Frumusețe

Toate secretele despre cum să revin dintr-o brunetă într-o blondă - Poze înainte și după

Pin
Send
Share
Send
Send


Modificați dramatic aspectul nu numai cu ajutorul chirurgiei plastice. Cea mai rapidă transformare este schimbarea părului - colorarea într - o culoare diferită. Mai ales mulți care doresc să-și vopsească părul de la o brunetă la o blondă, fotografiile unor astfel de transformări pot fi găsite abundent pe Internet.

La domiciliu, cu un risc minim, numai fetele cu fire de culoare brun deschis pot deveni blonde. Bruneturile trebuie să fie foarte atente să nu ardă buclele și să le transforme în paie fără viață.

Parul luminat se referă la una dintre cele mai complexe manipulări.

La domiciliu, cu un risc minim, numai fetele cu fire de culoare brun deschis pot deveni blonde. Bruneturile trebuie să fie foarte atente să nu ardă buclele și să le transforme în paie fără viață.

Ce trebuie să știți când revopsiți?

De la prima dată pentru a neutraliza pigmentul, care creează o nuanță de păr neagră, nu va funcționa.

 • Bruneturile vor avea nevoie de cel puțin trei sesiuni de proceduri de iluminare. Cu cât mai multe proceduri trebuie să treceți, cu atât mai multe fire devin mai subțiri și mai multe fire de păr cad.
 • Pentru a preveni apariția reacțiilor alergice, trebuie să efectuați mai întâi un test asupra portabilității soluției de strălucire.

Ei vor ajuta să vă imaginați ce se va întâmpla dacă schimbați culorile de la o brunetă la o blondă cu numeroase fotografii.

De la bruneta la blondă: fotografie înainte și după

Sfat! Atunci când se schimbă culoarea parului, trebuie avut în vedere că, pentru a menține o nuanță uniformă, este necesar să se ușureze părul la rădăcini aproximativ o dată pe lună.

Luminarea părului vopsit

Pentru vopsirea blondei, trebuie să îndepărtați vopseaua de pe firul de culoare închisă. Dacă utilizați soluții chimice pentru spălare, aceasta contribuie la subțierea și uscarea buclelor.

Utilizează trei opțiuni pentru spălare:

 • Adâncimea este efectuată de agenți de oxidare, care produc clarificare în patru tonuri într-o singură procedură. În același timp, ei folosesc substanțe chimice puternice care penetrează profund și afectează întreaga structură a părului.

Pentru vopsirea blondei, trebuie să îndepărtați vopseaua de pe firul de culoare închisă. Dacă se utilizează soluții chimice pentru spălare, acest lucru contribuie la subțierea și uscarea buclelor.

 • Varianta de suprafață este produsă de un agent de îndepărtare a apei, care nu conține perhidrol și amoniac. Strandurile pot fi luminate două tonuri la un moment dat. Când se îndepărtează acest pigment artificial și rămășițele naturale.
 • Remedierea naturală are un efect mai blând asupra firelor.

Sfat! Efectuând clarificarea părului deja vopsit, merită pregătit pentru faptul că sfaturile vor trebui să fie întrerupte.

Pictura buclelor naturale

Nu mai puțin greu de reproșat blonda de la o brunetă naturală. Parul întunecat se caracterizează printr-o structură mai dură și mai groasă. În același timp, pentru a elimina pigmentul va dura aproximativ 3-4 etape.

Într-o procedură, o brunetă nu se va putea transforma într-o blondă, fotografiile înainte și după ce vor demonstra clar rezultatul obținut. La prima clarificare, puteți obține o culoare galben-cupru.

Nu mai puțin greu de reproșat blonda de la o brunetă naturală. Este nevoie de aproximativ 3-4 pași pentru a elimina pigmentul.

Dacă se observă că firele reacționează prost la lumină, atunci puteți face o pauză. O săptămână mai târziu merită să încercați din nou.

În cazul în care capul natural al părului se distinge printr-o nuanță rece, atunci colorarea nu va cauza nici o dificultate deosebită. În cazul în care culoarea inițială este castan închis, atunci va apărea umezeală urâtă.

Sfat! Puteți utiliza evidențierea, care este o modalitate de trecere ușoară de la un ton întunecat la unul mai deschis.

Metode de colorare

Principalele tehnici de colorare de la o brunetă la o blondă includ următoarele:

 • Vopsirea clasică implică procedura de aplicare uniformă a materiei colorante. În același timp, este posibil să se primească culori monofonice.

Descoperirea Californiei - o modalitate alternativă de a ușura părul

 • Evidențierea vă ajută să dați un ton mai ușor tonurilor individuale.
 • Colorarea se face fără clarificare. În același timp, firele sunt pictate în orice nuanțe selectate.
 • Balayazh dă părului un aspect reînnoit, datorită picturii vârfurilor părului.

