Frumusețe

Ceas de mână la modă Romanson - Catalog de modele populare, prețuri

Pin
Send
Share
Send
Send


Ceasurile pentru femei de la Romanson includ atât modele clasice, stricte, casual, cât și modele aurii elegante ultra-subțiri și exclusive, cu pietre incrustate.

Designul minimalist și precizia ridicată a acestor produse de modă le-a permis să câștige suficienți fani din întreaga lume. Ceasurile pentru femei de la Romanson includ atât modele clasice, stricte, casual, cât și modele aurii elegante ultra-subțiri și exclusive, cu pietre incrustate. Deci, ia în considerare produsele de acest brand care sunt cele mai solicitate.

Designul minimalist și precizia ridicată a acestor produse de modă le-au permis să obțină suficienți fani în întreaga lume.

Numele romantic al acestei mărci este asociat cu orașul elvețian din Romanshorn, una dintre capitalele de ceasuri ale acestei țări

Colecțiile de bărbați și femei își găsesc întotdeauna fanii.

Istoricul mărcilor

La un moment dat, o firmă necunoscută, organizată în 1988, sa angajat în producția de produse de calitate medie destinate în principal consumatorilor locali. Cu profituri crescânde, proprietarii săi au decis să se adreseze producătorilor elvețieni. De atunci, compania a început să producă ceasuri ultra-precise, pe mecanismele cărora se remarcă denumirile de prestigiu ale Ronda, ISA, ETA. Producătorul produce și ceasuri cu mișcări marcate cu Miyota (Japonia).

La un moment dat, o firmă necunoscută, organizată în 1988, sa angajat în producția de produse de calitate medie destinate în principal consumatorilor locali.

Cu profituri crescânde, proprietarii săi au decis să se adreseze producătorilor elvețieni.

Din acel moment, compania a început să producă ceasuri ultra-precise, pe mecanismele cărora numele de prestigiu al lui Ronda, ISA, ETA fabrica

După ce a obținut un certificat de prestigiu de calitate și recunoaștere a ceasurilor conforme cu standardul internațional ISO 9001, compania și-a consolidat în sfârșit poziția pe piața acestor produse. Deja în 2003, Romanson a primit titlul de prestigiu "Brandul anului" și participă aproape simultan la expoziția mondială a mișcărilor de ceasuri din Basel.

Numele romantic al acestei mărci este asociat cu orașul elvețian din Romanshorn, una dintre capitalele de ceasuri ale acestei țări. Acesta este modul în care designerul european Wolfgang Johnson a numit acest ceas de acum încolo. Marci de culori laconice, logo-ul unic și marcă comercială a companiei - și munca sa.

Wolfgang Johnson a dezvoltat pentru această companie o colecție elegantă de ceasuri cu cutii din ceramică, tungsten, alama, oțel, titan și chiar aur, inclusiv lux, finisate cu zirconiuri cubice, cunoscute astăzi de consumatorii din 70 de țări ale lumii.

În 2003, Romanson a primit titlul de prestigiu al "Brandului Anului" și participă aproape simultan la expoziția mondială a mecanismelor de ceas în Basel

Wolfgang Johnson a dezvoltat o colecție elegantă de ceasuri cu ceramică, tungsten, alamă, oțel, titan și chiar și cutii de aur pentru această companie.

Există și modele de lux, finisate cu zirconiuri cubice, cunoscute astăzi de consumatorii din 70 de țări ale lumii.

Interesant! A fost datorită mărcii Romanson că au apărut primele tehnologii de aplicare a modelelor de aur și a modelelor de design cu sticlă similară cu tăierea diamantelor.

Catalogul de ceasuri Romanson

Colecția de ceasuri de la acest producător este actualizată anual. Principalul catalog al ceasurilor pentru femei "Romanson" include următoarele serii:

 • Drăguță clasică: placat cu aur sau oțel, decorat cu zirconi și zirconiuri cubice;
 • în vogă: design minimalist și forme geometrice clare pentru locuitorii moderni ai metropolei;
 • eleganță: serii de design originale;
 • activ: ceas elegant, elegant, pentru doamnele moderne;
 • ceramice: ceramică;
 • Trofish: produse de modă elegante pentru tineri, variind în formă și culoare;

Elegance: Seria originală de design

Ceramica: produse ceramice

Premier: modele de safir și cristal mineral

 • opus: modele sportive elegante cu protecție specială pentru apă și cronograf;
 • automat: auto-înfășurare mecanică;
 • Phil: Modele ocazionale casual

În mod separat, enumerăm ultimele inovații prezentate de Romanson:

 • Adel: clasic elegant în design modern;
 • Giselle: ceas pe bratari;
 • premier: modele cu sticlă de safir și cristal mineral;
 • titan: ceas de lumină din titan și oțel.

