Frumusețe

Inele de nunta inedite Tiffany (50 fotografii) - Catalog si lista de preturi

Pin
Send
Share
Send
Send


Pentru a vă aminti ziua de nuntă pentru viață, alegeți inelele de nuntă ale Tiffany.

Pentru a vă aminti ziua nunții pentru viață, selectați inelele de nunta de pe site-ul oficial al Tiffany. În fiecare zi vor fi reamintite iubirea reciprocă, un jurământ de îmbătrânire și vise de o viață de familie puternică. Celebrul diamant Tiffany a fost găsit în 1877 la mina Kimberley. Din acel moment, a început dezvoltarea unui brand pentru producția de bijuterii, inclusiv inele de nuntă. Produsele diferă în designul rafinat și scânteia improbabilă. Nu veți regreta niciodată alegerea dvs. dacă examinați cu atenție fiecare opțiune oferită de un brand recunoscut în întreaga lume.

Celebrul diamant Tiffany a fost găsit în 1877 la mina Kimberley

Produsele se disting prin designul deosebit și strălucirea incredibilă.

Nu veți regreta niciodată alegerea dvs. dacă examinați cu atenție fiecare opțiune oferită de un brand recunoscut în întreaga lume.

Fata care a primit un inel Tiffany ca dar este pur și simplu obligată să spună "Da!"

Elsa peretti

Inelul de logodna Elsa Peretti surprinde cu diversitatea sa. Iată modelele clasice de aur de 18 carate, fără diamante și alte pietre. Dar mai departe, designerul Elsa Peretti ia permis să zboare departe de fantezii, cu atât mai interesant a fost fiecare model.

Inelul de logodna Elsa Peretti surprinde cu diversitatea sa

Produsul este modificat dintr-o formă clasică netedă până la un inel curbat, decorat cu diamante rotunde. Modelele se numesc combinate, deoarece ele pot fi purtate cu orice îmbrăcăminte și combinate cu alte inele.

Luați în considerare un element de colecție popular:

 • Elegant inel de design original, cu o suprafață netedă, decorat cu un platou diamant rotund. Greutate - 2,7 mm.
  Preț: 2.000 $.

Elegant inel de design original, cu o suprafață netedă, decorat cu un platou diamant rotund

 • O bijuterie sofisticată de aur a crescut, care arată grozav în orice moment și vârstă. Diamante rotunde umple capodopera clasica cu stralucire si stralucire. Greutatea pietrelor este de 0,1 carate.
  Preț: 2 500 USD.

Rafinat bijuterii de aur a crescut, care arată grozav, în orice moment și de vârstă

 • Inelul curbat original din aur de 18 carate. Stilul unic creat de Elsa Peretti.
  Preț: 2.000 $.

Inel curbat de aur de 18 karate

 • Inel curbat de platină, decorat cu nouă diamante rotunde. Greutate - 0,10 carate.
  Preț: 2 500 USD.

Inel curbată de platină, înfrumusețat cu nouă diamante rotunde

După cum se poate vedea, designerul Elsa Peretti oferă o privire nouă la inelele clasice de nuntă, care simbolizează iubirea veșnică.

Sfat! Cumpara un inel de nunta in avans, pentru a nu pierde cu dimensiunea si modelul a fost disponibil. În caz contrar, vă așteptați experiențe suplimentare.

Tiffany & Co. Schlumberger

Jean Schlumberger este un bijutier care sa inspirat din formele naturale. Ca urmare a colaborării cu Tiffany, au apărut bijuteriile originale despre care femeile visează. Luați în considerare opțiunile pentru inele de logodnă:

 • Inel dublu frânghie prezentate în două versiuni. Primul este un pachet de aur de 18 carate care încadrează o cale formată din diamante rotunde într-un set de platină. Greutate - 0,30 carate. Al doilea - aceleași hamuri, doar platină. Ambele produse arată bine nu numai în combinație cu o rochie de mireasă, ci și cu orice stil de îmbrăcăminte.
  Preț: 4.000 $.

Pachete de aur de 18 carate care încadrează o pistă rotundă cu diamante, așezată în platină

Produsul este fabricat în platină

 • Piatra de șase - patru inele, decorate cu faimoasa cruce, care a devenit un simbol al iubirii veșnice. Interpretarea Schlumberger găsește răspunsuri în inimile femeilor, deoarece designul elegant este conceput pentru moda moderna. Cu toate acestea, modelul va arăta bine în mâinile fetelor de generație următoare. Prin urmare, inelul poate fi transmis ca moștenire de la o generație la alta. În plus față de cruci, inelele sunt decorate cu diamante și safire de roz și albastru. Greutatea și prețul total fluctuează în funcție de alternanța pietrelor.

