Frumusețe

Cum de a alege un ceas de argint pentru femei? (50 poze) - Catalog de modele stilat

Pin
Send
Share
Send
Send


Ceasurile de argint ale femeilor nu arată atât de patetic ca cele de aur, dar arată foarte scump și elegant.

Dacă alegeți un ceas de argint, modelele de sex feminin vă vor încânta cu o varietate de opțiuni. Producătorii celebri produc atât modele clasice, cât și elemente de decor original. În orice caz, fiecare fată va fi capabilă să aleagă o opțiune potrivită care să sublinieze feminitatea, frumusețea și harul proprietarului. Să luăm în considerare propunerile producătorilor și să adăugăm imaginea unui accesoriu elegant și practic.

Producătorii celebri produc atât modele clasice, cât și elemente de decor original.

Fiecare fată va putea să aleagă o opțiune potrivită care să pună accentul pe feminitatea, frumusețea și harul proprietarului

Bogăția de alegere vă permite să găsiți un model pentru fiecare gust

Sokolov

Casa de bijuterii Sokolov oferă clienților bijuterii din metale prețioase, cu pietre și cristale spumante. Luați în considerare fiecare colecție de mărci separat.

 • Tendințele Sokolov oferă un ceas de femeie elegant din încheietura mâinii din argint 925. Rândirea cu rodiu și sticla de top din safir fac modelul durabil și practic. Curea din piele netedă este prezentată în culori diferite. Dispozitivul cu calitatea elvețiană arată cu exactitate timpul.
  Preț: 14 500 de ruble.

Sokolov Trends oferă un ceas elegant de încheietura mâinii de la 925 de argint

Rândirea cu rodiu și sticla de top din safir fac modelul durabil și practic

Curea din piele netedă este prezentată în culori diferite

 • mișcare - ceasuri destinate femeilor și bărbaților care își ating obiectivele. Cronograful multifuncțional vă permite să conduceți un stil de viață activ și este potrivit pentru orice eveniment. Cadranul cu mai multe niveluri este decorat cu mama naturală de perlă, încadrată de un inel. În caste cu o față diamantată, pietrele strălucesc. Cureaua din piele este realizată în culori diferite, astfel că ceasul de argint va completa orice stil.
  Preț: 34 400 de ruble.

Motion - un ceas de mana conceput pentru femei si barbati care isi ating obiectivele

Cronograful multifuncțional vă permite să conduceți un stil de viață activ și este potrivit pentru orice eveniment.

Setul cu mai multe niveluri este decorat cu mama naturală de perlă, înrămată de un inel

 • Simțiți-vă liber permite fetei să fie pe primul loc în toate condițiile. Ceasurile ceasului cu funcție de cronometru sunt realizate din argint de testare 925. Dispozitivul este decorat cu 64 de zirconiuri cubice. Sticla minerală din sticlă de safir protejează dispozitivul de deteriorări și zgârieturi minore.
  Preț: 31 800 de ruble.

Simțiți-vă liberă permite unei fete să fie pe partea de sus în orice condiții.

Dispozitivul este decorat cu 64 de zirconiuri cubice

 • colectare strălucire concepute pentru a crea o imagine de lux feminină. Cadranul mare este plin cu zirconiuri cubice chiar și acolo unde trebuie să se găsească numerele care indică timpul. Cureaua din piele imita aligatorul. Culorile și formele susținute transformă produsul într-o operă de artă.
  Preț: 45 400 de ruble.

Colecția Shine este concepută pentru a crea un aspect feminin de lux.

Cadranul mare este plin cu zirconiuri cubice chiar și acolo unde trebuie să se găsească numerele care indică timpul

Cureaua din piele imita aligatorul

 • imagina - o colecție de ceasuri de argint cu o curea din piele naturală. Mecanismul elvețian este protejat de întreruperi în muncă și funcționează ultra-precis. Cadranul este încadrat într-un inel împodobit cu zirconiu cubic gradient de safir.
  Preț: 24 200 de ruble.

Imaginați - o colecție de ceasuri de argint cu o curea din piele naturală

Cadranul este încadrat într-un inel împodobit cu zirconiu cubic gradient de safir

După cum vedem, ceasurile marca Sokolov sunt diverse și decorate estetic cu elemente decorative care completează aspectul feminin sofisticat.

