Modă

50 idei cu ce să poarte blugi pentru femei (fotografia)

Pin
Send
Share
Send
Send


Femeile de blugi feminine au o tăietură simplă, atrag atenția și creează un aspect unic.

Femeile iubite de blugi (foto) - una dintre opțiunile de a crea o imagine originală cu un minim de efort. Modelul, caracterizat prin simplitatea tăierii, atrage atenția și creează un aspect unic - de la cotidian la romantic.

Femeile blugi în stilul "prietenului" sunt împrumutate din garderoba bărbaților, continuă să-și mențină popularitatea în toate anotimpurile anului 2016 și se mută în 2017

Ele se disting prin tăiere directă, ușor îngustând în jos.

În versiunea clasică, prietenii au cinci buzunare. Pantalonii sunt realizați în culori albastru și albastru închis.

Care este modelul remarcabil?

Femeile de blugi, în stilul "prietenului" (fotografie) împrumutate din garderoba bărbaților, continuă să-și mențină popularitatea în toate anotimpurile anului 2016. Ele se disting prin tăiere directă, ușor îngustând în jos. În versiunea clasică, prietenii au cinci buzunare. Pantalonii sunt realizați în tonuri de albastru și albastru închis.

Prietenii se caracterizează printr-o talie joasă, deși opțiunile de design pentru blugi originali de talie înaltă sunt posibile astăzi.

Are nevoie de o zonă mică înghinală

Lipsa decorului este normală pentru acest model.

Caracteristicile tipice ale acestor blugi sunt:

 • talie mica, desi versiunile de design ale blugi originale pentru femei, realizate cu talie mare, sunt posibile astazi (foto);
 • zona inghinală mică;
 • lipsa decorului;
 • prezența posibilă a tăieturilor, scuffs, creând efectul unui lucru vechi, uzat.

Într-o performanță tradițională, picioarele blugi prietenului sunt ușor scurtate. Datorită acestei mișcări de design se dovedește a sublinia eleganța gleznelor doamnelor.

Poate că prezența de sloturi, scuffs, creând efectul unor lucruri vechi, uzate

În spectacolul tradițional, picioarele de blugi ale prietenului sunt ușor scurtate.

Datorită acestei mișcări de design se dovedește a sublinia eleganța gleznelor doamnelor.

Cele mai avantajoase astfel de pantaloni stau pe fete cu o construcție subțire, șolduri înguste, talie subțire. Deoarece scopul principal al iubitelor în modelarea femeilor este acela de a sublinia eleganța și fragilitatea figurii. Aceste pantaloni pentru fete, diferite curvace, de asemenea valabile, dar nu toate modelele. Deoarece stilul masculin în performanța clasică poate da o siluetă suplimentară.

În ceea ce privește creșterea proprietarilor de astfel de blugi, există, de asemenea, nuante importante. Din aceasta depinde alegerea pantofilor pentru iubiți. Deoarece aceste pantaloni sunt scurtați, sunt potriviți pentru fete înalte pentru orice tip de încălțăminte, inclusiv adidași. Stăpânii unor astfel de blugi cu înălțime scăzută sunt sfătuiți să poarte ceva în călcâie.

Sfat!Renunțați la cumpărarea blugi iubit dacă aveți o formă specifică de picioare, ușor curbate într-un semicerc sub genunchi.

Cele mai avantajoase astfel de pantaloni stau pe fete cu statură subțire, șolduri înguste, talie subțire

Scopul principal al iubitelor în modelarea femeilor este de a accentua eleganța și fragilitatea figurii.

Aceste pantaloni pentru fete, diferite curvace, de asemenea valabile, dar nu toate modelele

Cum sa alegi iubite fete pline?

Deoarece nu există probleme pentru fetele subțiri în alegerea acestor pantaloni, este mai bine să se ia în considerare în detaliu ce modele de blugi de femei din colecția 2016 se vor potrivi doamnelor pline (foto). Designerii au ajuns la concluzia că este necesar să se dezvolte modele speciale de pantaloni care să poată fi purtate de femei cu volum mare.

Dacă pentru o pantalonie subțire fată este o modalitate de a oferi un volum suplimentar, atunci femeile pline ar trebui să prefere dimensiunea adevărată a pantalonilor.

Pentru a nu atrage atenția asupra domeniilor problematice ale picioarelor și șoldurilor, atunci când cuscați iubiți pentru doamne luxuriante, decorul luminos nu este folosit.

Modelele prietenilor pentru fete cu forme curbe sunt diferite:

 • folosind dimensiuni clare pe figură;
 • minimalismul în decor;
 • culori închise.

