Modă

Cum să poarte biciclete: tendința modei din vara anului 2019

Pin
Send
Share
Send
Send


Biciclete - o nouă tendință care a cucerit toate modelele de modă. Ei câștigă din ce în ce mai mult popularitate în rândul bloggerilor de modă, modelelor și chiar al socialităților! Modii aleg acest lucru pentru costumele lor in acest sezon. Și o fată obișnuită, care știe ce să poarte bicicletele în 2019, nu poate arăta mai rău decât frumusețile de podium!

Care este combinația unui dulap de femei destul de imprevizibil? Puteți crea arcuri absolut unice, în funcție de stilul ales și de articolele disponibile.

     

Cel mai adesea femeile la modă aleg tricouri ca o pereche pentru pantaloni scurți de la ciclism: de la clasicul alb la safari / militari. Mai ales nodul elegant arată nod legat.

     

O altă soluție de succes este jachetele și jachetele sportive. Aceasta este cea mai concisă combinație pentru biciclete. Prin adăugarea de adidași și o geantă de centură la aspectul dvs., veți deveni principalul stilist de stradă.

     

Un blazer, o pungă în miniatura, pantofi și bijuterii vă vor ajuta să creați un aspect elegant pentru un eveniment la modă. Puteți utiliza atât un stil clasic de blazer / jachetă, cât și unul luminos, cu amprente pline de farmec.

     

Tricouri și topuri obișnuite, pe care le iubim atât de mult și în care ne simțim atât de confortabile, vor fi o adăugare topică pentru mersul cu prietenii sau pentru o călătorie de dimineață cu câinele.

   

Pentru a face imaginea mai la modă, puteți combina mai multe combinații simultan. De exemplu: biciclete + vârf + blazer. Sau bicicletă + cămașă + jachetă sport.

     

Mulți designeri au prezentat acest element în culori luminoase, chiar neon în colecțiile lor în acest sezon.

         

Așadar, îndrăzniți-vă să fiți curajoși în imaginile voastre, creând un costum extraordinar!

Pin
Send
Share
Send
Send