Frumusețe

Modă ceas pentru femei cu o brățară ceramică (50 fotografii) - Catalog de modele și branduri populare, prețuri

Pin
Send
Share
Send
Send


Uita-te cu o brățară ceramică pentru femei a apărut pe piață nu cu mult timp în urmă, dar au devenit trendy

Uita-te cu o brățară ceramică pentru femei a apărut pe piață nu cu mult timp în urmă. Pentru prima dată, ceasornicarii din Elveția au încercat diverse tipuri de lut întărit pentru a crea brățări și cazuri. Noul material a fost aplicat cu succes în fabricarea ceasurilor moderne și de înaltă tehnologie.
Să ne uităm la toate avantajele și dezavantajele acestui material, precum și să aflăm despre cele mai populare modele de branduri renumite.

Pentru prima dată, ceasornicarii din Elveția au încercat diferite tipuri de lut întărit pentru a crea brățări și cazuri.

Noul material a fost aplicat cu succes în fabricarea ceasurilor moderne și high-tech.

Asemenea modele sunt incredibil de elegante și originale.

Caracteristici ceasuri cu o brățară ceramică

Creatorii de astfel de accesorii înșiși apreciază ceramica pentru calitățile sale de rezistență necesară cu o grosime mică a produsului. Suprafața unui astfel de ceas este foarte dificil de zgâriat, iar carcasa se caracterizează printr-o rezistență excelentă la o varietate de deteriorări. Ceasurile ceramice pot dura mulți ani și, în același timp, îi vor încânta purtătorii cu calități funcționale excelente, precizie și aspect frumos de o suprafață perfect netedă.

Creatorii de astfel de accesorii înșiși apreciază ceramica pentru calitățile sale de rezistență necesară cu o grosime mică a produsului.

Suprafața unui astfel de ceas este foarte dificil de zgâriat, iar carcasa se caracterizează printr-o rezistență excelentă la o varietate de deteriorări.

Ceasurile ceramice pot dura mulți ani

Ele vor multumi proprietarului lor cu calități funcționale excelente, precizie și aspect frumos de o suprafață perfect netedă.

Înainte de a cumpăra un ceas pentru femei cu o brățară ceramică, ar trebui să aflați mai multe informații despre proprietățile și materialele acestui accesoriu. În producția lor se utilizează carbură de titan sau oxid de zirconiu sub formă de pulbere. Materiile prime sunt presate în forme speciale prin recoacere la temperaturi foarte ridicate. Acest lucru vă permite să creați un material cu rezistență bună la zgârieturi. Pentru a da ceramicii de luciu special pentru lustruire se utilizează crusta specială diamantată. Pentru a face produse de culori diferite, se adaugă o pulbere specială cu proprietăți de colorare la pulberea ceramică. Acest lucru vă permite să obțineți un model de nuanță de albastru, auriu și chiar de platină.

Ceramica este folosită chiar și pentru fabricarea pieselor pentru ceasuri, deoarece acest material este foarte durabil, rezistent la temperaturi ridicate și rezistență la uzură.

În producția lor se utilizează carbură de titan sau oxid de zirconiu sub formă de pulbere.

Materiile prime sunt presate în forme speciale prin recoacere la temperaturi foarte ridicate. Acest lucru vă permite să creați un material cu rezistență bună la zgârieturi.

Pentru a da ceramicii de luciu special pentru lustruire se utilizează crusta specială diamantată

Pentru a face produse de diferite culori, se adaugă o pulbere specială cu proprietăți de colorare la pulberea ceramică.

Sfat! O selecție vastă de oferte de la diferiți producători vă permite să alegeți cea mai bună opțiune, luând în considerare preferințele estetice și capacitățile materiale. Există o gamă largă de modele care diferă în stil, culoare și formă.

Uita-te cu o brățară ceramică pentru femei: cum să alegi?

Accesoriile din ceramică au o varietate de opțiuni de design. În mare cerere sunt modele realizate în culori tradiționale.

Ceas pentru femei cu o brățară ceramică albă sau neagră perfect combinată cu orice îmbrăcăminte - de la oficială la romantică sau sport. Se potrivesc cu tinuta oricărei palete de culori.

Accesoriile ceramice au o mare varietate de opțiuni de design.

Modelele în stil clasic subliniază perfecționarea imaginii alese și dragostea lucrurilor rafinate.

Accesorii albe - catchy, dar discrete in acelasi timp.

Este soluția perfectă pentru vreme caldă când trebuie să purtați niște haine. Arată minunat pe încheieturile tăbăcite

Modelele în stil clasic subliniază sofisticarea imaginii alese și iubirea de lucruri rafinate. Modelele sport se vor potrivi fetelor creative și elegante care doresc să demonstreze că sunt la curent cu ultimele tendințe.

Accesorii albe - catchy, dar în același timp reținute. Este soluția perfectă pentru vreme caldă când trebuie să purtați niște haine. Arată minunat pe încheieturile tăbăcite.

