Modă

Jachete din piele de modă pentru femei (50 fotografii) - Tendințe și modele populare 2018

Pin
Send
Share
Send
Send


Femeile din piele sunt de mult timp o parte integrantă a dulapului de modă modernă

Jacheta este unul dintre cele mai populare articole de îmbrăcăminte. Nu este doar un element cald al dulapului, ci vă permite și să creați o imagine elegantă și elegantă. Jachetele din piele pentru femei se disting prin practicabilitate și confort. Fotografiile prezintă opțiunile cele mai la modă pentru sezonul următor.
Colecțiile din 2019 includ un număr mare de elemente de trend. În multe modele, sunt prezentate elemente de decor noi, materiale neobișnuite și se modifică tăierea obișnuită.

Jachetele de damă ale noului sezon sunt reprezentate de modele în stil jachete în stil englez, jachete de piele și bombardiere de diferite lungimi, modele supradimensionate, precum și jachete de tăiere constructivă.

Minimalismul dă drumul la stilurile de grunge și boho.

Jachetele sunt realizate din materiale mată și strălucitoare, cu predominanța efectului stretch, care contribuie la o mai bună adaptare a formelor

Tendințe de modă

Jachetele de damă ale noului sezon sunt reprezentate de modele de tip sacou în stil englez, jachete de piele și bombardiere de diferite lungimi, modele supradimensionate, precum și jachete de tăiere constructivă.

În 2019, minimalismul predomină peste grunge și boho-chic. În această imagine feminină subliniază construcția siluetei. Jachetele sunt realizate din materiale mată și strălucitoare, cu predominanța efectului stretch, care contribuie la o mai bună potrivire a formelor.

Indiferent cât de dură este jacheta de piele, ea încă arată elegantă pentru o femeie

Aceste jachete pot fi purtate în seriile de vară se răcească, dar toamna și primăvara sunt pur și simplu indispensabile.

În noul sezon, jachetele din piele vor apărea în culori neobișnuite

În tendință următoarele elemente:

 • Pop art art.
 • Nivelele stilului grunge.
 • Oversayz.
 • unul diversificat.

Motive populare etnice, modele sportive, cușcă originală, pete leopard și blănuri și nasturi.

Sfat! În noul sezon, sunt relevante și modele clasice sub formă de jachete, versiuni scurte în stil rock și șanțuri alungite.

Modele populare

Alegerea jachetelor de piele la modă, modelelor de sex feminin ar trebui să fie luate în considerare mai atent. În acest caz, puteți alege opțiunea corespunzătoare, luând în considerare toți factorii importanți.

Motive populare etnice, modele de stil sportiv, cuști originale, pete leopard și blănuri și nasturi.

Piele practică folosită pentru a realiza jachetele cele mai la modă.

Formele actuale sunt stilurile subțiri ale modelelor clasice create din piele mată.

Pielea practică este folosită pentru a realiza cele mai moderne jachete. Formele actuale includ stilurile subțiri de modele clasice, create din piele mată. O decorare elegantă este broderia de culoare pe piele. Acest decor arata in armonie cu colierele de colt. Se aplică nuanțe luminoase.

Această bucată de îmbrăcăminte este combinată cu cele mai multe decizii stil.

Sfat!Ca modele de broderie s-au folosit flori delicate, motive etnice și dragoni chinezi.

Combinația de piele și de tricotat mare

Designul minimalist al sacoului poate fi completat cu o eșarfă luminată

Aceste jachete merg bine cu orice stil de îmbrăcăminte.

Scandalosii bombardiere

În partea de sus a listei de top la modă este o jachetă bombardor din jachetă din piele. Particularitatea acestui articol de îmbrăcăminte este prezența benzilor elastice de cauciuc pe tivul și manșetele produsului. În unele cazuri, în locul unui guler se utilizează și o bandă de cauciuc. Uneori există o opțiune cu un raft moale. Bomberii de la designeri de moda sunt decorati cu blana si un decor neobisnuit.

În partea de sus a listei de top la modă este o jachetă bombardor din jachetă din piele

Particularitatea acestui articol de îmbrăcăminte este prezența benzilor elastice de cauciuc pe tivul și manșetele produsului.

În noul sezon, declanșatorul nu este doar un element de stil sportiv, ci este folosit și pentru a crea imagini cu rochii și fuste

Ele se uită, de asemenea, în combinație cu pantaloni strânși, fuste de stil original și blugi.

