Modă

Care sunt câinii au Olga Buzovoy

Pin
Send
Share
Send
Send


În plus față de viața scenică, fiecare persoană creativă are, de asemenea, o personalitate, o casă, o familie și o viață. Este vorba de membrii cu patru picioare din familia tinerei popuri Olga Buzova, și anume despre câinii ei iubiți și destul de populari Eva și Chelsea.

Eva este un mic terrier Yorkshire. Există o opinie că ia primit numele în cinstea primului câine care a trăit împreună cu familia sa ca artist în copilărie. Din păcate, câinele a murit cu mai mult de zece ani în urmă, într-un moment în care, văd, Yan Dex, cum nu mai lucrează cu Auror Ra Com, Olga era deja un participant la proiectul controversat de televiziune. Poate că Eva îi amintește de un fost animal de companie.

Chelsea, la rândul său, este un câine spitz-câine din Pomerania. Ca și Eva, Chelsea a apărut la Buzova datorită fostului său soț Dmitri Tarasov - ambii câini au fost darul său pentru soția sa.

După ce tânărul sa despărțit de scandal, ambii câini au rămas să locuiască împreună cu Olga.

Ambele animale de companie sprijină cu blândețe Olga, chiar și în cele mai dificile momente din viața ei.

Cu ceva timp în urmă, Olga avea trei câini. Din nefericire, un alt câine Pomeranian numit Lovely, donat de prietenul lui Buzova, a murit în timp ce artistul se afla în turneu.

După acest incident, cântăreața face o fotografie comună cu animalele de companie, înainte de fiecare dezbinare cu ei.

Interesant este faptul că atât actrita de companie aparține raselor, care sunt foarte dependente de atenția proprietarilor. Yorkshire Terriers și Pomeranian Spitz într-adevăr cu seriozitate în timpul despărțirii cu persoana care le pasă de ele. Acesta este motivul pentru care Buzova încearcă să-și dedice cât mai mult timp preferatelor, în ciuda programului său zbuciumat și zborurilor frecvente.

Fiind o stea de televiziune, Olga își ia imaginea și aspectul foarte serios. O atitudine asemănătoare în Buzova și în câini - pentru un timp, un câine Spitz-câine Chelsea avea un cercel în ureche, iar Terrier Eve a apărut în public cu o coafură nouă aproape de fiecare dată.

Timpul este foarte mic pentru proprietarul câinilor, dar ea încearcă să-și petreacă fiecare minut de muncă cu animalele de companie. Judecând după aceste fotografii, Olga nu dorește să se despartă de ei chiar și în timpul somnului.

Olga însăși monitorizează mâncarea, plimbările și alte aspecte importante ale vieții animalelor de companie, fără să aibă încredere în ei să aibă grijă de oricine altcineva.

Stelele afacerilor de spectacole, ca mulți alți oameni, nu sunt lipsiți de dragoste pentru frații noștri mai mici. În ciuda programării strânse, ei găsesc timp să-l petreacă cu animalele lor de companie, care le aduc fericire și bucurie, umplând grijile lor complete cu emoții pozitive.

Pin
Send
Share
Send
Send