Modă

50 Idei tuns pătrat cu breton oblic - Toate opțiunile pentru coafuri la modă (fotografie)

Pin
Send
Share
Send
Send


Kare cu breton oblice este populară în rândul femeilor de vârste diferite de mulți ani și nu va renunța

Kare cu breton oblice în interpretările sale diferite pentru aproape un secol este la vârful popularității. Chiar și vârsta venerabilă a părului nu îi deranjează pe femeile moderne de modă. Care este secretul? Kare - aceasta este o tunsoare clasică, caracterizată de o feminitate excepțională și de un număr mare de versiuni ale performanței sale. Coafura este potrivită în orice situație: de la cumpărături la covorul roșu. Este universal și practic, în 10-15 minute puteți schimba complet orientarea stilistică a imaginii. În plus, fetele cu orice tip de păr își pot permite. Cartelul va sublinia conturul tunsoarei, va da un volum complex și spectaculos.

Kare cu breton oblice are un număr mare de variații, printre ele, fiecare fată poate alege cea mai bună opțiune care va sublinia demnitatea, individualitatea și, dacă este necesar, ascunde dezavantajele

Elementele selectate corespunzător ale tunsorii vor ajuta la ajustarea vizuală a proporțiilor feței.

Patru bucle ondulat - o versiune romantica a coafurii

Reglați forma feței cu bretele

Kare cu breton oblice are un număr mare de variații, printre ele, fiecare fată poate alege cea mai bună opțiune care va sublinia demnitatea, individualitatea și, dacă este necesar, ascunde defectele.

Deținătorii unei fețe rotunde sau triunghiulare ar trebui să aleagă o coafură pe lungimea bărbiei și mai josObiectele clare, clare vor ajuta la echilibrarea caracteristicilor faciale mari și le vor face mai proporționale.

Această tunsoare este perfectă pentru femeile cu păr drept și gât elegant

Elementele potrivite ale tunsoarelor vor ajuta la ajustarea vizuală a proporțiilor feței:

 • Proprietarii unei forme rotunde sau triunghiulare ar trebui să aleagă o lungime de tunsoare la bărbie și mai jos.
 • Obiectele clare, clare vor ajuta la echilibrarea caracteristicilor faciale mari și le vor face mai proporționale. Diferite lungimi vor crea o siluetă expresivă care va lărgi puțin fața.
 • Această tunsoare este perfectă pentru fetele cu păr drept și gât elegant.

Kare cu breton oblice cu încuietori răsucite

Dacă aveți păr subțire, alegeți o pensulă cu o cascadă.

Tunsor în vrac cu păr blond

Kare este o coafură universală, dar este necesar să se ia în considerare astfel de nuanțe:

 • pe toroane puternic cret, lungul patru de un fel va fi pur și simplu pierdut;
 • poate accentua un gât scurt;
 • dacă aveți păr subțire, alegeți o cartelă cu o cascadă. În aceeași versiune merită să rămână la vârsta de Balzac pentru femei - absolvirea este tânără și dă lumina imaginii;
 • fetele cu o față subțire și lungă ar trebui să abordeze cu atenție alegerea - cartea îi va prelungi și mai mult. Dar există o soluție: purtați-l curat, fața vă va deveni rotundă vizuală.
 • bob-bob-bob este o tunsoare foarte simpla, dar executia sa este destul de complicata, se refera la un maestru inalt calificat.

Corp pătrat cu bretele oblice

Acest tunsoare se va potrivi oricarei forme de fata si tip de par.

avantaje:

 • Versatilitate. Potrivit, luând în considerare unele caracteristici, la orice formă a feței și a tipului de păr.
 • Comoditate. Are multe moduri de a modela: de la cotidian la seara.
 • Nu trebuie adesea să contactați salonul pentru a da formă. Quad-ul alungit arată de asemenea frumos.
 • Ușor de instalat.

Se pare că aceste avantaje nu sunt semnificative, dar dacă simțiți aceste bonusuri pe cont propriu, le veți aprecia.

Frumoase valuri frumoase pe o tunsoare bob

Tânăr și versiunea pentru tineret a mașinii de tăiere

Nu va trebui să contactați frecvent salonul pentru a da formă. Când se regenerează, cele patru alungite arată de asemenea frumoase.

Coafura are multe moduri de a se potrivi: de la cotidian la seara

Variante de tunsori și bretonuri

Această tunsoare arată blândă și neobișnuită, bretonul înclinat, care cade pe față, adaugă ceva extravaganță.

Forma, lungimea și textura bretonilor ar trebui alese pe baza stilului de tunsoare și a formei feței.

Sfat! În special, luxul arată înfricoșător de breton, accentuat de agenții de textură: șampoane, geluri, ceară.

