Frumusețe

Potrivit zvonurilor, căsătoria dintre Sobchak și Vitorgan, pe punctul de a se prăbuși

Pin
Send
Share
Send
Send


Potrivit unor rapoarte, Ksenia a răsuflat romance cu regizorul Konstantin Bogomolov și se pregătește să se îndepărteze de soțul ei.

Toată săptămâna trecută segmentul rus de spectacol a fost provocat de zvonurile despre despărțirea lui Ksenia Sobchak și a lui Maxim Vitorgan. Insideri cred că există o criză în căsătoria de stele, pe care Xenia, care preferă să-și ascundă viața personală de la exterior, nu poate ascunde. Zvonurile că Sobchak a avut o aventură cu regizorul de teatru Konstantin Bogomolov au fost difuzate la mai multe instituții media dintr-o dată. Dupa ce sa despartit de sotia sa, actrita Daria Moroz, Konstantin este acum un mire de invidiat, iar romanele i se atribuie din cand in cand - acum cateva saptamani, utilizatorii web credeau serios ca are o relatie romantica cu Svetlana Bondarchuk.

Iar a doua zi a fost făcută o declarație de către socialistul Bozena Rynska. Potrivit ei, mai mulți dintre prietenii ei au spus odată despre separarea lui Vitorgan și a lui Sobchak. Potrivit unor rapoarte, chiar și tânărul de Anul Nou va cheltui separat. În plus, Bozena a subliniat că romanul lui Xenia și Bogomolov a început în această vară.

Sobchak însuși a cerut barbilor să nu se amestece în viața ei, fără a deveni un comentariu pe tema divorțului. Dar fanii atenți în fotografia proaspătă a lui Vitorgan nu au găsit un inel de nuntă pe degetul pe care nu la împușcat anterior.

Vizionați videoclipul: Cum a fost Gabriela Cristea lăsată pe dinafară. Adevărul despre conflictul dintre ea și Kanal D (Septembrie 2023).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send