Modă

Madeleine Stewart este un model special și calea spre succes.

Pin
Send
Share
Send
Send


Modelarea afacerilor în zilele noastre a arătat lumii o mulțime de personalități unice și puternice care au trecut prin multe adversități și dificultăți. Capacele revistelor lucioase au fost decorate cu fete care suferă de vitiligo, nupțialism, alopecie și alte afecțiuni. Printre acestea se numără modelul australian numit Madeleine Stewart, care sa născut cu sindromul Down.

Locuiește fată în Brisbane.

Madeleine sa născut cu sindromul Down, una dintre formele patologiei genomului, în care o persoană poate experimenta o varietate de anomalii.

Ca si multi oameni cu sindromul Down, Stewart ca un copil a suferit de excesul de greutate, dar ea a pierdut 20 kilograme pentru a-si atinge visul de a deveni un model. Fata a început, de asemenea, să joace sport și a încercat să se formeze cât mai curând posibil pentru a-și încerca mâna la industria modei.

Decizia finală de a deveni un model pe care Stuart la luat după ce a vizitat un spectacol de modă din Brisbane, unde ia luat-o mama ei. Încrederea în sine, dedicarea și curajul fetei au atras atenția mass-media, iar mai târziu povestea atingerii lui Madeleine a fost larg răspândită pe Internet.

Cariera unui model neobișnuit a fost lansată în 2015, după ce Madeleine a avut grijă de ea, a lansat o campanie prin care solicita agențiilor de model să îi ofere fiicei sale un contract. Ideea femeii a fost susținută de netizens. În curând, Stewart a fost contactat de reprezentanți ai diferitelor branduri din lumea modei.

EverMaya și Manifesta au fost primele companii care au început să lucreze cu o fată neobișnuită. În timpul carierei sale, Madeleine a luat parte la mai multe fotografii și chiar a murdărit de două ori pe podiumul New York Fashion Week.

Modelul Instagram al rețelei sociale are peste două sute de mii de abonați. În ea, fată încearcă să profite de popularitatea sa pentru a schimba atitudinea față de persoanele cu sindrom Down. Madeleine speră cu sinceritate că, datorită exemplului ei, proprietarii acestei boli vor putea să creadă în ei înșiși și să își schimbe viața spre bine și cei din jurul lor vor ajuta în acest sens.

Puterea minții și dorința pentru un vis sunt calitățile lui Madeleine Stewart, pe care mulți oameni absolut sănătoși i-ar putea invidia. Și exemplul care a fost arătat altora de către o fată care și-a atins scopul în ciuda unei boli grave este cu siguranță demn de admirație.

Vizionați videoclipul: Courroie de distribution : Les conseils de nos garagistes Top Entretien #4 avec Denis Brogniart (Decembrie 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send