Caret arată blând și neobișnuit, breton oblic, care cade pe față, adaugă o extravaganțăForma, lungimea și textura bretonilor ar trebui alese pe baza stilului de tunsoare și a formei feței.

Cel mai popular tip de mașină este considerat a fi o tunsoare de lungime medie sau scurtă, cu breton oblic. Toată frumusețea acestei coafuri va apărea pe bucle netede și strălucitoare.
O tunsoare are mai multe variante diferite, de exemplu, puteți face o scurtare a spatelui capului și puteți prelungi firele de pe fața dvs. sau puteți face o tăietură mai mică cu dinți.

Bangs, forma și lungimea sa, pot schimba drastic imaginea. Acest element minor de păr poate face o atingere neobișnuită elegantă.

Dacă aveți bucle cret și brăzdări înclinate, atunci pensulă va reîmprospăta fața. Pentru stil, folosiți un uscător de păr cu difuzor de duș și produse speciale de modelare pentru acest tip de păr. Creați bucle fermecătoare mari și bucle mici.

Bangs, forma și lungimea sa, pot schimba drastic imaginea. Acest element minor de păr poate face o atingere neobișnuită elegantă.

Cel mai popular tip de mașină este considerat a fi o tunsoare de lungime medie sau scurtă, cu breton oblic. Toată frumusețea acestei coafuri va apărea pe bucle netede și strălucitoare

Acordați atenție unui alt stil original și actual: trageți părul de la rădăcini la fier, iar începând de la mijlocul firului faceți bucle netede.

Pătrat oblic cu bretonuri oblice

Una dintre cele mai neobișnuite variații ale unui bob este o tunsoare asimetrică. Datorită imaginii interesante, arată individual. Datorită tehnicii de execuție este posibilă păstrarea tuturor avantajelor coafurii clasice.

Asimetria este acum una dintre cele mai populare tehnici folosite de stilisti, coafori si designeri. Astfel de tunsori sunt deosebit de populare printre fetele care creează imagini extraordinare folosind ultimele tendințe de modă.

Una dintre cele mai neobișnuite variații ale unui bob este o tunsoare asimetrică. Datorită modelului interesant, acesta arată individual

Asimetria este acum una dintre cele mai populare tehnici folosite de stilisti si designeri.

Astfel de tunsori sunt deosebit de populare printre fetele care creează imagini extraordinare folosind ultimele tendințe de modă.

Meritul incontestabil al unei astfel de variații a unei îngrădiri este universalitatea. Se va potrivi oricarei forme de fata. Proprietarii unei fețe rotunde, pătrate, triunghiulare, știu cât de greu este să găsească o tunsoare armonioasă, dar nu și în acest caz. Este prezența asimetriei, unghiul în coafura corectează perfect orice formă. Fața este întinsă vizual, colțurile sunt netezite. Apropo, fetele cu un profil grecesc ar trebui să ia în considerare și o versiune cu un bliț înclinat - va reduce vizibil dimensiunea nasului.

Slanting karet necesită o mână precisă și cu experiență a unui coafor, coafura intră în categoria coafurilor complexe, munca unui specialist înalt profesionist se află în spatele eleganței simple. Acesta este cel care este responsabil pentru ușurința ulterioară de instalare, care depinde de tehnica tăierii.

Sfat! Pentru a menține forma perfectă a acestui tip de mașină, va trebui să vizitați salonul lunar și să ajustați tunsul ales individual.

Meritul incontestabil al unei astfel de variații a unei îngrădiri este universalitatea. Se va potrivi oricarei forme de fata.

Transportul slant necesită o mână corectă și cu experiență a unui coafor, tunsul aparține categoriei de coafuri complexe, munca unui specialist foarte profesionist se află în spatele eleganței simple

Bretele asimetrice dau un volum suplimentar tamburilor și ridică zona gâtului. Este realizată într-o tehnică specială, care vă permite să creați o siluetă unică și să accentuați demnitatea părului proprietarului.

Pătrat lung cu breton oblice

O versiune extinsă a tunsoarei este potrivită pentru fetele care nu doresc să se despartă de lungimea părului, dar în același timp doresc să se schimbe. Există cinci moduri de a face acest lucru cu o cartelă:

 • Creați o coafură la modă cu lăcate alungite pe laturi.
 • Faceți asimetrie.
Pătrat lung cu breton oblice
 • Purtați partea de mijloc. Dar această tehnică este potrivită doar pentru fetele cu o față ovală și trăsături armonioase. O femeie la modă, cu chip îngust, cu ochi rotunzi, la modă, cu gura mare și o bărbie ascuțită, nu ar trebui să fie despărțită.
 • Shav Bangs de diferite lungimi și forme (rupt, clar, înalt, scăzut).

