Frumusețe

Angelina Jolie se pregătește să devină mamă de 7 ori

Pin
Send
Share
Send
Send


Jolie, în vârstă de 43 de ani, intenționează să preia custodia băiatului sirian, care a rămas orfan pentru un conflict militar. Actrita colecteaza deja documente pentru adoptie.

Acum, vedeta de la Hollywood așteaptă încheierea procedurii de divorț cu fosta ei soție, Brad Pitt, iar divorțul a început în septembrie 2016. Actrita încearcă să pună capăt acestei chestiuni cât mai curând posibil pentru a duce mai repede fiul viitorului la familie. Înainte de aceasta, presa a fost de părere că Jolie a fost dizolvată oficial de căsătorie, deoarece șase dintre copiii ei împreună cu Pitt au trăit împreună cu mama lor în timp ce se lupta pentru custodie unică.

Cu toate acestea, luna trecută, Brad a depus o plângere împotriva fostului său soț că nu ia permis să meargă la copii. Actorul cere drepturi egale de custodie cu Jolie. După ce a studiat detaliile cazului, judecătorul nu sa adresat lui Angelina și a recomandat să reconsidere programul întâlnirilor copiilor cu tatăl ei. În caz de refuz, ea va fi lipsită de drepturi părintești.

Actrita nu a intrat în contradicție cu decizia instanței, însă la următoarea întâlnire se așteaptă să clarifice această problemă complet.

Vizionați videoclipul: Angelina Jolie face cascadorii pentru a-si impresiona copiii (Decembrie 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send