accesoriu luminos elegant. Producătorul are grijă de clienți, așa că a dezvoltat o colecție specială pentru femei Ladies. Modelele arată elegant și evidențiază gustul impecabil al proprietarului. Să ne uităm mai atent la ele.

Deoarece succesul ceasurilor Casio în proporție de 90% depinde de funcționalitatea lor, vom analiza separat fiecare gamă de modele.

Standard - Sport

 • LA670WEL-2AEF - Versiune elegantă cu culori denim curea din material textil. Corpul este vopsit în culoarea argintiu. Locurile moi ale cadranului pătrat dau modelului feminitatea și netezirea. Caracteristica produsului în șapte cronometre de jumătate de oră. Toate datele necesare sunt afișate pe ecranul LCD.
  Pret: 2.000 de ruble.

LA670WEL-2AEF - o versiune elegantă cu culori denim curea din material textil

Locurile moi ale cadranului pătrat dau modelului o feminitate și netezime

 • LA680WEGA-9ER - ceas de aur într-un caz de polimer, destinat femeilor de lux. Bratara din otel inoxidabil este bine fixata pe brat, ceea ce ajuta la evitarea pierderii dispozitivului. Caracteristicile produsului includ protecția împotriva apei la o adâncime de 30 de metri, un ceas cu alarmă cu semnal sonor, un calendar, un cronometru.
  Preț: 5 000 de ruble.

LA680WEGA-9ER - ceas de aur într-o cutie din polimer, destinat femeilor de lux

Caracteristicile produsului includ protecția împotriva apei la o adâncime de 30 de metri, un ceas cu alarmă cu semnal sonor, un calendar, un cronometru

 • LRW-250H-4AVEF - ceasuri, realizate în culori albe și roz, care vor dori cu siguranță femeile vesele la modă. Numerele mari și mâinile luminoase de pe cadran vă permit să vedeți ora chiar și la o distanță mare. Fereastra cu data curentă pare originală. Lumina de fundal acumulatoare ușoară facilitează citirea informațiilor de pe afișaj la câteva ore după întuneric. Modelul nu este proiectat pentru înot.
  Preț: 3 200 de ruble.

LRW-250H-4AVEF - ceasuri de mână, realizate în culori albe și roz, care vă vor bucura cu siguranță femeile vesele la modă

Numerele mari și mâinile luminoase de pe cadran vă permit să vedeți ora chiar și la o distanță mare

 

 • LDF-52-7AEF - ceasuri de mână pentru femei, cu afișaj dreptunghiular, pe care data și ora sunt afișate în cifre mari. Butoane convenabile care controlează setările alarmei, cronometrului și alte funcții ale aparatului, practice și durabile. Culoarea albă a ceasului este perfectă pentru fiecare bucată de îmbrăcăminte, astfel încât să puteți să le purtați în orice situație.
  Pret: 3.000 de ruble.

LDF-52-7AEF - ceas pentru femei cu afișaj dreptunghiular, care afișează data și ora în cifre mari

Culoarea albă a ceasului este perfectă pentru fiecare bucată de îmbrăcăminte, astfel încât să puteți să le purtați în orice situație.

Sfat! Trateaza-ti ceasul cu grijă și te vor servi fără probleme de mai mulți ani.

Standard - Clasic

 • LTP-2069D-7A2VEF - un dispozitiv de oțel rafinat pentru măsurarea timpului, care este ideal pentru o femeie de afaceri. Culoarea metalică universal se potrivește oricărui costum de birou, arată elegant în combinație cu o rochie de seară. În ceas puteți face un duș, deoarece nivelul de protecție a apei ajunge la cinci metri. Există acumulatori de lumină pe mâini și marcaje de timp care ajută la întuneric să citească informații de la un cadran convenabil. Apropo, este executată în culoarea albă, pe care sunt vizibile clar figuri negre mari. Există indicatori suplimentari de timp în diferite formate, astfel încât dispozitivul este excelent pentru călătorii de călătorie și de afaceri.
  Preț: 4 500 de ruble.