Lungimea firelor din masina lunga poate ajunge la nivelul claviculelor

Obligatoriu de lungă durată cu bretele

Această coafură își datorează popularitatea celebrului cantaret, designerul Victoria Beckham. Ea a fost cea care, după ce ia spus la revedere la bucle lungi, a introdus-o la Olympus la modă și ia dat statutul de a avea. Mulțumită celebrului fashionist al lui Vicky, fete IT din întreaga lume au căzut sub farmecul acestei tunsoare.

Lungime înclinată îndelungată, cu un bici ascendent - coafură elegantă pentru femeile moderne la modă

Opțiune de tunsoare oprită. Diferă în crearea "aglomerației artistice", ca bonus - volum suplimentar

În pătratul alungit, spre deosebire de cel clasic, părul din față este mai lung decât pe partea din spate a capului. Această tunsoare este împărțită în tipuri:

 • Clasic. Se caracterizează printr-un unghi mic de tăiere și o mică diferență în lungimea toroanelor laterale și occipitale.
 • A absolvit. Distins prin crearea "aglomerației artistice", ca bonus - volum suplimentar.
 • Pe picior. Tunsul a fost foarte popular in anii '60. Partea din spate a capului este tuns foarte scurt, partea laterală și partea superioară sunt mai lungi.

Versiunea clasică a coafurii este caracterizată printr-un unghi de tăiere mic și o mică diferență în lungimea buclelor occipital și lateral

Acest quad cu breton are aceleași avantaje ca și versiunea clasică:

 • Merge la aproape toată lumea.
 • Se pare grozav pe părul drept și ondulat.
 • Corectează forma feței.
 • Și nu în ultimul rând, puteți arăta diferit în fiecare zi.

Bob-Bob cu breton oblic

Tunsul este în partea de sus a coafurilor actuale din 2016. Acesta cuprinde toate tendințele majore de modă.

Tehnologia modernă vă permite să îmbinați armonios lungimea, volumul suplimentar, liniile de contur originale și, în același timp, să creați siluete unice

Bob-bob cu breton oblic - o coafura stilată

BOB-ul modern a dobândit caracteristicile unui stil elegant de 60 de ani. Acest stil retro este acum foarte popular și are un impact asupra aspectului său.

 • Siluetă individuală. Tehnologia modernă vă permite să îmbinați armonios lungimea, volumul suplimentar, liniile de contur originale și, în același timp, să creați siluete unice.
 • BOB-ul modern a dobândit caracteristicile unui stil elegant de 60 de ani. Acest stil retro este acum foarte popular și are un impact asupra aspectului său.
 • Tunsul în sine vă permite să creați pe cap o varietate de opțiuni de styling, inclusiv luxuriante, voluminoase, cu un indiciu de neglijență. Ușurința de styling este în tehnica de tunsori în mai multe etape, care vă permite să creați imagini elegante, confortabile și naturale.

Această tunsoare este confortabilă pentru uzul zilnic.

Nu necesită prea mult timp pentru stil.

Merge bine cu tehnicile moderne de vopsire.

Potrivit pentru fete cu orice formă de față.

Bob-Caret arata grozav cu noile tipuri de culori naturale - evidențierea, colorarea în nuanțe naturale. Astfel de metode de transformare în combinație cu un bob-pătrat cu un bici înclinat fac imaginea elegantă, dând-o complexitate.

Bob bob cu breton oblic

Vehiculul texturat poate alege sexul corect cu un alt tip și forma feței, cu păr gros și subțire. O tunsoare moderna, cu un bliț înclinat, va accentua orice imagine: o doamnă independentă, o fată flirtantă, o femeie fatală, o diva pop.

Vehiculul texturat poate alege sexul corect cu un alt tip și forma feței, cu păr gros și subțire

O tunsoare moderna, cu un bliț înclinat, va accentua orice imagine: o doamnă independentă, o fată flirtantă, o femme fatale, o diva pop

Bangs poate fi făcut gradual, clar, neted, poate fi, de asemenea, pus în diferite moduri: lift, curl, îndreptați.

O astfel de tunsoare va fi baza pentru crearea loviturii sezonului - un pătrat despicat în stil grunge. Pe părul scurt, arată incredibil de la modă, dacă adăugați o asimetrie la absolvire, obțineți o imagine flirty.

Bangs poate fi făcut gradual, clar, neted, poate fi, de asemenea, pus în diferite moduri: lift, curl, îndreptați

Caret - o alegere excelentă pentru femeile de vârstă mijlocie, pentru că Această tunsoare poate arunca vizual câteva ani

Cum să modificați aspectul

Cea mai ușoară cale este să schimbi locul despărțirii, forma ei. De exemplu, face oblic sau zig-zag.

Puteți modifica un pătrat prin schimbarea poziției de despărțire.

