Modă

Idei proaspete pentru tunsori cu fața pătrată

Pin
Send
Share
Send
Send


Se crede că proprietarii acestui tip de persoană au cele mai dificile și chiar mai grosate trăsături: bărbați grei, pomeți neclintiți, frunți largi ... Dar asta nu înseamnă că o tânără cu acest tip de apariție nu poate arăta fermecător și feminin. Un exemplu de acest lucru - numeroase frumuseți recunoscute în Hollywood, care strălucesc din când în când pe fața lor din cinematografe și televizoare. Întreaga lovitură este să te hrănești. Și mai întâi de toate, să ai grijă de o potrivire bine aleasă pentru o față pătrată.

Trăsături distinctive ale unei fețe pătrate

Calculați femeile cu chipuri pătrate în mulțime nu este dificil. Ele au simetrice, deși elementele unghiulare, pomeții largi, masivele, bine definite, maxilarul inferior, frunțile joase, aproximativ aceeași latime ca și obrajii și bărbia și, de regulă, mari ochi expresivi. Fiziologii afirmă că femeile cu acest tip de apariție au voință și intenție impresionante. Și sexualitatea sporită, care trebuie doar să fie capabilă să sublinieze, să mascheze cu abilitate câteva defecte ale feței sale și să pună accentul pe merite.

Femeile cu fețe pătrate sunt determinate, îndrăznețe și sexy.

Stele cu acest tip de fata: fotografie

Modalități de a face acest tip de aspect mai atractiv

Femeile, care sunt înzestrate în mod natural cu fețe pătrate, se confruntă cu două pericole atunci când aleg coafuri: subliniază în mod necorespunzător pomeții și bărbia grele, în loc să le înmoaie în mod competent și să "aplatizeze" fața, care în realitate ar trebui încercată să tragă cu toroane lungi în temple și volumul de sus. Pentru a nu fi în dificultate, amintiți-vă câteva "jetoane" câștigătoare pentru tipul dvs. de apariție:

  • părul lung sau buclele de lungime medie, din moment ce tunsoriile "sub băiat" vor afișa nemilos pe afișul public tot ceea ce ar trebui să fie atent deghizat;
  • volumul din partea de sus a capului (în partea de jos aveți deja suficient) - absolviri, cascade, scări, italieni și rapsodii vă ajută;
  • valuri și bucle - o față pătrată nu doare niciodată să adauge un pic de feminitate;
  • încuietori moi care încadrează obrajii - templele rase și părul pieptănat dezvăluie fața, la fel ca tunsorile ultra-scurte;
  • aerul, bretonul subțire - acestea vor contribui la crearea efectului de luminozitate, care adesea nu este suficient pentru oamenii unghiali;
  • filetare, margini zdrențuite și neglijență deliberată - tăieturile drepte, bretele drepte și alte "geometrii" sunt contraindicate pentru pătrat.

Idei pentru părul scurt

Găsirea unei corecții scurte pentru o față pătrată este una dintre cele mai dificile sarcini care pot fi stabilite pentru un coafor. Pentru a satisface rezultatul, trebuie să aveți fie un abis de gust, fie o mulțime de experiență, deoarece componentele scurte nu ascund nimic și nu se lămuresc. Există, desigur, excepții fericite, dar, din păcate, rareori.

Unele fețe nu strică nici măcar tunsoarea cea mai extravagantă

Sunteți printre doamne, toate buclele și buclele din lume care preferă firele tăiate, dar nu sunteți siguri că tunsul ultrahigh va privi la tine atât de proaspăt și de eficient ca de stelele care nu se tem să pună pomeți largi și brazi ferme ? Încercați să distrageți vederile de la partea inferioară a feței cu ajutorul unor crengi biciuite și niște ediții despicate la coroană. Aici vei veni în ajutorul unei coafuri Pixie jucăușă ...

O mizerie atentă pe cap este încă la modă

Bob, dotat cu fire alungite ale feței sau cu bustul oblic gros ...