În noul sezon, declanșatorul nu este doar un element de stil sportiv, ci este folosit și pentru a crea imagini cu rochii și fuste. Ele se uită, de asemenea, în combinație cu pantaloni înguste, fuste de stil original și cu blugi. Lungimi suplimentare pot fi purtate cu jambiere și blugi subțiri.

Sfat! Modă tendință a sezonului va fi bombardiere cu dungi în relief, contraste și inserții de încuietori, nituri și fermoare.

Decor de animale

Din ce în ce mai mult, pe podium există ornamente animalice și amprente florale. Tendințele actuale includ tiparele tip python și leopard, precum și textura sub piele a unui crocodil.

În prima parte a secolului al XX-lea, motivele moștenire au intrat în vogă. În mod modern, un astfel de decor este înapoi ușor înmuiat, cu ajutorul stilurilor laconice și a culorilor mutite.

Tendințele actuale includ modele de tip python și leopard, precum și textură de crocodil

Sfat! Dacă este ușor să vă răsturnați pe suprafața pielii, atunci pe materialul natural nu vor rămâne urme. Marginea lucrurilor din piele este dură, iar materialele artificiale sunt întotdeauna netede.

Utilizarea butoanelor în decor

În noul sezon, designerii au schimbat numeroși șerpi cu multe butoane mici. În majoritatea modelelor, butoanele sunt folosite ca decor non-funcțional.

În noul sezon, designerii au înlocuit numeroși șerpi cu multe butoane mici.

În majoritatea modelelor, butoanele sunt utilizate ca decor non-funcțional.

Aceste jachete arata grozav cu blugi subtiri, fuste de creion si midi pufos.

Sfat! Articolele din piele decorate cu butoane mari, buzunarele de patch-uri și decorurile actuale arată interesant.

Nu sunt jachete și jachete de modă veche

În tendința jachetei, creată sub formă de jachete simple. Stiluri populare de tăiere scurtă, dreaptă și neasigurată.

Modelele sunt combinate cu pantaloni drepți, fuste cu creioane și piele.
Unele modele de jachete sunt decorate cu buzunare de patch-uri, butoane voluminoase și diverse decorațiuni.

Multe colecții sunt completate de modele minimaliste, realizate într-o paletă bogată de culori.

În tendința jachetei, creată sub formă de jachete simple. Stiluri populare de tăiere scurtă, dreaptă și neasigurată.

Modelele sunt combinate cu pantaloni drepți, fuste cu creioane și piele

Multe colecții sunt completate de modele minimaliste realizate într-o paletă bogată de culori.

Jacheta din piele este baza dulapului toamna pentru o femeie de afaceri. Vă permite să înlocuiți o jachetă demi-sezon și este combinată cu bluze, rochii, fuste și pantaloni.

Costul unei astfel de bucăți de îmbrăcăminte va fi mai mare decât cel al unei jachete de piele obișnuită - datorită tăierii și mărcii fără cusur.

Sfat! Jachete, blazere și jachete de culori non-standard sunt la modă. De exemplu, fum, roșu sau pastel.

Aviatoare de moda

Jachete-aviatori cu un guler larg de basculare se întorceau pe podiumuri. Acest articol de îmbrăcăminte ar trebui să fie liber să se întindă pe piept și umerii, precum și să aibă șanțuri largi.

Jachete-aviatori cu un guler larg de basculare se întorceau pe podiumuri

Gulerul trebuie să se odihnească liber pe piept și umerii și să aibă, de asemenea, șnururi largi.

Prezența gulerului este accentuată cu ajutorul culorilor contrastante, a decorului cu nituri, a broderiilor și a cristalelor, precum și a tălpii de blană

Prezența gulerului este accentuată cu ajutorul culorilor contrastante, a decorurilor de nituri, a broderiilor și a cristalelor, precum și a ornamentelor de blană.

Sfat! Ar trebui să încercați pe o jachetă de piele nu pe o jachetă groasă, ci pe un pulover subțire sau tricou. Produsul din piele nu are nevoie să cumpere cu o rezervă, ar trebui să stea până la capăt. În acest caz, va sta perfect și eventual se va întinde peste figură.

Îmbrăcăminte din piele

Trench este o achiziție convenabilă pentru toamnă. Se adaposteste perfect de vant, racire si umiditate.

