Frumusețe

Dolce & Gabbana parfum pentru femei - Parfum luminos și memorabil (fotografie)

Pin
Send
Share
Send
Send


Stilul de direcție este stabilit de parfumurile Dolce & Gabbana pentru femei, ale căror soiuri includ o varietate de gusturi și amplitudine a prețului. Există, de asemenea, compoziții pereche. Mirosurile bărbaților sunt originale și unice.

Creatorii parfumurilor de moda Dolce & Gabbana, care lucreaza la creativitatea si charisma mirosurilor, incorporeaza in notele de sofisticare, farmec si individualitate ale fiecarei compozitii

Farmecul compozițiilor parfumate

Moda este imprevizibilă și trecătoare. Și moda pentru parfumuri parfumuri este instabilă și evaziv, ca o stare de spirit feminin. Fiecare dintre reprezentanții sexului echitabil abordează alegerea parfumului în felul său. Pentru unul, marca este importantă, cealaltă va da preferință ofertei de preț, iar a treia va selecta parfumul pentru a se potrivi spiritului sufletesc, bazându-se pe notele minore sau majore ale inimii.

Creatorii parfumurilor de moda Dolce & Gabbana, care lucreaza la creativitatea si charisma mirosurilor, incorporeaza in notele parfumului lor sofisticarea, farmecul si personalitatea fiecarei compozitii. Parfumul din "Dolce Gabbana" conține texturi de arome de sex feminin și masculin, ale căror preț este un indicator absolut al exclusivității și calității conținutului sticlei.

Dulce apel de vară

Doriți să vă plimbați în lumea magică a simfoniei mirosurilor, deschizând perdea de neglijență și chemând la aventuri pe mare? Parfum marca "Dolce Gabbana Albastru deschis" - acesta este visele unei femei, fantezii și cochetări, condimentate cu aroma ademenitoare a expunerilor oceanice și tropicale însorite.

Albastru deschis de D & G a sărbătorit cea de-a 15-a aniversare a acestui an, ferm înrădăcinată pe piața parfumurilor. O astfel de lungă ședere în inimă și pe pielea fanilor se datorează ansamblului încântător de arome mediteraneene, permițându-vă să atingeți căldura verii, fructele suculente, pajiștile de flori.

Parfum marca "Dolce Gabbana Albastru deschis" - aceasta este o femeie visele, fantezii și coquetry, condimentat cu mirosul atrăgătoare de expansiuni ocean și tropicale însorite

Într-o singură sticlă, care se completează reciproc, se unesc:

 • traseul incitant al compozițiilor de epocă țesute dintr-o combinație de note de cedru alb, chihlimbar și mosc;
 • miros de fructe coapte - măr verde, tei;
 • un amestec de flori de luminozitate iasomie, albastru, trandafir alb.

Aroma este mai degrabă zilnic decât seara. Diferă în fermitate, pe piele dezvăluie nuanțe speciale, aprinde starea de spirit și dă încredere.

Sfat! Extinderea prețurilor în magazinele online pentru sticle de 100 ml variază între 1.500 și 3.500 de ruble. După ce ați optat pentru "Dolce Gabbana", întrebați ce parfumuri cuprind parfumurile femeilor, deoarece seria Light poate fi, de asemenea, masculină.

Spice luncă simfonie

Parfumul One a văzut lumea în 2006. Cererea pentru acest parfum a inspirat creatorii sai la urmatoarea serie de parfumuri din aceasta linie, care a fost apariția brandului L'Eau The One de la D & G. A fost prezentată în 2008.

2013 a fost marcat de apariția unei adevărate capodopere a compoziției de parfum "Zeuan": un amestec cosmopolit de motive orientale și dulceață florală sub un nume simbolic Singura dorință.

Anul 2014 a reprezentat următoarea etapă în dezvoltarea acestei linii de parfumuri. O pereche elegantă de parfumuri, încadrată într-o culoare maro-strictă - pentru bărbați și rubinul strălucitor - pentru femei, a cauzat succesul cu conținutul exterior și interior al sticlelor.

Seria One Perfume include parfumuri pentru bărbați și femei

Unul - tradus ca "singurul" - oferă sexului echitabil un amestec fermecător de mirosuri în stare de ebrietate:

 • piersic aromat și mandarină de soare, bergamot și liquee exotice;
 • un buchet de crin alb grațios, iasomie mândră și crin modest din vale;
 • umbre neașteptate de spray vetiver și ambro-musculare.

Aceste caracteristici ale stilului Zé One de parfum au impresionat demonstrații precum Naomi Campbell și Matthew McCanahu.

