Modă

Care sunt semnele zodiacului cel mai nefericit în dragoste?

Pin
Send
Share
Send
Send


Cineva vede cu un somn de fericire în viața sa personală, iar cineva este forțat să mănânce friabile. În unele constelații zodiacale ale planetei, ele se aliniază astfel încât drumul care duce la iubire rămâne în umbră. Cui îi strălucește? Iată semnele zodiacului cel mai nefericit în dragoste.

Rac: în căutarea dezintegrării

Femeile canceroase sunt fragede, copilărești și caută un domn care îi va proteja de orice adversitate. Mai întâi de la cei care se repară singuri

Luna este cea mai nefericită planetă patronă în afacerile de dragoste. Din păcate, ea este cea care controlează cancerele. Oferindu-le o lume interioară bogată, talente versatilă și dorință de dezvoltare, în schimb, reduce șansele de fericire în dragoste. Satelitul de pe Pământ le face inutil de romantice și le face să idealizeze atât oamenii, cât și relațiile.

De regulă, cancerul la începutul adolescenței este stabilit pentru o relație serioasă. Acest lucru este valabil mai ales pentru femei. Ei reușesc să-și ascundă aspirațiile nu foarte bine, de aceea mulți reprezentanți ai zodiacului spun literalmente: "Vreau să mă căsătoresc" pe frunțile lor. Psihologii au explicat mult timp ce este plină de acest lucru: de la astfel de femei se dau bărbați care au suflat instantaneu de vânt.

Problema constă, de asemenea, în faptul că singurele tipuri de cancer pot fi văzute chiar și într-o situație aproape străină. Orbiți, adesea iau ceea ce doresc pentru realitate și își văd privirea doar atunci când este deja târziu.

Dar chiar dacă ați întâlnit o persoană foarte bună, creând o familie cu el, protectorii de pe Lună nu părăsesc zona de risc. Mai devreme sau mai târziu, descoperă că cei aleși și relațiile care se dezvoltă împreună cu el sunt asemănători cu acelea pe care le-a inventat Cancer în capul lui. Este posibil să nu fie atât de sublim și frumos.

Dezamăgiți, se ascund în cochilii lor. În același timp, partenerii lor pot să nu înțeleagă ce se întâmplă deloc. Comportamentul celor dragi pare ciudat și incomprehensibil. Puțini au destulă răbdare și tact să aștepte ca Cancerul să se deschidă pentru jumătăți. Cei mai multi urmeaza cel mai usor mod: showdown, scandaluri, divort.

  • Cei mai ghinioni în dragoste sunt Cancerul născut în prima decadă a zodiacului (22 iunie - 1 iulie). Luna îi controlează singuri, transformându-i în fanatici reali ai relațiilor ideale. În cele din urmă, aceștia sunt făcuți tirani adevărați, fără să-și dea seama că fac ca familia lor să sufere.
  • În cel de-al doilea deceniu, planeta Plutonului se conectează la lună, dând semnului generozitate și nobilime. De dragul celor dragi, sunt gata să sacrifice totul.
  • În cel de-al treilea deceniu al zodiacului, Pluto înlocuiește Neptun. Cancerul primeste de la el puterea personajului si capacitatea de a fascina toata lumea care vine.

Capricorn: cine va topi inima pietrei?

Barbatii Capricornului sunt atat de dependenti de munca si cariere, incat pur si simplu nu mai ramane timp pentru intimitate.

Natura și destinele Capricornilor sunt mai mult guvernate de planetă, pe care astrologii o numeau "steaua nenorocirilor", Saturn. Ea le trimite încercări dificile, dar le dă puterea de a depăși obstacolele și de a ajunge la înălțimi fără precedent. Urmând această cale, oamenii ca temperamentul de oțel nu numai caracter, dar, de asemenea, inima.

Datorită influenței lui Saturn, Capricornii sunt, în grade diferite, carieriști, conservatori și dictatori. Acest lucru îi ajută să-și atingă succesul în carieră, dar îi împiedică să creeze o familie fericită. Un om înzestrat cu aceste trăsături poate conta pe succes: pentru că autoritatea, fiabilitatea și autoritatea acestuia sunt gata să ierte răceala și detașarea de problemele familiei.

Femeile cu același set de calități sunt mai dificile. Puțini dintre reprezentanții sexului mai puternic sunt de acord în mod voluntar cu rolul sclavului, permițând soțului să aibă mai mult succes în cariera sa, mai puternică și mai dominantă.

