Modă

7 cele mai frumoase rochii de mireasa celebritate

Pin
Send
Share
Send
Send


Frumusețea și luxul sunt caracteristicile distinctive ale rochiei de mireasă, totuși, unele rochii au căzut în istorie și au devenit o manifestare a stilului sofisticat. Cele mai frumoase rochii de mireasa de stele au acea caracteristica caracteristica in design care le face unice.

Grace Kelly Rochie

Un model de eleganță și stil pentru toate vremurile este rochia lui Grace Kelly. A fost cusută în 1956 în Statele Unite de către croitorul de la Hollywood Helen Rose. Particularitatea unei rochii de lux este cât de elegantă este corsetul dantelă, feminin și modest, și modul în care aceasta contrastează perfect cu trenul de mătase uriaș. Un văl de tul lung dă sensibilitate aspectului.

Astăzi, rochia a devenit expoziție muzeală și este estimată la 300 mii de dolari.

Victoria Beckham Outfit

Dacă rochia de mireasă este un semn bun pentru o căsnicie fericită, acesta este cazul lui Victoria Beckham. Costumul a fost creat în 1999 de către designerul Vera Wong. Această rochie este pe crinolină, forma sculpturală a corsetului accentuează în mod favorabil pieptul, iar corsetul de pe baleen constă în talie. Umbra delicată a șampaniei face ca frumusețea unei stele să fie încântătoare de încântătoare. Cost - 100 de mii de dolari.

Rochie Elizabeth Taylor

Elizabeth Taylor sa căsătorit pentru prima dată cu moștenitorul imperiului Hilton. Rochia ei a fost cusută la MGM Studios în 1950. Tinuta este creată într-un contrast de modestie și de lux, iar corsajul perfect adaptat pentru a se potrivi cu cifra se strecoară în fusta voluminoasă de tafta de mătase. Rochia a fost vândută la Christie's pentru 188.000 de dolari.

Outfit Melania Trump

Casa de moda Dior a devenit creatorul uneia dintre icoanele modernitatii - o rochie de mireasa pentru sotia actualului presedinte american Melania Trump. A fost cusută pentru nuntă în 2005 și creată de designerul John Galliano. Forma lui fantezistă și extravagantă nu face gânduri pe modestie, dimpotrivă, rochia este sexy și, în același timp, este făcută cu un gust deosebit. Culoarea șampaniei de mătase face ca fascinația taliei să fie fascinantă, iar fusta de sută de metri satinată este decorată cu bijuterii. Chicul special al siluetei este că arată extravagant din orice unghi. Modelul frumos și-a luat locul de onoare pe coperta "Vog". Un costum de la Dior costa cel puțin 100 mii de dolari.

Rochia reginei Elizabeth

Rochia, făcută pentru nunta Reginei Elisabeta în 1947, a intrat în istoria modei nunții lumii ca una dintre cele mai luxoase creații. Designerul a fost Norman Hartnell, designerul oficial al familiei regale. Ciclul inexprimabil este o combinație de siluetă concisă, frumusețe și textura materialului. Mătase densă scoțiană de culoare din fildeș a fost brodată cu perle, modele de flori și urechi de grâu au fost create pe tesatura.

Kate Middleton Dress

Una dintre cele mai apreciate rochii ale modernității este rochia de mireasă Kate Middleton, creată de casa de modă a lui Alexander McQueen, în conformitate cu desenele designerului Sarah Burton în 2011. Frumusețea combinată simplitate și grandoare. Corsetul perfect adaptat se potrivește pieptului și se amestecă perfect cu mâneci de dantelă, brodate cu flori. Corsetul se strecoară imperceptibil în fusta, care cade în pliuri frumoase și se transformă într-un lung tren regal. Rochia este fildeș, care accentuează nuanța părului miresei și a pielii. Cel mai bun văl și tiara prețioasă au adăugat un grație suplimentar imaginii. Cost - 434 mii de dolari.

Carrie rochie de la filmul "Sex și orașul"

Unul dintre simbolurile culturii moderne va rămâne costumul original al lui Carrie Bradshaw din filmul "Sex and the City", care a fost cusut de designerul Vivienne Westwood în 2008. Deși tinuta nu a fost fericită pentru eroina de pe ecran, el este personificarea tendințelor modei și este amintit de public.

Modelul de fildeș este unic pentru draperiile sale, deoarece pliurile sunt așezate astfel încât fusta să aibă volumul maxim, iar noul cuvânt al frumuseții este că este pe două nivele și mătase, ceea ce o face asemănătoare cu petalele unei flori uriașe. Actrita a demonstrat perfect rochia in film, intrucat figura ei este perfect subliniata de un corset in forma de clepsidra. Zborul cu un adevărat papagal într-o coafură adaugă exotismului. Modelul a fost vândut în magazinul online pentru 20 de mii de dolari.

Frumusețea unei rochii de mireasă de elită nu este doar o siluetă a unei mici sirene sau o fustă completă. Se manifestă prin combinarea unei tăieturi mărețe, a unui material brodat și a unei nuanțe neobișnuite de mătase, precum și în prezența unor pliuri arcade pliate.

Vizionați videoclipul: Acești oameni au șocat internetul cu aspectul lor neobișnuit! (Decembrie 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send