Frumusețe

Modă ceasuri de mână pentru femei (50 fotografii) - Care este tendința acum?

Pin
Send
Share
Send
Send


Ceasurile pentru încheietura mâinilor pentru femei sunt un atribut esențial al modei moderne

Alegerea ceasurilor pentru încheietura mâinii femeilor, modelele foto joacă un rol decisiv. În viața noastră un loc important este ocupat de smartphone-uri, a căror funcționalitate depășește limita. S-ar părea, de ce să urmăriți o fată modernă, dacă este la îndemână întotdeauna o tehnică inteligentă? Totul este foarte simplu: pentru a menține imaginea, a completa imaginea doamnei și la fel ca un accesoriu elegant, este imposibil să găsiți mai bine un obiect. Prin urmare, vom studia ofertele de branduri populare pentru a alege cel mai bun model pentru noi înșine, în funcție de criteriile de popularitate, design, practică și funcționalitate.

Să mergem!

S-ar părea, de ce să urmăriți o fată modernă, dacă este la îndemână întotdeauna o tehnică inteligentă?

Este foarte simplu: să mențineți imaginea, să completați imaginea doamnei și ca un accesoriu elegant să nu găsiți un obiect mai bun.

Ceasurile au încetat de mult să fie doar un accesoriu, prezentând doar timp. Acum e un semn al statutului

Ceas inteligent

Asigurați-vă că luați în considerare ceasurile inteligente. Producătorii de telefoane produc modele care sunt sincronizate cu gadgetul lor pe bluetooth. Comoditatea modelelor constă în faptul că prin afișarea ceasurilor puteți controla multe aplicații, chiar dacă telefonul inteligent se află în geantă. Luați în considerare opțiunile populare.

 • Smart watch GT08 cu suport pentru Android și iPhone - un ceas care poate fi folosit ca un dispozitiv autonom pentru măsurarea timpului, precum și un telefon cu drepturi depline. Ceasul este mulțumit nu numai de funcționalitate, ci și de confort. Cureaua ergonomică se potrivește perfect încheieturii femeii. Există un slot pentru o cartelă SIM și o cartelă de memorie.
  Pret: 2 500 de ruble.

Ceas inteligent GT08 cu suport pentru Android și iPhone - un ceas care poate fi folosit ca dispozitiv autonom pentru măsurarea timpului, precum și un telefon cu drepturi depline

Ceasul este mulțumit nu numai de funcționalitate, ci și de confort. Cureaua ergonomică se potrivește perfect încheieturii femeii

 • Smart watch DZ09 Cu sprijinul Android și iPhone sunteți perfect, ele fiind elegante și funcționale. În formă standard, cadranul arată rotund clasic cu diviziuni romane. Cureaua neagră cauciucată pare masivă, astăzi în tendință. Avantajul modelului într-o cameră și un player la distanță care sunt sincronizate cu smartphone-ul. Există, de asemenea, o funcție de anti-inacțiune, care este utilă pentru oamenii de sport activi. Dispozitivul răspunde la imobilitate pentru o lungă perioadă de timp. Deci poți să ai grijă de sănătatea ta.
  Pret: 2 500 de ruble.

Ceasul inteligent DZ09 cu suport Android și iPhone este perfect pentru dvs., deoarece acestea sunt elegante și funcționale

În formă standard, cadranul arată ca o rundă clasică cu diviziuni romane.

 • Q7 Vizionați telefonul cu suport pentru Android și iPhone - un telefon mobil sub formă de ceasuri pentru femei. Cureaua din silicon in diferite culori este fixata convenabil pe incheietura mainii si este potrivita chiar si pentru copii. După instalarea unei cartele SIM, puteți efectua apeluri, puteți trimite mesaje SMS, puteți asculta muzica preferată și puteți chiar să fotografiați.
  Preț: 4 500 de ruble.

Urmăriți telefonul Q7 cu suport pentru Android și iPhone - un telefon mobil sub formă de ceasuri pentru femei

Curea din silicon in diferite culori, fixata convenabil pe incheietura mainii si potrivita chiar si pentru copii

După cum vedem, ceasurile inteligente simplifică viața unei femei de afaceri moderne. Dacă sunteți obosit să vă căutați telefonul peste tot, cumpărați un astfel de ceas și salvați-vă de inconveniente.

Sfat! Nu cumpărați ceasuri în metrou sau pe tavă. Producătorii care respectă auto-respectul nu-și vor furniza bunurile vânzătorilor discutați. Prin urmare, în astfel de locuri veți obține un fals, și nu faptul că de bună calitate.

