Frumusețe

Jeffrey Rush este acuzat de hărțuire

Pin
Send
Share
Send
Send


Actrita actrita americana la acuzat pe Jeffrey de un comportament indecent.

Actorul Jeffrey Rush a fost din nou în centrul unui scandal sexual. Actrița Yael Stone, cunoscută pentru rolul ei în seria TV "Orange este lovitura sezonului", a spus comportamentul obscen al colegului său, pe care a trebuit să-l îndure cu câțiva ani în urmă, în timp ce lucra împreună la piesă.

Potrivit lui Yael, Rush la spionat în timp ce făcea un duș, dansând în fața ei goală în vestiar și scriind mesaje vulgare. În acel moment, Stone sa rușinat să se plângă de actorul eminent, dar acum situația sa schimbat - anul trecut, Jeffrey a fost acuzat și de hărțuire, dar dovezile nu au fost găsite, iar victima se confruntă cu un termen de calomnie. Yael a decis să intervină și să spună despre experiența ei.

Rush a reușit deja să respingă acuzațiile actriței și a spus că a tratat-o ​​întotdeauna cu respect și a regretat că a perceput în mod greșit entuziasmul cu care a perceput munca lor comună asupra spectacolului.

Vizionați videoclipul: Socio-Political Activist, Fifth Grandson of Mahatma Gandhi: Arun Manilal Gandhi Interview (Decembrie 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send