Modă

Echipamente candide Kendal Jenner: neînfricat sau lipsă de gust?

Pin
Send
Share
Send
Send


Supermodelul american Kendall Nicole Jenner a fost întotdeauna faimos nu numai pentru o figură impecabilă, ci și pentru un gust excelent în haine.

Dar, după cum știți, fiecare are gafă - fata se distinge prin iubirea de imagini excesive, scandaloase. O mulțime de costume Kendall au tăieturi imense, lungime minimă și un număr de elemente transparente. Fiecare lansare nouă a modelului excitează nu numai imaginația fanilor săi, ci și rețelele sociale. Imaginile lui Jenner sunt întotdeauna dezbateri aprinse, supuse criticii și complimentelor entuziaste. Una dintre principalele caracteristici distinctive ale modelului este că adesea nu poartă lenjerie de corp sub costumele sale, ceea ce atrage în continuare atenția luptătorilor asupra moralității.

Pentru titlul tacit al "Reginei de rochii goale" Kendall luptă neobosit cu Bella Hadid și, se pare, atâta timp cât această confruntare dificilă câștigă - în dulapul fetei o adevărată colecție de lucruri transparente.

Există, desigur, veșminte mai modeste în care Kendall apare în public, dar chiar și în ele, fata continuă să arate sincer, ceea ce nu-i deranjează deloc.

Predilecția unui model tânăr pentru tinute frumoase aduce Kendall mai multă atenție publică. În ciuda faptului că mulți au o atitudine negativă față de imaginile lui Jenner, fată, în orice caz, atrage atenția asupra persoanei ei, devenind din ce în ce mai populară.

Pin
Send
Share
Send
Send