Modă

Coafuri cu panglici (55 fotografii) - Țesătură pentru păr mediu și lung

Pin
Send
Share
Send
Send


Coafurile cu panglici uimesc imaginatia cu frumusetea si perfectiunea. Astfel de imagini pot fi folosite pentru orice ocazie

Coafuri cu panglici surprinde frumusețea și originalitatea. De la începutul copilăriei, fetele simt interesul băieților în pigtails, iar odată cu vârsta, devine mai puternic. Astăzi, există multe tipuri de țesături pe păr de diferite lungimi. Ele vor aduce culori strălucitoare în timpul săptămânii și vor decora orice sărbătoare.

Pălărie de panglică

Părul cu panglici poate completa atât aspectul cotidian și face parte din rochia de seară

Coafuri din împletituri faceti-va singuri

Cel mai popular țesut este îmbrăcămintea clasică și franceză, coada de pește. Ele formează baza coafurilor cu o structură complexă. Panglica clasică este creată din trei fire care se împletesc alternativ, se suprapun reciproc.

Tehnica de țesere a principalelor tipuri de panglici:

 • Spica Perfect pentru stilul de birou și arată natural cu un teatru. Pentru a împleti pantofii, trebuie să împărțiți părul în trei fire și să țeseți ca un clasic, dar adăugând treptat părul lateral. Pentru o panglică de originalitate mai mare spike sus în sus.

Toată lumea știe din copilărie scuipatul con

 • Jumătate de păr diferă de versiunea anterioară prin faptul că numai acele toroane care se află în direcția creșterii părului sunt țesute în panglică. Astfel, părul de pe partea opusă rămâne slăbit.

Lanțurile sunt țesute în jumătate de păr numai dintr-o parte.

 • Panglica franceză Are multe variante de țesut, dar diferă de celelalte prin folosirea nu a întregului păr, ci doar a unor mici smocuri, la care alte persoane sunt țesute treptat.

Panglica brută în Franța

 • Kosa boho De obicei este împletită pe o parte, parțial dintr-un bang și din părul principal. Principiul țeserii este asemănător cu crearea panglicii franceze.

Spit boho este întotdeauna elegant și original

 • Panglica din Grecia întotdeauna împletite în jurul marginii. Puteți să-l creați cu ușurință și să vă transformați rapid într-o adevărată zeitate greacă. Este necesar să începeți țeserea cu diviziunea părului în zona temporală în 3 părți egale. În sens contrar acelor de ceasornic, cu fiecare mișcare nouă, firele inferioare de păr sunt țesute în design. După ce ajungeți la mijlocul gâtului, fixați panglica și începeți să țeseți de cealaltă parte. Atunci când pigtails întâlni, acestea sunt fixate cu hairpins sau, în cazul în care părul este lung, le puteți țese într-unul.

Panglica din Grecia - elementul principal al oricărei coafuri în stil grecesc

 • bandaj de compresie perfect pentru toți începătorii în crearea coafurilor. Pentru a face acest lucru, două fire egale sunt răsucite separat în direcții diferite, formând șireturi strânse din păr. După ce le-au răsucite, unul cu celălalt, panglica se întoarce din două fire. Fixat cu o bandă de cauciuc sau cu barret.

Spit în formă de ham - o opțiune pentru cei care au început să stăpânească tehnici de țesut

 • cascadă constă în faptul că, după o țesătură, părul nu este fixat într-o panglică și curge în jos. Restul părului rămâne slăbit. Părul complicat poate fi țesut mai multe cascade.

Cascada uimitoare de cascadă

 • Coada de pește începe cu separarea de smocuri de păr din părțile laterale ale templelor. Corpul drept este traversat cu stânga, în care unul nou este separat și din nou traversat cu dreapta și țesut până la capăt.

Spada coada de pește constă din fire subțiri

 • Scuipă de patru fire mai tare și mai frumoasă decât de obicei. Pentru țesutul primul fir este înfășurat sub al doilea, al treilea este suprapus pe primul, al patrulea sub primul, al doilea pe al treilea și al patrulea pe cel de-al doilea. Țesutul continuă prin repetarea pașilor anteriori.

Spit de patru fire - o opțiune pentru cei care defalcă stereotipurile

Sfat! Orice panglică poate fi transformată într-o parte strălucitoare și originală a imaginii externe, adăugând o panglică frumoasă de mătase la fire.

Există 7 soiuri principale "geografice" de împletituri de țesut: rusă, franceză, olandeză, germană, engleză, greacă și africană. Cele mai multe dintre ele nu au nimic de-a face cu țările care le-au dat numele.