LTP-2069D-7A2VEF este un dispozitiv sofisticat de măsurare a timpului de oțel, care este ideal pentru o femeie de afaceri.

În ceas puteți face un duș, deoarece nivelul de protecție a apei ajunge la cinci metri

 • LTP-2069L-4AVEF - modelul de sex feminin cu curea de piele roz va fi cu siguranta ca doamnelor pline de farmec, subliniind sensibilitatea si romantismul lor. Din cadranul mare la modă puteți citi informațiile despre timp într-un alt format și în fusul orar. Prin urmare, proprietarul unui accesoriu elegant va cuceri fanii cu punctualitatea lor.
  Pret: 2 700 de ruble.

LTP-2069L-4AVEF - un model de sex feminin cu o curea din piele de culoare roz, cu siguranță va dori ca doamnelor pline de farmec care îi subliniază sensibilitatea și dragostea

Din cadranul de modă la modă, puteți citi informații despre timp într-un alt format și în fusul orar.

 • LTP-1281PG-7AEF - model de culoare aurie, al cărui corp este fabricat din aliaj de alamă. Brățara durabilă din oțel inoxidabil poate fi purtată ca accesoriu datorită aspectului său luxos. Ceasurile sunt potrivite pentru femeile de afaceri și fetele care își subliniază angajarea. Cadran feminin cu formă dreptunghiulară convexă, cu colțuri moi netede.
  Pret: 3.000 de ruble.

LTP-1281PG-7AEF - model de culoare aurie, al cărui corp este fabricat din aliaj de alamă

Ceasurile sunt potrivite pentru femeile de afaceri și fetele care își subliniază angajarea.

 • LTP-V006L-1BUDF - ceas clasic pentru femei pe o curea din piele. Cadranul rotund negru este legat într-o cutie de argint din oțel. Modelul este de dimensiuni mici, așa că arată delicat pe braț și se potrivește de asemenea hainelor de orice culoare și stil.
  Preț: 1 500 de ruble.

LTP-V006L-1BUDF - ceas pentru femei clasic pe o curea din piele

Modelul este de dimensiuni mici, așa că arată delicat pe braț și se potrivește de asemenea hainelor de orice culoare și stil.

 • LQ-139LB-2B2DF - un model frumos de ceasuri pentru femei. O selecție excelentă de fete care urmăresc moda. Cureaua de imprimare florală, care este la modă în acest sezon, combină armonios cu un cadran rotund alb, discret. Numerele rafinate clare și săgețile negre subțiri arată foarte bine în compoziția generală.
  Preț: 1 500 de ruble.

LQ-139LB-2B2DF - un model frumos de ceasuri pentru femei. O selecție excelentă de fete care urmăresc moda

Cureaua de imprimare florală, care este la modă în acest sezon, se amestecă armonios cu un cadran rotund alb, discret.

Sfat! Efectuați o verificare a orelor de serviciu doar de la un maestru profesionist. Un tehnician necalificat poate ruina un produs.

Standard - Banca de date

Producătorul consideră un singur model de ceas la gama de baze de date - LDF-40-4AER. Dispozitivul este potrivit pentru fete active care prețuiesc funcționalitatea mai presus de toate. În exterior, produsul seamănă cu un computer miniatural, deoarece un calculator este integrat în ceas.

În exterior, produsul seamănă cu un computer miniatural, deoarece un calculator este integrat în ceas.

Printre funcțiile de LDF-40-4AER este, de asemenea, un ceas cu alarmă cu trei semnale diferite. Timerul de numărătoare inversă este ideal pentru sportivi să înregistreze noi înregistrări. Cronometrul digital vă permite de asemenea să vă antrenați în deplasare pentru diferite distanțe. Un indicator al timpului în lume este necesar de către persoanele care adesea merg în vacanță sau într-o călătorie de afaceri.

Pret: 2.000 de ruble.

Sfat! Nu lăsați ceasul mult timp în frig, altfel lubrifiantul va deveni gros și va deteriora mecanismul.

sclipire

 • SHE-4021SG-4AEF - ceasuri cu mișcare de cuarț realizate din oțel inoxidabil de calitate superioară. Ele arata elegant si modern datorita cristalelor Swarovski de pe cadran. Ele sunt folosite în loc de numere.
  Pret: 7000 de ruble.