Sfat! În timpul zilei, aromele din "Dolce Gabbana" sunt dezvăluite cu o intonație diferită. Prin urmare, pentru început, experții recomandă să cumpărați o probă pentru a evita dezamăgirea mirosului. În plus, prețul parfumului este destul de ridicat: pentru o sticlă de 75 ml de parfum va trebui să plătească de la 2 mii la 5 mii de ruble.

Dulceața serilor fierbinți

Aroma cea mai delicioasă, creată în 1992, a creat o senzație printre gurmanzi de parfumerie. Reeditarea sa în 2012 nu este o retrospectivă. D & G Pour Femme - Acesta este un remake al armoniei mirosurilor, o privire modernă în trecut.

Textura moale, moderat dulce a parfumului este umplută cu o gamă de buchete de fructe și flori picante:

 • marshmallow marshmallow este baza compoziției;
 • vanilie, zmeură, heliotrop și lemn de santal - acorduri secundare de aromă;
 • completează imaginea seducătoare de iasomie și neroli.
Textură moale, moderată, dulce de parfum, umplută cu o mulțime de buchete de fructe și flori picante

Fiecare picătură din aceste băuturi spirtoase conține o aromamagie de gust, care încurcă purtătoarele cu farmecele solare de vară. Mirosul va atinge colțurile cele mai ascunse ale simțului mirosului și vă va face să vă reconsiderați gusturile spre arome.

Sfat! Folosirea D & G Pour Femme este la fel de potrivita pentru timpul zilei si pentru seara. Costul per 100 ml volum în magazinele online variază de la 3 mii la 5 mii de ruble.

Proaspătul respirației regale

Sensualitate și seducție, pasiune și violență, regalitate și grandoare - această paletă de arome a umplut o sticlă de parfum din "Dolce Gabbana" sub marca iconică "Împărăteasa". Numele regal al creatorilor italieni a fost inspirat de cel de-al treilea card de tarot. Imaginea se bazează pe lux și putere. Aceste calități sunt inerente în buchet L'Imperatrice 3.

Posesia acestui miros va da decisivitate și originalitate imaginii.

Mirosul uluitor de flori de luncă și amestecul incitant de fructe tropicale servesc ca setare pentru principalele caracteristici ale acestei compoziții:

 • rubarba împreună cu ciclamenii adaugă note de prospețime texturii;
 • acorduri armonios legate între lemn de santal și mosc;
 • Un flux de fructe parfumat de grapefruit, pepene verde și kiwi mângâie mirosul.

Posesia acestui miros va da decisivitate și originalitate imaginii. Parfumurile maestrilor italieni "Dolce Gabbana" vor scoate în evidență calitățile și individualitatea adevăratelor feminine atât de mult încât bărbații, care se uită în jur, vor ofta, "împărătești!"

Sfat! Site-ul oficial are informații despre rețeaua de vânzări aproape în întreaga lume. Prețul pentru această serie nu poate fi scăzut: acesta variază de la 3 mii la 5 mii de ruble.

Modele calde și miere

Trenul candid și erotic lăsă în urmă o femeie care îmbrăca parfum D & G Sicilia. Moștenitorul atrăgător alături de tradițiile Orientului și stilul Occidentului. Emotiv blând bloturi de flori, spray-uri de citrice entuziaste și note sexy de mosc crează o sărbătoare în suflet și se trag în nirvana.

Epicul setului de parfumuri a inclus entuziasmul fructelor și florilor:

 • banana și bergamota sunt note de conducere ale orchestrei;
 • roz, caprifoi, iasomie si zambile sunt secundare, dar nu secundare;
 • Maestro Heliotrope, lemn de santal și mosc de neuitat vor acționa ca dirijori.

Fuga erotică și trecătoare lasă în urma unei femei care a îmbrăcat mirosul D & G Sicilia

Crearea acestei versiuni a parfumului este inspirată de nostalgie: Domenico Dolce - unul dintre coautorii colecțiilor - sa născut în Sicilia.

Sfat!Parfumul este discret, dar persistent. Bold, dar nu ascuțit. Poate fi folosit în orice moment al zilei. Potrivit pentru vară. Costul în magazinele online este destul de ridicat: de la 5.600 la 15 mii de ruble la 100 ml.