Sfat! Scoateți bijuteriile de argint în timpul oricăror eforturi fizice pentru a le proteja de murdărie și de daune. Apoi, nu trebuie să le curățați în mod regulat.

Femeia de ceas Nick

Ceasurile de mână ale mărcii ruse Nick se disting prin designul lor original, elegant. Nu veți găsi modelele banale plictisitoare ale producătorului. În acest caz, argintul este decorat într-un mod nou.

 • Viva - ceas clasic pentru femei, cu un cadran mic, decorat cu curele multicolore. Decideți ce fel de haine doriți să purtați și alegeți cea mai bună opțiune de culoare.
  Preț: 6 100 de ruble.

Colecția Viva este multifata

Ceas de dama clasic cu un cadran mic, decorat cu curele multicolore

Decideți ce fel de haine doriți să purtați și alegeți cea mai bună opțiune de culoare.

 • lady combinați mișcarea exactă cu cuarț elvețiană și un decor frumos de 140 de zirconiuri cubice. Cadranul este decorat cu o împrăștiere de pietre. De asemenea, ele înlocuiesc diviziunea digitală. Cureaua se potrivește perfect pe încheietura mâinii și joacă rolul unui accesoriu stilat și îmbătrânit.
  Pret: 8 600 de ruble.
Lady combină o mișcare exactă de cuarț elvețiană și un decor frumos de 140 de zirconiuri cubiceCadranul este decorat cu o împrăștiere de pietre

Cureaua se potrivește perfect pe încheietura mâinii și joacă rolul unui accesoriu stilat și îmbătrânit.

 • Lollipops colecție - Acesta este un ceas cu diamante miniatural cu un geam de Geneva. Brățara se fixează bine pe încheietura mâinii datorită unei curele din piele naturală. Acesta este cel care devine punctul culminant al ediției limitate, deoarece sunt realizate în culori luminoase la modă. În vara, aparatul devine un accesoriu indispensabil.
  Pret: 9000 de ruble.

Colecția de Lollipops este un ceas în miniatură cu un geam de Geneva tăiat genial.

Brățara se fixează bine pe încheietura mâinii datorită unei curele din piele naturală.Este brățara care devine punctul culminant al ediției limitate, deoarece sunt realizate în culori luminoase la modă.

 • Slimline - ceas de argint la modă 2017. Popularitatea lor este indicată de o soluție elegantă pentru a scăpa de numerele de pe cadran. În schimb, ele sclipesc zirconiile cubice fermecătoare.
  Preț: 10 200 de ruble.

Slimline - ceas de argint la modă 2017Popularitatea lor este indicată de o soluție elegantă pentru a scăpa de numerele de pe cadran.

 • ego - ceasuri de mînă potrivite pentru fete active. Ele sunt decorate cu modele baroc, figuri originale alternante cu pietre. Unele modele au un design jucăuș și săgeți ondulat. Cel mai popular produs este echipat cu un cadran rotund clasic, care este decorat într-un cerc cu cristale pe trei niveluri. Numerele mari ale unei forme curbe transformă dispozitivul pentru măsurarea timpului într-un accesoriu proiectant.
  Preț: 15 600 de ruble.

Ego - ceasuri de mână care se potrivesc fetelor veseleEle sunt decorate cu modele baroc, figuri originale alternante cu pietre.Numerele mari ale unei forme curbe transformă instrumentul de măsurare a timpului într-un accesoriu de designer.

 • celebritate - ceasuri care vă vor înfrumuseța ziua. Ele sunt perfecte pentru femeile de afaceri pentru evenimente de birou și ceremonii. Cadranul este decorat cu cristale spumante. Cureaua este confecționată din piele naturală și este disponibilă în mai multe culori.
  Preț: 28.000 de ruble.

Celebrity - ceasuri care vă vor înfrumuseța ziua. Ele sunt perfecte pentru femeile de afaceri pentru evenimente de birou și ceremonii.

 • mister - o colecție pentru femei și bărbați, care păstrează misterul și magia. Modelul pentru fete se aseamănă cu cerul de noapte cu stele strălucitoare. În cazul în care cadranul negru este decorat cu pietre strălucitoare. Săgețile sunt separate într-un inel separat, ceea ce indică inexorabilitatea și lipsa timpului. Cureaua din piele completează armonios compoziția.
  Preț: 40 700 ruble.

