Modă

"Xena este regina războinicului": actorii de atunci și acum

Pin
Send
Share
Send
Send


Aproape un sfert de secol a trecut de la lansarea primei părți a unei povestiri multiseriare despre o femeie puternică care sa angajat pe calea luptei împotriva monștrilor și monștrilor mitici. Cu toate acestea, fanii sunt interesați de tot ce are legătură cu seria TV "Xena - Warrior Princess": actorii de acum și de acum, viața personală a celui mai deștept interpret de sex feminin, filmări în culise și filme noi cu idoli.

Lucy Lawless

Pentru majoritatea actorilor de rol principal, filmarea seriei a fost un punct culminant, pe care nu l-au putut repeta după Xena. Câteva preferate ale publicului au preferat în general să părăsească profesia.

Lucy a jucat primele roluri în piesele pentru copii ale școlii monahale. Aici a studiat până la vârsta de 17 ani, participând activ la viața extra-curriculară - producțiile de piese și muzicale. Apoi, dupa finalizarea studiilor, biografia actritei a fost o victorie in concursul de frumusete "Miss New Zealand", filmarea in publicitate, munca la televiziune (Lawless a condus un program despre calatorie) si primele roluri de film. Succesul lui Lucy a venit împreună cu o emisiune TV despre aventurile lui Xena.

Este demn de remarcat faptul că actrița a făcut cele mai multe trucuri din imagine, refuzând ajutorul dublurilor. Steaua nu a primit nici un prejudiciu, dar a suferit serios în aerul talk show-ului american popular dedicat filmării "Xena - Warrior Princess". Potrivit autorilor programului, Lawless trebuia să intre efectiv în studio la călare. Cu toate acestea, animalul a alunecat și a căzut, cauzând călărețului leziuni severe la șold.

După terminarea lucrărilor la spectacol, actrița, de regulă, a apărut pe ecran numai în episoade. A putut fi văzută în filmele "Spiderman" și "Eurotour", precum și în seria "Fișierele X".

În plus, Lucy Lawless și-a reamintit participarea la campania de acțiune Greenpeace de pe coasta Noii Zeelande. Aici, un grup de conservatori ai naturii au confiscat o instalație de foraj timp de 77 de ore. Pentru participarea la activități ilegale, steaua "Xena - Warrior Queen" a fost condamnată la 120 de ore de serviciu în folosul comunității și amendă.

Renee O'Connor

Rolul Gabrielle, insotitorul lui Xena, a devenit un punct important pentru Rene. Actrița a fost aleasă dintre mai mult de o sută de pretendenți. De dragul filmării lui O'Connor, a trebuit să se mute din Statele Unite în Noua Zeelandă, unde mai are încă casa.

După finalizarea lucrărilor despre povestea despre Xena, actrița și-a înființat propria companie de film independentă, în care acționează ca producător și regizor. În plus, Rene O'Connor joacă în teatru și se implică activ în caritate. Acum cativa ani, actrita a fondat o fundatie care aduce bani pentru medicamente pentru familiile cu venituri mici.

Kevin Smith (1963-2002)

În film, Kevin a ajuns destul de accidental. În timpul jocului de rugby, viitorul interpret al rolului lui Ares a suferit o contuzie și a fost forțat să plece de ceva vreme. Din plictiseala care la prins în timpul nepăsătorii lui forțate, Smith a decis să răspundă la o reclamă despre recrutarea actorilor într-un muzical despre Elvis Presley. Kevin a trecut cu succes testele și, în același timp, nu a primit doar rolul unuia dintre eroi, ci a fost aleasă, de asemenea, ca o înțelepciune pentru actorul principal.

Înainte de Xena, actorul a reușit să lucreze în teatrul de dramă și să apară în roluri mici în mai multe emisiuni TV. Mai multe propuneri interesante din partea regizorilor au început să ajungă la actor după povestea despre războinic. Cu toate acestea, implementarea planului a împiedicat situația de urgență. În anul 2002, în timp ce lucra în China pe pictura "Valorous Warriors 2", idolul a suferit o vătămare gravă a capului și a fost spitalizat în stare gravă. În spitalul din Beijing, actorul a căzut într-o comă și, după 10 zile, a murit, fără să-și recapete conștiența.