Semnarea modelelor ediție limitată include ediții speciale limitate:

 • gălbenele: produse din aur;
 • Eleve: foarte subțire cu pietre prețioase.

Automat: ceas mecanic cu auto-înfășurareMarigold: Fine Gold

Colecția de ceasuri a acestui producător este actualizată anual.

Sfat! În modelele scumpe, cadranul este acoperit cu un cristal de safir deosebit de durabil. În acest caz, ceasul este etichetat ca Saphire Glass.

Eleve

Aceste modele de lux nu sunt destinate uzurii de zi cu zi. Aceste ceasuri cu ornamente elegante din pietre și auriu merită o mulțime, deoarece sunt poziționate în primul rând ca o serie de cadouri. Cumpărați ceasurile de femeie "Romans", tăiate cu zirconiu cubic și zircon, și poate fi o investiție. În viitor, nu se vor rușina să le transmită bunicilor și strănașilor. Seria este disponibilă în cantități limitate.

Aceste ceasuri cu bijuterii elegante din pietre și aurul costă foarte mult, deoarece sunt poziționate în primul rând ca o serie de cadouri.Colecția este reprezentată de ceasuri uimitor de frumoase ultra-luminoase, decorate cu cele mai mici detalii.

Colecția este reprezentată de ceasuri uimitor de frumoase ultra-luminoase, decorate cu cele mai mici detalii. Evaluați această lucrare vor fi doamne feminine, adevărați iubitori de frumusețe. La urma urmei, produse cum ar fi Ceasul Skinslim Ele sunt de numai 3,89 mm grosime și sunt fabricate folosind tehnologia micro-asamblare. Aceste ceasuri până în prezent nu au analogi!

Preț: până la 52.000 de ruble.

Interesant! La început, colecția Eleve a fost destinată doar pentru fetele tinere, deci a fost realizată cu curele înguste. Astăzi, aceste curele sunt una dintre caracteristicile produselor Romanson.

Drăguță clasică

Aceste ceasuri sunt mai ieftine, dar arată destul de prezentabile. Finisate cu diamante artificiale, de departe par a fi o operă de artă.

Produsele cu sticlă de safir sunt mai scumpe, totuși ele se caracterizează prin creșterea durității.

Sapphire este cu numai 2 puncte mai mică decât diamantul din duritate

Produsele cu sticlă de safir sunt mai scumpe, dar se caracterizează prin creșterea durității. La urma urmei, safirul este cu numai 2 puncte mai mic decât diamantul în duritate.

Prețul acestui ceas pentru femei "Romans": 6 300-17 200 freca.

Phil

Producătorul le-a descris pe scurt: "O orbire". De ce acest slogan special a venit în mintea designerilor pentru a caracteriza ceasul de zi cu zi, rămâne un mister. La urma urmei, acest slogan este foarte dificil de asociat cu diminutivitatea și simplitatea modelelor.

Producătorul a descris acest model pe scurt: "O orbire"

Ceasurile sunt foarte multifuncționale și le puteți folosi atât într-un cadru de birou, cât și în jurul orașului, în haine casual

Dar iertăm producătorul pentru o asemenea ciudățenie. La urma urmei, ceasul este destul de multifunctional si il poti folosi atat in birou, cat si in jurul orasului in haine casual.

Preț: 3 600-7 500 fre.

Adel

Ceasurile din această colecție s-au născut sub sloganul "Unitatea trecutului și prezentului". La crearea acestei linii, designerii au încercat să combine designul tradițional cu ultimele evoluții din domeniul modei. Toate produsele au o dimensiune clasică și sunt destinate în primul rând femeilor de afaceri care preferă stilul de epocă. Caracteristica principală a ceasului este o jantă tipică de zircon.

La crearea acestei linii, designerii au încercat să combine designul tradițional cu ultimele evoluții din domeniul modei.

Cu toate acestea, unele produse ar putea interesa nu numai doamnele conservatoare, ci și fetele tinere. Într-adevăr, printre modele există probe foarte interesante.

Preț: 5 300-13 900 fre.

