Frumusețe

Parfum nou pentru femei 2017 - Ce este la modă să mirosi?

Pin
Send
Share
Send
Send


În fiecare an, pe podiumul de parfumuri se găsesc noi modele de artă. Ce este relevant în 2017?

Noutăți originale ale parfumeriei pentru femei în 2017 sunt prezentate cu un buchet de toate clasele de parfumuri create de case de modă celebre, în colaborare cu faimoasele parfume.

Și femeile care au grijă de ele însele sunt extrem de atent în alegerea parfumului pentru fiecare sezon, rochie, eveniment de viață, uneori chiar stare de spirit, stare de spirit

Parfumul este unul dintre cele mai importante elemente ale imaginii holistice a fiecărui reprezentant al jumătății frumoase a omenirii. Și femeile care au grijă de ele însele sunt extrem de atent în alegerea parfumului pentru fiecare sezon, rochie, eveniment de viață, uneori chiar starea de spirit, starea de spirit. De aceea, o excursie în lumea parfumeriei originale a femeilor, care a văzut lumea și va fi la vârf de popularitate în 2017, se deosebește astăzi de relevanța ei.

Aromă lemnoasă promițătoare

Anul 2017 a fost marcat de apariția multor arome fermecătoare de lemn, care vor menține pozițiile de trend în sezonul actual. Versatilitatea unor capodopere, printre care și un parfum unisex, ne permite să elaborăm mai multe detalii despre astfel de oferte din branduri populare:

 • "Narciso Poudree" (Narciso Rodriguez);
 • "Lemn tropical" (Montale);
 • "Spicy Aoud" (Montale).

Printre aromele lemnoase care au văzut lumea în 2017, parfumul va fi la vârful popularității în acest sezon "Narciso Poudree" marca Narciso Rodriguez. Aceste parfumuri de femei combină de asemenea mosc, note florale. Notele de top sunt nuanțele de iasomie, trandafirul bulgar, culoarea portocalie. Valorile medii sunt note musculare. Baza parfumului este alcătuită din nuanțe subtile de cumarină, vetiver, cedru alb, patchouli. Costul variază în funcție de volumul sticlei.

Preț: 2840-8540 ruble.

Narciso Poudree combină, de asemenea, note musculare și florale.

aromă "Lemn tropical", reprezentată de marca Montale, aparține clasei unisex și va mulțumi atât femeilor, cât și bărbaților în sezonul curent. Parfum - din categoria lemnului cu incluziuni florale și musculare. Notele sale de top sunt o combinație frumoasă și delicată de ananas și bateți, bergamot cu fructe de pasiune. Inima rafinată a parfumului este țesută în nuanțe de trandafir violet și bulgară. Baza este făcută din mosc alb, vanilie Madagascar, nuanțe de piele. Parfumul se aruncă în atmosfera pădurii tropicale, cu toate pericolele și aventurile sale. Aceasta este o opțiune ideală pentru cunoscători de motive exotice în parfumerie și în stilul general. Este întotdeauna ușor de găsit în magazinele Letual.

Preț: 5580 de ruble.

Parfumul "Lemn tropical", prezentat de marca Montale, aparține clasei unisex și îi va mulțumi atât femeilor, cât și bărbaților.

2017 de femei și bărbați mulțumiți - iubitorii de arome orientale din lemn tart-dulce cu un nou parfum unisex "Spicy Aoud"prezentată de Montale. Notele de vârf sunt create cu buchet portocaliu și șofran. Bucla de patchouli a devenit nota inimii. În acest parfum sunt luate nuanțe umede și musculare. Datorită unei nuanțe orientale, parfumate, spiritele creează o aură de mister și mister în jurul proprietarului / proprietarului, în același timp umplând imaginea cu farmec și eleganță. Astringența și valul dulce dau această luminozitate noutății.

Preț: 1300-5300 ruble.

Datorită nuanței orientale parfumate, Spicy Aoud creează o aură de mister și mister în jurul proprietarului.

Sfat! Aromele de parfum pentru parfum de femei pot fi o opțiune ideală pentru o seară de seară, formând imaginea misterioasă, seducătoare a unui mister de femeie.

Citrice de citrice de neegalat

Printre spiritele citrice pentru femeile care au apărut în 2016, care vor continua să se bucure de fani și în anul 2017, se pot identifica:

 • "Lumina lunii în cer" (Kilian);
 • "Maui Fantasy" (Britney Spears);
 • "CK One Summer 2016" (Calvin Klein).

Una dintre capodoperele unice de parfumerie din 2017 este parfumul. "Luna în cer" de la Kilian. Acestea sunt parfumuri care sunt unisex, deoarece sunt ideale atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Notele de top ale parfumului sunt țesute din tandemul armonios de grapefruit, lămâie, piper roz. Inima parfumului constă într-o interconectare a notelor de orez, mango și nucă de cocos. Baza constă în nuanțe de un fasole și de vetiver. Parfumul aduce proprietarii sai conditiile unei evadari romantice invaluite in tandemul de citrice, intoxicand si pasionat. Compoziția este proaspătă, delicată și moale. Subliniază romantismul naturii, senzualitatea.

