Frumusețe

Îngrijirea și etapele de vindecare a sprâncenelor după tatuare

Pin
Send
Share
Send
Send


Tatuajul este o procedură care a fost recent utilizată de multe femei pentru a accentua frumusețea sau, dimpotrivă, pentru a face unele defecte mai puțin vizibile. Bleached sau rare sprâncene, forma lor neregulată, cicatrici și cicatrici în această zonă devin adesea o ocazie pentru a vă înscrie pentru un master fruntea (master fruntea). Un motiv mai mult (adesea principalul) pentru un tatuaj poate fi lenea: aplicarea machiajului în fiecare zi poate uneori să se plictisească și chiar vrea să oprească pictura, dar rămâne în continuare atractivă. O vizită la un specialist în fruntea cu experiență vă va permite să uitați de machiaj timp de 3-5 ani, iar sprâncenele fermecătoare vor accentua aspectul expresiv și vor atrage atenția bărbaților.

Sprâncări de vindecare a sprâncenelor

Deci, ați decis să faceți un tatuaj de sprâncene și ați fost consultat cu un cosmetician. Un brovist experimentat a sugerat ce este cea mai bună culoare pentru a alege și alege forma perfectă care se potrivește tipului tău de față. Perfectul machiaj de sprâncene este aplicat în cele din urmă: ce trebuie să faceți în continuare? În cele mai multe cazuri, comandantul vă va spune în mod necesar înainte de procedura de a îngriji în mod corespunzător sprancenele după tatuaj. Dar dacă ați pierdut câteva momente, după ce ați observat cât de irezistibil veți fi într-o săptămână, vă oferim instrucțiuni pas cu pas pentru vindecarea sprancenelor.

În procesul de aplicare a unui tatuaj și imediat după acesta, sprâncenele "noi" vor fi mult mai strălucitoare decât umbra aleasă.

Prima zi de tatuaj: cum să elimini sângele și edemul

În prima zi după aplicarea machiajului permanent, rezultatul nu va fi exact ceea ce v-ați aștepta. Bright, uneori absurd, sprâncenele, durerea, înroșirea și umflarea pielii - aceasta este ceea ce devine cauza principală de îngrijorare. Dar nu fi supărat înainte de timp: este un fenomen natural pentru prima zi după tatuaj.

În prima zi după tatuajul sprâncenelor, nu sunt excluse fenomene cum ar fi umflarea și roșeața pielii.

Deoarece pielea este străpunsă cu un ac cu o adâncime de până la 0,5 mm pentru injecția de vopsea, care dăunează epidermei, există riscul introducerii infecției. În primele zile după tatuaj, sprâncenele pot sângera chiar ușor, dar, mai des, sângele (limfa) este secretat. Aceasta este o reacție protectoare a corpului care încearcă să împiedice pătrunderea bacteriilor în răni. Liniștii (maeștrii permanenți de machiaj) recomandă ștergerea zonelor deteriorate în prima zi cu o cârpă moale, fără a apăsa sau freca sprancenele, în caz contrar, iaroritatea se va ridica și mai mult și o parte a componentei colorante poate ieși cu ea. Cu mișcări blotting, eliminați limfa.

Una dintre opțiunile de îndepărtare a chinului din sprâncene este moale lovind-o cu un tampon de bumbac.

Puteți folosi un șervețel, un tampon de bumbac sau o cârpă sterilă îmbibată într-un antiseptic special. Următoarele medicamente funcționează cel mai bine:

 • Clorhexidina-gel pentru uz extern sau local sau soluție apoasă de clorhexidină 0,05-0,5%. În farmaciile rusești, acest medicament poate fi achiziționat la un preț de 7 până la 30 de ruble.
 • Miramistin 0,1% soluție. Vândute la prețuri cuprinse între 170 și 290 ruble pentru 50 ml în farmacii din capitală.

Tratamentul sprâncenelor după tatuaje cu soluție de apă de clorhexidină 0,05% va ajuta la protejarea pielii deteriorate de tatuarea microbilor

Pentru tratamentul sprâncenelor după tatuare, orice agent antimicrobian care nu conține alcool, care usucă pielea afectată, care provoacă vindecarea rănilor mult mai mult, va face.

