Frumusețe

Tattoo-ul secolului XXI: sprâncenele pulbere

Pin
Send
Share
Send
Send


Stilul de sprancene se schimbă într-un ritm incredibil. Dacă ieri aveau încă un machiaj permanent pronunțat, atunci ar trebui să preferați un tatuaj subțire. Tehnica modernă permite aducerea sprâncenelor cât mai aproape de un aspect natural. Procedura nu durează mult, deoarece este efectuată de comandant cu ajutorul unui aparat special, și nu manual. Ca rezultat, sprâncenele clientului dobândesc un pigment frumos și vor arăta perfect chiar și fără machiaj.

Ce este un tatuaj pentru sprâncene subțire?

Tatuajul cu pulbere cu pulbere sau pulverizarea cu pulbere este o procedură salon hardware în care pigmentul lichid este aplicat sprâncenelor cu spray-uri mici. În funcție de intensitatea dorită a culorilor, se pot realiza mai multe straturi. Tehnica este absolut sigură și fără sânge, spre deosebire de celelalte.

Foarte des, un machiaj permanent este numit pigmentare pixel, punctat, catifea, umbrite sau pigmentate. Toate opțiunile sunt descrieri ale aceleiași metode de modelare a sprâncenelor.

Avantajul unui tatuaj de pulbere este aspectul său natural din orice unghi

Caracteristica principală a acestui tip de tatuaj este efectul pulberii ușoare. Sprancenele arată destul de voluminoase și proeminente, dar nu au contururi clare și colțuri. Din punct de vedere vizual, determinarea prezenței pigmentului sau distingerea de machiaj este aproape imposibilă.

O opinie eronată este că acoperirea cu pulbere se face cu un ac. De fapt, procedura este efectuată de aparat. Mașina este echipată cu un stilou special pentru picioare cu un distribuitor. Ea îndeplinește funcția de pulverizare prin pulverizare în straturile superioare ale epidermei.

Video: pulverizarea pulverulelor cu pulbere

Avantajele și dezavantajele tehnologiei

Rezultatul după procedura de tatuaj pixel sau pulbere este vizibil imediat. Sprâncenele primesc o îndoire elegantă, o nuanță luminoasă și saturată. De asemenea, pigmentul artificial poate ascunde pete de coajă de-a lungul părului și le poate da volumul dorit. În general, totul arată foarte natural, elegant și estetic. Cu toate acestea, ca orice tehnică, acoperirea cu pulbere are dezavantajele sale. Pentru a face o alegere clară în favoarea unui anumit tip de tatuaj, este suficient să cântăriți argumentele pro și contra.

Tabel: avantajele și dezavantajele tatuajului sprancenelor cu pulbere

avantajedeficiențe
Atraumatic și lipsa de sânge.Costul ridicat al procedurii.
Lipsă de puf și cruste pe suprafața pielii.Nevoia de corecție rezultă în viitorul apropiat după procedură.
Păstrarea culorii până la 90%.Prezența pe piață a unui număr mare de medicamente false, neconforme.
Îndepărtarea treptată a culorii de la piele fără subtonea roșie sau albastră.
Durata expunerii la tatuaj: de la 6 luni la 2-3 ani.Un procent scăzut de cosmetologi calificați care au suferit o acoperire cu sprâncene.
Execuția rapidă a procedurii: de la 15 la 45 de minute.

Diferența de tatuaj pulbere de la alți tehnicieni

Tehnica de pulverizare de la alte tipuri de tatuaj permanent se distinge printr-o serie de caracteristici care pot fi greu de remarcat pentru un client neinformat. Cu toate acestea, ignorarea comandantului lor poate distorsiona semnificativ rezultatul.

Pentru a nu ceda pentru înșelătorie, cosmetologii recomandă clienților să studieze tehnica materialului pulverulent acasă. De asemenea, trebuie să citiți comentariile despre salon și maestrul specific care va efectua pulverizarea.