Dacă, pentru o fată subțire, pantalonii aglomerați sunt o modalitate de a adăuga un volum suplimentar, atunci sexul corect ar trebui să ofere preferința dimensiunii reale a pantalonilor. La urma urmei, prea restrâns se va concentra pe zonele problematice, și excesiv de larg - în plus față de completat.

Pentru a nu atrage atenția asupra ariilor problematice ale picioarelor și coapsei, atunci când coaseți iubiți pentru doamnele luxuriante, decorul luminos nu este folosit. Astfel de modele pot fi decorate cu excepția cusăturilor verticale, ceea ce vă permite să vizualizați subțire.

Pantofii prea înguste se vor concentra pe zonele problematice, iar blugii prea largi vor adăuga o putere suplimentară.

Lipsa decorului pe blugi este compensată de dungi rupte.

Boyfriend blugi - detaliu garderoba versatil

O paletă de culoare închisă (negru, marină, verde închis) pentru iubiți pentru fete supraponderale este de asemenea o modalitate de a reduce parametrii de siluetă. Modelele luminoase, dimpotrivă, sunt complete.

Sfat! Dacă sunteți proprietarul unei figuri în formă de pere, preferați modelele cu extensie de la talie. Dacă figura dvs. are un contur în formă de "X", nu ezitați să cumpărați iubiți care se potrivesc șoldurilor.

Curele sub blugi: ceea ce este important să știți?

Modaștii, în dulapul cărora puteți găsi pantaloni de acest tip, este important să se acorde atenție sfaturilor stilistilor și designerilor pentru a le purta exclusiv cu o centură. În acest caz, centura acționează ca un accesoriu care poate oferi stilului și originalității suplimentare blugilor.

Atunci când alegeți curele pentru iubiți, trebuie să luați în considerare următoarele reguli:

 • culoarea centurii universale - maro;
 • Compatibilitatea centurii cu pantofii.

Modaștii, în dulapul căruia găsiți pantaloni de acest tip, este important să se acorde atenție sfaturilor stilistilor și designerilor pentru a le purta exclusiv cu o centură.

Culoarea centurii universale - maro

În ceea ce privește culoarea potrivită a curelei și a încălțămintei, aceasta este relativă. Nu merită să cheltuiți mult timp în căutarea unui astfel de accesoriu care să repete complet culoarea pantofilor. Este suficient să alegeți lucrurile în aceeași gamă de culori - pentru pantofii maro, cureaua este aproximativ aceeași nuanță maro.

Sfat! Dacă doriți să atrageți atenția asupra taliei, spatele inferior, folosind o centură maronizabilă, purtați în același timp blugi cu un astfel de vârf, lungimea căruia nu va închide centura. Și centura brună va face cu siguranță accentul dorit.

Cea mai bună combinație cu blugi în stilul "iubit"

Când vă întrebați ce este important să purtați blugi originali pentru femei, ar trebui să vă amintiți că se potrivesc perfect în stilul casual din 2016, indiferent de sezon. Ele pot fi purtate pe vreme caldă, folosind opțiunile de primăvară-vară ușoare și în sezonul rece, alegând hainele mai strâns.

Prietenii se potrivesc perfect stilului casual din 2016, indiferent de sezon

Ele pot fi purtate pe vreme caldă, folosind opțiunile de primăvară-vară ușoare și în sezonul rece, alegând hainele mai strâns.

Completate cu o cămașă strictă, ele creează un stil de afaceri.

Sfat! Alegerea cu ce să combinați aceste pantaloni, trebuie să țineți cont de principiul menținerii echilibrului dintre "partea de sus" a unui costum și fundul "cu fundul". Este recomandat să ridicați un "top" mai simplu, clasic, nu foarte vizibil pentru iubiți cu un stil strălucitor.

Cu ei cel mai interesant și profitabil aspect cu ei:

 • jumperi înguste;
 • "Turtleneck";
 • topuri;
 • bluze;
 • tunică de vară.
Vârfurile, în care umerii rămân deschise, precum și articolele tricotate, pot da imaginii o poveste specială și mister.

O imagine jucausa se obtine daca combinati iubitii cu tricouri, tricouri ascunse sub ele doar pe o parte.

Ea se armonizează cu aceste blugi și cu un stil simplu, sportiv, creat cu ajutorul bluzoanelor, bluzoanelor, puloverelor voluminoase de tip sport.

Vârfurile, în care umerii rămân deschise, precum și articolele tricotate, pot da imaginii o poveste specială și mister. Bluzele de tip clasic, inclusiv cele cu clivare adâncă, arata, de asemenea, armonioase cu acest tip de pantaloni pentru femei.

O imagine jucăușă se obține dacă combinați iubiți cu tricouri, tricouri ascunse sub ele doar pe o parte. O astfel de fată pare destul de flirtantă și atractivă.