Preț: 3970-8720 ruble.

Lumina lunii în Rai sunt unisex.

Citrice Flower Arrangement 2016 a devenit "Maui Fantasy" de la Britney Spears. Acesta este un parfum feminin, notele de top de care sunt încununate de un rege de citrice de neegalat - un grepfrut roz, care se învecinează în mod armonios cu strălucire fermecătoare, cu fructe de pasiune. Inima este țesută din note florale - hibiscus, ciclamen, floare tiare și culoare portocalie. Noțiuni de bază, de bază - acesta este, de asemenea, un exotic paradis tropical de vanilie și nucă de cocos, mosc, chihlimbar alb și lemn de culoare albă. Parfumul ajută la scufundarea în condiții tropicale exotice, inspirat de arome aromate de citrice învelite în ceață florală. Acesta este un parfum pentru doamnele senzuale și moi de natură care caută dragoste.

Preț: 2520-3100 ruble.

Britney Spears Maui Fantasy este un miros feminin al carui note de varf sunt incorporate de un rege de citrice ras de neegalat - un grapefruit roz

O altă opțiune excelentă - parfum "CK One Summer 2016" de la marca Calvin Klein. Aceasta este o compoziție extrem de proaspătă, țesută din note de citrice, potrivită atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Producătorul de parfumuri a încercat să combine nuanțele de mojito, lime, lămâie, ghimbir și măr verde ca note de top.

Inima este creată de un buchet armonios de guava, cedru și tiară. Plumul principal este laptele de nucă de cocos, cedrul în combinație cu mușchi. Aromă foarte persistentă, care fascinează și revigorează. De la proprietarul unor astfel de parfumuri suflă rece într-o combinație contrastantă cu note tropicale fierbinți. Tinctura este încadrată într-o sticlă unică în design.

Preț: 2600-5600 ruble.

CK One Summer 2016 combină aroma de mojito, var și ghimbir

Sfat! Dacă sunteți un iubitor de arome persistente, asigurați-vă că utilizați unul dintre parfumurile de citrice.

Albume de parfum originale originale

Printre noutățile florale ale parfumurilor de lux pentru femei, lansate în 2017, vă oferim atenția la arome delicate unice prezentate de faimoasele case de modă:

 • "La Belle et Ocelot Eau de Toaletă" (Salvador Dali);
 • Aura Loewe Floral (Loewe);
 • "Dahlia Divin Le Nectar de Parfum" (Givenchy).

parfum "La Belle et l'Ocelot Eau de Toaletă", reprezentate de faimosul brand Salvador Dali, sunt parfumuri de femei care au văzut lumea în 2016. Parfum - din categoria florale cu elemente de nuanțe de lemn și mosc. Notele de varf sunt notele de mere, de pere și note de grepfrut. Cu notele inimii sunteți mulțumiți de trenul subtil de trandafir turcesc, iasomie egipteană și iris. Parfumul este format din cedru alb și mosc. Piramida acestui parfum elegant este potrivită pentru femei persistente, puternice, curajoase, cu viziunea lor bine stabilită asupra lumii și independența. Aroma este mister beat și fascinant, care nu poate fi rezolvată de nimeni. Aceasta este identitatea proprietarului acestui parfum.

Preț: 2100-3300 ruble.

 

La Belle et l'Ocelot Eau de Toilette - parfum din categoria floral cu elemente de nuanțe de lemn-musculare

parfum "Aura Loewe Floral" Loewe va încânta jumătatea frumoasă a omenirii pe parcursul acestui sezon al anului 2016. Parfum floral elegant, cu note de top ale unui buchet de semințe de morcovi, lămâie și bergamot, precum și combinații de plume verde. Inima de parfum este alcătuită din note de portocal, violet, trandafir otto și iasomie. Baza este țesută cu o combinație de neegalat de plămâni valale, musculare, mirosuri de patchouli și piele. Aroma este proaspăt proaspătă, dând impresia că există o mare de flori în jur. Din acest motiv, el subliniază în mod unic farmecul și frumusețea feminină. Oferă energie atât proprietarului spiritelor, cât și altora.

Preț: 2200-5500 ruble.

