Frumusețe

Trilogia Magică a Cronicilor din Narnia (50 de pics) - Actori și personaje principale

Pin
Send
Share
Send
Send


Cei mai buni actori ai cinematografiei englezești și ai cinematografiei mondiale sunt implicați într-unul dintre cele mai bune filme din ultimii ani în stilul fanteziei basme "Cronicile din Narnia"

Într-unul dintre cele mai bune filme din ultimii ani, în stilul fanteziei basme "Cronicile din Narnia", au fost implicați cei mai buni actori în cinematografia engleză și mondială. Andrew Adamson, cel mai cunoscut pentru cartoon Puss in Boots și Shrek, a filmat trei cărți Lewis, a creat trilogia Trilogia Narniei: Leul, Vrăjitoarea și Cabinetul Magic - 2005, Prințul Caspian - 2008, The Last Battle - 2010 an.

Andrew Adamson, cunoscut pentru desenul animat Puss in Boots and Shrek, a filmat trei cărți de către Lewis, a creat trilogia "Cronicile din Narnia"

În 1950 a venit primul dintre ei, "Leul, vrăjitoarea și garderoba"

Narnia este condusă de vrăjitoarea albă rea

Conținut foarte scurt de film

Clive Staples Lewis - scriitor englez din secolul XX. Și-a început cariera literară ca poet. Dar el a devenit cu adevărat faimos ca autor al seriei de cărți "Cronicile din Narnia". În 1950 a venit primul dintre ei, "Leul, vrăjitoarea și dulapul". Patru copii, Lucy, Edmund, Susan și Peter, printr-un dulap, ajung într-o țară fabuloasă, unde îi așteaptă aventuri fără precedent. Narnia este condusă de o vrăjitoare albă rea. Marele leu Aslan și alți locuitori ai țării își sparg vraja. Povestea interesantă a fost continuată în cartea Printul Caspian și alte cinci cărți.

Povestea interesantă a fost continuată în cartea Printul Caspian și alte cinci cărți.

Narnia Actori de Film Cronica

În primele două părți, actorii sunt la fel. Principalele personaje sunt copiii din familia Pevensey - Lucy, Peter, Edmund și Susan, prințul Caspian și Marele Leu Aslan. Încă există o vrăjitoare albă rea. De-a lungul filmărilor celor trei părți ale cronicii Narniei, actorii și rolurile s-au schimbat puțin.

Principalele personaje sunt copiii din familia Pevensey - Lucy, Peter, Edmund și Susan, prințul Caspian și Marele Aslan

 • George Henle în două părți a jucat Lucy pavensi. Sa născut în 1995 în West Yorkshire. A studiat la școală unde a studiat într-un grup de teatru. Când a fost făcut primul film "Cronicile din Narnia: Leul, vrăjitoarea și dulapul", ea avea mai puțin de 10 ani. Pentru această lucrare în adaptarea senzațională de film, a primit premiul pentru cea mai bună actriță pentru copii. Apoi Georgie a interpretat-o ​​pe Jane Eyre în versiunea TV a romanului cu același nume pe canalul BBC.

George Henle în două părți jucat de lucy pavensi

Sa născut în 1995 în West Yorkshire.

A studiat la școală, unde a studiat în cerc de dramă.

 • Peter Pevensey a jucat în toate versiunile actorului englez William Moseley. Sa născut în 1987 în județul Gloucestershire, Anglia. În familie - trei copii. Pe lângă William, există o soră și un frate. Tatăl său a făcut o carieră bună în film. Băiatul a studiat în orașul natal, Shipskomb, după care a urmat Colegiul Wycliffe din Gloucester. Cariera actorului a început la vârsta de 11 ani. A jucat mai multe roluri minore în filmul "Cidru cu Rosie" și "La revedere, domnul Chips". Dar el a avut o popularitate reală după ce a lucrat la rolul lui Peter în trilogia Lewis.

Peter Pevensey a jucat în toate versiunile actorului englez William Mousley

Sa născut în 1987 în județul Gloucestershire, Anglia. Sunt trei copii în familie

Cariera actorului a început la vârsta de 11 ani

Turnul pe selecția actorilor a fost un an și jumătate. În 2003, William a fost aprobat pentru unul dintre cele mai importante roluri din poveste. Ea ia adus faima la nivel mondial. Mai târziu, tânărul artist va reveni la caracterul lui Peter de trei ori în următoarea adaptare a filmului Clive Lewis.