Aer curat

"Bai" de la "D & G" a fost deschisă lumii în 1999. Parfumul este potrivit pentru farmecul seducător și femme fatale. El își va scufunda proprietarul în brațele pasiunii și va face apel la sex. Fiecare notă de aromă D & G Prin - aceasta este ispita, erotica, senzualitate, caracter, jucaus. Piramida Parfumului este unica sfidatoare:

 • motive de flori de crini și violete, ca un flaut timid, au adus o contribuție modestă la artă;
 • cafea, cedru și lemn de santal, ca și sunetele unui organ, sunt baza și legătura cheie în spectacol;
 • Clasica vioara a acestei orchestre de parfum este fluidele de mosc-ghimbir.

Fiecare notă din D & G By este ispita, erotica, senzualitate, caracter, jucăuș.

Sfat!Nu contează ce va sublinia alegerea - parfumul sau toaleta de la "Dolce Gabbana" - parfumurile pentru femei, ale căror prețuri în "Letual" vor părea ridicate pentru cineva, variază de la 10 mii la 14 mii de ruble pentru volum de 30 ml.

Contraste de amar și dulce

în Velvet Desire - dorința de catifea - există doar o singură intenționalitate: să se îmbrace cu pasiune. Acest miros conține mirosul de tuberose luxos și voluptuos, invitând să se plimbe prin Italia medievală, pentru a se arunca în Renaștere. Atunci tuberoza a fost simbolizată cu depravare, plăceri carnale și interzisă pentru tineri.

Interconectarea cu succes a componentelor exotice a jucat un rol decisiv în succesul acestei parfumerii. Gardenia și plumeria servesc ca o excelentă completare a parfumului și par să îl cheme pe proprietar pentru o neînfrânare și o sete de aventură.

Velvet Desire are o singură intenție: să se învelească cu pasiune.

Italianul Lake Como a inspirat Dolce și Gabbana pentru a crea o serie unică de la Velvet - "Velvet Love". Milano - orașul în care lucrează autorii-stilisti, este un vecin al lacului și progenitorul unuia dintre ingredientele aromate - cuișoarele. Orașul Bellagio, situat la mică distanță de Milano, este renumit pentru cultivarea florii aristocrației.

Din când în când, parfumerii au folosit ulei de esență de cuișoare pentru a crea compoziții unice, amestecând textura cu diverse componente și realizând putere pe solul aromei.

Velvet Love a servit ca paletă pentru combinarea a trei accidente colorate: cuișoare fermecătoare, ylang-ylang delicate și ardei gras. Împreună, au apărut ca o imagine entranzătoare și o adevărată capodoperă a artei.

Velvet Love a servit ca o paletă pentru combinarea a trei accidente colorate: garoafă fermecătoare, ylang-ylang rafinat și ardei grași

Sfat!Capacele de parfum din această serie diferă în culoarea catifea: în Velvet Desire este roșu maroniu, iar în Velvet Love este roz. Costul acestor compoziții de parfum în magazinele online variază de la 3.500 la 6.500 de ruble pe 50 ml.

Gama de flori de prospețime

Dolce Floral Cade - un flanker de aromă din 2014 care păstrează aproape toate nuanțele predecesorului său Dolce Eaude Parfum și este îmbogățit cu nuanțele prospețimii dimineții și greutății. În fiecare picătură din compoziția actualizată din 2015 se poate simți respirația primăvară și trezirea naturii.

Structura piramidală a spiritelor componente se bazează pe astfel de surse de inspirație, cum ar fi:

 • frunze de portocale și inflorescențe de papaya;
 • mugurii albi ai florilor de narcis, amaryllis și crini;
 • lemn de santal, mix de muschi-cashmeran.

Apa de parfumare de la "Dolce Gabbana" Dolce Floral Drops se va mări în cea mai sumbră zi și va da cochetării oricărei femei

Apa de parfumare de la "Dolce Gabbana" Dolce Floral Drops se va mări în cea mai sumbră zi și va da cochetării oricărei femei. Aroma este atât de dulce și fermecătoare încât dragostea este garantată de la prima respirație.

Sfat! Prețul acestei serii poate părea oarecum supraevaluat pentru achizițiile online, dar depinde direct de țara de origine. Acestea sunt Emiratele Arabe Unite, Suedia, China și chiar Anglia. În consecință, prețul fluctuează cu o amplitudine bună de la 3 mii la 7 mii de ruble pentru un volum de 75 ml.

Magia mirosurilor a făcut întotdeauna minuni: arome care înconjoară oamenii de pretutindeni și afectează starea de spirit, atitudinile și sentimentele, care afectează și corzile ascunse ale sufletului. Cu Dolce Gabbana, inimile sunt pline de mirosurile iubirii, fericirii si succesului.

Vizionați videoclipul: Cristi Dules - Dolce Vita Videoclip HD 2016 (Iunie 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send