Șase pietre - inele, decorate cu faimoasa cruce, care a devenit un simbol al iubirii eterne

Interpretarea Schlumberger găsește răspunsuri în inimile femeilor, deoarece designul elegant este conceput pentru moda moderna

Modelul va arăta bine în mâinile fetelor de generație următoare. Prin urmare, inelul poate fi transmis ca moștenire de la o generație la alta.

În plus față de cruci, inelele sunt decorate cu diamante și safire de roz și albastru

Greutatea și prețul total variază în funcție de alternanța de pietre

Acordați atenție acestei colecții. Ea subliniază originalitatea și unicitatea proprietarului. Inelele au devenit un simbol al devotamentului etern. Jean Schlumberger combină cu pricepere metalele prețioase cu pietrele.

Acordați atenție acestei colecții. Subliniază originalitatea și unicitatea proprietarului

Inelele au devenit un simbol al devotamentului etern

Jean Schlumberger combină cu pricepere metalele prețioase cu pietrele

Sfat! Atunci când alegeți un inel de nuntă, acordați atenție confortului și stilului. Produsul trebuie să fie potrivit pentru orice îmbrăcăminte și să nu interfereze cu rutina zilnică. Sunt de acord, dacă inelul se va lipi de păr și de îmbrăcăminte, nu va aduce multă bucurie.

Tiffany t

Șase inele de nuntă, realizate în același design, dar din diferite metale, ocupă un loc vrednic în colecția de Tiffany T. Apropo, produsele sunt împânzite cu diamante, astfel încât literele orizontale T să fie obținute din aur, indicând faptul că aparțin mărcii Tiffany.

Tăierea pavei transformă decorațiunile în opere de artă reale. Prețul modelelor variază în funcție de greutate $4 000 - $6 000.

Șase inele de nuntă, realizate în același design, dar din diferite metale, ocupă un loc vrednic în colecția de Tiffany T

Produsele sunt împânzite cu diamante, astfel încât literele orizontale T să fie obținute din aur, indicând faptul că aparțin mărcii Tiffany.

Tiffany T - colecția originală a mărcii, care este aleasă de adevărații cunoscători de bijuterii de înaltă calitate

Prin inele poți ridica brățări, pandantive, cercei

Tiffany T este colecția originală a mărcii, care este aleasă de adevărații cunoscători de bijuterii de înaltă calitate. Fiecare inel este convenabil și practic. Este usor de depozitat, curatat si transmis din generatie in generatie in forma sa originala.

Sfat! Nu vă descurajați dacă acum nu sunteți în stare să cumpărați inelul care vă place. La una dintre aniversările de a trăi împreună, vă veți putea plăcea cu o nouă achiziție.

atlas

În colecția Atlas, Tiffany oferă brățări, cercei, pandantive și alte bijuterii.

În colecția Atlas, Tiffany oferă brățări, cercei, pandantive și alte bijuterii.

Marca Tiffany transmite cu exactitate semnificația simbolurilor în metalele prețioase.

Un inel de logodna ingust este de 18 carate de aur roz. Centrul său este decorat cu un diamant rotund și elegant. Suprafața de aur a produsului este decorată cu cifre romane convexe care amintesc de tranziția vieții și de importanța iubirii. Pe mâna arată elegant și modern. Pentru producătorul de produse de sex feminin oferă o pereche de bărbați, realizată în același stil.

Preț: 126 300 ruble.

Un inel de logodna ingust este de 18 carate de aur roz. Centrul său este decorat cu un diamant rotund și elegant

Pe site-ul oficial al partenerului rus Tiffany, costul produsului pentru femei nu este indicat, dar variază de la 3.500 dolari.

Colecția Atlas combină memoria trecutului, darul fericit și speranța pentru un viitor senin. Marca Tiffany transmite cu exactitate semnificația simbolurilor în metale prețioase.

Colecția Atlas combină memoria trecutului, darul fericit și speranța pentru un viitor senin.