Misterul este o colecție pentru femei și bărbați care păstrează misterul și magia

Modelul pentru fete se aseamănă cu cerul de noapte cu stele strălucitoare

Săgețile sunt alocate într-un inel separat, ceea ce indică inexorabilitatea și lipsa timpului

Din cele de mai sus putem concluziona că marca de ceas "Nika" diferite de design original. Ele vor evidenția natura creativă și vor da o imagine a feminității și farmecului minunat.

Sfat! Argintul trebuie curățat cel mult 3-4 săptămâni. Curățarea prea frecventă poate provoca zgârieturi ale produsului și procedurile rare nu aduc efectul dorit.

Platinor

Casa de modă Platinor oferă ceasuri de mână pentru femei, cu un mecanism fabricat în Japonia, care sa stabilit ca fiind durabil, de înaltă calitate și rezistent la schimbările de temperatură. Printre modelele de diferite modele, fiecare fată va fi în măsură să găsească un produs care le place să se potrivească imaginii și să sublinieze gustul imaculat al proprietarului.

Luați în considerare cele mai populare modele.

 • Ceas de argint Platinor 42500.345 realizate în culoarea albă. Pe cadranul dreptunghiular împodobiți florile albe care împodobesc numerele. Modelul aparține colecției "Constance" cu un mecanism cu cuarț. Fetele tinere sunt garantate să se bucure de ceas, deoarece arată elegant și tineresc. Combinată cu orice tip de îmbrăcăminte.
  Pret: 8000 de ruble.

Platinor 42500.345 ceas de argint este realizat în culoarea albă. Florile albe împodobesc numerele de pe cadranul dreptunghiular

 • Colecția Rhythm se distinge printr-un design elegant nobil. Model 98100.326 va apela la femeile la modă datorită designului restrâns. Cadranul rotund este decorat cu pietre albastre și albe, care arată elegant și discret pe un fundal de argint. Mecanismul producției japoneze funcționează fără întrerupere de mai mulți ani. Cureaua albastră funcționează bine atât cu blugi versatil de zi cu zi, cât și cu o rochie lungă de seară. Cantitatea de metal prețios din produs este de 5,40 g.
  Pret: 8 600 de ruble.

Cadranul rotund este decorat cu pietre albastre și albe care arată elegant și discret pe un fundal de argint.

 • Colecția "Cupidon" se caracterizează printr-un design blând. Model 56700.507 făcute în albastru. Cadranul mare este decorat cu două indicatoare de timp (12 și 6), nu există alte numere, dar diviziunile de argint sunt clar vizibile pe un fundal negru. Ceasul indică și data, care este foarte convenabilă pentru o femeie de afaceri.
  Preț: 15.000 de ruble.

Modelul 56700.507 este făcut în albastru. Cadranul mare este decorat cu două indicatoare de timp (12 și 6), nu există alte numere.

 • În colecția "Ilona" locurile de conducere sunt ocupate de ceasuri 78200.301. Ele sunt populare din cauza designului frumos al curelei. Se aseamănă mult cu multe inimi care se împletesc reciproc. Nu există semne digitale, dar mici pietre prețioase joacă rolul de diviziuni. Dispozitivul arată scump și elegant.
  Preț: 18 900 de ruble.

În colecția Ilona, ​​locurile principale sunt ocupate de ceasul 78200.301. Ele sunt populare din cauza designului frumos al curelei.

După cum vedem, producătorul rus oferă dispozitive de înaltă calitate cu un mecanism japonez. Produse decorate în conformitate cu tendințele modei din 2017.

Sfat! Puteți curăța părțile de argint ale ceasului cu apă cu săpun și amoniac. Pentru confort, utilizați o periuță de dinți veche. Viliile ei pătrund adânc în cele mai complexe modele.

Catalog Pescăruș

Producătorul intern "Seagull" oferă fetelor la modă să acorde atenție ceasurilor de mână din argint care arată elegant și să devină o adevărată plus față de stilul zilnic și de birou. Produsele sunt frumos decorate, astfel încât acestea pot fi purtate în siguranță la evenimentul solemn.

Să luăm în considerare ofertele actuale de brand.

 • 44300-16.150 - ceas cu cadran oval, decorat cu curea de argint cu modele. Numerele negre sunt clar vizibile pe un fundal alb. Modelul poate fi numit clasic, deci este potrivit pentru utilizare în toate circumstanțele.
  Pret: 11.400 ruble.