Frecarea trebuie efectuată de până la 8 ori pe zi. Acest lucru vă va ajuta să îndepărtați lichidul care a scăpat din răni și să eliminați înroșirea pielii.

După ce sa îndepărtat victoria, ar trebui să se acorde atenție eliminării edemului. Din păcate, acest lucru nu este neobișnuit după tatuajele sprancenelor, dar cu o îngrijire corespunzătoare, umflarea dispare mai devreme de 2-3 zile după aplicarea machiajului permanent.

Cosmetologii sfătuiesc să utilizeze unguent de vindecare a rănilor. Aplicați-le numai pe pielea uscată.

 • Salvator - balsam pe bază de ingrediente naturale, costul căruia variază de la 122 la 200 de ruble;
 • D-Panthenol 5% - unguent medical. În farmacii metropolitane care vând la prețuri cuprinse între 197 și 300 de ruble pentru 25 g;
 • Bepanten - smântână, principalele componente ale cărora este dexpanthenol. Promovează regenerarea rapidă a țesuturilor. În farmacii din Moscova, o puteți cumpăra la un preț de 400 - 700 ruble;
 • Unguentul oxolinic este un medicament antiviral cu efect de înmuiere. Prețul fondurilor variază de la 27 la 36 de ruble.

În plus, jeleul uzat regulat ajută de asemenea să înmoaie pielea afectată și să o protejeze de germeni și de schimbările de temperatură. Aplicați produsul trebuie să fie cu un tampon de bumbac sau spălat cu atenție, de preferință cu mâini dezinfectate cu alcool, cu mișcări blânde. După o jumătate de oră, îndepărtați resturile de unguent sau vaselină cu un șervețel curat.

Una dintre metodele de aplicare a unguentului de vindecare a rănilor asupra sprâncenelor este utilizarea unui tampon de bumbac.

În saloanele profesionale de tatuaj, maeștrii experimentați recomandă adesea utilizarea unei creme de unică folosință Fougera imediat după o procedură de tatuaj. Promovează regenerarea rapidă a pielii datorită prezenței în compoziția vitaminelor A și D și protejează țesutul deteriorat de infecție. Găsirea în farmacii nu este atât de ușoară, așa că înainte de procedura trebuie să vă pregătiți în avans pentru îngrijire și să achiziționați fondurile necesare.

Pentru vindecarea pielii după tatuare și machiaj permanent, profesioniștii recomandă utilizarea unguentului de unică folosință Fougera care promovează regenerarea rapidă a epidermei.

Adesea, în prima zi după aplicarea machiajului permanent, durerea dureroasă se simte. Dacă aveți un prag de durere scăzut sau o piele foarte sensibilă, atunci, bineînțeles, nu trebuie să vă simțiți neplăcute - beți doar una dintre următoarele analgezice:

 • analgină;
 • aspirina;
 • No-spa;
 • Nurofen;
 • Ketanov.

Asigurați-vă că nu aveți intoleranță individuală la componentele conținute în aceste preparate.

Este demn de remarcat faptul că proprietarii rare de fericit de sprâncene tatuaj se plâng după procedura de reacție alergică. Cu toate acestea, dacă sa întâmplat încă, asigurați-vă că ați informat cosmetologul tău despre lingură și că pentru a elimina primele simptome de alergie, beți un antihistaminic (Loratadine, Suprastin, Klarotadin, Fenigil și alții).

Principala regulă a primei zile după tatuaj: nu spălați cu apă - ștergeți-vă fața cu șervețele umede și evitați contactul sprâncenelor cu mâinile murdare. Toate mijloacele pentru îngrijirea pielii deteriorate de machiaj permanent se aplică cu mișcări delicate de promakivaymi. Aceasta va fi cheia pentru recuperarea rapidă a epidermei. Și în nici un caz nu dormi fața în pernă.