Sfat! Evitați inelele largi dacă aveți degetele scurte. Diferite latimi potrivite pentru degetele lungi. Cătușele prea mari se uită din loc și ridicole.

Tiffany pietruite

Colecția Cobblestone este reprezentată de un inel de platină de lux, care este împânzit cu diamante rotunde fine de diferite mărimi pe toată suprafața. De-a lungul marginilor produsului este marcat cu o imprastiere de pietre mici, care joaca rolul unui contur rafinat.

Greutatea totală a inelului de nuntă este de 1,62 carate.

Produsul este potrivit pentru femei elegante care apreciază frumusețea și luxul. Arată minunat pe degetele lungi.

Preț: 18.000 $.

Colecția Cobblestone este reprezentată de un inel de platină de lux, care este împânzit cu diamante rotunde fine de diferite mărimi pe toată suprafața.

Marginile produsului sunt marcate cu o imprastiere de pietre mici, care joaca rolul unui contur rafinat.

Colecția include și alte bijuterii, decorate cu safire, care strălucesc în mod luxos la soare.

Sfat! Încercați inelul într-o stare relaxată la temperatura camerei. După ce a jucat sport și în timpul menstruației, degetul poate crește în dimensiune. Aceasta poate fi o glumă proastă.

etoile

Etoile din limba franceză se traduce ca "stea". Colecția de inele prezentată este populară în Rusia. Pe modelele semicirculare, zece diamante albe rotunde sunt distribuite uniform.

Colecția este reprezentată de patru modele:

 • Un inel de aur de 18 K, care completează efectiv 10 diamante rotunde în platină, cu lățimea de 4 mm.
  Preț: 2,300 $.

Inel de aur de 18 K, care completează efectiv 10 diamante rotunde din platină

 • Un inel de aur roz de 18 carate, care împodobește 10 diamante rotunde, cu o grosime de 3 mm.
  Preț: 2,300 $.

18k inel de aur de aur cu 10 diamante rotunde

 • Inel de platină cu 10 diamante rotunde. Lățimea barei de canal este de 3 mm.
  Pret: 2.600 $.

Inel de platină cu 10 diamante rotunde. Lățimea canalului de bară - 3 mm

 • Inel de platină. Designul este proiectat în stil modern. Produsul este decorat cu diamante platina.
  Pret: 2.600 $.

Inel de platină. Designul este proiectat în stil modern. Produsul este decorat cu diamante platina

Modelele colecției Etoile arată elegant pe degetele de sex feminin. Potrivit pentru orice stil de îmbrăcăminte, confortabil și durabil.

Sfat! Verificați întotdeauna inelul de probă. Este un semn al calității aliajului. Dacă mai multe metale sunt utilizate pentru fabricarea produsului, eșantionul ar trebui să fie pe fiecare dintre ele. Marca Tiffany identifică numele său de marcă T & Co. sau Tiffany & Co.

Tiffany jazz

Deoarece sunetul de jazz este ușor de creat, inelele din colecția Jazz arată atât de simplu și elegant:

 • Modelul Platinum, decorat cu diamante rotunde. Tăierea de pietre se alternează de la formă de picătură la rotunjită. Produsul arată pe deget ușor și natural. Greutate - 0,62 carate.
  Preț: 5.000 $.

Modelul Platinum, decorat cu diamante rotunde. Stratul de piatră se înlocuiește de la picătură în formă rotundă

 • Baza de platină a bijuteriilor este în armonie completă cu diamante albe, adunate două câte două într-o muchie ca un pic de metal nobil. Ei alternează cu safire rotunde mari. Alternarea albastră și albă a pietrelor pare nobilă și originală. Greutate - 0,35 carate.
  Preț: 5.000 $.

Baza de platină a bijuteriilor este în armonie completă cu diamante albe, adunate două câte două într-o muchie ca un pic de metal nobil. Ei alternează cu safire rotunde mari

Alternarea albastră și albă a pietrelor pare nobilă și originală

Sfat! Acordați atenție inelului de ambalare. Cutie de marcă de culoare turcoaz - marca distinctivă a mărcii Tiffany. Dacă această regulă nu este urmată - în mâinile tale un fals.

moștenire

Inelul de logodnă pentru femei Legacy trimite proprietarului la curtea din Londra din perioada domniei lui Edward VII. Un diamant alb în formă de pernă albă, cu muchii rotunjite, indică luxul și nobilimea mirelui. Fata refractă perfect lumina, transformând ornamentul într-o regală.