Modelul poate fi numit clasic, deci este potrivit pentru utilizare în orice situație.

 • 148 - un dispozitiv cu formă rotundă din cadran alb din colecția "Zlata". Miscarea cuarțului rareori nu reușește. Originalitatea modelului este dată de modele monograme și cifre romane. Cureaua din piele neagră este așezată confortabil pe încheietura mâinii.
  Preț: 7 300 de ruble.

Originalitatea modelului este dată de modele monograme și cifre romane.

 • 506 - un ceas original pentru femei, cu un cadran rotund negru, care arată foarte elegant într-un cadru de 925 de argint. Legăturile brățară sunt de asemenea realizate din pietre negre convexe.
  Preț: 12 400 de ruble.

Originale de mână pentru femei, cu un cadran rotund negru, care arată foarte elegant într-un cadru de 925 de argint

 • 44106-1.448 - ceasuri care vă vor evidenția tinerețea și viziunea proaspătă a lumii. Cureaua de piele este decorată cu o cravată de volum mare, astfel încât produsul este potrivit atât pentru femei adulte cât și pentru adolescenți. Pe cadran, modelele monogramate se îmbină armonios cu cifrele romane. Accesoriul este realizat în nuanțe nud cu o ușoară adăugire de negru.
  Pret: 7 900 de ruble.

Cureaua de piele este decorată cu o cravată de volum mare, astfel încât produsul este potrivit atât pentru femei adulte cât și pentru adolescenți.

După analizarea produselor producătorului rus, este posibil să se spună cu încredere că în țara respectivă există branduri responsabile de calitatea și designul produselor.

Sfat! Ceasurile de argint, decorate cu pietre, trebuie curățate foarte atent, astfel încât să nu se deterioreze elementele de decorare. Îndepărtați un tampon de bumbac în colină sau glicerină și ștergeți ușor pietrele de sus și de jos. Obiectele clare pot deteriora produsul.

Qwill

Designerii de moda Qwill oferă fetelor să privească lumea într-un mod diferit. Ele se îndepărtează de designul standard, prin intermediul tipăriturilor personalizate și a modelelor neașteptate. Astfel de modele subliniază natura creativă a proprietarului și garantează o atenție sporită față de ceilalți. Să analizăm caracteristicile modelelor populare:

 • ore Qwill tip standard. Cadranul rotund și cureaua din piele lăcuită de departe, arata nemarcată. Dar, aproape puteți vedea pe un fundal alb imaginea de pantofi eleganți, machiaj pictat și alte elemente interesante.
  Preț: 12 000-13 000 de ruble.

Ceasuri clasice cu modele personalizate

 • colectare WqW atrage abordarea non-standard la proiectarea curelei. Este fabricat din piele și este folosit ca o centură subțire, înfășurată în jurul brațului pe mai multe niveluri. Soluție excelentă pentru tineri pentru fete elegante. Pe cadran, împodobită într-un cerc cu pietre, strălucește o stea cu opt colțuri, un fel de diviziune digitală.
  Preț: 13.000 de ruble.

Colecția WqW atrage abordarea non-standard a designului curelei. Este realizat din piele și este folosit ca o bandă subțire pe braț în mai multe etape.

Pe baza celor de mai sus, putem concluziona că ceasurile de argint ale femeilor diferă de cele obișnuite cu materiale prețioase durabile. Designul și designul cadranului depind de tendințele și preferințele modă ale publicului țintă.

Femeile de ceasuri de argint sunt diferite de materialul obișnuit, durabil, prețios

Designul și designul cadranului depind de tendințele și preferințele modă ale publicului țintă

Ceasurile de argint, decorate cu pietre, trebuie curățate foarte atent, astfel încât să nu se deterioreze elementele de decorare

Îndepărtați un tampon de bumbac în colină sau glicerină și ștergeți ușor pietrele de sus și de jos. Obiectele clare pot deteriora produsul.

Dupa curatare, argintul trebuie spalat cu apa curenta si uscat usor cu o carpa moale.

Sfat! După curățare, argintul trebuie clătit foarte bine cu apă curentă și ștergeți imediat cu o cârpă moale.

Vizionați videoclipul: Universul unor bijuterii emblematice -colectia de ceasuri Regal Gold (Decembrie 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send