Sănătate

Cum sa alegi un corset de latex pentru pierderea in greutate? - Recenzii

Pin
Send
Share
Send
Send


Corsetul de latex va ajuta într-un timp scurt pentru a obține o siluetă foarte sexy și o talie subțire

Corsetul de latex va ajuta într-un timp scurt pentru a obține o siluetă foarte sexy și o talie subțire. În orice caz, deci spune nu numai producătorii, dar multe stele occidentale. De asemenea, puteți utiliza un astfel de corset pentru a strânge rapid abdomenul după naștere și pentru a sprijini mușchii spatelui.

Datorită "efectului saunei" create de produs, nu numai umiditatea excesivă, ci și toxinele părăsesc corpul

Ce este un corsete de latex?

Corsetul pentru întinderea taliei și a abdomenului a început să se utilizeze cu multe secole în urmă. Cu toate acestea, purtarea lor o dată a fost un chin - acest produs a stors organele interne prea mult și a frecat nemilos pielea. Producătorii au luat în considerare acest fapt și au creat un produs fabricat din latex (un material creat pe baza unui suc de brazilian hevea). Interiorul corsetului (căptușeală) este fabricat din bumbac organic 100%.

Corsetul de latex absolut nu stoarce pielea, dar efectul ei este uimitor. Datorită "efectului saunei", creat de produs, nu numai umiditatea excesivă, ci și toxinele, este eliminată din organism. Atunci când purta un corsete pentru o lungă perioadă de timp, echipat cu nervuri suficient de rigid, mușchii și spatele "obișnuiți" să fie într-o anumită poziție, iar cifra se schimbă complet.

Sfat! Deoarece antrenamentul de latex este destul de popular, puteți găsi adesea falsurile sale în vânzare. Prin urmare, este mai bine să achiziționați produse pe site-urile oficiale ale producătorilor.

Mike-corset datorită unei fixări mai strânse a corpului ajustează mai bine postura, în timp ce mișcarea nu se schimbă

Tipuri de produse

În funcție de forma produsului și de scopul acestuia, toate corseturile pot fi împărțite în următoarele grupuri:

  • femelă, burtă și talie subțire;
  • mascul: produs în culori închise, luând în considerare creșterea și dimensiunile bărbaților;
  • sport: pentru ca produsul să nu împiedice mișcările, acesta este făcut puțin mai moale decât de obicei;
  • Tricou: datorită unei fixări mai strânse a corpului, acesta ajustează mai bine postura; nu se mișcă atunci când se mișcă.

Sfat! Chiar și bandaje medicale speciale sunt purtate doar pentru o perioadă limitată de timp, deci nu ar trebui să folosiți un corset de latex mai mult decât recomandat 5-6 ore pe zi.

Virtuțile "antrenorului muscular"

Formatorii de fitness americani și europeni au observat că, chiar și cu ocazional purtarea unui astfel de corset:

  • datorită efectului termoelectric ușor în zona problemei, circulația sângelui este îmbunătățită și, în timp, volumul taliei scade și excesul de greutate dispare;
  • folosirea unui corset în timpul antrenamentelor reduce semnificativ riscul de răni în spate;
  • în plus, în timp, în timpul uzurii prelungite, postura femeii se schimbă;
  • rezultatul vine destul de repede;
  • consumul de alimente este redus treptat datorită unei stoarce ușoare a stomacului.

Sfat! Potrivit producătorilor, purtarea zilnică a unui astfel de produs va permite o singură lună să reducă dimensiunea taliei cu 3-4 cm.

Datorită efectului termoelectric ușor în zona problemei, circulația sângelui se îmbunătățește și, în timp, volumul taliei scade și greutatea în exces dispare.

Beneficii pentru sănătate

Datorită stilului de viață sedentar, persoanele cu postură corectă și mușchii bine dezvoltați devin tot mai puțin. Dar, la urma urmei, cu acumularea excesivă de grăsime pe abdomen și pe mușchii spatei slabi, postura este întreruptă. Toate acestea conduc la deplasarea organelor interne și, ca o consecință, la apariția diferitelor boli.