Luminarea se face cu soluții speciale.

Luminarea este considerată o procedură foarte complicată. E nevoie de o mulțime de timp și necesită o abordare profesională.

Următoarele metode de pictura pot fi folosite:

 • Folosirea agentului de îndepărtare a acidului vă permite să reparați treptat firele de la întuneric la mai ușor.
 • Pentru a arde pigmentul natural, se utilizează peroxidul obișnuit. După clarificare, buclele sunt reparate în nuanța selectată. Acesta este unul dintre modurile dăunătoare după care firmele devin mai dulce.

Pentru a arde pigmentul natural, se utilizează peroxidul obișnuit.

 • La domiciliu, poți folosi henna. Pentru un ton mai ușor, se adaugă o soluție perfuzabilă de flori de mușețel. Procedura nu va provoca vătămări chiar și în cazul utilizării frecvente.

Sfat! Nu este necesară vopsirea părului după perm, deoarece după aceea pot apărea pete. Experții recomandă schimbarea culorii părului cu 2-3 tonuri, nu mai mult. Deci, vor fi mai sănătoși.

Alegerea instrumentelor de colorat

Magazinele de specialitate oferă o varietate de produse de iluminat care pot fi folosite acasă. Acestea pot fi vopsele pulverulente, precum și compoziții pe bază de uleiuri.

Pentru vopsirea în păr natural mai strălucitor se folosesc preparate cum ar fi oxigenatul 6, 9 și 12%. Ele sunt un lichid albicioasă transparent care este turnat în sticle mari. Această soluție este vândută pentru îmbuteliere.

Magazinele de specialitate oferă o varietate de produse de iluminat care pot fi folosite acasă. Acestea pot fi vopsele pulverulente, precum și compoziții pe bază de uleiuri.

O soluție economică este să cumpărați o astfel de sticlă și o pulbere strălucitoare. Cu cât este mai mare procentul de drog, cu atât mai intensă afectează firele.

Atunci când alegeți o soluție de nouă procente, este necesar să controlați strict timpul de expunere. Cu o compoziție de șase la sută, de asemenea, nu trebuie să exagerați timpul recomandat. Dar, în același timp, funcționează mult mai ușor.

În același timp, proporțiile recomandate sunt două la una. Pe o lingură de pudră sunt luate două porții de oxigen. Compoziția trebuie amestecată într-un recipient din plastic.

Vă puteți vopsii cu vopsele profesionale sau de uz casnic. Atunci când folosiți vopsea profesionistă, este necesar să cumpărați separat oxigen pentru pictura într-un ton sau un ton mai înalt.

Vopseaua cu vopsea este vândută în tuburi cu dispozitive de fixare dimensionale convenabile. Este necesar să alegeți o nuanță potrivită. Tonurile reci sunt de cenușă, perle sau roz.

Parul luminat ar trebui să aibă loc în mai multe etape.

Înainte de a aplica vopseaua, capul trebuie împărțit în zone separate. În același timp, sunt utilizate clipuri speciale. Culoarea este realizată din regiunea occipitală. Efectuați clarificări, trebuie să vă retrageți de la rădăcini cu 2 cm. Compoziția este aplicată de-a lungul întregii lungimi. Treptat s-au procesat toate zonele. Timpul de expunere al soluției la păr nu trebuie să depășească 30 de minute.

Când re-colorarea soluției de amestec este aplicată și în zona zonei radiculare. Procedura se efectuează în mai multe vizite pentru a obține umbra dorită.

După procedură, se aplică un balsam special pentru a restabili structura părului.

După fiecare procedură, trebuie să evaluați gradul de cadere a părului.

Sfat! Când pictați este necesar să folosiți mănuși, cârpă pentru a acoperi umerii și o perie specială.

Pictura interioara

Pentru vopsirea părului, trebuie să contactați un maestru dovedit. Acest lucru asigură siguranța procedurii pentru bucle. În fiecare caz, profesionistul va aplica o abordare individuală, care va lua în considerare starea părului și profunzimea umbrei originale.

Pentru vopsirea părului, trebuie să contactați un maestru dovedit. Acest lucru asigură siguranța procedurii pentru bucle.

Cel mai adesea expertul oferă următoarele opțiuni:

 • bruneturi de iluminat într-o singură procedură. Când se utilizează clarificatori concentrație puternică;
 • albirea în 3 runde, cu o sesiune efectuată pe săptămână.

Comandantul folosește preparate mai puțin concentrate. Apoi se efectuează tonifierea.

Sfat! În saloane, colorarea începe de la rădăcini și se efectuează pe tot capul. Apoi, buclele sunt rafinate pe toată lungimea, iar pieptănarea este efectuată.

Rănirea de la lumină

În prezența pielii cu probleme, firele de lumină accentuează doar toate cosurile și înroșirea.