Așezați accentele corecte

Patru de un fel cu bang offset. Asigurați-vă că se termină fie puțin mai sus, fie puțin sub linia inferioară a maxilarului, pentru a nu-l face chiar mai masiv.

Uscătorul de păr, peria rotundă și uneltele de styling vor ajuta la crearea volumului necesar

Garcon, popular în ultimii ani, are zeci de opțiuni de stil, dintre care majoritatea vor face o companie excelentă cu pomeți largi - în principal datorită acelorași banguri: oblice, rupte, acoperind parțial obrajii, biciuite până ...

Chiar și un garnizoan elegant lasă loc pentru fantezie.

Mizeria huliganică a Pixie și Garcon nu vă impresionează, dar nu permite formarea pătratică a unei fețe care nu combină linii geometrice stricte pentru a purta un design elegant? Căutați o pistă în mijloc: încercați să faceți tunsoare asimetrice și cu părul înțepător!

Asimetria echilibrează liniile drepte ale unei fețe pătrate.

Regula importantă! Despărțire - faceți-o oblică. Straight în combinație cu o maxilară pătrată și o frunză largă, cu o scârțâie, este considerată permisă pe bucle lungi, dar fața, decorată cu o tunsoare scurtă, se va aplatiza și va face și mai largă.

Un aspect parted cu fața în pătrat este extrem de rar

Un pic mai mult despre linii drepte: încercați să faceți fără să călcați în timpul așezării. Nu contează dacă dați preferință buclelor strânse, a firurilor luminoase sau a unor "pene" jucate în direcții diferite, principalul lucru fiind că oricare dintre aceste opțiuni va arăta mai bine decât firele care sunt alungite la o netezime completă.

Ce este mai aproape de tine - imaginea unui huligan sau a unei tinere romantice?

Cele mai curajoase fete pot juca în jur cu culori și siluete creative de tunsori. Cum te uiți, de exemplu, la garnizoana pictată în culori bogate sau o variantă îndrăzneață pe tema sesiunii? Crede-mă, bărbia este ultimul lucru pe care spectatorii potențiali se vor agăța.

Asemenea tunsori se potrivesc cu tinerii și cu îndrăzneala

Opțiuni moderne pentru femeile cu păr mediu

Părul care ajunge la umeri este o bază ideală pentru tunsori concepute pentru a sublinia frumusețea fetelor cu piele largă în orice mod posibil. În primul rând, firele de astfel de lungime arată foarte avantajoase cascade structurate, multi-nivel, structurate, scări, italieni și alte tunsori, care dau volumul celor mai slabi păruri. Și în al doilea rând, fac fețele pătrunse mai dulci și mai feminine.

Cele mai scurte fire ale scării ar trebui să se termine sub linia obrazului

Bobul asimetric alungit, care va înmuia o față pătrată și vizual "rotund" în colțurile mandibulei, este magnific pe acest fir de păr.

Linii rotunde ale unei fasole - este necesar!

Îndepărtarea angularității va permite mașinii și mașinii alungite și / sau graduate cu unghi. Dacă este mai activă pentru a crea volum în timpul modei, o astfel de tunsoare poate fi purtată chiar și cu o despărțire dreaptă - silueta ei în sine trage perfect fața.

Cu vârfuri răsucite, imaginea va fi delicată, cu o alungită - plină de farmec

Nu reduceți puterea de culoare. De exemplu, o cartelă cu evidențiere are mai multe avantaje simultan: îi permite proprietarului să pară mai tânără, face tunsorile mai voluminoase și caracteristicile feței mai elegante. Nu mai puțin strălucitoare ar putea fi ideea de a face o ombre, shatush sau orice alt tip de colorare, care implică un flux neted de nuanțe una în alta și jocul de fire variate.

Rețineți că pe o reglare a reglării, o asemenea colorare pare neclară și are nevoie de ajustări regulate.

Ca și în cazul tunsurilor scurte, asimetria și încuietorile rupte vor fi întotdeauna pe părul de lungime medie.

