Frumusețe

Kendall Jenner a jucat topless și a spus despre o defecțiune nervoasă

Pin
Send
Share
Send
Send


În ciuda popularității modelului și a activității sale în rețelele sociale, se știe puțin despre viața personală a sorei Kim Kardashian.

Recent, starul de 22 de ani, care a fost prezent în emisiunea TV, a participat la un film franc pentru revista LOVE. În imagini, Kendall se prezintă într-un iaz. Fanii celebrităților au luat fotografiile sale noi cu un bang.

Fotografii de la Instagram: @kegrand

Mulți au remarcat că, în ciuda goliciunii, fata nu pare obscantă, dimpotrivă, ea pare foarte naturală și spiritualizată.

Fotografii de la Instagram: @kegrand

O astfel de expresie facială pacificată în imaginea fanilor a fost foarte încurajatoare, pentru că nu cu mult timp în urmă Jenner ia făcut nervos, sub amenințarea unei defecțiuni nervoase.

La începutul anului 2018, celebritatea a decis să ia o pauză de la viața socială. Modelul a revenit la lucru doar în această vară. Într-un interviu acordat revistei LOVE, ea a recunoscut că anul trecut a fost epuizată din punct de vedere moral de stres constant și a avut nevoie de odihnă. Potrivit ei, poți fi în mod arbitrar celebru, bogat și de succes, dar sănătatea ta mentală nu va fi neapărat în ordine.

Vizionați videoclipul: Lewis Hamilton Breaks Down His Tattoos. GQ (Mai 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send