Armonizează cu aceste blugi și cu un stil simplu, sportiv, creat cu ajutorul bluzoanelor, bluzoanelor, bluzoanelor voluminoase de tip sport.

Un element indispensabil pentru crearea unui arc original în tandem cu prietenii este un astfel de subiect al dulapului pentru femei ca o cămașă

Puteți folosi cămăși de orice culoare - alb, elegant, mai formal și mai colorat, cu dungi, cu ornamente

Aceste blugi sunt un indicator al stilului și bunului gust.

Un element indispensabil pentru crearea arcului original în tandem cu prietenii este un astfel de subiect al dulapului pentru femei ca o cămașă. Puteți folosi cămașă de orice culoare - alb, elegant, mai formal și mai colorat, cu dungi, cu ornamente etc. Puteți alege o cămașă din diferite materiale - ca un element simplu de bumbac, deci din țesături mai elegante. Aspect foarte potrivit sub mâneci de blugi, rulat neatenționat la nivelul coatelor.

Prietenii și îmbrăcămintea exterioară: principiile de combinare

În cazul îmbrăcămintei exterioare, există și multe opțiuni pentru potrivirea cu acest tip de blugi. Ele pot fi purtate cu:

 • straturi;
 • pelerine;
 • jachete;
 • jachete, jachete;
 • veste.

Prietenii pot fi purtați în orice moment al anului, deci o imagine cu un strat nu este neobișnuită

În ceea ce privește jachetele, jacheta din piele neagră de stil clasic, cu variații de tăiere, este considerată cea mai bună opțiune pentru o imagine cu iubiți de blugi.

Ideal cu astfel de blugi se pare alungit îngust și drept

Întrucât a fost o întrebare că iubitorii pot fi purtați în orice moment al anului, imaginea cu un strat nu este neobișnuită. Ideal cu astfel de blugi se pare alungit îngust și drept. Datorită unor astfel de elemente de îmbrăcăminte, este creată o imagine feminină ușor defiantă.

Dacă aveți o haină ușoară în dulapul dvs., puteți folosi pantofii de culoare deschisă pentru iubiți, iar sub haina dumneavoastră puteți purta și o cămașă ușoară sau un pulover. Selectarea tonalității hainei sub haina întunecată cu blugi se realizează pe același principiu - în ton cu hainele exterioare.

Cu un impermeabil, arcul feminin are un efect mai ușor. Cu un astfel de element de îmbrăcăminte exterioară pentru blugi, puteți să pantofi încălțăminte cu un deget deschis.

În ceea ce privește jachetele, cea mai bună opțiune pentru o imagine cu iubiți de blugi este considerată a fi o jachetă de piele neagră într-un stil clasic, cu variații într-o tăietură.

Pelerina feminină de pe masca are un efect mai ușor.Joc contrast: haina întunecată și pantofi ușori

Este întotdeauna posibil să arăți elegant în acest tip de pantaloni, combinându-le cu jachete, jachete în timpul perioadelor mai calde.

Este întotdeauna posibil să arăți elegant în acest tip de pantaloni, combinându-le cu jachete, jachete în timpul perioadelor mai calde. Și puteți folosi ca elemente scurte de îmbrăcăminte exterioară și cu o lungime puțin sub centură.

Sfat!Pentru a crea un aspect de afaceri de vară, umpleți dulapul cu o jachetă albă și un prieten albastru închis.

Ce sa poarte cu blugi: variatii sezoniere

Alegerea pantofilor pentru iubiți depinde de ce se alege "topul" costumului. În general, este important să urmați regulile de aici: pentru a nu atrage atenția asupra încălțămintei, trebuie să alegeți modele low-key. Deoarece accentul principal ar trebui să rămână pe pantaloni. Ar trebui să știți că destul de multe pantofi se armonizează perfect cu aceste blugi, dintre care:

 • ghete de gleznă cu tocuri;
 • cu pantofi cu toc;
 • pantofi cu șosete ascuțite;
 • sandale - atât pe tocuri, cât și pe talpa platformei;
 • apartamente de balet;
 • mocasini;
 • adidași.

Alegerea pantofilor pentru iubiți depinde de ce se alege "topul" costumului

În general, este important să respectați regula aici: pentru a nu atrage atenția asupra încălțămintei, trebuie să alegeți modele discrete.

Aceste blugi arata bine cu loafers si oxfords.

Ei bine, în armonie cu acești blugi în cizmele sezonului rece. Dar chiar și atunci când le alegeți, este important să se asigure că centrul atenției rămâne asupra prietenilor.