Lăsați părul să nu fie plictisitor

Pălăria, pălăria, pălăria și alte tunsori cu o siluetă rotunjită sunt bune cu netezimea liniilor, care sunt atât de lipsite de fețe pătrate, dar rău cu tăieturi drepte și franjuri drepte. Încercați să le îmbunătățiți cu ajutorul structurării, a unei scări cu o tranziție pronunțată între straturi și, dacă decideți cu privire la bang, să fie fie oblică, fie arcuită, sau începe aproape de partea de sus a coroanei, tragând vizual fața.

Rândurile marcate și bretonul oblic adaptează cesiunea și capacul pentru fața pătrată

În ceea ce privește gavrosul răutăcios, în versiunea clasică este suficient de structurat pentru a cere îmbunătățiri. Rămâne doar să decideți ce bang vă place cel mai bine - înclinat, rupt, subțire?

Lipsa liniilor netede nu interferează cu Gavrosh coexistă perfect cu brațele pătrate

Se consideră, de obicei, că doamnele tinere cu bărbie largi nu ar trebui să-și ridice părul. Dar această interdicție poate fi eludată prin lăsarea unei părți a firelor pe laturi, încadrând ușor fața.

Stilul obișnuit sau coafura pe ieșire arată la fel de avantajos cu acest mic detaliu

Un alt sfat: faceți styling, răsuciți capetele părului înăuntru sau în afară.

Curves imperfecțiunile de camuflaj, în același timp adăugând puncte la feminitatea ta

Rezultatele găsesc cu succes pentru fetele cu păr lung

Acesta este locul în care cascada stratificată care face bucle și mai magnific și mai aerisit se va răzbuna ideal! În plus, parul lung are un alt avantaj: chiar dacă le colectați într-o coadă de cală sau panglică, puteți lăsa întotdeauna liber câteva cârlige de camuflaj care distrag atenția din bărbie.

Parul lung produce cascade deosebit de expresive.

Parul lung poate fi fără teamă de a purta drept, fără a se deranja să lucreze cu periaj și curling, și chiar face o tăiere uniformă. Principalul lucru pe care sunt bine îngrijite - capetele despicate nu pictează pe nimeni. Și nu luați toată masa părului înapoi, lăsându-l în spatele urechilor; cel puțin nu pe ambele părți simultan.

Parul lung netezește unghiul caracteristicilor faciale.

Pe de altă parte, buclele mari și valul de la Hollywood vor adăuga la atractivitatea feței dvs., de ce nu?

Bucle mari - una dintre cele mai accesibile modalități de a corecta situația cu o bărbie pătrată

Dacă v-ați gândit mult să evidențiați, simțiți-vă liber să vă realizați visul. Amestecul de bucle întunecate și luminoase în jurul feței elimină în mod remarcabil ochii unui potențial observator din acele caracteristici pe care nu doriți să le faceți publicitate și face ca tunsoarea să fie mai interesantă.

Oh, nu e de mirare pătimind "pe fire" a devenit atât de popular!

Alegerea stilului pentru părul lung, focalizați pe partea superioară a capului. Dar nu exagerați. Sunteți la fel de contraindicați ca cozi și legături mici, și "turnurile lui Babel" se grăbesc în ceruri. Este suficient să ridicați părul, lăsând câteva ramuri de față frumoase în cadru.

În combinație cu o barbă tare, acest stil vă va oferi un articol cu ​​adevărat regal.

Parul lung poate fi combinat cu aproape orice bust, cu excepția unei linii drepte drepte. Sau să o abandonați cu totul, dacă numai în plus față de maxilarul inferior inferior natura nu vă înzestrează cu o frunte înaltă, care totuși nu interferează cu acoperirea.

Skew, franceză, rupt ... Alegeți!

Dacă stivuirea înaltă nu te face entuziasmat, te referi din nou la asimetrie. Legat de cozile laterale, diagonal și panglici pe una din fețe vă va arăta în același timp misterios, feminin și, datorită bărbiei, puțin îndrăzneț.

Asimetria este totul!

Păr curly și fața pătrată - cum să bată?