Pe lângă acest rol, Mosely au jucat alte 13 caractere de film. Pentru munca sa, tânărul actor are premii:

 1. 2006 - premiul CAMIE - cea mai bună performanță în film (pe joc în versiunea cinematografică a operei lui Clive Lewis)
 2. 2008 - Cel mai bun actor tânăr
 3. Nominalizat la multe premii prestigioase.

În plus față de acest rol, Mousley a jucat alte 13 personaje de film.

 • Skandar keynes jucat de Edmund Pavensi. Numele complet al actorului - Alexander Emin Casper, abreviat - Skandar - străbunul lui Charles Darwin. Născut la Londra în 1991. Mama are o origine mixtă - printre strămoșii ei sunt libanezii, turcii, persii. Tată - scriitor englez, ecologist. În familie - istorici, diplomați, profesori de la Cambridge, oameni de știință - fiziologi. În Skandar, sângele european și asiatic amestecat.

Skandar Keynes jucat de Edmund Pevensie

Cinci ani, viitorul actor a studiat la școala teatrală a lui Anna Sher

Născut la Londra în 1991

Timp de cinci ani, actorul viitor a studiat la școala de teatru a lui Anna Sher. În 2008 a absolvit o școală privată pentru băieți. Întotdeauna în copilărie și în tinerețe a fost un participant activ la producțiile de teatru, iar în 2003 a interpretat Enzo Ferrari, de 11 ani, în filmul cu același nume.

La sfarsitul filmului, regizorul Adamson la desemnat pe Scandar in rolul lui Edmund Pevensey in primul film, "Cronicile". Apoi a jucat acest rol în seria următoare. Dar după începutul înstelat, tânărul actor și-a încheiat cariera. A absolvit facultatea și și-a făcut treaba obișnuită.

 • Anna Popplewell - a jucat în filmul sora mai mare Lucy Susan în toate seriile "Cronicile".

Anna Katherine Popplewell sa născut în 1988 la Londra. De la vârsta de șase ani, ea a înțeles arta piesei teatrale. Și la vârsta de 9 ani a jucat pentru prima dată în filme. Ea a jucat în filmul "Coasta Cutthroats" (1998). Până în 2002, ea a jucat în rolurile copiilor în mai multe filme și emisiuni TV. În 2003, ea a fost norocoasă să lucreze la același set cu Scarlett Johansen și Colin Firth, unde a interpretat-o ​​pe Märgy în "Fata cu un Cercel Pearl".

Anna Popplewell - a jucat în filmul sora mai mare Lucy Susan în toate seriile "Cronicile"

Ca mulți actori în filmele Cronicile din Narnia, Anna a devenit o actriță celebră după rolul ei de Susan.

După un început de succes, tinerei actrițe i se oferă multe roluri de a alege.

Ca mulți actori în filmele Cronicile din Narnia, Anna a devenit o actriță celebră după rolul ei de Susan. Acesta este unul dintre rolurile principale ale filmului, deși în ultima serie, Popplewell apare doar în câteva episoade.

După un început de succes, actriței tinere li se oferă multe roluri de a alege. A jucat în 17 filme, dintre care ultimul - Going to Dawn, Season Payback, Regatul.

 • Printul Caspian al zecelea a jucat actor Ben barnes. Ei îl numesc un străin misterios pentru că el comunică fără ezitare cu presa și rareori acordă interviuri. Iar al doilea Johnny Depp este adus la el, el este cu adevărat foarte asemănător cu el. El este frumos și misterios.

Printul Caspian, al zecelea, jucat de actorul Ben Barnes

Ei îl numesc un străin misterios pentru că nu este dispus să vorbească cu presa și rareori oferă interviuri.

Orașul natal al lui Benjamin Thomas Barnes era Londra, unde sa născut în 1981, apoi a jucat în teatrul muzical al tineretului

oraşul natal Benjamin Thomas Barnes a fost la Londra, unde sa născut în 1981, apoi a jucat în teatrul de muzică pentru tineri, a absolvit cu onoare la universitate, unde a studiat literatura nativă și arta dramatică. A jucat deja în multe filme, cu excepția Cronicilor din Narnia, inclusiv a lui Dorian Gray în filmul cu același nume. Tatăl actorului a fost implicat în psihiatrie, mama - faimosul terapeut de familie din Anglia. Ben are un frate mai mic.

Jucând în teatrul de tineret până în 2003, actorul a învățat elementele de bază ale muzicii, și-a învățat să cânte la pian. În general, tânărul avea toate dorințele de a deveni un bun muzician. Cu aspectul lui frumos demonic, el putea deveni regele muzicii pop. Astfel, primele aplauze pe care le-a primit pe scenă.

