Frumusețe

Beyonce a vorbit despre lupta cu excesul de greutate

Pin
Send
Share
Send
Send


Restricții privind starea de spirit afectată de alimente.

În timpul sarcinii, Beyonce sa recuperat foarte mult, astfel încât, după nașterea gemenilor, cântăreața sa limitat să mănânce. Cântăreața a înțeles că, în timp record, a trebuit să se formeze înainte de a participa la festivalul Coachella.

Beyonce a trebuit să meargă într-o dietă grea pentru a pierde kilogramele în plus. Ea a refuzat complet din făină și dulce, produse lactate, carne și pește, a exclus alcoolul.

Baza meniului său zilnic a fost cerealele, fructele și legumele. Astfel de restricții severe au afectat starea de spirit a cântăreței. În plus, Beyonce se simțea mereu foame.

Imediat după naștere, ea a cântărit 98 kilograme, așa că a trebuit să-și piardă în greutate, dar și să restabilească mușchii. Ea a încercat cel mai bine să găsească un echilibru între carieră și maternitate.

Până în prezent, cântăreața a reușit să obțină mult în lupta împotriva obezității. Desigur, conform confesiunilor de celebrități, ea are încă unele probleme minore, dar, în general, rezultatul obținut o satisface.

Pin
Send
Share
Send
Send