Frumusețe

Christie Brinkley cucerește podiumul

Pin
Send
Share
Send
Send


Recent, designerii de modă au început din ce în ce mai mult să susțină că vârsta pentru podium nu este atât de importantă.

Dacă până de curând sa crezut că treizeci de ani pentru o fată în afacerea de modelare este o vârstă foarte înaintată, acum s-au schimbat multe lucruri. Pe podium, apar tot mai multe modele de oțel care au trecut mult timp piatra de hotar treizeci de ani.

Deci, steaua spectacolului Elie Tahari a fost Kristi Brinkley, care a implinit recent 65 de ani. Ea este o adevărată legendă. Practic ea a pus pentru fotografi, dar pe podium nu a fost atât de des. Ultima ieșire a venit în 2012. Dar se pare că Brinkley a decis că poate concura cu frumusețea tinerelor.

Ea a pângărit pe podium într-un pantaloni, subliniind perfect figura ei, și părea uimitor.

Desigur, privind la Christie, poți să te îndoi de vârsta ei. Cum reușește să păstreze o astfel de figură și o față tânără rămâne un mister. Modelul nu dezvăluie rețetele sale de frumusețe. Poate că le împărtășește cu fiicele ei, care au moștenit frumusețea de la mama lor.

Steaua și-a împărtășit impresiile despre emisiune cu abonații la instagram și le-a mulțumit organizatorilor care i-au oferit ocazia să meargă din nou pe pistă.

Pin
Send
Share
Send
Send