Barnes - personalitatea este versatilă. În 2004, a jucat în grupul Hyrise, care a participat la selecția pentru concursul Eurovision. El a fost solistul formatiei.

Barnes - o personalitate versatilă

S-au schimbat brusc cariera lui Ben în scenă în stil fantastic "Stardust". Aici sa întâlnit pe același loc cu Robert De Niro, Sienna Miller, Michelle Pfeiffer.

Acest film a fost o pregătire pentru principala poveste din viața sa - trilogia "Cronicile din Narnia". Proiectul grandios, cu un buget de 225 milioane de dolari, a avut câțiva ani ca actor. Barnes a jucat unul dintre principalele roluri ale prințului Caspian în două părți - Cronicile din Narnia: Printul Caspian și Cronicile din Narnia: Cuceritorul Zorilor. Imaginea nobilă a prințului - călătorul, regele - restauratorul tradițiilor, protectorul poporului său a adus Ben popularitate fără precedent.

Ben este un actor talentat

Ben este un actor talentat. El este supus unor roluri diferite - joacă într-o comedie, în adaptarea filmului Oscar Wilde, în proiecte fantastice. Din lucrările recente ar trebui să fie remarcat picturile "Jackie și Ryan", "Dumnezeu știe numai."

 • Unul dintre rolurile principale ale filmului - a jucat magul Marele Leu din Narnia Chronicles actorul liam neeson.

Și, deși personajul nu apare în formă umană, el trece prin toate cele trei părți din poveste. Leul apare în momentele cele mai importante ale povestirilor, schimbând cursul evenimentelor, ajutând principalele personaje să lupte împotriva răului. Are putere magică incredibilă. Acest personaj important este exprimat de faimosul actor englez Liam Neeson.

Unul dintre rolurile principale ale filmului - leul magic de la Narnia Chronicles a fost interpretat de actorul Liam Neeson.

Înregistrările sale includ atât de faimoase picturi precum Lista lui Schindler, Real Love, Les Miserables, Air Marshal, Tăcerea și trilogia filmului de ostatici

William John Neeson sa născut în 1952 în Irlanda

Înregistrările sale includ atât de faimoase picturi precum Lista lui Schindler, Real Love, Les Miserables, Air Marshal, Silence și trilogia filmului de ostatici.

William John Neeson născut în 1952 în Irlanda. În tinerețe, îi plăcea să boxeze, la una din luptele pe care le-a rupt de nas. La un moment dat a devenit campion printre boxeri amatori. Dar adevărata lui pasiune a fost teatrul. De ceva timp a studiat la Universitatea din Belfast, dar nu la terminat. Dar a jucat cu succes pe scena din Belfast și Dublin. Primul rol pe care actorul la primit în filmul "Escalibur" în 1981.

În tinerețe, îi plăcea să boxeze, la una din luptele pe care le-a rupt de nas

În 1999, Lim Neeson a primit premiul regal al Ordinului Imperiului Britanic

În 1999 Lim Nison a primit premiul regal al Ordinului Imperiului Britanic. Pe parcursul carierei sale actuale, a jucat în 70 de filme. El a fost căsătorit, văduv, are doi fii, este un fan al echipei de fotbal din Liverpool.

Acum actorul trăiește în Millbrook.

 • White Witch - un personaj negativ care se confruntă cu personajele principale ale imaginii. A interpretat engleza actrita tilda swinton. Acesta provine dintr-o veche familie scoțiană, care are o istorie de o mie de ani, și o conduce de la regele Alfred cel Mare. Proprietatea Swinton se află în vechea proprietate a orașului Kimmerheim din Scoția.

White Witch - un personaj negativ care se opune personajelor principale ale imaginii

Acesta provine dintr-o veche familie scoțiană, care are o istorie de o mie de ani, și o conduce de la regele Alfred cel Mare

Actrita sa născut într-o familie de aristocrați ereditari englezi în 1960

Actrita sa născut într-o familie de aristocrați ereditari englezi în 1960. Tatăl - cel de-al șaptelea Lord al lui Kimmerheim, generalul armatei britanice, mama sa născut și a crescut în Australia. Fata de educație a primit o școală privată din Kent, unde colegii ei erau fiice ale unor familii aristocratice, inclusiv viitoarea prințesă din Țara Galilor, Diana.

Fata de educație a venit într-o școală privată din Kent, unde colegii ei erau fiice ale unor familii aristocratice

La școală, Tilda a studiat cu succes, a jucat sport, a participat la spectacole teatrale ale studenților, a cântat în corul bisericii

Aspectul actriței - sofisticat și original, a făcut posibil să joace rolul de vrăjitoare în trilogia regizorului Adams

La școală, Tilda a studiat cu succes, a jucat sport, a participat la spectacole teatrale ale elevilor, a cântat în corul bisericii.