Există mai multe diferențe cheie de machiaj pulbere:

 1. Adâncime mică de aplicare a pigmentului.
 2. Distribuitorul de pigmenți este un ac foarte fin care doar ridică scările dermis. Maestrul nu trebuie să străpungă stratul superior al pielii.
 3. Stratul vascular al pielii în timpul executării tatuajului nu este deteriorat.
 4. Culoarea pigmentului pe piele trebuie să fie aceeași ca în tub.
 5. Saturația nuanței nu trebuie să se schimbe în primele săptămâni după această procedură.
 6. Cu echipament de calitate, practic nu este nevoie de anestezie. Cu toate acestea, nu putem ignora pragul individual de durere.
 7. În primele zile după această procedură este permisă o ușoară decojire. Nu trebuie să existe vânătăi și cruste pe piele.

Indicații pentru procedură

Sprâncenarea cu sprâncene cu ajutorul nano-prafului este necesară pentru cei care doresc să faciliteze procesul de machiaj sau doresc să privească în mod avantajos în piscină, pe mare, în vreme ploioasă. Pigmentul poate fi selectat pentru toate tipurile de culori și numărul straturilor aplicate pentru a regla orice formă. Indicațiile pentru utilizarea tehnologiei cu pulberi sunt:

 • sprâncenele groase care cresc în direcții diferite;
 • cresterea neregulata a sprancenelor;
 • sprancenele strălucitoare fără un contur clar;
 • sprâncenele se estompează repede la soare.

Prima sprânceană de tatuaj este întotdeauna mai bine pentru a face cele mai naturale și naturale. Tehnica pulberii este perfectă pentru acest lucru.

Prezența indicațiilor pentru pulverizarea sprâncenelor cu pulbere nu permite întotdeauna procedura. Există o serie de boli în care tatuajul poate fi nesigur sau absolut contraindicat. Acestea includ:

 • SIDA;
 • orice formă de hepatită virală;
 • hemofilie;
 • alergia la coloranți;
 • diabet zaharat.

Warts și molare pe sprâncene sunt tabuuri stricte pentru tatuaje. Aplicația pigmentară nu va ascunde dezavantajul, ci va agrava problema.

Există, de asemenea, contraindicații temporare, care sunt adesea asociate cu modificări hormonale sau boli, operații anterioare. Printre acestea se numără:

 • menstruație;
 • sarcina și alăptarea;
 • herpes;
 • chirurgie plastica efectuata in ultimele 6 luni.

Tehnica de performanță

Pentru a stăpâni tehnica pulverizării sprâncenelor pulverulente, comandantul trebuie să treacă printr-un curs de pregătire foarte specializat. Prin modul în care se ocupă de unelte, ce medicamente și produse cosmetice le folosește, se poate de asemenea judeca calificările. Dacă specialistul tău pierde niște pași din procedură sau încalcă tehnologia, în nici un caz nu ar trebui să ai încredere în sprâncene.

pregătire

Orice procedură cosmetică începe cu pregătirea. Maestrul trebuie să dezinfecteze și să introducă ace de unică folosință sterilă, pigmenți, preparate anestezice (de exemplu, lidocaina) la locul de muncă. Bureți, tampoane de bumbac în cantități nelimitate, foarfece și pensete trebuie să fie la îndemână.

Fiecare client are dreptul să se familiarizeze cu certificatele pentru fondurile utilizate. Nu neglija această ocazie pentru a vă proteja sănătatea și portofelul de falsuri.

Un artist de tatuaj bun pentru sprâncene va sugera cu siguranță că vă familiarizați cu certificate pentru pigmenți și alte substanțe utilizate în timpul procedurii.

Clientul, la rândul său, ar trebui să aibă grijă de pielea lui cu 2-3 zile înainte de procedură. Se recomandă să nu vă consumați cafea, alcool, băuturi energizante și anumite preparate medicale. Tanarul, masajul, mezoterapia și alte proceduri ar trebui oprite cu cel puțin 10 zile în avans. La recomandarea vrăjitorului, puteți bea agenți imuno-întăriri.