Șanț de piele elegant

În plus, această bucată de îmbrăcăminte se combină perfect cu orice îmbrăcăminte. Hainele de imbracaminte si coastele sunt combinate cu fuste, rochii si pantofi cu tocuri rafinate.

Sfat! Îmbrăcămintea de trestie este realizată în culori diferite, dar cea mai populară este versiunea clasică neagră.

Supravegherea originală

Într-o jachetă de modă supradimensionată, care arată ca îmbrăcămintea exterioară cu umărul altcuiva. Îmbrăcămintea obișnuită are o siluetă dreaptă. Graficitatea oferă o varietate de detalii: elemente de fixare, cusături în culori și curele contrastante.

Într-o jachetă de modă supradimensionată, care arată ca îmbrăcămintea exterioară cu umărul altcuiva

Îmbrăcămintea obișnuită are o siluetă dreaptă. Graficitatea oferă o varietate de detalii: elemente de fixare, cusături în culori și curele contrastante

Deseori, acoperirea din piele a fost lucioasă și lucioasă.

Buzunarele de alunecare și colierele de prindere sunt folosite ca părți. Articolele de garderobă pot fi purtate cu pantaloni largi și fuste spațioase. Pantofii se potrivesc oricarei.

Sfat! Zona cusăturilor umărului nu trebuie să se deplaseze înapoi și tăietura din spate a manșonului nu trebuie să interfereze cu mișcarea. Capota trebuie să fie adâncă și să nu alunece când rotiți capul.

Boho-chic combinat

Tăierea clară și tare a jachetelor este înmuiată de finețea materialului și de finisarea netedă. Niturile metalice sunt înlocuite cu pietre, broderii și printuri interesante.

Tăierea precisă și tare a jachetelor este înmuiată de finețea materialului și de finisarea netedă

Unele modele sunt fabricate dintr-o combinație de materiale - textile și piele. Hainele pot deveni mai feminine atunci când se folosesc nuanțe de maro. Lungimea mânecilor poate varia de la încheietura la cot. Aceste modele sunt potrivite pentru stilul boho și neogranzh.

Sfat! În modul de opțiuni ultra-scurte. Designerii au lansat o serie de jachete, lungimea cărora se termină atât în ​​talie, cât și sub piept.

jachete din piele jachete

Jacheta din piele din piele nu pierde popularitate de mulți ani. Designerii prezintă un larg sortiment de jachete din piele realizate din piele naturală, realizate în diverse culori - negru, maro și vernisaj. Soluția originală este considerată a fi modele de nuanțe pastelate: lavanda, cenușa, caramelul, piersicul și menta. Straturile strălucitoare, butoanele metalice și vârfurile sunt considerate o adăugare elegantă.

Jacheta din piele din piele nu pierde popularitate de mulți ani

Designerii prezintă un larg sortiment de jachete din piele realizate din piele naturală, realizate în diverse culori - negru, maro și vernisaj.Bosuha - element de garderobă de bază

Kosuhi combinat cu multe elemente ale dulapului

Sfat! Puteți alege un model de glamour, care este o jachetă de piele scurtă, decorată cu modele de piatră, pietre și piroane.

Modele matlasate

Elementele îmbinate fac mărfurile din piele mai atractive și mai interesante. Acestea pot fi cusături pe mâneci, de-a lungul laturilor sau chiar peste jachetă. O soluție neobișnuită este o varietate de forme cusute - sub formă de diamante, celule și dungi.

O soluție neobișnuită este considerată a fi o varietate de forme cusute - sub formă de diamante, celule și dungi.

Astfel de modele sunt cele mai practice, calde și accesibile.

Sfat! Partile defecte ale produsului par neobisnuite: un tiv, buzunare sau maneci.

Bucătărie elegantă

Fur trim poate fi un plus elegant la o jacheta din piele. În acest caz, gulerul, dacă este necesar, poate fi desfăcut. Prezența unui astfel de accesoriu mărește costul jachetei, dar în același timp se pare mult mai luxos.

Combinația dintre piele și blană este populară datorită numeroaselor sale avantaje. Pielea se protejează de aerul rece și vântul, iar blana creează o căldură confortabilă. Modele de jachete în această combinație nu numai căldura și împodobesc, dar, de asemenea, au rezistența la diferite contaminanți.

Fur trim poate fi un plus elegant la o jacheta din piele.