 • Spit rus - versiunea tradițională a țeserii a trei fire. Cea mai ușoară cale folosită în întreaga lume de către femei și bărbați.
 • Panglica franceză - țesută cu selecția firului lateral și țeserea în panglica principală. Oferă posibilitatea țeserii prin captarea aproape a părului.
 • Spitalul olandez este versiunea inversă (inversată) a Spitului francez. Poate fi numită și o panglică germană. Oferă un efect voluminos, mai ales cu fire lungi, chiar și pe părul subțire.
 • Panglica engleza - impletirea unei panglici clasice cu trei spite sau a oricarui altul pe parul coada pre-asamblat. Ea a fost inițial inventată pentru jockey-urile de sex feminin care au fost greu să poarte o căști de călărie.
 • Panglica greacă este o panglică împletită în jurul părului. Inițial, a subliniat statutul de rezidenți liberi ai Greciei antice, în timp ce sclavii au fost tăiați.
 • Afrokosa - împletiturile fine pe toată suprafața capului folosind fibre speciale și mijloace de fixare. Inițial, avea funcții pur utilitare, datorită existenței unui climat cald și a lipsei de spălare regulată a părului.

Panglica de păr din panglică va trezi imaginația

Excelentă accentuează individualitatea panglicii de păr de hostess într-o panglică. Oferă un volum de păr suplimentar, deci este potrivit pentru o fată cu păr subțire și include țesături simple și panglică exterioară și franceză. Puteți schimba coafura la discreția sa, experimentând cu alte metode de țesere. Maeștrii specializați schimba a doua panglică pentru o schimbare într-un ham, o panglică pătrată și alte tipuri.

Coafura neobișnuită împletită în panglică

Pentru împletirea unei panglici duble aveți nevoie de:

 • Părul este împărțit în 3 fire identice, iar țesutul de panglică sau spițătură din spate franceză din interior începe.
 • Pentru 2 toroane se adaugă una nouă, numită condițional 2a. Țesutul se termină cu un fir suplimentar din partea stângă sus.
 • Un nou fir de dimensiuni mai mici 3a este, de asemenea, adăugat la cele 3 fire, țesutul continuând și se termină cu o mică fâșie în partea stângă sus, ca în cazul precedent.
 • Aceleași acțiuni trebuie repetate până când scuipatul nu obține lungimea necesară. Parul elastic fix.
 • Lanțul liber 2a lăsat în partea de sus este împărțit în 3 părți, iar panglica inversă este împletită din ele.
 • Lanțurile 2b și 3b sunt adăugate de-a lungul ordinii și țeserea continuă de-a lungul întregii lungimi a părului.
 • Marginile scuipatului trebuie să se întindă și să se relaxeze.
 • Asigurați cele două panglici cu bandă de cauciuc și fixați-o cu lac.

Sfat!Panglica de par într-o panglică se va potrivi proprietarilor de păr lung. Cu o lungime medie, se va distruge, iar pe tunsori scurte este imposibilă deloc.

Coafuri originale, combinând mai multe tipuri de țesături

Pantaloni panglici, transformându-se într-un fascicul

Partea de coapse dintr-un panglică de panglică

Are caracteristici de împletitură de coafură

Un panglică standard este o versiune clasică de zi cu zi. Dar care este coafura pentru ao face frumoasa si confortabila? Combinația mai multor panglici care compun o mare compoziție vă permite să atrageți atenția altora.

Pânză de coadă de pește

Volumul coșului de pește scuipat volumetric. Pasul 1-2

Volumul coșului de pește scuipat volumetric. Pasul 3-4

Volumul coșului de pește scuipat volumetric. Pasul 5-6

Pentru o întâlnire romantică, poți împleti inima. Pentru a face acest lucru, tratați mai întâi mâinile cu un gel de fixare sau un lac. Mijlocul vă permite să îndepărtați părul în exces și să faceți părul neted și ușor de manevrat. Pe partea capului, o parte este separată și imediat după ea. Buza inferioară este trecută sub vârf, creând un nod și tensionată. Următorul fir subțire creează aceeași buclă. În timpul țeserii nu este nevoie să se piardă capetele tamburilor. Vor fi necesare pentru a forma inima. Șase noduri pe de o parte sunt suficiente, sunt fixate temporar și efectuează aceleași manipulări pe cealaltă parte. Vârfurile firului sunt legate împreună și decorate cu pietre.

