Modă

Costumele cele mai interesante joacă la nunta prințesei Eugene

Pin
Send
Share
Send
Send


Pe 12 octombrie, familia regală britanică a sărbătorit cea de-a treia nunta a acestui an. După ce a decis să țină pasul cu prințul Harry, prințesa Eugene din York, vărul ei, sa dus la altar. Felicitări pentru nepoata reginei Marii Britanii au pregătit nu numai rudele în titlu, ci și stelele. Publicul continuă să discute cele mai interesante echipamente ale oaspeților.

Kate Moss a apărut printre primii de la celebrarea însoțită de fiica lui Leela Grace, de 16 ani. Alegerea lui Kate a căzut într-un costum clasic alb polka-dot, iar fiica ei a arătat un costum ciudat pentru public - o rochie lungă din dantelă, cu o blană avtoledială.

Cara Delevingne în contradicție cu codul de îmbrăcăminte al curții regale era îmbrăcat într-un tuxedo elegant negru, completându-l cu o pălărie de sus.

Sora modelului Poppy Delignin, dimpotrivă, îmbrăcată într-un mod drăguț și feminin - fetița a ales o rochie albastră și o haină pentru a se potrivi celebrării.

Naomi Campbell la nunta printesei a arătat spectaculos - modelul purta o rochie de midi cu pene, adăugând la îmbrăcăminte o pălărie negră drăguță și mănuși.

Mama sarahului Ferguson a hotarat sa-si faca tinuta luminata si a ales o rochie verde si o palarie cu margini largi de aceeasi culoare pentru sarbatoare.

Sora printesei Beatrice a devenit punctul de referință al eleganței. O rochie modestă de culoare albastră bogată, un bandaj de păr tonal și o broșă drăguță nu sunt nimic inutil.

Una dintre cele mai impresionante la nunta regala, criticii au recunoscut imaginea lui Kate Middleton. Fusta fermecătoare a fucsiei arăta armonios și elegant ducesa din Cambridge.

Vizita la regele a fost provocată de Megan Markl, care a apărut înaintea oaspeților într-un strat de culoare albastră silențios. Adevărata potrivire a hainelor a alimentat doar zvonurile despre presupusa sarcină a ducesei. Apropo, ghicirile lor au fost confirmate deja la câteva zile după sărbătoare.

Pippa Middleton, pregătindu-se să devină mamă, a preferat o imagine modestă, concentrându-se pe monocrom.

Fosta prietena a prințului Harry a apărut la nuntă într-o rochie de culoare albastru închis. Soția lui a ales aceeași culoare.

O altă ex-prietena a prințului, Cressida Bonas, sa alăturat paletei albastre. O coincidență amuzantă, nu-i așa?

Potrivit criticilor, Liv Tyler a ales o îmbrăcăminte prea oficială pentru ceremonia de nuntă.

Robbie Williams și Ida Field păreau impresionanți și armonioși. Soția cântărețului a scris cu admirație despre imaginea stilată a presei.

Demi Moore într-o rochie de culoare adâncă a vinului părea foarte elegantă.

În imaginea soției cântăreței James Blunt, Sophia Wellesley, există o căutare evidentă a tipăriturilor și decorului floral.

Pixie Gelford a provocat surpriza publicului cu un costum ciudat. Hoodie de culoare roz, ambreiaj albastru și sabot bej - o combinație neobișnuită, să o spui ușor.

Singeristul Ellie Golding a ales minimalismul elegant. Setul dintr-o rochie albastră aerisită, pantofi bej și o geantă de mână sa transformat într-o imagine bună.

Vizionați videoclipul: Sandu Ciorba - Dictala video oficial NOU 2017 (Decembrie 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send