 • Utilizarea coloranților agresivi poate transforma buclele sănătoase în slabi și arși. Acest lucru va crește pierderea părului.
 • Buclele luminate sunt mai greu de întins. Buclele se pot întâmpla numai când se folosește stilul cald sau rece.
 • După spălare este necesar să se utilizeze agenți de clătire, deoarece fără mijloace speciale nu va fi posibilă combinarea buclelor albite.
 • Abuzul procedurii de clarificare poate duce la întreruperea structurii curlării. În acest caz, părul va pierde elasticitatea și, de asemenea, va deveni fragil și slăbit.

Buclele luminate sunt mai greu de întins. Buclele se pot întâmpla numai când se folosește stilul cald sau rece.

Sfat! Folosind substanțe chimice, trebuie să aveți grijă de pielea mâinilor și a feței. Nu puteți folosi luminarea cu păr plictisitor, fragil și uscat cu capete divizate.

Scoateți nuanța galbenă

Pentru a obține o blondă rece, este necesar să eliminați galbenul care a apărut. Tonul galben poate fi stins cu violet. Puteți folosi vopsea de tonifiere. Această compoziție afectează parul superficial și nu provoacă rău.

De asemenea, puteți încerca vopsele speciale cu proprietăți anti-galben.
Experții recomandă aplicarea șampoanelor colorate, balsamuri sau tonuri de perle, argint sau argint.

Galbenirea poate fi îndepărtată cu ajutorul produselor naturale. Pentru a face acest lucru, face o mască de miere sau un amestec de coji de ceapa.

Pentru a obține o blondă rece, este necesar să eliminați galbenul care a apărut.

Sfat! Puteți folosi șamponul sub formă diluată. În acest caz, trei părți din samponul uzual sunt adăugate la o parte a compoziției de colorare. Un astfel de amestec poate fi utilizat la fiecare treaptă de șamponare.

Ce să nu faci când pictezi?

Chiar și cu o dorință puternică de a schimba rapid aspectul, nu vă grăbiți prea mult cu procedura de clarificare. Trebuie acordată atenție discolorării în următoarele cazuri:

 • În caz de deteriorare a pielii.
 • Proprietari de fire deteriorate și subțiri.
 • În prezența reacțiilor alergice.
 • După colorare cu henna.

Sfat!Este necesară începerea de albire, doar dacă s-au gândit bine. La urma urmei, dacă doriți să vă întoarceți culoarea înapoi - nu va funcționa.

Care umbra de a alege?

Există multe nuanțe de păr blond. Master vă va ajuta să alegeți tonul potrivit. În acest caz, vopseaua este selectată ținând cont de tipul de culoare al exteriorului:
Fetele de primăvară se potrivesc cu blonda ușoară, cenușă și blondă rece.
Opțiunea ideală pentru tipul de culoare de vară va fi un ton de aur, miere, precum și culoarea șampaniei sau grâului.

De la bruneta la blondă: fotografie înainte și după

Toamna trebuie să fie atentă cu decolorare. Este mai bine să se oprească la colorare sau evidențiere.

Fetele de iarnă se potrivesc cu platină, cenușă și nuanțe de culoare brun deschis.

Sfat! Arderea bruneturilor nu ar trebui sa utilizeze un par radical de luminare. Este mai bine să alegeți mai multe tehnici de economisire a brondirovaniya sau ombre.

Caracteristici de îngrijire pentru fire deteriorate

După procedurile de iluminare, pot apărea probleme de păr. Firul devine fragil, slab și uscat. Aceasta necesită recuperare.

De asemenea, trebuie respectate următoarele reguli:

 • Șamponarea se face numai cu apă caldă, folosind un șampon special pentru buclele albite.
 • După spălare, ar trebui să utilizați balsam nutrițional pentru a reduce fragilitatea.
 • Periodic merită folosirea măștilor de regenerare care conțin uleiuri naturale.

După procedurile de iluminare, pot apărea probleme de păr. Firul devine fragil, slab și uscat. Este nevoie de recuperare

 • Din remedii folclorice, puteți utiliza clătirea din decoct de urzică, mușețel și brusture.
 • Componentele trebuie ascunse de lumina puternică a soarelui.
 • Nu folosiți frecvent fiare de curling și uscătoare de păr. Dacă este necesar, trebuie să aplicați mijloace de protecție termică.

Dupa vopsirea parului, dupa cateva saptamani, radacinile regrown vor fi vizibile, care nu arata bine. În acest caz, trebuie să tentați firele de-a lungul întregii lungimi. În cazul colorării de către diferiți tehnicieni, merită să aveți încredere în o procedură similară unui profesionist.

Îngrijirea regulată a părului va arăta întotdeauna elegantă și elegantă. În acest caz, buclele blonde vor fi sănătoase și strălucitoare.

Pin
Send
Share
Send
Send