Progresul procedurii

 1. Îndepărtarea machiajului sprâncenelor.
 2. Anestezia primară.
 3. Desenarea formei sprâncenelor cu un creion. Efectuarea de modificări la solicitarea clientului.
 4. Selectarea pigmentului după tipul de culoare.
 5. Umplerea contururilor sprâncenelor cu pigmenți utilizând o mașină de scris.
 6. Realizarea anesteziei secundare în cazul apariției senzațiilor dureroase la client.
 7. Aplicarea de straturi suplimentare de pigment pentru a obține saturația necesară.
 8. Aplicarea soluției de fixare.

Video: toate etapele procedurii de tatuaj cu sprâncene în pulbere

Îngrijirea sprâncenelor

Îngrijirea adecvată a sprancenelor după procedeul de pulverizare pulbere este o garanție a durabilității pigmentului și a conservării conturului. În primele 3-4 zile, urmați aceste reguli:

 1. Nu utilizați machiajul pentru sprâncene.
 2. Nu vă umezi sprâncenele cu apă.
 3. Nu atingeți zona de aplicare cu mâinile.
 4. Purtați ochelari de soare pentru a vă proteja de lumina directă a soarelui.
 5. Lubrifiați sprâncenele cu jeleu de petrol atunci când exfoliați.

De asemenea, experții recomandă timp de o lună să refuze să viziteze salonul de frumusețe, baie și solar. Diferitele tratamente faciale, efectele de temperatură pot afecta negativ pigmentul încă proaspăt și pot strica rezultatul.

Dacă pe sprâncene se observă prezența crustelor, sângelui, inflamației, supurației sau umflăturii, trebuie să contactați imediat maestrul care a procedat. Toate aceste reacții adverse sunt rezultatul unei performanțe slabe a unui tatuaj sub formă de pulbere.

opinii

În orașul nostru, în medie, prețul pentru un tatuaj de sprâncene este de 2000-3000 de ruble. Stăpânul meu mi-a tatuat un cost de 6000 de ruble. A fost dureros, pragul meu de durere este scăzut, îl pot îndura, dar mă simt groaznic. Lăstarile s-au vărsat în acest moment, durează aproximativ 20 de minute pe o sprânceană, nu schimbau în mod special forma sprâncenelor, acum mi-am scos complet singura coadă a sprâncenelor. Uneori, în același timp, îndoielile se strecoară prin faptul că, dacă acum vreau să schimb modelul, atunci în următorii 2-3 ani nu strălucește pentru mine, dar nu-l regret.

Corectarea pulverizării sprâncenelor este necesară numai la 5-6 luni după procedură.

Baiker007

//irecommend.ru/content/ya-vse-taki-reshilas-na-tatuazh-brovei-tekhnika-tatuzha-napylenie-foto-do-i-posle

Înainte de asta, am avut un tatuaj regulat, așa că am ceva de comparat. De data aceasta a fost decis cu comandantul să efectueze sprancene pe tehnici de acoperire cu pulbere. Sa dovedit foarte natural și îngrijit. Sprâncenele s-au vindecat repede, nu au existat disconfort și cruste uriașe! Procedura este cu siguranță merită făcută, fața întotdeauna arată bine îngrijită, fără efect de sprâncene, totul este foarte natural.

Pudra de acoperire - tehnica de tatuaje moderne pentru a crea un aspect natural si elegant.

Nastya Rakitina

//ladyspace.com.ua/pudrovayabrov

Velvet, pulbere, naturale, naturale - sute de epitete laudative pot fi aplicate sprâncenelor după un tatuaj cu pulbere. Această mică parte a imaginii poate schimba complet aspectul proprietarului. Cu o formă frumoasă și o culoare bogată, chipul femeii va dobândi caracteristicile rafinate lipsă. Principalul lucru este să nu neglijeze sfatul maestrului și să respecte toate recomandările pentru îngrijirea unui tatuaj.

Pin
Send
Share
Send
Send