Alexandra Tydings

Înainte de a deveni actriță, Alexandra a schimbat câteva profesii: ea a fost un model, un vânzător, o chelneriță, o cântăreață și un recepționer la o școală de dans. Totuși, acest lucru nu a împiedicat pe Tydings să viseze în secret despre viața care acționează. Principalul ei rol a fost zeita iubirii Aphrodite - mai intai in seria "Amazing Journeys of Hercules", apoi - in "Xena - Warrior Princess".

După ce a terminat lucrul la această poveste cu mai multe părți, steaua a părăsit cinematograful și, din nou, a schimbat radical domeniul de activitate. Acum ea este un profesor de yoga rock and roll!

Uneori, actrița apare în roluri mici în emisiunile TV. Cu toate acestea, aceasta este într-adevăr o excepție de la regula, deoarece Alexandra este mult mai interesantă să-și petreacă timpul cu familia ei - soția și fiicele.

Kevin Sorbo

Cariera actorului său a început în anii 1980. Destul de repede, în înregistrarea unui idol, rolurile au apărut simultan în mai multe emisiuni de televiziune, inclusiv "Santa Barbara" și "She wrote Murder". În plus, în anii '90 Sorbo ar putea deveni agentul special al lui Mulder în "The X-Files", dar creatorii serialului mistic încă preferau concurentul Kevin, actorul David Duchovny.

Poate că, un fel de compensare pentru acest lucru pentru Kevin Sorbo a fost rolul în seria Xena și fericirea de familie găsite pe setul de serie. În timp ce lucra la film, actorul ia întâlnit pe soția lui Sam, care mai târziu a devenit mama a trei copii ai actorului.

După ce a terminat lucrările seriei, a continuat să acționeze în mod activ în seriale importante de cinema și televiziune. În plus, el a exprimat personajele jocurilor pe calculator și conduce o organizație non-profit care este implicată în educația adolescenților - mentori-consilieri pentru prescolari.

Michael aude

Debutul actorului în film a avut loc în 1981. Trei ani mai târziu, Michael a primit primul său rol major în filmul "Rampage of Death", după care numeroasele invitații de a filma în seriile TV l-au lăsat pe el. În filmul "Xena - Regina războinicilor", Hearst a primit rolul lui Iolaus, sub forma căruia actorul a apărut anterior în "Călătoriile uimitoare ale lui Hercule".

În anii 2000, Michael Hearst sa concentrat pe regie. A creat filme despre Spartacus, în care a reamintit trecutul care a acționat și a reapărut într-un mic rol.

În Noua Zeelandă, actorul a primit numeroase premii. Unul dintre ele a fost elevarea sa la rangul de ofițer al Ordinului de Merit în țară. Astfel, compatrioții au apreciat contribuția semnificativă a actorului la dezvoltarea teatrului și a cinematografiei din Noua Zeelandă.

Lacul Hudson

Actrita rolului ticălosului Callisto sa îndepărtat acum de industria cinematografică. După ce a absolvit un curs de formare accelerată pe un instructor de yoga din Nepal, ea lucrează ca instructor în Los Angeles.

În filmografia Hudson au mai rămas mai mult de 30 de roluri, dintre care prima a jucat în 1992, iar ultima în 2013. Apropo, împărțirea cu lumea cinematografiei nu a făcut ca Lacul să uite complet de trecut. Steaua este încă implicată în întâlnirile fanilor seriei "Xena" și răspunde foarte sincer la orice întrebare, cu excepția celor care se referă la viața ei personală.

Cu câțiva ani în urmă, presa a început să discute posibilitatea filmării unei sequel-uri sau a unei noi versiuni a povestirii despre Xena. Cu toate acestea, conversațiile au dispărut rapid. La urma urmei, actorii principali de peste 20 de ani s-au schimbat foarte mult. Iar noile stele care ar putea înlocui vechii cronici nu vor reuși să repete succesul originalului.

Vizionați videoclipul: SPIDER-MAN: FAR FROM HOME - Official Trailer (Mai 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send