Dacă aveți păr curat, evitați tunsul scurt, sau capul dvs. se va transforma într-o păpădie, iar pomeții dvs. vor obține un volum suplimentar. Dar pe părul de lungime medie și buclele de sub paletele umărului, buclele vor arăta grozav, înmuiați și acoperă tot ceea ce aveți nevoie.

Lungimea optimă pentru părul curat este medie sau ușor mai mică decât media.

Toate tunsoarele cu mai multe straturi se potrivesc bine pe firele curl - cascada și scara, rapsody, caprice, aurora, și multe altele care au fost menționate de mai multe ori astăzi, se potrivesc bine.

Pe lângă volumul suplimentar, buclele fac fața mai tânără.

Buclele se întâlnesc bine cu bob, pătrat, seson, mai ales dacă preferați tunsori mai lungi. Bineînțeles, cu condiția să nu uitați cerința importantă de a nu tăia firele de la nivelul bărbiei. Numai mai mic sau mai mare decât el!

Inelele rigide și undele înguste vor ascunde trăsăturile unghiulare.

Și cel mai remarcabil lucru este că părul curat nu are cerințe speciale pentru stil. Scratch-le în lateral, pin pe coroană, combinați cu breton oblic și dublu, așa cum vă place.

Părul curul este așezat în conformitate cu aceleași reguli ca cele drepte

Mascăm gâtul scurt, obrajii plini și alte deficiențe ale "pătratului"

Obraji plini. Dacă pentru părul curat "persona non grata" au existat tunsori scurte, atunci bucle lungi cad pentru tine în rușine. Cu ei, fata ta are riscul de a "bloca" vizual chiar si mai mult, asa ca este mai bine sa renunti la ideea de a creste o panglica la talie.

Fața plină arată rău în masa părului lung

Structura și structura multi-stratificată devin una dintre principalele tendințe "pentru toate timpurile". Volumul extra dat părului prin astfel de tunsori va face ca obrajii să nu pară atât de bruște.

Spuneți "da" tunsorilor și stilului voluminoasă.

Gât scurt Aici aveți trei căi. Primul este de a acorda o atenție deosebită "fațadei" optând pentru un pătrat cu o tăietură deasupra liniei bărbie și a toroanelor alungite de sub ea.

Tunsul nu trebuie să acopere gâtul

Al doilea oferă să facă un pixie scurt, deschizând complet gâtul și răsucindu-și părul pe coroană.

Aveți grijă de această tunsoare este ușor

Al treilea sfatuieste sa se concentreze pe partea din spate a capului, facand una dintre tunsoare rotunjite silueta "pe picior".

"Capul" cu un volum voluminos și un picior îngust face gâtul vizual mai lung și mai subțire.

Fruntea mare. Dacă fruntea nu este doar lată, dar și înaltă, nu se poate face fără o persoană. Aici se aplică aceeași lege ca și celelalte tunsori pentru o față pătrată: evitați fire drepte, dense cu o tăiere uniformă, iar restul se bazează numai pe simțul gustului.

Bretele cu mai multe straturi sunt deosebit de bune pentru acest tip de persoană.

Ce să alegi pentru femei după 40 de ani

Anii de alergare nu numai că ne adaugă lumânări la tortul de vacanță, dar, de asemenea, facem cerințele lor cu privire la alegerea părului. Unele tunsori devin irelevante pe capetele doamnelor elegante care au intrat în epoca balzakovskiy, altele necesită ajustare. Cu toate acestea, nu vă grăbiți să tăiați în jos, și în sensul cel mai adevărat al cuvântului! Dorința generală de a tăia părul la scurt timp după trecerea următoarei linii de vârstă nu face ca această tendință să fie o regulă generală. Mai mult decât atât, în combinație cu o față pătrată, buclele lungi arată avantajos chiar și pe "doamnelor pentru ..."

