Frumusețe

Cele mai bune și cele mai proaste imagini de la deschiderea MIFF-2019

Pin
Send
Share
Send
Send


Utilizatorii de rețea apreciază stilul de stele interne.

Săptămâna trecută, cel mai important eveniment din industria cinematografică internă a început - Festivalul de Film de la Moscova. În mod tradițional, rochiile și costumele alese de celebrități pentru "covorul roșu" fac obiectul unor discuții active pe Web. Sa intamplat de data aceasta - utilizatorii au ales deja cele mai bune si cele mai proaste utilaje.

Marina Alexandrova, în loc de o rochie, a decis să se îmbrace într-un costum de pantaloni, care a subliniat fragilitatea și feminitatea ei.

Setul cu pantaloni, dar într-un stil sportiv, a fost, de asemenea, ales de Julia Menshova. Mama ei - Vera Alentova - a fost publicată într-o rochie clasică întunecată.

Femeile din familia lui Mikhalkov au ales și culoarea neagră a rochiei: și dacă Tatyana Evgenyevna încă "i-a" diluat "cu accente luminoase", atunci Anna și Nadejda s-au stabilit pe negru total.

Dar rochia de aceeași culoare de Elizabeth Boyarskaya nu le-a plăcut utilizatorii - ei au găsit amestecul de texturi diferite de inutil și inutil.

De asemenea, tinuta Bellei Potemkina a intrat în ratingul de rochii nereușite - chiar și gustul designerului nu a ajutat-o ​​pe fata.

Pin
Send
Share
Send
Send