Interesant! În țara noastră, marca Romanson a fost odată reprezentată de actrița Chulpan Khamatova. Deci, în 2005, a apărut pe cele mai multe postere care publicau acest ceas.

în vogă

Colecția Modish poate fi numită cel mai clar exemplu de minimalism. Motto-ul ei este "linii curate și perfecte, cu simplitate de design".

Colecția Modish poate fi numită cel mai clar exemplu de minimalism.

Forma ceasului pentru femei "Romanson" din seria Modish pare să fie simplă: au forma unor cercuri perfecte, pătrate cu un minim de finisaj. Culori solide, absența aproape completă a oricărui element decorativ - este simplitatea că este principala lor chic. În majoritatea cazurilor, modelele sunt echipate cu curele din piele, dar există produse cu brățări din oțel.

Preț: 4 900-11 500 fre.

opus

"Sportiv, dar grațios". Acesta este modul în care producătorul caracterizează o altă colecție. Ele se deosebesc de Modish nu numai prin strălucire și dimensiuni mari, ci și prin multifuncționalitate.

Într-un astfel de ceas poți să te joci în siguranță sau să te joci, de exemplu, tenis - deoarece mecanismele lor sunt rezistente la apă și au proprietăți de rezistență la șoc destul de ridicate.

Într-un astfel de ceas poți să te joci în siguranță sau să te joci, de exemplu, tenis - pentru că mecanismele lor sunt rezistente la apă și au proprietăți destul de rezistente la șocuri. Astfel de caracteristici, precum și prezența unui cronometru, fac acest ceas indispensabil pentru tineri și femei, care conduc un stil de viață foarte activ. Și costul lor este destul de accesibil.

Preț: 6 400-10 500 fre.

Trofish

Produsele din această colecție vibrantă sunt lansate sub motto-ul "Charisma captează imaginația!". Ceasul este conceput special pentru fetele tinere care apreciază un design memorabil și neobișnuit. Astfel de accesorii sunt destul de gustul celor mai extraordinari indivizi.

Ceasul este conceput special pentru fetele tinere care apreciază un design memorabil și neobișnuit.

Ele pot lua forma unei monede mici, ovale sau chiar a unui pentagon. Cadranul are un finisaj original, precum și curele de ceas.

Preț: 3 900-12 900 rub.

Giselle

Produsele cele mai bune și fără greutate Giselle au fost vândute sub sloganul "Grație stilului". Ele pot fi ușor combinate cu alte bijuterii: lanțuri de aur sau argint ușor, inele sau cercei. Linia este reprezentată de mai multe opțiuni:

 • produse pe o curea simpla;
 • cu o brățară în formă de lanț.

Produsele cele mai bune și fără greutate Giselle au fost vândute sub sloganul "Grație stilului". Ele pot fi ușor combinate cu alte bijuterii: lanțuri de aur sau argint ușor, inele sau cercei.

Preț: 7 400-18 000 freca.

titan

Modele ultra-late din aliaje de titan cu proprietăți hipoalergenice - una dintre cele mai noi inovații ale companiei. Le puteți deosebi prin reflexiile caracteristice ale albastru-gri ale metalului. Este ușor, dar suficient de puternic și zgârierea nu este atât de ușoară.

Modele ultra-late din aliaje de titan cu proprietăți hipoalergenice - una dintre cele mai noi inovații ale companiei

În plus, ceasurile din titan au o conductivitate termică ridicată, deci chiar și în timpul iernii nu se încălzesc și mâna nu se îngheață de ele. Colecția Titanium are un sortiment bun - este un ceas elegant și elegant pentru modelele de tineret mai mari.

Preț: 11 600-51 900 rub.

Sfat! Argintul tungsten este considerat unul dintre cele mai puternice metale pentru fabricarea ceasurilor. Astfel de produse sunt în colecțiile "Romanson". Este mult mai dificil să zgâriați acest metal decât oțelul obișnuit sau chiar titanul. Puterea sa este de 7,5 puncte.

Cuarț ceas de îngrijire

Produsele de cuart sunt mai solicitate decât mecanice. La urma urmei, nu au nevoie de o prevenire specială și, de asemenea, nu necesită o plantă permanentă. Ceasul de înaltă calitate este suficient doar o dată la 5 ani pentru a fi trimis la atelierul de ceasuri pentru lubrifiere și curățare pentru profilaxie. Și, bineînțeles, schimbați bateriile. Din fericire, acest lucru trebuie, de asemenea, să se facă rar - la fiecare 2 ani.