Este deosebit de importantă poziția ideală pentru femei - deoarece deplasarea poziției incorecte a uterului în viitor poate complica în mod semnificativ purtarea copilului.

Desigur, îndreptați spatele într-un timp scurt este nerealist. Acest lucru se poate face numai pe termen lung purtând un corset în combinație cu exercițiul fizic. Cu toate acestea, credeți-mă, rezultatul merită. Răsplata va fi nu numai poziția corectă, ci și bunăstarea perfectă. Produsul poate fi utilizat și pentru prevenirea bolilor coloanei vertebrale: datorită unui sistem de fixare cu trei rânduri și a nouă nervuri de rigidizare, corsetul fixează ferm spatele.

Sfat! Pentru a nu răni organele interne, trebuie să selectați produsul strict în funcție de dimensiune. Pentru o corecție suplimentară cu scăderea în greutate, puteți cumpăra un corsete de latex mai mic.

Este posibil să purtați un corset miracol sub haine obișnuite?

Latexul elastic se potrivește perfect figurii și nu împiedică mișcarea, deci este foarte posibil să o purtați sub orice îmbrăcăminte casuală sau festivă. Singurele excepții sunt bluzele transparente sau îmbrăcămintea strânsă din mătase, satin sau lycra, din care "instructorul taliei" va fi în continuare vizibil. Dar, cu un tricou, pantaloni scurți de sus și scurți, produsul exterior atractiv și luminos va arăta foarte original.

Latexul elastic se potrivește perfect figurii și nu împiedică absolut mișcarea, astfel încât poate fi îmbrăcat în orice îmbrăcăminte casuală sau festivă.

Deoarece acest produs este corectiv, modifică semnificativ forma, strânge abdomenul, îndepărtează părțile agățate și strânge talia. În ea vă veți uita la 100%.

Este ideal pentru persoanele angajate în muncă sedentară. Formand o pozitie cu adevarat "regala", el amelioreaza semnificativ muschii si amelioreaza durerile de spate.

Sfat! Purtarea unui corset de latex pentru a reduce talia este mai bine să înceapă cu 2-3 ore, cu trecerea treptată la 5-6 ore de utilizare. Pielea ar trebui să fie relaxată, astfel că nu este recomandată utilizarea acesteia mai mult decât timpul specificat.

Cum de a alege o dimensiune?

Înainte de a achiziționa "antrenorul muscular", trebuie să măsurați talia în cea mai subțire parte a acestuia. Producătorul oferă 10 dimensiuni de la XS (61 cm) la 6XL (106 cm), din care puteți alege cel mai potrivit. Deoarece corsetul are mai multe rânduri de cârlige, în procesul de a pierde în greutate, mărimea poate fi ajustată.
Dacă aveți probleme când alegeți un produs potrivit, puteți contacta managerul oficial al site-ului pentru ajutor.

Este important! Pentru a evita comprimarea organelor interne, nu este permisă strângerea taliei mai mult de 15 centimetri.

Utilizați în timpul antrenamentului

Pentru a maximiza efectul purtării produsului, este mai bine să vă combinați cu antrenamentele. Conform recenziilor, corsetul de latex ajută la creșterea eficienței sporturilor cu 20-30%. Deoarece produsul este special conceput astfel încât să nu împiedice mișcarea, acesta poate rula, răsuci, leagă presa sau răsuci.

Pentru a maximiza efectul purtării produsului, este mai bine să vă combinați cu antrenamentele.

Pentru sport, trebuie să cumpărați un corset special, care este ușor mai moale decât un produs clasic. Este mult mai ușor să vă mișcați, să vă aplecați și să faceți orice exerciții chiar și dificile. Firește, este necesar să alegeți un produs strict de dimensiune.

Sfat! Pentru a se angaja într-un produs nou, produsul achiziționat nu este de dorit. Înainte de antrenament, este mai bine să o răspândiți ușor, astfel încât să i se perceapă în mod ideal o cifră.