Împiedică crearea unei alianțe puternice și suspiciunea excesivă a Capricornilor. Ei aleg un insotitor cu un cap racoros. Ele caută candidații de mult timp pentru o lungă perioadă de timp, analizează comportamentul lor, calculează perspectivele. Nu toate testele suporta. Și nu toată lumea este de acord să aștepte până când vor termina această lucrare.

  • Cel mai probabil să rămână singur în Capricorn, născut în prima decadă a zodiacului (22-31 decembrie). Persoanele născute în acest moment sunt conduse de Saturn, aproape că le transformă în roboți. Ele sunt mai mult decât altele concentrate pe carieră și dezvoltare socială, deseori concepând și conducând proiecte globale care literalmente nu le lasă timp și energie pentru nimic altceva.
  • În a doua decadă a dominației Capricornus, Saturn este asistat de Venus. Planeta, patronul dezvoltării senzoriale, dă oamenilor capacitatea de a iubi, de pasiune și de sensibilitate. De regulă, acești reprezentanți ai constelației devin monogame, de-a lungul anilor tot mai atașați de a doua jumătate.
  • Cei nascuti in decada treia a semnului Capricorns sunt influentati de Mercur. El își extinde foarte mult opiniile asupra vieții. În plus față de activitatea unor astfel de oameni sunt interesați de creativitate, artă. Cu toate acestea, ei pot fi atât de îndepărtați prin faptul că ei pur și simplu nu vor observa că a venit timpul pentru iubire.

Cântare: prea bine pentru a opri în timp

Femeile-Balanta se casatoresc adesea de mai multe ori, iar totul este bine =)

Reprezentanții acestui semn sunt cei mai contradictori și inconsistenți în întregul zodiac. Și ce altceva puteți spune despre aceia care, având planeta Venus ca patroni, au reușit să ajungă pe lista celor străini ai iubirii?

Numai ușor iluminat cu oamenii săi luminați născuți sub alte semne, Venus le promite fericirea în dragoste și căsnicia puternică. Cu toate acestea, ea și-a iubit animalele de companie cu o astfel de generozitate adormit urmărind frumusețea, auto-îmbunătățirea și căutarea idealului că nu era ușor să trăiești cu astfel de bagaje.

Astrologii sunt de acord că se nasc oameni foarte frumoși sub semnul Vieții, atrăgând cu ușurință sexul opus. Cu toate acestea, între varietatea de opțiuni este atât de dificil să alegeți una reală, încât jucătorii lui Venus pot deveni confuzi.

O opțiune foarte comună este atunci când acestea se mută din bobinele lor, începând să "încerce" pe oricine a fost capabil să farmece. Fiind senzuali și pasionați, adesea nu se pot opri. Ei sunt de neoprit în dragoste chiar și atunci când se întâlnesc cu dragostea adevărată. Ei sunt gata să-și răsfețe sufletul, să-i înconjoare cu grijă și sensibilitate și să-i ducă pe mâini. Ei se dizolvă literalmente în cealaltă persoană și în sentimentele lor. Și asta poate speria partenerul.

Mai ales dificil pentru bărbați. Acest comportament este asociat femeilor cu slăbiciune și infantilism. Ca urmare, ei pot scăpa, provocând o rană profundă.

  • Balanta, nascuta in prima decada a zodiacului, este cea mai pasnica. Cu toate acestea, Venus, care singur controlează soarta lor, le pregătește pentru multe aventuri aventuroase. Cei care reușesc să le transmită cu demnitate, găsesc dragostea adevărată, creează un cuplu armonios și, în viitor, o familie fericită.
  • În al doilea deceniu, uranul asistent planetar apare pe cer. Oamenii născuți în acest moment sunt fiabili, deschiși, adesea înzestrați cu diverse talente. Sunt admirate de multe, multe lucruri de dragoste sunt pregătite pentru ei, și nu toată lumea va fi capabilă să se oprească la timp.
  • În decursul celui de-al treilea deceniu, Mercur vine în ajutorul lui Venus. Sub lumina acestor două stele, s-au născut cele mai extraordinare personalități. Ele sunt libere de prejudecăți, independente, destul de raționale și extrem de atractive pentru sexul opus. Cu toate acestea, fiind cei mai senzuali, ei rareori satura cu atenție și sunt capabili să se oprească în timp, de aceea sunt considerați cei mai puțin norocoși în afacerile amoroase.

Există multe motive pentru a nu reuși pe un front de dragoste. Pentru fiecare semn al zodiacului, ele sunt ale lor. Cu toate acestea, nici o stea nu spune un categoric "nu" la secțiile lor. Oricine dorește, va obține întotdeauna o adevărată fericire.

Pin
Send
Share
Send
Send