Produsele de cuart sunt mai solicitate decât mecanice. La urma urmei, nu au nevoie de o prevenire specială și, de asemenea, nu necesită o plantă permanentă.Ceasul de înaltă calitate este suficient doar o dată la 5 ani pentru a fi trimis la atelierul de ceasuri pentru lubrifiere și curățare pentru profilaxie. Și, bineînțeles, schimbați bateriile

Bateriile trebuie schimbate în consum complet, în caz contrar este posibil ca bateria să se scurgă

Dar unele reguli de îngrijire pentru aceste ceasuri sunt:

 • Bateriile trebuie schimbate până la consumul total, în caz contrar, această baterie se poate scurge;
 • Înlocuirea bateriilor pentru modelele impermeabile se efectuează cel mai bine în atelier, pentru a nu le rupe accidental etanșeitatea;
 • Ceasurile cu cuarț nu sunt foarte îndrăgite de căderi de temperatură, precum și de expunerea prelungită la frig și căldură; prin urmare, este mai bine să le păstrați în camere încălzite la o temperatură confortabilă;
 • Nu le lăsați în apropierea surselor magnetice sau a dispozitivelor apropiate care au oscilații puternice, altfel precizia lor poate fi afectată.

Înlocuirea bateriilor pentru modele impermeabile se face cel mai bine în atelier, pentru a nu le rupe accidental etanșeitatea.

Ceasurile cu cuarț nu sunt foarte îndrăgite de căderi de temperatură, precum și de expunerea prelungită la frig și căldură; prin urmare, este mai bine să le păstrați în camere încălzite la o temperatură confortabilă

Nu le lăsați în apropierea surselor magnetice sau a dispozitivelor apropiate care au oscilații puternice, altfel precizia lor poate fi afectată.

Ceas de femeie Romanson: cum să distingi un fals?

Unii producători dau miliarde de averi pe falsurile modelelor originale, inclusiv ceasurile. Pentru a nu cădea în astfel de situații, atunci când cumpărați, asigurați-vă că acordați atenție următoarelor detalii:

 • Înainte de a cumpăra, asigurați-vă că vizitați site-ul oficial al producătorului de ceasuri pentru femei "Romanson" și comparați modelul selectat cu originalul, în cazul unui fals, veți găsi cu siguranță cel puțin minore discrepanțe;

Unii producători fac miliarde de averi pe falsurile modelelor originale, inclusiv orele

Pentru a nu cădea pentru astfel de copii, atunci când cumpărați, fiți atenți

Înainte de a cumpăra, asigurați-vă că vizitați site-ul oficial al producătorului de ceasuri pentru femei "Romanson" și comparați modelul selectat cu originalul

În cazul unui fals, veți găsi cu siguranță cel puțin mici discrepanțe.

 • produsele de marcă sunt vândute în cutii de marcă fabricate din materiale de calitate;
 • oră, mâini secunde și minute ar trebui să aibă o formă perfect simetrică;
 • logo-urile pe ceasuri de marcă sunt situate exact în centru, deplasarea lor ar trebui să vă alerteze;
 • inscripția trebuie plasată uniform și simetric pe brățară;
 • ar trebui să fie făcut foarte atent, cu o linie dreaptă și nu are falduri sau riduri; firul nu trebuie să stea în jur;

Produsele de marcă sunt realizate în cutii de marcă fabricate din materiale de calitate.

Orele, mâinile secunde și minutele ar trebui să fie perfect simetrice

Logourile pe ceasurile de marcă sunt situate exact în centru, trecerea lor ar trebui să vă alerteze

Inscripția de pe brățară trebuie plasată exact și simetric.

Cureaua trebuie să fie făcută foarte atent, cu o linie dreaptă și nu are îndoituri sau riduri; firul nu ar trebui să stea în jur

La finisarea cu pietre sunt prevăzute niște adâncituri speciale și nu sunt atașate cu clei, ci cu ajutorul unor cleme speciale

Nu urmăriți un preț scăzut, în majoritatea cazurilor încercați să vindeți un fals

Ceasurile elvețiene de calitate le garantează o viață îndelungată.

Ceasul este încă o investiție profitabilă.

Accesoriile elegante vor decora mânerul feminin blând

Fiecare fashionistă poate alege un model care să le placă

 • la finisarea cu pietre, sunt prevăzute niște adâncituri speciale și nu sunt lipite cu clei, ci cu ajutorul unor cleme special mai mici.

Pin
Send
Share
Send
Send