Modă

Două metri de frumusețe: un model neobișnuit al lui Eric Irwin

Pin
Send
Share
Send
Send


Industria de modă înaltă este uneori reprezentată de modele de aspect atipic. Albinos, suferinzi de vitiligo, persoanele cu dizabilități și alți băieți și fete neobișnuite apar din ce în ce mai mult pe podiumuri și în coperțile revistelor lucioase.

Erica Irwin - unul dintre cele mai înalte modele. Înălțimea ei este mai mare de 200 cm, dar asta nu e tot. Eva Amazoniană sau Babsilla, așa cum o numesc Eric, este un transgender. Era un om pe nume William.

Pentru aproape toată viața, modelul păstra secretul ei secret, temându-se de reacția oamenilor din jurul ei, dar ea a reușit să-și adune curajul și a spus întregii lumi despre trecutul ei. Sa întâmplat acum 15 ani în Suedia. Această țară ia fost sfătuită de un prieten numit Bill Skarsgard, care a asigurat femeii că țările scandinave sunt notabile pentru toleranța lor.

În 2011, Erica a intrat în Cartea Recordurilor Guinness ca cel mai înalt model de pe planetă. Popularitatea femeii a venit după ce revista bărbaților Zoo Weekly a imprimat fotografia ei pe coperta de lângă modelul de creștere normală.

În plus față de o carieră de modelare, Irvine lucrează ca antrenor de fitness, jucând cu succes în emisiuni TV și filme. Ea este de asemenea implicată în producție. Înregistrările sale includ filme și emisiuni TV precum Hemlow Grook, American Horror Story, Instrumente de familie, agenți Shch.I și alții.

Acum modelul are 40 de ani și își continuă cariera, călătorind în lume și participând la fotografii. Ideea principală a lucrării lui Erika este fotografiile în care ea este comparată cu oamenii de înălțime medie.

William Irwin, care sa născut un bărbat și apoi a apărut la o femeie, a reușit să devină cel mai înalt model din lume. Din această imagine, popularitatea a ajuns la un rezident al statului California.

Vizionați videoclipul: Am Dat Peste Madam Bubu in Padure! Alex o Bate (Mai 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send