Frumusețe

Courtney Kardashian întâlnește un tânăr copie a fostului său soț

Pin
Send
Share
Send
Send


Courtney, cel mai mare dintre surorile celebrului familiei americane Kardashian, a început din ce în ce mai mult să observe în compania unei noi cunoștințe. Un tânăr frumos numit David Di Duren este un prieten al familiei Rita Wilkinson - pastor care a participat la ceremonia de nuntă Kanye West și Kim Kardashian. Slujitor al bisericii și i-a prezentat pe tineri unii altora.

Courtney a negat până acum noua conexiune, numindu-l pe David doar pe prietenul său. Dar dacă vă uitați atent, vedeți asemănarea exterioară a lui Di Duren cu Scott Disick, fostul soț al sorei mai mari a lui Kardashian. Telediva a fost căsătorită cu el timp de 9 ani și a dat naștere la trei copii.

Divorțul a fost depus în 2015, iar de atunci Courtney a încercat să găsească un bărbat iubit. De ceva timp sa întâlnit cu Younes Bendjim, un model și un atlet, însă relația lor nu sa terminat cu nimic serios.

După cum spun prietenii lui Kardashian, la consiliul de familie, toți au aprobat alegerea Courtney și o vor sprijini pe viitor.

Pin
Send
Share
Send
Send