Purtarea unui corset după livrare

Din nefericire, nașterea mult așteptată a unui copil este însoțită de momente nu foarte plăcute. În termen de 9 luni, organismul încearcă să câștige cât mai mult grăsime posibil. Mușchii de pe abdomen după sarcină sunt întinși și pielea se îndoaie în pliuri urâte. Dacă lăsați procesul de recuperare să-și urmeze cursul, puteți pur și simplu să vă luați adio la figura ideală.

Experții recomandă utilizarea bandajelor speciale de strângere după naștere. Cu toate acestea, purtarea lui nu este întotdeauna confortabilă - adesea cusăturile freacă pielea chiar și în produse de înaltă calitate. Bandajele de acest tip nu sunt concepute pentru a strânge talia. În plus, deoarece acestea nu au coaste rigide, dacă tensiunea este prea mare, țesătura de bandaj începe să se răsucească.

Latexul elastic eliberează complet o femeie de astfel de probleme. Prezența unor nervuri special de-a lungul întregii lungimi permite fixarea perfectă a produsului pe corp.

Sfat! Pentru a combate celulita, înainte de a utiliza un corset, trebuie să lubrifiați pielea cu o cremă specială.

Prezența unor nervuri special de-a lungul întregii lungimi permite fixarea perfectă a produsului pe corp.

Îngrijirea corsetului

Deoarece transpirația se va acumula pe produs, producătorul recomandă ștergerea corsetului după fiecare utilizare. Este necesar să faceți acest lucru numai cu mâna în apă rece. Atunci când se utilizează apă fierbinte, latexul natural își poate schimba structura și grosimea.

Spălați corsetul poate fi orice detergent. După spălare, produsul se desfășoară pentru a se usca pe o suprafață plană.

Atenție! Spălarea și albirea mașinilor pentru a evita deteriorarea latexului este strict interzisă.

Trainer de talie

Corsetele latex sunt produse de mulți producători bine-cunoscuți: de exemplu, companiile Ann Chery și Ann Michel. Cu toate acestea, sunt luate în considerare produsele de cea mai bună calitate Trainer de talie. La urma urmei, nu este nimic pentru că producătorul a numit produsul său "antrenor muscular" - aceasta este traducerea trainerului taliei.

Corsetele de latex sunt produse de mulți producători bine-cunoscuți: de exemplu, de Ann Chery și Ann Michel. Cu toate acestea, produsele de cea mai bună calitate sunt considerate Trainer de talie

Odată ce acest produs a fost brevetat în Columbia. Astăzi, producția de corsete de miracol este transferată în SUA. Datorită naturii materialului, aceste produse sunt cusute doar manual. Producătorul oferă corsete din latex cu talie în culori negre sau pielii, precum și nuanțe roz, albastru, violet și chiar culori leoparde.

Celebritati care se bucura de corsete de mirare

Sistemul de formare a taliei din vest este pur și simplu foarte popular - multe fotografii din toate revistele lucioase dovedesc acest lucru. Produsele sunt publicate pe scară largă de reviste precum Tatler, Sănătatea Femeilor etc. Cele mai celebre modele din ele dorm, joacă sport și, bineînțeles, se iau în sine.

Extravaganta Kim Kardashian prefera modele de culori de leopard. Ca să arăți un corset și Gwyneth Paltrow, Blac Chyna. Jessica Alba a recunoscut că a folosit-o pentru modelarea corpului după sarcină. Ea îi place să aplece o nouă piesă la modă - un corset roz pe un vârf de rezervor - și Anna Sedokova.

Sfat! În timpul sarcinii, inclusiv în stadiile inițiale, este interzisă prezența patologiilor tractului gastro-intestinal și a rinichilor, purtând un corsete stoarcere. Pentru eventualele leziuni ale coloanei vertebrale, indiferent de modul în care arata corsetul de formare a taliei, indiferent cat de tentant este, recomandam insistent utilizarea recomandarii unui medic si alegerea unui produs special conceput pentru astfel de scopuri.