Două panglici paralele

Sfat!Fiecare coafură obișnuită poate fi făcută originală prin adăugarea celor mai comune țese.

Tradițional spikelet panglica

Spike spit, transformându-se într-o coadă de pește

Spit cu breton: caracteristici și tehnologie

Nu cu mult timp în urmă, bretonul a devenit popular. Are mai multe tipuri: lung, scurt, drept și oblic. Universalitatea panglicii permite ca orice țesătură în combinație cu bretonul să pară ecologic și festiv.

Boho împletitură din breton

Păr cu bretele drepte și jantă oblică

Pe bretelele alungite, un spit-boho arată natural pe partea sa. Datorită țeserii strânse, se obține un cadru elegant, care vă permite să colectați părul și să economisiți achiziția de accesorii. Restul părului poate fi ondulat și lăsat buclele libere. Obțineți o imagine romantică, fermecătoare și puțin delicată. Dacă unele panglici clasice sunt țesute aleatoriu în păr, va exista un stil hippie complet.

Breite și breton oblice

Panglica olandeză arată impresionantă într-un bang lung. Se face conform principiului francez, numai firele nu se așează unul pe celălalt, ci se rostogolesc în interior. Este necesar să continuați procesul de-a lungul frunții până când se termină marginile, apoi fixați-o cu o bandă elastică subțire și înjunghiați-o în spatele urechii cu un ac de păr invizibil sau frumos.

Panglica franceză

Coafura neobișnuită va da o panglică franceză pe margine. Pentru a face acest lucru, partea principală a părului trebuie fixată în spate într-o coadă de bun sau de cal. Apoi trebuie să aranjați firul lateral. Din două părți sunt țesute într-o panglică franceză, pornind de la punctul de creștere a părului. Apoi, împletiturile trebuie să se relaxeze puțin pentru a obține volumul. Finisarea coafurii ar trebui să proiecteze fasciculul, fixând țeserea invizibilă. Atunci când țesutul este în combinație cu coada, este suficientă o panglică de-a lungul liniei frunții, ale cărei capete vor înlocui guma cu coada.

Părul Malvink cu panglici și bretonuri drepte

Sfat! Pentru o schimbare, se recomandă să experimentați cu breton cu ajutorul stilului său. Poate fi împărțită într-o despărțire dreaptă sau laterală, înjunghiată frumos din diferite părți sau doar pieptănată.

Coafura pentru păr mediu: panglica rămâne întotdeauna în tendință

Alegerea unei panglici care este potrivită pentru părul de lungime medie, nu trebuie să vă limitați imaginația. Totul depinde de răbdarea și de timpul pe care ar trebui să-i dăm la crearea acestei capodopere.

Coafura cu o coasa pe parul mediu

Boemian chic va adăuga țesături de panglici grecești. Ele pot fi plasate în orice direcție, creând noi forme. Dacă înlocuiți împletiturile strânse și ușor pufos, puteți obține efectul unei neglijențe ușoare.

Panglica inversă franceză

În viața de zi cu zi, împletiturile franceze, așa-numitele spikelete, sunt indispensabile. Ele pot fi decorate pentru un eveniment de seară. Este suficient să faceți țesut în două spițele. Dacă împletiți o astfel de panglică din contră, puteți crea forma unei flori deschise. Pentru aceasta aveți nevoie de:

 • Selectați partea laterală de pe partea dorită.
 • Tăiați spatele vârfului cu trei fire până la capăt și fixați-l cu o bandă de cauciuc.
 • Întoarceți-vă la început și trageți buclele de păr din fiecare fir.
 • Sfârșitul de scuipat, răsucire într-o spirală, pentru a forma o floare și asigurați-vă cu știfturi.

Coafura pentru păr mediu cu panglici

Coafura pentru păr mediu cu panglici. Pasul 1-4

Coafura pentru păr mediu cu panglici. Pasul 5-8

Sfat!Pentru a pierde părul combinat cu țesutul, li se recomandă să se îndoaie pe fierul curling și să plece în mod obișnuit pe umeri.

Pervaze uimitoare pentru părul lung

Din părul lung, puteți experimenta țesutul de diferite tipuri. De exemplu, doar câteva minute vor fi cheltuite pe o coafură greacă spectaculoasă, dar rezultatul va încânta fiecare fată.