În vremuri reci, un astfel de produs se va potrivi unui costum de afaceri sau chiar unei rochii seara. Ceasurile albe pot fi purtate cu haine de tonuri bogate, ceea ce va crea un contrast elegant.

Ceasurile de femeie cu bratara ceramica sunt preferate de fetele negre care urmaresc moda. Acestea pot fi atribuite opțiunilor de lux, deoarece multe mărci au fost produse mult timp în clasa premium. Dar acum negrul se găsește și în modele mai accesibile. Accesoriu negru se potrivește tuturor.

Ceasuri pentru femei cu o brățară ceramică

Acestea pot fi atribuite opțiunilor de lux, deoarece multe mărci au fost produse mult timp în clasa premium.

Dar acum negrul se găsește și în modele mai accesibile.

Accesoriu negru se potrivește tuturor

Multe branduri de ceas produc modele de nuanțe pastelate. Produse deosebit de populare în tonuri albastre și gri. Combinația de ceramică și metal de nuanțe de aur și argintiu arată inițial.

Nu este necesar să cumpărați produse din ceramică. Există modele doar parțial ceramice. De exemplu, numai cu caz, brățară sau acoperire a acestui material.

Multe branduri de ceas produc modele de nuanțe pastelate.

Foarte populare sunt produsele din albastru, gri și roz.

Combinația de ceramică și metal de nuanțe de aur și argintiu arată original.

Sfat! Ceramica este ușor de întreținut. Acoperirile speciale și părțile individuale resping perfect umiditatea. Iar petele care intră în textură pur și simplu nu apar, datorită proprietăților speciale ale materialului. În același timp, poluarea luminoasă poate fi ușor îndepărtată cu un șervețel sau o cârpă umedă.

Avantajele acestui accesoriu

Ceramica este un material care permite pielea să respire. Nu provoacă apariția alergiilor și a altor fenomene neplăcute.

Suprafața lustruită nu este expusă la lumina soarelui și arată elegant și plăcut din punct de vedere estetic.

Ceramica este un material care permite pielea să respire.

Această brățară nu provoacă apariția alergiilor și a altor fenomene neplăcute.

Suprafața lustruită nu este expusă la lumina soarelui și arată elegantă și estetică

Pentru ceramică nu vă fie frică de zgârieturi. Chiar după o duzină de ani, un astfel de produs va păstra un aspect atractiv.

Deci, aici sunt principalele avantaje ale materialelor:

 • Rezistența la uzură. La urma urmei, pentru ceramica zgârieturi nu sunt teribile. Chiar după o duzină de ani, un astfel de produs va păstra un aspect atractiv.
 • Materialul hipoalergenic care nu provoacă alergii, precum și orice iritație și roșeață a pielii.
 • Ceramica este capabilă să se adapteze la temperatura corpului.
 • Materialul nu are proprietăți de magnetizare, ceea ce sporește durata de viață a tuturor mecanismelor.
 • Aspect original și elegant. Pot fi combinate cu haine într-un stil diferit.
 • Costuri accesibile. Accesorii din ceramică vor fi mai ieftine decât produsele din oțel.
 • Perfecționează perfect diferențele de temperatură și de vibrații diferite.
 • Acoperirea nu va schimba culoarea nici după șosete pe termen lung.

Printre minusurile care merită remarcate, o brățară realizată din ceramică este în principal combinată cu cazul aceluiași material. De asemenea, nu este recomandat să aruncați și să bateți produsul, deoarece pe acesta se pot forma chipsuri.

Ceramica se poate ajusta la temperatura corpului.

Materialul nu are proprietăți de magnetizare, ceea ce sporește durata de viață a tuturor mecanismelor

Aspectul original și elegant combinat cu hainele într-un stil diferit.

Accesorii din ceramică vor fi mai ieftine decât produsele din oțel

Acoperirea nu își va schimba culoarea nici după ani de uzură.

Nu se recomandă aruncarea și lovirea produsului, deoarece pe acesta se pot forma chipsuri.

Sfat! Ceramica este ușoară. Ele sunt mult mai ușoare decât modelele de oțel sau de aur.

Marci populare

Să trecem prin cele mai renumite branduri și să învățăm caracteristicile utile ale modelelor individuale.

Rado

Ceasul pentru femei Rado cu o brățară ceramică se distinge nu numai datorită designului său elegant, dar și datorită rezistenței ridicate la uzură. Materialul de înaltă tehnologie rezistă perfect diferitelor solicitări mecanice. Compania oferă modele patrate, rotunde și rectangulare. Accesoriile se caracterizează printr-o varietate de funcții - există modele care prezintă minute și ore și există produse care au opțiunea pentru cronograf. În interiorul radioului sunt elemente de cuarț elvețiene. În unele cazuri există un mecanism cu o înfășurare, care garantează o precizie ridicată a produselor.

Iată câteva modele populare:

 • Rado Centrix 1547-ww au mișcări de cuart ultratensiv. Corpul este fabricat din ceramică de înaltă rezistență și tehnologică, având forme anatomice. Sticlă de safir este prezentă.
  Pret: 12.000 de ruble.