Sfat! Atunci când alegeți un produs, ar trebui să acordați atenție calității tăbăcirii și culorii pielii. În lucrurile de calitate nu există frecare și umflături, precum și zone nedorite.

Calitatea blanii este estimată de strălucirea vililor, rezistența la tragere și densitate. Un semn de calitate este utilizarea materialelor naturale pentru decorare: vâscoză și mătase.

Paleta de culori

În tendință nu există nici o separare a culorilor în nuanțe de toamnă și de primăvară. Femeile de moda pot purta jachete de orice culoare, iarna si vara.

În tendință nu există nici o separare a culorilor în nuanțe de toamnă și de primăvară

Femeile de moda pot purta jachete de orice culoare, iarna si vara

Pentru iubitorii de clasice, merită luate în considerare modelele din culoarea maro, de vin, de lapte și de culoarea albastru închis.

În noul sezon de toamnă-iarnă, nuanțele roșii, galbene, albastre și verzi sunt la modă. Pentru iubitorii de clasice, merită luate în considerare modelele din culoarea maro, de vin, de lapte și de culoarea albastru închis.

O soluție neobișnuită va fi lucrurile cu culoarea tehnicii modelelor ombra sau multi-colorate. În modurile de nuanțe metalice.

În timpul iernii, puteți purta jachete în amprente luminoase, florale și abstracte. Modelele geometrice sunt populare.

Pentru nuanțe la modă ar trebui să includă:

 • Culoarea albastru deschis, care este combinată cu tonuri de bej și negru.
 • O nuanță albastru închis este folosită într-o varietate de colecții noi. Este versatil și combină cu majoritatea culorilor din paleta la modă.
 • La modă o nuanță bogată de roșu numită aurora roșie.
 • La vârful de popularitate nuanță de culoare acvamarină verde.

Cămașă călită maro

În stilul unei nuante bogate de roșu numită aurora roșie

Aquamarine verde este la varful de popularitate.

Sfat! De nu mai puțin populare ar trebui să includă nuanțe maro, galben și ciocolată. Paleta clasică de culori include culori gri, negru, bej și alb.

Elegant combinații

În noul sezon, modelele cu elemente decorative complementare sunt populare. Designul original arată sub formă de amprente animale, dar este important să le folosiți cu moderatie.

Se pare că jacheta neagră neagră și rochia neagră sunt elegant.

Seară de vară a imaginii

Un lucru indispensabil în dulapul de zi cu zi.

O adăugare convenabilă va fi coliere mari și o varietate de buzunare. De asemenea, într-o combinație de modă dintr-o varietate de materiale. Aceasta folosește o combinație de piele cu piele de piele, denim sau tricot. Combinațiile din piele mată cu materiale colorate, inserții textile sau piele perforată arată neobișnuit.

Sfat! În tendința de a adăuga blănuri, care pot fi prezente pe hote, catarame și gulere.

Cum să purtați o jachetă de piele

Jacheta din piele trebuie să fie purtată cu lucruri fabricate din țesătură. Acesta va arata minunat cu lucrurile de la denim. Sub aceste lucruri de top ar trebui să alegeți încălțăminte cu toc înalt. Modelele din piele sunt combinate cu fuste pufoase și bluze decorate cu amprente etnice.

 • Se vor arăta lucruri spectaculoase, decorate cu forme geometrice și imagini florale.

Jachetele de piele arata bine cu blugi slabi.Design elegant cu pulover elegant

Imagine Chic - sacou din piele și rochie la podea

 • Sub sacou, puteți ridica rochii de blugi de lungime mică sau blugi.
 • Pentru a crea o imagine a unei femei de afaceri potrivite pentru jachete în stilul minimalismului. Astfel de lucruri sunt perfect combinate cu costume de afaceri, fuste, bluze și pantaloni stricți.
 • Mulți oameni preferă direcția boho, care este un amestec de stil boem și hippie. În acest caz, o opțiune interesantă ar fi o combinație cu pantaloni scurți, fuste pufoase sau pulovere cu motive etnice.
 • Stilul militar kitsukhs este combinat în mod ideal cu fuste și blugi kaki.
 • Eșarfe și pălării strălucitoare vor da unicitate oricărei imagini.

Dacă urmați tendințele modei, apoi folosind o jachetă din piele, puteți crea un număr mare de imagini diverse și elegante.

Pin
Send
Share
Send
Send