Brevetat Tiffany diamant este înconjurat de pietre mici în cornerovoy tack.

Preț: 9000 USD.

Un diamant alb în formă de pernă albă, cu muchii rotunjite, indică luxul și nobilimea mirelui.

Sfat!În buticurile, magazinele oficiale online și punctele de vânzare, care sunt partenerii direcți ai Tiffany, cumpărătorului i se oferă un certificat personal de calitate și o ofertă unică de inspecție anuală a garanției produsului, reparația și curățarea acestuia fiind, de asemenea, valabilă. Prin urmare, cumpărați produse în locuri dovedite.

Diamantul patentat de Tiffany este înconjurat de pietre mici de colț.

Tiffany metrou

Colecția Metro include două tipuri de inele de nuntă:

 • Modelul elegant elegant sub forma unei panglici solide de aur de 18 carate, impodobita cu diamante intr-o singura linie. Mare pentru uzura de zi cu zi. Greutate: 20 de carate.
  Preț: 4.000 $.

Modelul elegant elegant sub forma unei panglici solide de aur de 18 carate, impodobita cu diamante intr-o singura linie

Mare pentru uzura de zi cu zi.

Produsul poate fi, de asemenea, fabricat din platină.

 • O bijuterie elegantă în cinci rânduri de diamante rotunde delicate. Fabricat din aur alb care arată incredibil de delicat și romantic. Greutate - 0,90 carate.
  Preț: 10.000 $.

O bijuterie elegantă în cinci rânduri de diamante rotunde delicate. Fabricat din aur alb

Sfat! Marca Tiffany face toate articolele prețioase din America. Nu aveți încredere în furnizorii care susțin contrariul. Încearcă să-ți vândă un fals.

Note Tiffany

Seria Note pe site-ul oficial este reprezentată de un inel de nunta pentru femei, care este decorat cu o siglă Tiffany, stilizată ca o scrisoare scrisă de mână.

Produsul este fabricat din platină, decorat cu diamante rotunde.

Există o opțiune în aur

Puteți alege un produs cu o inscripție tematică

Produsul este fabricat din platină, decorat cu diamante rotunde. Potrivit pentru femeile sofisticate și subliniază gustul aristocratic al proprietarului. Poate fi purtat cu haine de orice stil.

Greutatea totală este de 0,03 carate.

Preț: 2.200 de dolari.

Sfat! Marca Tiffany face numai modele de calitate, așa că nu cred că anunțurile de vânzare, reduceri și en-gros.

Tăiatul Tiffany

Seria Soleste include două inele pentru femei. Ele au același design, care este un ornament de aur de 18 carate, împânzit sub forma unei piste solide cu un rând de diamante rotunde.

Diferența este numai în dimensiune. Greutatea unui model este de 0,17 carate, iar a doua este de 0,34.

Bijuterii din aur de 18 carate punctate sub forma unei pasarele solide cu un rând de diamante rotunde

Tiffany Soleste arată nobil și elegant. O panglică subțire de aur înfășoară degetul și strălucește la soare

Tiffany Soleste arată nobil și elegant. O panglică subțire de aur înconjoară degetul și strălucește strălucitor la soare. Simțiți-vă liber să alegeți acest model. Nu va obosi nici măcar după 100 de ani împreună.

Preț: 6.000-10.000 $, în funcție de dimensiune.

Sfat! Mirele și mirele nu au nevoie să cumpere inele identice. Este suficient doar un element comun. De exemplu, gravarea sau culoarea aurului.

Tiffany victoria

Categoria de lux include o colecție Victoria special concepută. Diferă în lux și costuri ridicate.

Colecția este reprezentată de un inel de platină, decorat cu ornamente florale de diamante ovale și rotunde spumante. În exterior, modelul arată masiv, scump și luxos.

Colecția este reprezentată de un inel de nuntă platină, decorat cu ornamente florale de diamante ovale și rotunde spumante.

Există un model și în aur

Producătorul subliniază sofisticarea produsului prezentat, care se realizează cu ajutorul unei combinații unice de fațete.

Preț: de la 16.000 $.

Sfat! Dacă aveți de gând să purtați un inel de logodnă și de logodnă în același timp, alegeți-le astfel încât să se combine.

Vizionați videoclipul: M-A CERUT IN CASATORIE ! (Decembrie 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send