Modă

Viața fără complexe: Tabria Major și 90-60-90 (puțin mai mult)

Pin
Send
Share
Send
Send


Modelele de dimensiuni mari nu mai sunt considerate ceva dincolo de cadrul obișnuit. În ciuda faptului că majoritatea fetelor din domeniul modelare încă cântăresc mai puțin de 60 de kilograme, categoria plus-mărime este actualizată cu noi nume în fiecare an.

Tabria Majores astăzi este una dintre cele mai cunoscute și recunoscute modele de dimensiuni negre plus, care fără ezitare demonstrează nu numai frumusețea, dar și sexualitatea, declarând în mod deschis ambițiile de a concura cu fetele din Victoria's Secret.

Tabria sa născut în Brooklyn și nu a fost niciodată îngrijorată de greutatea ei. Femeile cu piele închisă sunt cunoscute pentru dragostea lor pentru forme magnifice, așa că fata a decis să cucerească afacerea de modelare de când era adolescentă și nu și-a îndoit abilitățile pentru o secundă. Majores are în prezent mai mult de un milion de abonați în instagram, care vorbește despre popularitatea enormă a fetei și despre cererea de modele cu forme magnifice.

Tabria a câștigat o popularitate largă după ce a recristalizat fotografiile modelelor Victoria's Secret, afirmând că fetele din lenjeria lor arată mult mai sexy și mai atractive decât modelele cu structuri subțiri. Sa dovedit că foarte mulți oameni sunt de acord cu poziția Majors și au vorbit despre fată despre viitor în domeniul reprezentanților brandurilor de lenjerie.

Mai târziu, fotografiile modelului de mărime plus au fost publicate în revista Sports Illustrated Swimsuit Issue și au aflat despre gogoșii negri în afara rețelei mondiale. Tabria demonstrează perfect atractivitatea femeilor obeze datorită carismei și abilității de a lucra în fața lentilei. Fotografiile modelului sunt strălucitoare, pline de culoare și, într-adevăr, izolează vitalitatea și pozitivitatea.

Poate că Tabria a reușit să-și câștige popularitatea tocmai din cauza lipsei complexelor și a iubirii față de corpul ei. În fiecare dintre fotografii, este clar că modelul se bucură de proces, este complet eliberat și se simte natural. Puțini oameni care posedă chiar o figură ideală reușesc să se predea complet procesului de fotografiere și să uite de orice neajunsuri ale corpului lor.

Majoritatea va fi una dintre fetele Victoria Secret în viitor? Va fi capabil să dezlănțuiască tendința de completitudine chiar mai puternică sau va sublima frumusețile cu corpuri perfecte care continuă să împodobească coperțile revistelor? Învățăm în viitorul apropiat.

Vizionați videoclipul: MINECRAFT FARA BLOCK-URI ?! (Decembrie 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send