Rado Centrix 1547-ww are o mișcare de cuart ultra-subțire

Corpul este fabricat din ceramică de înaltă rezistență și tehnologică, având forme anatomice.

 • Rado 1165-b au o mișcare cu cuarț și un cadran de ghilot. În prezența cristalului de safir.
  Preț de 9 500 de ruble.

Rado 1165-b au o mișcare cu cuarț și un cadran ghiloc.

Pierre Lannier

Ceasuri franceze renumite, cu o brățară ceramică pentru femei Pierre Lanier. Ele au un design original și elegant. Colecțiile sunt produse în care formele clasice sunt perfect combinate cu soluții la modă. Compania oferă o gamă largă de culori și forme.

Să mergem pe câteva modele:

 • Pierre Lannier 081J900 au o mișcare cu cuarț. Corpul este realizat în parte din oțel și din ceramică. Materialul curelei este ceramic.
  Preț: 10 200 de ruble.
Pierre Lannier 081J900 au o mișcare cu cuarț.

Corpul este realizat în parte din oțel și din ceramică. Materialul curelei este ceramic

 • Pierre Lannier 080H939 posedă sticlă minerală și brățară ceramică. Diferă în rezistența la apă.
  Pret: 11 mii ruble.

Pierre Lannier 080H939 au sticlă minerală și brățară ceramică

Diferă în rezistența la apă

DKNY

Soluție elegantă și modernă - ceas pentru femei dkny cu brățară ceramică. Această marcă reprezintă Donna Karan New York. Acest designer creează lucruri pentru fiecare zi pentru locuitorii orașelor mari. Compania oferă clienților săi o gamă uriașă de selecție. Ceasul are un design non-standard. Modelele din diferite colecții sunt realizate nu numai din ceramică, ci și din aluminiu, cauciuc, piele și plastic. Mecanismele pentru accesorii sunt fabricate în Japonia. Sunt cuarț și oferă o precizie ridicată. Marca este recunoscută nu numai de stilistica sa, ci și de calitatea excelentă a acesteia.

Iată câteva modele:

 • Cu ceas de cuarț dkny NY2528 Culoarea albă are un corp ceramic în combinație cu oțel inoxidabil. Brățara este de asemenea ceramică.
  Preț: 15 800 de ruble.

Ceasul alb cu dcny NY2528 cu cuarț are o carcasă din ceramică în combinație cu oțel inoxidabil

Cercei brățară

 • model dkny NY2529 complet negru. Cazul este realizat dintr-o combinație de ceramică și oțel, iar cureaua este complet ceramică.
  Preț: 15 800 de ruble.

Modelul dkny NY2529 este complet negru

Cazul este realizat dintr-o combinație de ceramică și oțel, iar cureaua este complet ceramică

 • articol dkny NY2355 Diferă într-un caz de ceramică robustă și brățară.
  Pret: 7 700 ruble.

Produsul dkny NY2355 dispune de o carcasă din ceramică rezistentă și brățară.

Arată foarte elegant la îndemână

Armani

Ceasurile acestui brand aparțin accesoriilor de modă. Brandul de renume mondial a început recent să producă modele elegante de ceasuri din ceramică.

Unele modele ar trebui luate în considerare:

 • articol AR 1468 Are mișcare de cuart și este complet realizată din ceramică. Există săgeți de lumină.
  Preț: 16 700 ruble.

Produsul AR 1468 are o mișcare de cuarț și este fabricat în întregime din ceramică.

Chiar și încuietoarea este ceramică

Chanel

Chanel ceasurile din ceramică sunt un accesoriu care este foarte solicitat. Îi plac multe femei. Modelele acestui material sunt prezentate în colecția J12. Unele produse sunt decorate cu cristale Swarovski, care oferă produse de lux și de grație.

Modelele acestui brand se vor potrivi atat imbracamintei casual cat si rochiei de seara.

Chanel ceasurile din ceramică sunt un accesoriu care este foarte solicitat.

Iată câteva opțiuni pentru produsele de modă:

 • model 1192-Zgb din ceramică de înaltă calitate. Echipat cu un cadran lustruit și cu două niveluri, precum și o săgeată cu o compoziție luminoasă. Cureaua este decorată cu o curea din oțel.
  Pret: 9 mii de ruble.

Modelul 1192-zgb este fabricat din ceramică de înaltă calitate

 • Ceasuri de bijuterii 5212072 diferite forme rotunde. Culoarea produsului este albă. Modelul are un cadran cu elemente de inlay și Swarovski.
  Pret: 7 700 ruble.

Ceasurile de bijuterii 5212072 au un cadran cu elemente de inoculare și elemente Swarovski

Puterea ceramicii a fost deja testată de un număr mare de clienți. Ceasurile elegant și la modă din acest material devin din ce în ce mai populare. Printre varietatea produselor ceramice puteți alege opțiunea pentru orice gust și pentru orice buget. Accesoriu frumos și ușor va completa orice imagine selectată.

Vizionați videoclipul: 5 Motive Pentru A Purta Un Ceas In 2019 l Moda Barbati (Septembrie 2023).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send