Cu grija corespunzatoare, parul lung poate fi purtat la 50 si la 60 de ani

Cu toate acestea, să nu fiți vicleni, cu trecerea de vârstă și bucle, pierzând adesea în strălucire și volum. Pentru a nu face publice aceste pierderi, dar în același timp nu rădăcina coafura de sex feminin la rădăcină, consultați lungimea medie și absolvirea. De exemplu, scara asimetrică. Desigur, trebuie să vă petreceți timpul, dar nu este rezultatul meritat?

După o anumită vârstă, îngrijirea părului necesită mult efort.

De fapt, opțiunea de a nu avea contraindicații va fi tunsori bob și bob. În general, aceștia sunt sfătuiți să poarte femei în vârstă, deoarece ambele sunt discrete, dar ascund în mod efectiv numărul ultimilor ani. Ei bine, pentru doamnele cu bărci pătrate, acestea sunt recomandate de două ori!

Două în una: coafura este tânără și ascunde trăsăturile unei fețe unghiulare

Un alt stilist permanent de consiliere pentru femei, a schimbat a patra sau a cincea duzină: crească breton! Cu ea, orice față pare mai tânără și mai proaspătă.

Arhitectură sau bretonă oblică va fi foarte utilă

Evitați styling-ul. Lumina "shaggy", lipind de vârfuri arici și bucle de toate nuanțele și dimensiunile face părul în viață, tuns parul - ușor, și fata - tineri.

O mică neglijență nu face rău

Dar dacă vă prețuiți timpul mai presus de toate și nu doriți să petreceți un singur minut în plus dimineața cu privire la styling, tunsori scurte cum ar fi pagina, pixie, pălării și garcon pentru parul scurt vor face. Adevărat, ei au un minus semnificativ sub forma bărbie deschisă la "toate vânturile", astfel încât este încă posibil să asistăm la un volum suficient în partea superioară a capului și să facem un impresionant bang.

Fiecare vârstă și fiecare tunsoare are propriul farmec

Cu toate acestea, există lucruri care nu pot fi justificate nici după vârstă, nici în grabă. Și mai presus de toate, acestea sunt ciorchini plictisitoare sub spatele capului, cochilii plictisitoare și alte invenții pentru femeile care se grăbesc activ spre vârstă înaintată. Efectuați stilul fără prea multă pretenție, dar evitați opțiunile complet fără chip. De exemplu, de ce nu ridicați părul într-un fascicul lung pe cap sau nu să-i așezați cu fire complicate în jurul nodului?

Evitați, de asemenea, stilul prea complex și prea primitiv.

Dar, tunsorile scurte, așezate pe lateral, sunt potrivite la orice vârstă.

Unde fără asimetrie?

Nu contează cât de ofensivă este, dar dintr-o anumită vârstă o femeie trebuie să se lupte cu părul gri. Pentru a ușura sarcina, clarificați părul pentru câteva sunete sau pentru a evidenția. Apropo, se dovedește că percepem frumusețea blondă mai tânără decât bruneta și femeia cu păr brun!

Se alege gradul de clarificare

Și cel mai important. Ориентируясь на чужой опыт, советы стилистов и фото звёзд в глянцевых журналах, не забывайте о том, что всякий человек обладает индивидуальной внешностью. Вполне может статься, к примеру, что вам пойдёт прямой пробор, запрещённый широкоскулым дамам. Или минималистичная стрижка. Или гладко зачёсанные волосы с мокрым эффектом. Пробуйте и экспериментируйте, это единственный верный способ найти свой стиль.

Nici un stilist nu vă va spune în prealabil ce tunsoare este cea mai bună pentru dumneavoastră.

Video: cum să alegi o tunsoare sub o față pătrată

Regulile pentru alegerea tunsorilor sunt vagi și variabile, dar un lucru este sigur: fetele cu fețe pătrate au încoronat liste cu cele mai frumoase și fermecătoare femei din lume. Astfel, unghiul particular al feței, maxilarul inferior inferior, fruntea largă și alte caracteristici ale exteriorului nu sunt deloc dezavantaje. Acestea sunt stafidele care vă pot ajuta să deveniți singurele, doar să le puteți bate corect.

Vizionați videoclipul: Cum ma tund acasa in scari! (Mai 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send