Modele fosile

Astăzi, Fossil este recunoscut ca lider în fabricarea ceasurilor și bijuteriilor. Proprietatea deține propriile mărci comerciale. Accesoriile de înaltă calitate pot completa stilul individual al fiecărei femei. Să ne familiarizăm cu ceasurile populare de marcă.

Astăzi, Fossil este recunoscut ca lider în fabricarea ceasurilor și bijuteriilor

Accesoriile de înaltă calitate pot completa stilul individual al fiecărei femei.

 • ES3077 - ceas cu carcasă din oțel și acoperire IP roz. Tamburul negru într-un cadru auriu completează armonios orice stil de îmbrăcăminte. Curea din piele subțire arată elegantă și elegantă.
  Pret: 6000 de ruble.

Tamburul negru într-un cadru auriu completează armonios orice stil de îmbrăcăminte.

Curea din piele subțire arată elegantă și elegantă

 • ES3202 - ceasuri, subliniind seducția feminină și eleganța. Un cadran alb mare este decorat cu cristale spumante. De asemenea, arată timpul în formatul 12 și 24 de ore. Brățara din oțel cu încuietoare pliabilă se află strâns pe încheietura mâinii, fără a cădea din ea. Coroana este echipată cu o protecție suplimentară împotriva spărturilor.
  Pret: 8000 de ruble.

Talonul alb mare este decorat cu cristale spumante

Brățara din oțel cu încuietoare pliabilă se află strâns pe încheietura mâinii, fără a cădea din ea

După cum vedem, Fossil este o marcă strălucitoare și originală. Ceasurile producătorului indică dragostea proprietarului de libertate și optimism. Alegeți acest ceas, combinați funcționalitatea, practicul și designul unic.

Sfat! Nu depozitați ceasurile de mână în aceeași cutie de bijuterii, altfel pietrele, brățările sau cerceii pot zgâria geamul.

Catalogul Moschino

Marca Moschino a fost întotdeauna distinsă de proiectele luminoase și provocatoare. Orele sunt alese de oameni veseli care pun accentul pe individualitatea lor. De ce? Acum înțelegi totul pe tine însuți.

 • MW0303 - model cu curea din cauciuc, realizat într-o culoare turcoaz luminos. Pe cadranul mare, secțiunile digitale sunt clar vizibile. Săgețile în alb, se deosebesc perfect de fundalul general.
  Pret: 7 700 ruble.

MW0303 - model cu curea din cauciuc, realizat într-o culoare turcoaz luminos

Pe cadranul mare, secțiunile digitale sunt clar vizibile. Săgețile sunt albe, se deosebesc perfect de fundalul general.

 • MW0233 - ceas cu miniatură, cu cadran alb, decorat cu pietre. Nu există diviziuni digitale, dar există două benzi. O piele, albastră în exterior și verde în interior. Al doilea este o eșarfă de mătase care completează perfect aspectul plajei de vară. Produsul este protejat de stropi și picături de ploaie.
  Pret: 10.000 de ruble.

MW0233 - ceas cu miniatură cu cadran alb, decorat cu pietre

Nu există diviziuni digitale, dar există două benzi. O piele, albastră în exterior și verde în interior. Al doilea este o eșarfă de mătase care completează perfect aspectul plajei de vară.

 • MW0479 - ceasuri de mână rafinate pentru femei cu curea din oțel inoxidabil și cadran pătrat de culoare argintie. Acesta va atrage femeile la modă din cauza lipsei de diviziuni digitale, care este o tendință de astăzi, și cu o curea decorată cu lanțuri și un fascicul de formă în formă de inimă.
  Preț: 15.000 de ruble.

MW0479 - ceasuri de mână deosebite pentru femei, cu curea din oțel inoxidabil și cadran în formă de pătrat în formă de pătrat

Aceasta va atrage femeile la modă datorită lipsei diviziilor digitale și a unei curele decorată cu lanțuri și un sistem de fixare în formă de inimă

 • MW0416 - un model de ceasuri care vor atrage cu siguranță la fetele vesele care urmează stilul de modă. Accesoriu se face în culoarea liliac strălucitoare, care atrage atenția celorlalți. Cadranul este rotund în alb, cu divizii digitale de liliac. Cureaua de tesatura se aseaza bine pe incheietura mainii.
  Preț: 15.000 de ruble.