A doua zi: fruntea se rumeneste

Cu o îngrijire corespunzătoare pentru sprâncenele noi în a doua zi după un tatuaj, s-ar putea să observați deja că roșeața, durerea și umflarea au devenit mult mai puțin. Dar cum să explici de ce, în loc de zonele pictate care încep să se înflorească în cele din urmă, par să fie chiar mai întunecate, ca și cum ar fi pictate cu un marcator?

În a doua zi după tatuaj, sprâncenele se întunecă și se formează o crustă

Faptul este că în timpul nopții, ichorusul a ieșit din epiderma deteriorată, iar cu ea - o componentă a componentei de colorare. Nu a fost posibil să se elimine în timp, iar limfața uscată a început să formeze o crustă subțire. Nu trebuie să vă panicăți: acest lucru este normal. Continuați îngrijirea standard a sprâncenelor:

 1. Odată la fiecare 2 ore, ștergeți ușor zonele deteriorate cu un antiseptic fără alcool.
 2. Atunci când pielea este complet uscată, aplicați un unguent special antibacterian emolient pe sprâncene.

Astfel, îngrijirea pentru sprâncene în a doua zi după tatuaj ar trebui să fie aceeași ca și imediat după procedură. Singurul avertisment este că procesul de regenerare a epidermei se desfășoară activ pe timp de noapte și, prin urmare, nu mai este posibilă tratarea zonelor afectate ale pielii: este suficient de 4-5 ori pe zi. Cu toate acestea, este recomandabil să evitați contactul cu sprâncenele cu apă.

În primele zile după tatuaje, spălarea trebuie înlocuită cu ștergerea feței cu o cârpă umedă sau un tampon de bumbac înmuiat în apă micelară.

De asemenea, nu este recomandat să ieșiți în afară, mai ales dacă tatuajul a fost făcut în timpul iernii sau vara: schimbările bruște de temperatură și expunerea la radiațiile ultraviolete de la soare pot afecta negativ procesul de vindecare. Dar dacă mai trebuie să părăsiți casa, vă sfătuim să purtați ochelari de soare care acoperă sprâncenele.

Senzațiile neplăcute din a doua zi după ce tatuajul dispare în permanență, astfel încât nu veți avea nevoie de medicamente pentru durere. Același lucru se aplică la alergii: în majoritatea cazurilor, se oprește după o singură doză de antihistaminice în prima zi după aplicarea machiajului permanent.

Regula de a doua zi după tatuaj: nu opriți îngrijirea sprâncenelor, curățați ușor pielea și nu vă intimidează de crustele rezultate.

A treia zi: ce să faci cu crustele

Deci, trezindu-vă a treia zi după tatuaj, ați decepționat a observat că aspectul sprâncenelor a devenit și mai rău. Culoarea pare acum chiar mai neuniformă și vreau să rup crustele formate. Dar acest lucru nu trebuie făcut din mai multe motive:

 1. Îndepărtat de o crustă nefiresc poate provoca sângerare și, ca rezultat, infecție în rană.
 2. Se poate incepe o excretie puternica a amarului mare, iar cu aceasta o parte din vopsea se va extinde de sub piele. Imaginați-vă cât de neuniformă va fi culoarea sprâncenelor când se vindecă.
 3. Coarnele rupte vor prelungi procesul de reparare a sprâncenelor pentru câteva zile.

Îndepărtarea crustelor formate pe sprancene poate duce la infecții și chiar mai multă excreție a cusăturii de sânge prin spălarea vopselei.

"Straturile" rezultate pe sprâncenele noi protejează rănile de după infecție. Aceasta este o reacție naturală a organismului la traumatismele cutanate. Amintiți-vă cum în copilărie, la câteva zile după ce ați căzut de pe bicicletă, s-au format cruste groase pe coate sau genunchi și cum rănile au început să sângereze când am încercat să le smulgem. Același lucru se va întâmpla și cu sprancenele. Cu toate acestea, uneori se întâmplă ca punerea pe haine peste capul ei sau atingerea unei cruste într-un vis, ea se poate rupe singură. Nu este nevoie de panică, dar cel mai bine este să tratați pielea cu un antiseptic de îndată ce observați deteriorarea.