SHE-4021SG-4AEF - ceasuri cu mișcare de cuarț realizate din oțel inoxidabil de calitate superioară

Ele arata elegant si moderne datorita cristalelor Swarovski de pe cadran

 • SHE-3801GD-7AEF - Un model elegant care pune accentul pe lux și statutul înalt al proprietarului. Realizate în întregime în culoarea aurie și decorate cu cristale Swarovski. Produsul arată, de asemenea, zilele săptămânii și timpul în format de 12 ore și 24 de ore. Perfect pentru rochii de seară, arcul de afaceri.
  Pret: 8000 de ruble.

SHE-3801GD-7AEF - un model elegant care accentuează luxul și starea înaltă a proprietarului

Fabricat în întregime din aur și decorat cu cristale Swarovski

 • SHE-3044D-4AUER - un ceas elegant cu o curea din oțel și un cadran roz. Culoarea produsului pare luxoasă și nobilă. Cadranul mare arată grozav pe mâna unei femei și atrage atenția unei funcționalități largi, sub forma indicării datei, zilei săptămânii și timpului în alte fusuri orare. Imaginile romane haotice de diferite dimensiuni adaugă originalitate. Numerele rămase sunt marcate cu cristale Swarovski.
  Preț: 8 800 de ruble.

SHE-3044D-4AUER - ceas elegant, cu curea din oțel și cadran roz

Cadranul mare arată grozav pe mâna unei femei și atrage atenția cu o largă funcționalitate, sub forma indicării datei, zilei săptămânii și a timpului în alte fusuri orare

Rezumând colecția Casio Ladies, este important să rețineți că producătorul este îngrijorat de fiecare femeie. Ea ține cont de trăsăturile sale de caracter, preferințe, statut social, statut financiar, stil, stil de viață. În general, din varietatea modelelor, veți găsi cu siguranță un ceas potrivit preferințelor dvs.

Sfat! Evitați contactul ceasurilor de mână cu obiecte interioare din marmură. Pietrele naturale sunt supuse unor modificări rapide ale temperaturii, ceea ce duce la uzură.

Baby - G

Ceasurile din colecția Baby-G sunt destinate femeilor, adolescenților și copiilor. Modelele sunt fabricate într-un stil unisex, protejate de penetrarea umezelii în mecanism și de impact. Cureaua este fixată ferm pe braț, iar geamul mineral protejează produsul de zgârieturi de mulți ani. Deci, vom începe să luăm în considerare modelele populare.

Ceasurile din colecția Baby-G sunt destinate femeilor, adolescenților și copiilor

Modelele sunt realizate în stil unisex, protejate de pătrunderea umezelii în mecanism și de impact.

Electronic digital:

 • BG-6903-7BER - modelul multifuncțional executat în culoarea albă care se apropie sub orice haine. Fetele de sport vor aprecia abilitatea de a măsura timpul de instruire. Pot fi stocate până la 60 de intrări în memoria dispozitivului. Puteți pune trei melodii diferite pe ceasul deșteptător și, dacă semnalul nu este oprit, acesta va reda sunetul în câteva minute, ceea ce vă garantează o bună trezire. LED-ul de fundal facilitează citirea informațiilor de pe ecran, chiar și într-o cameră întunecată.
  Pret: 7000 de ruble.

BG-6903-7BER - model multifuncțional, realizat în culoarea albă, care se potrivește oricărei haine

fetele portretizate vor aprecia capacitatea de a măsura timpul de antrenament. Pot fi stocate până la 60 de intrări în memoria dispozitivului.

 • BGD-180-3ER - copie pentru fete vesele. Culorile galbene și violete ale curelei evocă emoții pozitive, reamintind zilele însorite de vară. Corpul este vopsit în alb. Un indicator de tide și un contor de temperatură sunt adăugate la funcțiile standard ale ceasului digital. Rezistența la apă atinge 200 de metri.
  Pret: 9000 de ruble.