Accesoriu se face în culoarea liliac strălucitoare, care atrage atenția celorlalți.

Cadran rotund alb cu diviziuni digitale de liliac

Femeile de marcă cu ceas de mână Moschino au un design original. Utilizarea unei eșarfe de mătase în loc de o curea standard este o tendință modernă care ocupă în mod activ o poziție de lider pe podiumurile de modă. La unele modele nu există diviziune digitală, care este de asemenea considerată astăzi a fi elegantă și la modă. Prin urmare, după ce ați ales modelul Moschino pentru dvs., vă veți garanta că vă transformați imaginea într-un stil la modă.

Sfat! Modelele al căror caz este fabricat din aluminiu nu arată mai rău decât marca, însă durabilitatea lor este o mare întrebare. Ele sunt ușor de deteriorat, deci este mai bine să se acumuleze și să se achiziționeze dispozitive din aliaj de alamă sau din oțel inoxidabil.

Ce este nou pentru Dolce & Gabbana?

Brandul de renume mondial Dolce & Gabbana este renumit pentru producerea de haine de înaltă calitate și de modă, pungi, parfumerie, ochelari de soare, pantofi și, desigur, ceasuri. Aici puteți găsi modele actuale care pun accentul pe stilul urban al doamnei moderne. Luați în considerare cele mai relevante în 2017.

 • DW0154 - ceas cu un cadran dreptunghiular, care curge ușor într-o brățară de piele de piele neagră. Modelul elegant este decorat cu cristale spumante care chiar înlocuiesc diviziile de pe cadran. Ceasul este perfect pentru o femeie de afaceri care trebuie să fie prezentă la birou în după-amiaza, iar seara la evenimente speciale.
  Preț: 13 600 de ruble.

DW0154 - ceas cu un cadran dreptunghiular, care curge ușor într-o brățară din piele neagră de piele

Ceasul este perfect pentru o femeie de afaceri care trebuie să fie prezentă la birou în timpul zilei și seara la evenimente speciale

 • DW0377 - O opțiune excelentă pentru femeile de lux. Cureaua de ceas este fabricată din oțel inoxidabil de culoare aurie. O mișcare de cuart făcută în Japonia nu va eșua fără un motiv bun. Cadranul mare este decorat cu pietre de aur, iar numerele înlocuiesc cristalele spumante. Un model excelent pentru femeile de lux rafinate care știu ce vor de la viață.
  Preț: 20.000 de ruble.

Cureaua de ceas este din aur inoxidabil.

Cadranul mare este decorat cu pietre de aur, iar numerele înlocuiesc cristalele spumante.

 • DW0641 - ceasuri de mână pentru femeile în miniatură care arată ca niște articole clasice. Fără decor excesiv, pe o curea din piele. Particularitatea modelului în absența cadranului, care este trendul de modă din 2017. În loc de numere sunt cristale spumante. Sticla minerală este dificil de deteriorat sau zgâriat.
  Preț: 20 560 ruble.

DW0641 - ceasuri de mână pentru femeile în miniatura care arată ca produse clasice. Fără decor excesiv, pe o curea din piele

După cum vedem, casa de modă Dolce & Gabbana este îngrijorată de stilul femeilor și oferă ceasuri rafinate de mână de înaltă calitate.

Sfat! Atunci când alegeți un ceas, luați în considerare versatilitatea acestora. Ar trebui să fie combinate armonios cu haine de diferite stiluri, culori și texturi.

Colecția Rolex

Istoria ceasurilor Rolex a început în 1905. Compania sa stabilit ca fiind unul dintre cei mai buni producători de mișcări de ceasuri. Să aflăm care sunt diferențele dintre modelele populare?

 • 176200 Oyster Perpetual - ceasuri de mînă pentru femei pe o curea din oțel, cu cadran alb și ușor, cu cifre romane. Modelul arată extrem de elegant pe o încheietură elegantă pentru femei și este potrivit atât pentru uzul zilnic, cât și pentru ocazii speciale. Ea merge bine cu diferite stiluri de îmbrăcăminte.
  Preț: 330 200 de ruble.

176200 Oyster Perpetual - ceasuri de mînă pentru femei pe o curea de oțel cu cadran alb și ușor cu cifre romane

Modelul arată extrem de elegant pe o încheietură elegantă pentru femei și este potrivit atât pentru uzul zilnic, cât și pentru ocazii speciale.

