Modă

Atunci când un supermodel nu este în tendință: imaginile eșecului Nataliei Vodianova

Pin
Send
Share
Send
Send


Natalia Vodianova este unul dintre cele mai populare modele din lume, un oaspete constant al unor spectacole de modă și diverse evenimente. Pentru o carieră îndelungată nu avea numai ieșiri strălucitoare, ci și eșecuri. Luați în considerare cele mai nefericite imagini ale Nataliei.

La începutul carierei sale, Natalia abia putea fi numită icoană a stilului - ea a apărut adesea în truse extraordinare și ridicole pe care nici parametrii modelului ei, nici tinerii ei nu l-au salvat.

1

O tânără femeie-țărănică: țesătură încrețită, întinsă, lipsă de neglijență în imagine, păr înțepenit - se pare că Natalia a fost adusă la acest eveniment direct de pe piața de la Nijni Novgorod.

2

Un ghimpat pentru această rochie îndrăzneață, cu o imprimare de dărâmare, ar fi suficient, dar tăieturile atât de clare în piept și în arbori subțire sunt în mod clar inutile.

3

Un guler voluminos îl privea pe Natalia de gâtul ei și punea o greutate foarte mare asupra imaginii.

4

Stofa foarte subțire și stilul de montare a unei rochii sunt încă jumătate din problema. Dar decizia de a plasa o astfel de centură voluminică pe talie, eliminându-l astfel, este complet incomprehensibilă.

5

Culoarea neagră, dantele dramatice și efectul "rochiei goale" nu se potrivesc cu frumusețea delicată și efemeră a Nataliei, iar pantalonii văzuți devalorizează imaginea.

6

În ciuda figurii modelului subțire, Natalya și rochia roșie nu erau încă "prieteni": proporțiile au fost distorsionate, pieptul sa mutat în sus, un volum suplimentar a apărut în zona taliei și a abdomenului.

7

Astăzi, din ce în ce mai multe stele refuză să poarte lenjerie, iar acest lucru nu mai este considerat o mișcare, dar în acest caz Natalia permite oamenilor să vadă mai mult decât este permis.

88a

Natalia - proprietarul feței copilului: fata angelică, aproape copilăroasă, care îi permite să pară mult mai tânără decât vârsta ei. Cu toate acestea, aceasta nu înseamnă că ea trebuie să se implice în rochii în stilul prințeselor Disney, care se uită la o femeie adultă caricatată și absurdă. Lungimea mini-ului, mânecile și tivul pufos, culoarea roz, corsajul - toate acestea nu corespund vârstei și statutului Nataliei. Din păcate, tocmai pentru aceste stiluri modelul are slăbiciune.

91010a1111a12

Zborul fără limite de fantezie de designer a făcut o fată elegantă de tort dintr-un model elegant.

13

Combinația ciudată dintre o fustă albă de dantela, un top negru din dantelă și jachetele de piele sugerează un costum pentru jocuri de rol și nu pentru un eveniment social.

14

Un arc de culoare roșie, cu un decor bogat de țesătură ondulată, a transformat modelul în personajul lui Tim Burton - Red Queen. Poate că în matineea copiilor o astfel de imagine ar fi potrivită, dar nu la eveniment.

15

Natalia Vodianova - proprietarul unui aspect uimitor, combinând tinerețea și sofisticarea. Ea merge ca un stiluri luminoase, aerisite, feminine și forme restrânse clasice. Dar rochiile scurte infantilă ale unei mici prințese și imagini șocante ale celor mai bune dintre ei au rămas în trecut.

Pin
Send
Share
Send
Send