Pantofii de tip sport sunt recomandați să fie purtați pe modele lungi de pantaloni, deoarece blugi tăiați pot atrage atenția suplimentară asupra picioarelor, crescându-le vizual. Cu alegerea de pantofi sport pentru iubiți ar trebui să fie atenți și să evite opțiunile "dur".

Sfat! Dacă doriți să creați o imagine mai feminină, preferați pantofii cu tocuri. În tandem cu blugi, în special scurți, vă va da aspectul jucăuș, flirtul.

Ei bine, în armonie cu acești blugi în cizmele sezonului rece. Dar atunci când le alegeți, este important să se asigure că centrul atenției rămâne asupra iubiților. O combinație foarte frumoasă se obține purtând pantaloni albastri, albastri, cu cizme roșii și maro.

Pantofi cu toc înalt Mast Hev pentru fete de statură scurtă

Datorita gleznei deschise cu orice pantofi, picioarele dvs. vor arata atractive

Adidașii sunt potriviți pentru stilul de zi cu zi.

Nu veți pierde dacă alegeți una dintre aceste cizme pentru blugi:

 • în tocuri înalte;
 • cu lungimea genunchiului;
 • cowboy;
 • cu modele;
 • dantelă în sus;
 • cu uggs.

Sfat! Nu puneți cizme cu vârfuri largi sub blugi din această tăietură pentru a evita crearea unui aspect neglijent. Amintiți-vă că sub blugi iubitul tău, cizmele mai înguste vor fi întotdeauna cea mai bună opțiune.

Finisare: completarea aspectului cu accesoriile

Arcul, care ajută la crearea blugi în stilul "prietenului", este ușor de completat de diferite accesorii. Pentru pantaloni de acest tip se potrivesc lucruri de diferite stiluri, care este avantajul lor indispensabil. Printre sacii care sunt în armonie cu ei, în funcție de partea de sus a costumului și pantofi, puteți alege un accesoriu dintre:

 • pungi clasice elegante;
 • Rucsacuri sportive sau casual;
 • ghearele mici, etc.

Arcul, care ajută la crearea blugi în stilul "prietenului", este ușor de completat de diverse accesorii

Pentru pantaloni de acest tip sunt lucruri potrivite de stiluri diferite, care este indispensabil plus lor

Din micile părți și elemente se compune întreaga imagine

În lumea modei pentru femei, ghearele sunt considerate cele mai potrivite pentru iubiți. Dar această afirmație nu este o dogmă. Deoarece femeile rafinate de modă le pot ridica cu îndemânare și pungile cu dimensiuni mai mari, cu forme moi, flexibile și solide.

În ceea ce privește schema de culori, aceasta trebuie să îndeplinească alte accesorii și este de dorit să se amestece cu pantofii.

Sub pantalonii de acest tip, poți purta tot felul de bijuterii. O alegere bună va fi opțiunile:

 • bratari largi;
 • suspensii mari;
 • lanțuri lungi;
 • inele mari;
 • artificiale tricotate lumina sifon, eșarfe de mătase.

În lumea cupelor de moda pentru femei sunt considerate cele mai potrivite pentru iubiți

Bagul deasupra umarului va fi, de asemenea, foarte util.

O imagine frumoasă este obținută atunci când folosiți ochelari de soare în primăvară și vară pentru iubitorii de blugi. Stilistii sustin ca ar trebui sa optezi pentru accesorii cu sticla mare rotund sau usor patrat in colturile formei. Ochelarii ar trebui să fie întunecați. Dacă o fată poartă ochelari optici - nici nu contează. Imaginea câștigă numai de la aceasta și dobândește o severitate suplimentară.

Sfat!Finalizați-vă aspectul cu un machiaj potrivit pentru iubiți. Se recomandă să fie luminos, dar nu exagerați. În cazul în care buzele sunt evidențiate cu ruj roșu și sprâncenele sunt subliniate, în acest caz ochii rămân nevopsite sau ușor colorate cu rimel rimel.

O imagine frumoasă se obține atunci când se utilizează ochelari de soare în primăvara și vara pentru blugi prietenului.

Jeansul în stilul "prietenului" a reușit să cucerească multe modele de modă și să devină parte integrantă a dulapului lor. Tăietura universală, împrumutată de la bărbați, vă permite să excelați în alegerea părții superioare a costumului, îmbrăcămintei exterioare, pantofilor și accesoriilor. Prin combinarea corectă a elementelor de îmbrăcăminte unul cu celălalt, puteți crea orice arc de sex feminin cu iubiți - de la afaceri, de la romantic până la familiar și sportiv. Beneficiile blugilor pot beneficia de avantaje și fetele cu cravată, pentru care sunt dezvoltate modele individuale de pantaloni.

Vizionați videoclipul: Tehnici de legare a sireturilor - X Marks The Spot (Decembrie 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send