Aspectul actriței - sofisticat și original, a dat ocazia de a juca rolul unei vrăjitoare în trilogia regizorului Adams.

În 2008, Tilda Swinton Premiul principal al premiului Oscar pentru cea mai bună actriță.

 • Evil Regele Miraz - oponentul domnitorului legitim Caspian, jucat de italian Sergio Castellitto. Sa născut la Roma în 1953. Castellitto nu este doar un actor. A realizat mai multe filme în calitate de regizor, producător și scenarist. Dar profesia sa principală cinematografică acționează. A început să apară în filme destul de târziu, la vârsta de 28 de ani. În timpul activității sale creative, a jucat în 88 de filme roluri diferite în importanță și mărime. Cele mai de succes filme ale lui Castellitto sunt "Abisul albastru", "Irresistibilul Martha", "Nu te duci!", "Paris, te iubesc!".

Evilul regelui Miraz - oponentul domnitorului legitim Caspian, jucat de italianul Sergio Castellitto

Sa născut la Roma în 1953. Castellitto nu este doar un actor

A început să apară în filme destul de târziu, la vârsta de 28 de ani

Actorul este căsătorit, are patru copii.

Informații despre versiunea filmului

Filmul este oarecum diferit de versiunea de carte:

 1. Copiii intră în Narnia prin portalul metroului din Londra. În carte - aceasta este stația de cale ferată.
 2. Susan nu a avut un fan în cartea.
 3. Peter luptă cu huliganii numai pe ecran, în cartea care lipseste această scenă.
 4. În basm, Caspian are 13 ani, iar în versiunea cinematografică - 17. Nu există o descriere detaliată a anilor din copilărie, povestea vechiului său profesor despre fabulos Narnia este sculptată.
 5. În cartea nu există scena unei încercări asupra lui Caspian.
 6. Filmul este un mare succes, în special datorită scenelor pline de culoare cu efecte speciale. A fost adăugat un episod dramatic al narnienilor care atacau castelul telmarin.
 7. Dr. Carnelius într-un basm însuși părăsește închisoarea, iar în versiunea de film este salvat de Caspian.
 8. Imaginea dușmanilor narnieni ai Telmarinilor este exagerată.

Copiii intră în Narnia prin portalul metroului din Londra. În carte se află o stație de cale ferată

Filmul este un mare succes, în special datorită scenelor pline de culoare cu efecte speciale.

Imaginea dușmanilor lui Narnians Telmarins a fost exagerată

 • Profesorii lui Caspian Dr. Cornelius au jucat un actor belgian Vincent Grass. Pe lângă acest rol, a jucat în peste 85 de filme de diferite genuri. A absolvit cariera sa de actorie în 2015.

Profesorii lui Caspian, Dr. Cornelius, au jucat de actorul belgian Vincent Grass

Sa născut în 1949 la Bruxelles, a studiat la Conservatorul Regal

Sa născut în 1949 la Bruxelles, a studiat la Conservatorul Regal. A lucrat în teatrele din Liege și Bruxelles. Primul rol de film - în filmul "Palliter" în 1976. Mai cunoscut ca un voce-over în filmele Asterix și Vikingii, Agent Smith în The Matrix.

 • Trumpkin este un gnome cu capul roșu, cu o barbă pe care o căuta Pevensey. A cântat un actor Peter Dinklage. Are 48 de ani, sa nascut in Morristown, SUA. Înălțimea artistului - 135 cm, cu 76 de filme. De asemenea, implicat în multe emisiuni de televiziune.

Trumpkin este un gnome cu capul roșu, cu barbă pe care o căuta Pevensi.

Are 48 de ani, sa nascut in Morristown, SUA

Înălțimea artistului - 135 cm, cu 76 de filme

 • Dl. Tumnus este un bețiv care participă la trei povestiri despre Narnia. Acesta este un prieten al lui Lucy Pevensey, o ajută. Scott îl joacă în film James McAvoy. Sa născut la Glasgow în 1979.

Dl. Tumnus este un bețiv care participă la trei povestiri despre Narnia

E prietena lui Lucy Pevensey, o ajută.

Narnian ce joacă Clara Issova, Minotaurul lui Asterius - Josh Campbell.

Vrăjitoarea Narnian este interpretată de Clara Issova

Totalul a implicat 56 de cronicari narnia. Unii dintre ei exprimă eroi de pe ecran.

Totalul a implicat 56 de cronicari narnia

Pin
Send
Share
Send
Send