Pătrat îndrăzneț și îndrăzneț, cu bretonuri oblice

Patru feluri cu bliț oblic

Tinerii pot folosi fire de păr elegante, invizibile. Fixați doar buclele pe o parte și noua siluetă este gata.

Headbands sunt destul de populare. Ele efectuează două funcții simultan: părul nu va interfera, căciurile multi-colorate vor decora orice coafură.

Pentru părțile laterale de curbură de ieșire din seară, iar restul se adună în cochilie, pachet, coadă.

Kare este ușor de adaptat la orice imagine.

Scurt pensula perfectă pentru o față ovală

Îngrijirea de lungă durată se potrivește femeilor de afaceri

Un bar cu un bliț înclinat este o tunsoare universală care ascunde multe posibilități: corectează forma feței, accentuează frumusețea părului drept, accentuează jocul buclelor. Silueta naturală arată elegantă, o fată cu o astfel de coafură va arăta elegantă și potrivită oriunde.

Opțiuni de styling

Kare este pe bună dreptate un lider în lista celor mai populare tunsori. În ciuda simplității și versatilității, majoritatea femeilor nu știu cum să o facă. Luați în considerare toate nuanțele. Divasurile din Hollywood ne vor ajuta în acest sens.

Kare se încadrează cu uimire în bucle mari și mici

Undele de lumină din mașină sunt ideale pentru coafuri de seară

 • Trend 1: Pătrat despicat și bob-pătrat

Buclele netede, dezordonate vor fi un plus elegant pentru coafura populară. Acest stil arată în același timp cu îndrăzneală și coquettishly, natural și creativ. Pentru bijuterii, alegeți mici accesorii (coafuri, clopote invizibile) care o vor face mai delicată și mai atractivă. Kim Kardashian, Rihanna, Keira Knightley, Nicole Kidman, Charlize Theron, Michelle Williams, Eva Longoria și Jennifer Aniston au încercat această noutate interesantă și relevantă în lumea coafurii de modă. O selecție competentă a unui pătrat și folosirea unei tendințe "dezordonate" sunt evidențiate și de femeile domestice de modă Oksana Lavrentieva, Natalia Goldenberg, Alsou, Polina Gagarina.

Buclele netede, dezordonate vor fi un plus elegant pentru coafura populară. Kim Kardashian iese de multe ori cu o astfel de coafură

Siena Miller cu un pătrat scurt despicat

 • Trend 2: Pătrat îndoit, bob

"Wave bob" un nume atât de complicat a fost dat la această tendință populară de frumusețe. Deci, de ce "wob" este atât de popular printre stele, care a încercat pe această coafură, și cum să-l poarte.

Răspunsul la prima întrebare este simplu: o pătrată ondulată, cu un bliț înclinat, este foarte ușor de făcut, arată bine cu aproape orice tip de persoană și, așa cum spune stilistul occidental, vă va ajuta să arătați mai tânăr.

Charlize Theron - un fan al tunsorilor

Unul dintre cei mai buni fani este Jennifer Lawrence, câștigător de Oscar, nu a schimbat "wob" -ul pentru un an întreg. În timpul săptămânii, ea a făcut buclele mai murdare, dezordonate, pe drumul afară, ea a creat un stil mai plin de farmec, elegant, ondulat. Nu se poate trece de vedetele de film și Emma Stone, Emma Stone, Jessica Alba, Emma Roberts, Scarlett Johansson, Keira Knightley, Emily Blunt, Dzhyuari Jones și modelul Karlie Kloss. Spectatorii Adele, Beyonce purtau un bob, bob-bob de diferite lungimi, schimbând periodic stilul.

Unul dintre accesoriile de trend ale sezonului - manșetele se îmbină armonios cu imaginea "wob". Cerceii urmăriți au decorat urechile Jennifer Lopez și Taylor Swift.
"Wob bob" vă permite să efectuați experimente cu distanța, lungimea, forma bang, mărimea undelor, nivelul lor de rușine și de puritate. Ca o altă opțiune, puteți face un retrowob în stilul de 20 de ani prin adăugarea de valuri rafinat Marsilia.

Emma Stone poartă un pătrat în relief

Pentru a îmblânzi aceste tendințe, urmați aceste linii directoare:

 • creând arcul de seară, înfășurați buclele astfel încât capetele să rămână drepte. Așezarea nu va fi prea luxuriantă, iar imaginea va fi mai elegantă. Rezultatul trebuie fixat cu lac;
 • folosind un șampon de pulverizare texturi uscat va ajuta la crearea de valuri neglijent. Puneți-le pe bucle răsucite și amintiți-le puțin;
  rădăcinile trebuie să fie complet uscate, astfel încât valurile neglijente își vor menține forma mai lungă.

Vizionați videoclipul: Tunsori bob scurt 2016 (Mai 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send