Există încă un plus în crustele formate: puteți începe deja să vă spălați cu apă. Este chiar permisă folosirea unor produse de curățare speciale, dar principala rezervare este aceea că nu trebuie să conțină alcool și să usuce pielea - aceasta va împiedica vindecarea rapidă a sprâncenelor.

Cu toate acestea, nu puteți folosi cosmetice decorative pentru a evita infectarea plăgii. Restul de îngrijire a sprâncenelor nu trebuie să difere de procedurile din ziua precedentă: tratamentul cu antiseptic de până la 5 ori pe zi și aplicarea de unguente emolient.

Regula principală a celei de-a treia zile după tatuaj: nu încercați să rupeți crustele!

Perioada de la a patra la a șaptea zi după aplicarea machiajului permanent

În a patra zi după tatuaj, crustele te vor deranja. Trebuie să suferiți puțin și mâncărimea care de obicei îi însoțește. Principalul lucru - nu renunțați și continuați să vă îngrijiți pe deplin de sprâncenele dvs., nu uitați de vindecarea ranilor și de antiseptice. În unele locuri, cel mai puțin expus la vopsea, peeling și peeling de crustă poate începe deja.

În a patra zi după tatuaj, se poate începe peelingul pielii și peelingul pielii.

În a cincea zi, mâncărimea poate deveni pur și simplu insuportabilă - un semn de vindecare a pielii. Dar amintiți-vă că este imposibil să pieptești frunțile fără nimic: nici cu mâinile, nici măcar cu mijloace improvizate. Singurul lucru care se poate face este să scoateți crusta exfoliană în acele locuri în care este destul de slab menținută. Cu toate acestea, trebuie să existe un antiseptic în apropiere, iar mâinile trebuie spălate bine cu apă și săpun înainte de procedură. Continuăm să frecăm sprâncenele cu soluție de clorhexidină o dată la fiecare 3 ore și apoi să aplicăm unguent de vindecare a rănilor.

În a cincea zi după tatuaj începe o coajă activă a crustei, însoțită de mâncărime severă.

În cea de-a șasea zi, coaja frunții este îndepărtată în mod activ. Mulți proprietari ai tatuajului se plâng de mâncărime intolerabile care însoțesc acest proces. Nu este nevoie să deranjați browserul principal despre acest lucru: chiar dacă nu îndurați mai multă forță, este normal. Pentru a facilita senzațiile, puteți apăsa ușor marginile cu un tampon de bumbac, însă nu le puteți piepta în niciun caz. În această zi, crusta este mai bine să nu atingeți deloc.

A șaptea zi după tatuaj este încă însoțită de mâncărime severe în sprâncene. Cu toate acestea, majoritatea doamnelor de la sfârșitul primei săptămâni nu au mai rămas aproape nicio crustă. Dar peelingul pielii devine mai vizibil - rezultatul utilizării frecvente a antisepticelor. Nu trebuie să vă faceți griji: această deficiență poate fi îndepărtată ușor cu hidratanți, care pot fi utilizați foarte curând.

În a șaptea zi după aplicarea machiajului permanent, crustele sunt aproape dispărute, iar înfundarea pielii începe

Este totuși interzisă utilizarea cosmeticelor decorative și expunerea sprâncenelor la radiațiile ultraviolete. De aceea, ar trebui să refuzați să vizitați saloane de înfrumusețare și săli de bronzat. Pentru a evita intrarea în rănile de infecție, ar trebui să uitați de baie în rezervoare și piscină timp de o lună. Trebuie să vă protejați de răceli: slăbirea imunității pe fundalul bolii poate provoca inflamația pielii sprâncenelor și un obstacol în calea vindecării rapide a acestora. De aceea este bine să beți un curs de vitamine și minerale în perioada post-producție.

A doua săptămână după tatuaj: schimbarea culorii

Dacă vă îngrijiți corespunzător sprancenele, apoi a doua săptămână după tatuaj, ar trebui să dați rezultate fructuoase. Cea mai dificilă etapă se termină: crusta a coborât, marginile sprâncenelor au devenit clar delimitate și, în final, culoarea lor devine treptat ca cea pe care ați luat-o în salon. Și, deși stabilizarea tonului va avea loc într-o lună, principala nuanță va fi deja vizibilă.

