Modă

Un cadou pentru Kim Kardashian în valoare de 14 milioane de dolari - de la cine, pentru ce și cum arată?

Pin
Send
Share
Send
Send


Dragi daruri în valoare de zeci de milioane de dolari, pe care cuplurile de stele se fac reciproc, au devenit de mult o tradiție curioasă. Ce a făcut Kim de data asta?

Unul dintre aceste cadouri pentru Crăciun a fost un apartament într-un conac pe ocean, care a fost prezentat de celebrul rapper american Kanye West iubitului său Kim Kardashian.

Kanye și-a răsfățat mai mult draga cu daruri scumpe, dar în acest an a impresionat nu numai pe Kim, ci și pe întregul public - darul său a devenit cel mai luxos dintre tot ceea ce a făcut în timpul vieții sale cu Kardashian, în ciuda faptului că rapperul a închiriat chiar Turnul Eiffel pentru seara pentru o dată perfectă. Apartamentul din zona cea mai scumpă din Miami este estimat la un pic mai mult de 14 milioane de dolari.

Complexul în care se află apartamentul este situat pe ocean, este alcătuit din 18 etaje și este numit cu voce tare "Buncărul de plajă al miliardarilor". Zona apartamentului însuși Kim este de 436 de metri pătrați și include o piscină, o sală de gimnastică, o zonă de spa, precum și mai multe camere, băi și un balcon cu vedere la ocean. Complexul rezidential a fost proiectat de arhitectul Norman Foster, comandat de oligarh Leonard Blavatnik, precum si de magnatul Goldman Sachs, numit Lloyd Blankfein.

Publicul crede că un astfel de cadou cu adevărat luxos este provocat de faptul că se așteaptă o adăugare în familia occidentală - cuplul se pregătește pentru apariția celui de-al patrulea copil. Ei vor fi băieți, purtând o mamă surogat, aleasă special de Kim.

Nu este un dar rău: Kim nici măcar nu a trebuit să strică cifra cu gestația și nașterea.

Pin
Send
Share
Send
Send