Panglici de legătură într-o floare

Panglica franceză voluminoasă, transformându-se într-o coadă - o coafură excelentă pentru părul lung

Pentru o coafură, trebuie mai întâi să legați o coadă tensionată, care este împărțită în 4 părți egale. Dintre acestea, 4 țesături de pește sunt gratuite. Primul este format din cadranul din jurul capului. Cel de-al doilea este prezentat mai jos decât primul din partea opusă. Al treilea este de asemenea prezentat mai jos într-un cerc. Al patrulea este așezat în mijlocul formei florii.

Coada de cal cu panglica franceza

Coada de cal cu panglica franceza. Pasul 1-2

Coada de cal cu panglica franceza. Pasul 3-4

Coada de cal cu panglica franceza. Pasul 5-6

Dacă nu doriți să ascundeți lungimea, puteți împleti un panglică cu volum mare de 4 sau mai multe fire, fixându-l cu o bandă de cauciuc în partea inferioară. Pe un păr bine îngrijit, orice panglică arată grozav.

Scoateți coada de pește și o floare din păr

Scoateți coada de pește și o floare din păr. Pasul 1-2

Scoateți coada de pește și o floare din păr. Pasul 3-4

Scoateți coada de pește și o floare din păr. Pasul 5-6

Scoateți coada de pește și o floare din păr. Pasul 7-8

Sfat!După spălarea părului nu trebuie să fii prea zelos cu aplicarea mijloacelor de fixare pentru păr. Buclele devin mai grele și pot părea dureroase de la o cantitate prea mare de gel.

Spit-con pe părul lung

Împletituri de nuntă: ce a cauzat popularitatea?

Părul cu împletituri nu iese niciodată din modă. La nuntă, mireasa are șansa de a-și arăta originalitatea cu țesături diferite. Desigur, în acest caz este mai bine să nu faceți părul, deoarece designul poate fi prea complicat.

Un chibrit mic și o curea de panglică reprezintă o alegere excelentă pentru o coafură de nuntă

Stofele elegante sunt adesea prezente în coafuri de mirese

Pentru a sublinia feminitatea și romantismul va ajuta panglica cu flori întrețesute. Ar trebui să fie în armonie cu buchetul de nuntă și stilul general al celebrării.

Mireasa cu o jantă

Fără un văl, o grămadă de panglici arată spectaculos. Pentru a crea aveți nevoie de puțină răbdare. O margine frumoasă de mai multe cascade și panglici lungi înfășurate formează o floare cu petale voluminoase. Simplitatea și sensibilitatea conferă o panglică magnifică pe partea sa. Imaginea unei prințese nevinovate va completa o tiară mică.

Cu un văl nu este necesar să se facă construcții complexe de țesături. Este suficient să emități un bang. Îți poți împleti părul astfel încât să nu devină dezordonat sub țesătură.

Pachet multiplu de panglici

Sfat!Pentru a vă bucura de sărbătoare, nu este nevoie să strângeți firele în panglici. Se strâng pielea și în câteva ore mireasa va simți disconfort. Având un puf puțin păr pufos, va apărea un volum suplimentar și vor exista puteri pentru distracție.

Coafura de nunta cu o coasa pe par lung

Plasarea pe final: tricoturile nu vor rămâne în copilărie

Școala de balet în școală este amintită pentru o viață, deci totul, inclusiv aspectul, ar trebui să fie perfect. Hairstyle vă ajută să subliniați toate avantajele proprietarului și să atrageți părerile entuziaste ale celorlalți. Selecția ei depinde de stilul general al evenimentului, de îmbrăcăminte și de imagine, dar țesutul mereu arată avantajos.

Coafură de coafură

Cascada Spit - romantic și solemn

Pe parul lung, vă puteți face propriul păr din mai multe cascade. Aceasta este o alternativa excelenta la parul care nu va interfera si nu va fi deranjat pentru intreaga zi festiva.

Coafura eleganta cu o slash la bal

Spiralele franceze elegante atrag cu eleganta si eleganta. Ele sunt rapid și ușor de făcut. În primul rând trebuie să vă pieptești părul și să răsuciți firul pe coroană într-un pachet de 3 cm Apoi se adaugă o fâșie pe partea stângă și se răsucesc împreună. În șirul de păr rezultat, se adaugă treptat noi părți din două părți. Parul rămas este fix de păr invizibil sau frumos.

Sfat! Pentru a vă menține parul proaspăt până la sfârșitul zilei solemne, trebuie să-l tratați cu un lac puternic de menținere. Extra strălucire va da ceară.

Vizionați videoclipul: DIY School Supplies & Room Organization Ideas! 15 Epic DIY Projects for Back to School! (Decembrie 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send