În a doua săptămână după tatuaj, sprâncenele devin culori mai naturale, etapa externă a procesului de regenerare a pielii este finalizată.

Puteți începe treptat să utilizați produse cosmetice decorative și creme de față, dar pielea din jurul sprâncenelor în timp ce le aplicați ar trebui să fie totuși evitată. Ștergeți sprâncenele antiseptice pot fi de până la 2 ori pe zi. Nu uitați de unguente emoliente. Fața de dormit în pernă nu este încă recomandată.

Rezultă o lună după tatuarea sprâncenelor

După două săptămâni de îngrijire pentru sprâncene noi, vă aflați la linia de sosire. Și, deși vindecarea finală a pielii va avea loc într-o lună, rezultatul vizual al tatuajului nu se va schimba. În această perioadă, puteți vedea deja rezultatul unui machiaj permanent necorespunzător produs de un maestru neatent sau rezultatul unei îngrijiri necorespunzătoare a sprâncenelor. Dacă în prima săptămână scoarța a fost îndepărtată mecanic și nu în mod natural, pielea din acest loc va fi mult mai ușoară.

Consecințele tatuajului sprancene nereușite - răspândirea neuniformă a vopselei și aspectul stricat

Fix tatuaj fără succes este posibil. În mod obișnuit, în astfel de cazuri, acestea recurg la corectarea sau la îndepărtarea cu laser a machiajului permanent de sprâncene. Dar, pentru a preveni astfel de situații, este necesar să citești în prealabil comentarii despre munca unui longeist și să nu "cuipești" anunțurile ieftine - cel mai probabil, priceperea unui exercițiu de frunte în acest caz va fi o mare întrebare.

Video: Îngrijirea sprâncenelor după tatuaj

opinii

În general, mulți dintre prietenii mei, când au văzut cum se transforma fața mea, au vrut imediat să aibă și un tatuaj. Cred că spune ceva. Repet că principalul lucru depinde de maestru. Și de la tine - ieșiți și nu nakosyachit, fără a rupe accidental crusta.

irina_kalugina//irecommend.ru/content/dnevnik-tatuazhnoi-devushki-ili-samyi-podrobnyi-otzyv-s-opisaniem-kazhdogo-dnya-zazhivleniya

Procedura merită cu siguranță! Principalul lucru - pentru a găsi un bun maestru, și pentru rezultatul nu vă puteți teama. Tatuaje - mântuire pentru fete fără sprâncene. Câțiva ani nu se pot îngrijora de prezența sprancenelor pe față.

Shuriksandra//irecommend.ru/content/prazdnik-v-dome-teper-u-menya-est-brovi-kak-vybrat-mastera-foto-do-i-posle-protsess-zazhivle

Pentru a consilia un tatuaj sau nu? Pentru mine personal, această perioadă a fost foarte dificilă. Dacă totul este rău cu sprâncene, atunci merită să faci. Dar abordați foarte atent căutarea stăpânului. Deși există un gust și o culoare ... Când eram, o fată lăuda maestrul ei de tatuaj și m-am uitat la sprancenele ei și m-am gândit: "Cine ai răsfățat atât de mult?" Fata asta nu a răspuns mult la stăpânul meu, deoarece a văzut sprâncenele roz făcute de ea. Eu, mulțumesc lui Dumnezeu, ei nu sunt roz. Forma este bună. Există probleme minore, dar o vom rezolva.

YaMamaSvetareview_3432020.html

Tattoo poate transforma fata si face aspectul mai expresiv. Datorită noii forme corecte a sprancenelor, mulți refuză să facă machiaj - atât de mult fetele ca noua reflecție în oglindă. Уход за бровками в первую неделю требуется регулярный, однако оно того стоит, ведь красота требует жертв. Если вы уже давно недовольны бровями - скорее отправляйтесь в проверенный салон навстречу своей мечте!

Pin
Send
Share
Send
Send