 • 179174 Bandă Oyster 18K aur alb fluier rază de argint Dial Roman - ceas de culoare argintie cu mecanism mecanic si bobinare automata. 300 de metri de rezistență la apă vă permite să înotați cu un accesoriu. Cadranul afișează cifre romane și o dată. Curea subțire - tendința sezonului.
  Preț: 448.000 de ruble.

Ceasuri de culoare argintie cu mișcare mecanică și auto-înfășurată

300 de metri de rezistență la apă vă permite să înotați cu accesoriu

 • 179163 Oyster Band Smooth Bezel White Diamond Dial - Un ceas mecanic alb cu înfășurare automată va atrage atenția femeilor de afaceri care nu ar trebui să întârzie pentru întâlniri. Rezistența la apă a modelului este de 300 de metri, ceea ce îi permite proprietarului să înoate în ele. Pe cadran în loc de numere de cristale spumante, există o indicație a datei.
  Preț: 620.000 de ruble.

Ceasul mecanic mecanic alb va atrage atenția femeilor de afaceri care nu ar trebui să întârzie pentru întâlniri

Pe cadran în loc de numere de cristale spumante, există o indicație a datei

Este imposibil să nu observați că ceasul Rolex nu este prea decorat. Toate modelele pot fi atribuite în mod sigur clasicului. Dar tocmai cu acest ceas faimosul brand este captivant, pentru că principalul lucru este calitatea care este cunoscută în întreaga lume.

Sfat! Nu deschideți singur cutia de ceas. Un praf normal de praf poate deteriora mecanismul. Adresați-vă experților.

Harry Winston

Harry Winston este un producător de bijuterii faimos. De asemenea, oferă ceasuri de lux pentru femei. Ele nu pot fi trecute cu vederea de fete care pun accent pe lux și statutul lor. Toate produsele cu documente care confirmă calitatea materialelor. Să ne uităm la modelele populare.

 • 330 / UMWL.W - ceasuri rafinate pentru femei mecanice în aur alb. Brățara este realizată din piele aligator autentică, fixată confortabil și ferm pe încheietura mâinii. Puterea rezervată este de 38 de ore. Modelul este decorat cu pietre prețioase.
  Preț: 700.000 de ruble.

330 / UMWL.W - ceas elegant pentru femei mecanice din aur alb

Brățara este realizată din piele aligator autentică, confortabilă și fixată pe încheietura mâinii

 • Avenue Squared A2 - Ceas de aur alb cu bratara satinata. Timpul zonelor de două ore strălucește pe cadranul de argint. Datorită designului elegant elegant, modelul este potrivit pentru utilizarea de zi cu zi, precum și pentru vizitarea evenimentelor ceremoniale.
  Preț: 1 400 000 ruble.

Avenue Squared A2 - Ceas de aur alb cu brățară din satinPe cadranul de argint timpul petrecut în zonele cu două ore strălucește.

 • Evo Squared A2 - ceas de damă din cuarț din aur alb. Brățara este fabricată din satin. Cristalul de safir păstrează perfect modelul datorită zgârieturilor și deteriorărilor minore. Acest accesoriu vă va servi de mulți ani și poate fi transmis generațiilor viitoare.
  Preț: 1 400 000 ruble.

Sticla safir păstrează perfect modelul datorită zgârieturilor și deteriorărilor minore.

Ceasurile marca Harry Winston își pot permite doar doamnele de afaceri care cunosc adevărata valoare a timpului. Ele pot fi folosite ca decoruri scumpe. Perfect combinate cu îmbrăcăminte de afaceri sau de seară.

Este important să alegeți un ceas, astfel încât acesta să nu arate voluminos pe mâna dvs.

Curelele universale se potrivesc cu orice tip de îmbrăcăminte.

Culorile clasice se potrivesc cu imaginea.

Cumpărați un model de brand, feriți-vă de falsuri

Solicitați vânzătorului certificat de bunuri de calitate

În aceste modele de branduri celebre, decalcomantele sunt nu numai pe cadran, dar și sub ea, și pe curea.

Se crede că ceasul de cea mai înaltă calitate în modele elvețiene sau japoneze

Ei nu se rătăcesc, muncesc și îl servesc pe proprietar de mai mulți ani.

Este obișnuit să alegeți ceasuri pentru a le purta un an.

Sfat! Se crede că ceasul de cea mai înaltă calitate în modele elvețiene sau japoneze. Ei nu coboară, doar muncesc și servesc proprietarului de mulți ani.

Pin
Send
Share
Send
Send