Sistemul de formare a taliei din vest este pur și simplu foarte popular. Kim Kardashian nu ascunde că îi datorează taliei la un astfel de corsete

Cum să distingi un fals?

Cei care au râvnit pentru ieftinitate, ne grăbim să dezamăgim. Acest produs nu poate costa mai puțin decât producătorul și este de aproximativ 2000-2100 p.

Chiar dacă vă decideți să cumpărați un corset de latex pentru a reduce talia de la distribuitori, asigurați-vă că ați inspectat-o. Produsul original este fabricat numai din latex și bumbac natural. Ar trebui să fie simetric, plăcut la atingere, nu grosier și să nu emită mirosuri neplăcute. Grosimea latexului ar trebui să fie aceeași pe întreaga suprafață.

Un produs de calitate nu trebuie să prezinte neregularități și alte defecte. Oasele și cârligele sunt dispuse simetric și au o montură perfectă. Marginile și cusăturile - prelucrate cu ușurință, fără firele proeminente.

Mărturiile testate pe ele însele

Marina, 24 de ani: Personal, am fost interesat de un corset de latex pentru slăbire. Se pare că acest produs este ideal pentru oameni atât de leneși ca mine. Aș vrea să am o spate dreaptă și nu ar face rău pentru a scoate burta. Și aici este doar opțiunea perfectă - că te plimbi într-un corsete, iar mușchii înșiși sunt strânși. Două mii de ruble îmi pot permite.

Natalia, 34 de ani: Cred că toate astea sunt prostii. Aceasta este de fapt doar o caracteristică nouă la modă. Talia redusă după transpirație? Bea cateva pahare de apa - si toate kilogramele tale se vor intoarce. Pentru a întări mușchii din spate, vizitați adesea salonul fintes.

Angelina, 17 ani: Am ascultat publicitatea și am cumpărat un corset în cel mai apropiat magazin sportiv. Bineînțeles, a dobândit un fals. În loc de trei rânduri de cârlige, sunt două dintre ele, mirosul de la ea este teribil, firul iese în afară. Am încercat să-mi scot părțile și m-am zdrobit teribil. Da, și sub haine pot fi văzute. Dar din moment ce mi-am propus acest obiectiv, voi cumpăra un adevărat corsete. Dar deja pe site-ul oficial.

Svetlana, 33 de ani: Corset mi-a dat un soț (a scris pe site). Sincer, la început a jignit și l-a aruncat o lună. Dar odată a decis să profite. Dumnezeu să fie cu el, cu pierderea în greutate și visele soțului ei. Dar acest "antrenor muscular" se oprește perfect și, în principiu, îl poți purta sub haine. Singura milă este că nu există un sentiment foarte plăcut atunci când transpirați. Pielea încă nu respira.

Produsul original este fabricat numai din latex și bumbac natural. Ar trebui să fie simetric, plăcut la atingere, nu grosier și să nu emită mirosuri neplăcute.

Maria, 29 de ani: Burta se spală perfect. Dar, într-adevăr, pielea din ea nu respira absolut. Deși frumusețea necesită, desigur, sacrificiu. Voi purta cel puțin 2-3 ore pe zi.

Lianna, 19 ani: Prietenii mei spun că după ce am purtat un corset, mersul meu sa schimbat chiar. Am furat din copilărie și, desigur, înțeleg că scolioza în 3 luni nu poate fi eliminată. Dar efectul este exact acolo (am purta un corset timp de 3-4 ore pe zi). Prima dată a fost neobișnuită. Dar poți să te miști liber, fără efort.

Diana, 21: Decizia de a achiziționa sistemul Trainer de talie, am recitit o grămadă de informații pe această temă. Sincer, opiniile despre ea sunt cele mai controversate. Da, stelele o fac publicitate, medicii discută despre aceasta, adesea se cer despre acest lucru pe forumuri. Dar totuși îmi este frică - este posibil să purtați un corset atât de mult fără a afecta organele interne?

Vizionați videoclipul: Orteza abdominala cu efect de incalzire. Catena Pas cu Pas (Decembrie 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send