Aura Loewe Floral - parfum floral chic cu note de top ale unui buchet de semințe de morcovi, lămâie și bergamot, precum și combinații de plume verde

aromă "Dahlia Divin Le nectar de parfum", care a apărut în acest an datorită creativității parfumerilor Givenchy, combină motive florale și orientale. Notele de varf sunt nuanțele blânde ale mimosei. Inima este țesută din trandafiri și iasomie. Notele de bază sunt un buchet de lemn de santal și boabe de tonka, vetiver și mosc încadrate în vanilie. Aceasta este o compoziție care se strecoară în misteriozitatea Estului. Este concis, dar, în ciuda acestui fapt, armonios. Parfumul a fost creat ca o opțiune ideală pentru femei, caracterizată printr-un stil restrâns și discret. Oferă nobilimii imaginii. Creează o aură de independență.

Preț: 2200-8500 ruble.

Dahlia Divin Le Nectar de Parfum combină motive florale și orientale

Sfat! Aromele din această categorie sunt potrivite pentru stilul de zi cu zi și pentru diferite anotimpuri. Ei vor păstra imaginea unei femei de afaceri independente în vară, iar prospețimea înghețată de toamnă-iarnă, devenind și mai clară.

Frumusete parfum de femei de nunta

Printre capodoperele fructelor din anul în curs, atenția merită cu siguranță:

 • Escada Agua Del Sol (Escada);
 • "Boss The Scent for Her" (Hugo Boss);
 • "Chance Eau Fraiche" (Chanel).

"Escada Agua Del Sol" - o propunere creativă pentru femei, lansată la vânzare în 2017 de către casa de modă de renume mondial Escada. Aroma aparține categoriei de căldură, luminoasă, răcoritoare. Aceasta este o invitație tentantă pentru ca sexul echitabil să se bucure de mirosurile înconjurate de note de fructe, asemănătoare în sensibilitatea lor cu efectul căldurii solare moi.

Notele de varf sunt nuantele de zmeura, mandarina, inghetata, pere, sorbet, buchet de citrice si piper roz. Inima este reprezentată de note subtile de caise, trandafiri, iar baza este țesută dintr-un buchet de mosc, tonka și lemn de santal. Aroma subliniază senzualitatea în natura feminină, rafinamentul ei. Sub influența sa, există efectul contactului cu pielea cu razele solare, care se calmează ușor și se calmează.

Preț: 1300-4000 ruble.

Parfumul Escada Agua Del Sol evidențiază senzualitatea în natura feminină, sofisticarea ei

Noutăți de fructe din anul 2017 completate datorită aromelor dulci "Boss The Scent For Her"propusă de multe case de modă Hugo Boss.

Aceste parfumuri de femei, pe lângă fructe, au nuanțe florale datorită intercalării bloturilor unice florale într-un buchet de fructe. Notele de top devin cu succes nuanțe de frezii și piersici albe cu aromă neagră dulce. Pentru inima parfumului a luat un tren subțire de osmanthus. Cacao a devenit nota de baza a parfumului, oferindu-i un efect seducator. Aceasta este o opțiune ideală pentru o femeie seducătoare care cunoaște perfect toate tehnicile de seducție - de la o strălucire subtilă, abia vizibilă la o pasiune arzătoare. Aceasta este o femeie-intriga, un mister-femeie care cucerește sexul mai puternic, creând o dorință de ao descurca. Cacao ajută la crearea unui efect captivant.

Preț: 2700-6700 ruble.

Boss The Vent For Her este opțiunea perfectă pentru o femeie seducătoare care este fluentă în toate tehnicile de seducție.

Printre noutățile din domeniul parfumeriei pentru femei, momentul distinctiv a fost apariția următorului parfum Chanel. parfum "Chance Eau Fraiche" - este o aromă pictată, țesută din note de fructe și citrice, completată de motive florale ușoare. Acesta este un parfum indispensabil pentru doamnele elegante și sofisticate. Dar creatorii le califică drept unisex. Ele sunt destul de ușoare, în comparație cu arome tradiționale ale Chanel. Notele de varf sunt lamaie si grapefruit, invaluite in ceata de lavanda. Inima este reprezentată de culoarea portocalie și trandafiri. Iar baza este țesută din vanilă, mosc alb, lemn de santal, cumarină, heliotrop, mușchi.

Preț: 2400-9500 ruble.

Parfumul Chance Eau Fraiche este un parfum picant țesut din note de fructe și citrice, completat de motive florale ușoare.

Sfat! Această categorie de parfum în sezonul rece din 2017 datorită notelor calde însorite îi va ajuta pe femei să se încălzească și să simtă arome de vară însorită. Motivul principal este încălzirea, dulce-cald.

Astfel, lumea parfumeriei la modă și elegantă a fost completată în 2017 cu o varietate de arome de neegalat. Fiecare dintre ele are propria valoare și originalitate. Datorită unei game largi de parfumuri produse în cadrul anului de ieșire, puteți crea imagini feminine unice - de la afaceri și stricte la romantice, pasionante și seducătoare. Acest buchet parfumat va continua să-și încânte fanii pe tot parcursul anului.

Vizionați videoclipul: Dolce & Gabbana light blue eau intense (Decembrie 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send