BGD-180-3ER - copie pentru fete active

Un indicator de tide și un contor de temperatură au fost adăugate la funcțiile standard ale unui ceas digital electronic.

 • BGD-501FS-2ER - ceasuri de mână pentru femei, în carcasă rezistentă la șocuri. Modelul este realizat în culori violete și roz, care atrage atenția celorlalți asupra originalității sale. Geamurile rezistente la deteriorarea mecanică păstrează suplimentar două suporturi metalice în partea superioară și inferioară a ecranului. Built-in alarmă, cronometru, cronometru și timp din lume.
  Pret: 7000 de ruble.

BGD-501FS-2ER - ceas pentru femei într-un caz rezistent la șocuri

Sticla puternică împotriva deteriorării mecanice păstrează suplimentar două suporturi metalice în partea superioară și inferioară a ecranului

Sfat! Păstrați ceasurile departe de bijuterii și alte bijuterii pentru a proteja produsul de zgârieturi și deteriorări.

Analog-digital:

 • BA-110BC-1AER - un model făcut în negru. Albul afișează numerele pe afișaj și săgețile. Datorită mișcării precise cu cuarț, veți fi mereu la timp pentru întâlniri importante. Ceasul de alarmă zilnic devine un instrument indispensabil pentru o femeie activă. Funcția de semnal orar ajută la trezirea ușoară dimineața. Dacă călătoriți adesea, veți aprecia capacitatea de a afișa ora în diferite fusuri orare. Cronometrul vă va face antrenamentul sportiv confortabil și eficient. Modelul este potrivit pentru înot, deoarece lucrările de protecție a apei au o adâncime de 100 de metri.
  Preț: 9 000-10 000 de ruble.

BA-110BC-1AER - model, realizat în culoarea neagră

Cronometrul vă va face antrenamentele sportive confortabile și eficiente.

 • BA-111-3AER - fetele luminoase vor dori ceasuri de mână realizate în culori turcoaz. Ele dau originalității imaginii și o reîmprospătează. Lumina de fundal LED vă permite să distingeți timpul chiar și în întuneric. Dispozitivul efectuează, de asemenea, funcțiile unui ceas cu alarmă, cu un semnal orar, un cronometru, un cronometru digital și un indicator de timp mondial.
  Pret: 7000 de ruble.

BA-111-3AER - fetele luminoase vor dori ceasuri de mână realizate în culori turcoaz

De asemenea, dispozitivul funcționează ca un ceas cu alarmă, cu un semnal orar, un cronometru, un cronometru digital și un indicator de timp în lume.

 • BGA-210-1BER - un model luminos si dinamic, care va aprecia cu siguranta fata de sport. Designul discret negru și portocaliu arată original și interesant în combinație cu numerele mari 12 și 6 de pe afișaj. Funcția calendarului perpetual, cronometrul de numărătoare inversă, ceasul cu alarmă, cronometrul și iluminarea din spate simplifică foarte mult viața unei femei moderne.
  Pret: 11.000 de ruble.

BGA-210-1BER - un model luminos și dinamic care va aprecia cu siguranță fata de sport

Funcția de calendar perpetuu, cronometru, ceas deșteptător, cronometru și lumină de fundal simplifică foarte mult viața unei femei moderne

După cum putem vedea, fiecare ceas Baby-G este multifuncțional. Fetele pot găsi, de asemenea, un design interesant pentru ele în diferite culori. Alegerea unor astfel de modele vă va pune accentul pe versatilitatea personalității voastre.

Fiecare ceas de colecție Baby-G este multifuncțional.

Fetele vor putea, de asemenea, să găsească un design interesant pentru ele în diferite culori

Sfat!În timpul înfășurării, îndepărtați-le de încheietura mâinii pentru a reduce presiunea de îndoire pe coroană. Experții nu recomandă modificarea datei în intervalul dintre 21 și 24, deoarece în acest moment se schimbă vitezele, înlocuind data în modul automat.

Vizionați videoclipul: Military Tactical Watches - Top 10 Toughest Military G-Shock Watches for Tactical & Outdoors (Septembrie 2023).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send